Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi ksım hadi tutma beni
işim var ayol aaa-tatlicadiarzu-
gelicim birazdan

ehüehüehüü muahahaha puhahaha artıııı kaydirigubbakcemile3hihoyyyt gidemezki gidemezki lülülülülülü ben burda olecem ve sen gidebilecen bababababa :roflol:

B&M topik hayırlı olsun iyi olmuş...bende eklicem bişeyler inşallah. bu arada arkadaşın ne kadar marifetli çok beğendim

B&M topik hayırlı olsun iyi olmuş...bende eklicem bişeyler inşallah. bu arada arkadaşın ne kadar marifetli çok beğendim

hangi arkisi üstüme alınıp benmii dermişim kaydirigubbakcemile3
Betüşcüm kuruyemiş yimeğee geddi geliverir şimdik a.s.

benmi kimim topiğin delisi(köyün delisi gibin)kaydirigubbakcemile3

saol canım bekliyorum tabikide eklea.s.

sağ kolum iş başımında:roflol:

oooooooooooo bizim tayfa burda benim çok fazla pardesüm yok kiii senağlamasenağlama
perdesü şart değil bebeişim çeket tunik kaban neyiniz varsa fikir olsun koyabilirsin
üstün güzelmiş canım rengi çok tatlıı yakışmışta hani :))

hımmm çok şık canım yaa rengide çok güzel sen bana yolla onu bakimmmmirmirmirmir

sibel 1907 elma dersem çııık armut dersem çıkmaaa ELMAAAAAAAA profiline geldim msj neyin yazamadım benneyaptımki

sibelim cicim o senin tatlılığın şekercim
a.s. teşekkürler a.s.yerimseniben

bıyrın kızlar birtane daha benden
buda benim abiye takımım eteği düz beyaz çıkmamış fotoda
üstün boyu dizlerde

Son düzenleme:

aaaa senmi dikiyosun onlarııı süpersin banada dikseneeee nooooollluuuuuurrrrŞeniz

aaaa senmi dikiyosun onlarııı süpersin banada dikseneeee nooooollluuuuuurrrrŞeniz

yok annem yok dicem ama sende öpicikeri geri alecen deyi korkiim dedim ya ben bu topiğin delüsü kaydirigubbakcemile2
ben daha çok dikilmiş severim vede giyerim

yok kıss o dikmiyy:roflol:
atiy atiyydelikafadulden
ben ve arkadaşım dikiyoruz(pek bi yüzsüz gördim kendimi)şakkıdı

yok kıss o dikmiyy:roflol:
atiy atiyydelikafadulden
ben ve arkadaşım dikiyoruz(pek bi yüzsüz gördim kendimi)şakkıdı

püüüüü utan utan senağlama ben benmi dikiom dedim aa dostlar yetişin iftiraaya maruz kaldım senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…