Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar butun sayfaları tek tek inceledim herkes gule gule saglıkla huzurla kullansın cicilerini

bende en sevdiklerimi koyuyorum renkleri pek iyi cıkmamıs idare edin sekerler

abercrombie en cok sevdigim montlarımdan birisi

bunları koton dan almıstım bunlarıda cok severim

Son düzenleme:
montların çok güzel canım ben bu sene bu monttan almak istiyorum çok hoş gerçektende . sanada süper yakışıyordur eminim

liv85hep sevmişimdir kocaman şapkası kıllı montları.ablam da istedi abercrombie zaten tek yer satıyo orda da rengi yokmuş alamadı ama benzer bişey aldı.üçüncü uzun beyazı da çok beğendim:lepi:

zarafetim prensesim cok tesekkur ederim bende senin montlarını cok begendim cnm saglıkla kullan

teremmher topiğe yazmışın alemsin ya.az dur şimdiki hali fena zaten nişanlığı gördüğünde ben gelinlik provalarına başlamış olcam onu da koyarım arası 2 ay nişanla nikahın

bi tane de beyaz ekleyeyim dedim

Eklentiler

• $131.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 85
slm herkeseopuyorumnanaktan
bak bak dayanamadım sonunda bi resim de ben ekliyim dedim..:kedi:
ilk resmim bu burada...
umarım beğenirsiniz tuniğimi...:hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
hımm ekoseleri pek tercih etmiyorum ben herşeyle giyilmiyor ama sana yakışıyorsa sorun yok ben bana çok yakıştığını düşünmüyorum

heyyy topiğimin takipçileri sizden bi yardım istiyorummm!!!!

ya bi pardesü gördüm arkadaşımda ve aşık oldum :))).kadife kumaşa karşı biz afım var bayılıyorum :)
kadife gibi ama değil kumaşın adına "tay tüyü " diyolar
bu kumaşı bilen ve bu kumaştan pardesü satılan mağzaları bilenleriniz varmı
acil cevap bekliyorum bilenlerden lütfen !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…