Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baştan sona kadar resimlere baktım kızlar...
hepinizde çok hoşsunuz...
özellikle B&M diktiğin pardesüler çok güzel,hazırdan hiç farkı yok...
bende dikiş biliyorum ama kalıp sıkıntım var...
sen bunların kalıplarını nerden aldın canım...

teşekkürederim canım
ben kalıpları "burda" dergiisnden çıkarıyorum
kısa ceket yada kısa etekeleri uzatarak yapıorum:1rolleyes:

teşekkürederim canım
ben kalıpları "burda" dergiisnden çıkarıyorum
kısa ceket yada kısa etekeleri uzatarak yapıorum:1rolleyes:

benimde" burda"dergisinden çıkardıklarım oldu...
ama kolların omuza birleştiği yerler çok sorunlu oluyor...
üzerine otursa bile bu sefer kolları çok çekiyor...
ben kursa giderken kursta " burda"nın kalıplarını kullanıyorduk ama kol oyuntularını falan hocamız hep değiştiriyordu...
kurstan sonra da hiç burda nın kalıplarından kullanmadım...
peki canım sen giyerken rahat edebiliyormusun...

benim sorun olmuyo canım
direk kalıptan yapıyorum
tek kol kalbım var onu her kıyafete kullanıyorum
ilk çıkardığım kol kalıı bu ve herşeye uyuyo yada uyduruyorum :)

biricikgüzelmiş özellikle de kolları çok sevyorum böyle duranları

minel aşkcanım ceket gibi olan daha güzel ama boyu kısa gibi nasıl giyiceksin onu görmek isterimm üzerinde,elbise zaten güzell

güle güle gıy canım çok guzelmış
ayıp olacak ama nereden ve kaça aldın benımde ıhtıyaçım var zpr beğenıyorum ama senın kı gerçekten ılk goruşte aşık olacak kadar var

ee biricik siyahın var ya senin ama çok güzelmişş koluna bayıldım yine yakasını pek beğenmedima ama giyince bakmak lazım böyle anlaşılmazz giy de koy kuzummopuyorumnanaktan

ee biricik siyahın var ya senin ama çok güzelmişş koluna bayıldım yine yakasını pek beğenmedima ama giyince bakmak lazım böyle anlaşılmazz giy de koy kuzummopuyorumnanaktan

evet canım siyahım varda işte böyle denk geldi yine.çoook beğendim başka rengide yoktu tam siyah değil zaten hafif parlak çok hoş duruyo.
giyincede eklerim fotosunu inşllhopuyorumnanaktan

biricik pardesün çok güzelmiş, güzel günlerde eskit. ben de yakasını çok beğendim. tereddütsüz aldığına göre eminim çok güzel durmuştur üstünde...

Gule gule kullan cok guzelmış fiyatıda cok uygun.

Gule gule kullan cok guzelmış fiyatıda cok uygun.

sağol canımopuyorumnanaktan

biricik pardesün çok güzelmiş, güzel günlerde eskit. ben de yakasını çok beğendim. tereddütsüz aldığına göre eminim çok güzel durmuştur üstünde...

çok teşekkür ederim nikoncum..bu tip yakalar benimde çok hoşuma gidiyo ilk giydiğimde resmini hemen eklicemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…