Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

b&m kabanın çok güzel ama ben seni pardesülü biliyorum:1ninca:

b&m kabanın çok güzel ama ben seni pardesülü biliyorum:1ninca:

evet öyleyim kaydirigubbakcemile3
bu geçenseneden bi foto ama çok seviyorum bu kabanımı çok nadir senede 1 belki giyiyorum :kedi:

çok şık ya güle güle giy

evet öyleyim kaydirigubbakcemile3
bu geçenseneden bi foto ama çok seviyorum bu kabanımı çok nadir senede 1 belki giyiyorum :kedi:

hııı anladım bazı pardesü giyenler bigün bakmışım pardesülü bigün tunikli bana o kadar
saçma geliyokiii pardesünün hiçbi anlamı kalmıyo:hulya::1no2:

nan biricik nolur canı istesin pardesü giysin istemezse etek ceket.kalıp mı bu içine girdin mi çıkmak yasaklülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bu da benim cici kostümüm.nişan bohçası için aldım ilk defa böle bişey giycem tabi giyersem altı önden kısa arkadan uzun o yüzden pantolonum görüncek en iysi o

Son düzenleyen: Moderatör:
[G] bu da benim cici kostümüm.nişan bohçası için aldım ilk defa böle bişey giycem tabi giyersem altı önden kısa arkadan uzun o yüzden pantolonum görüncek en iysi o

zariffee tabiii giyersem ne dimek giymiceksen niye aldırıyonkaydirigubbakcemile
bide israftan korkuyonklava:

hııı anladım bazı pardesü giyenler bigün bakmışım pardesülü bigün tunikli bana o kadar
saçma geliyokiii pardesünün hiçbi anlamı kalmıyo:hulya::1no2:

tabiki hoş olmuyo
bende sıkıla sıkıla giyiyorum oda senede 1 kaydirigubbakcemile3
çok eksik hissediyorum kendimi

kızlar hepiniz cok zevklisiniz bende koycam ama resimler istedigim gibi cıkmıyor :sinifsinif:

zarifecik kostümün koyu renk diye pek seçemedim ama güzele benziyor canım güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…