ya bakıyorum da artık heşyin topiği varkaydirigubbakcemile3
bari dedim böyle bi topiğimizde olsun
hem hepimiz için çok faydalı olur
mesela ben dışarıda bir bayanın üzerinde tunik görüyorum çok hoşuma gidiyo ama tabiki nerden aldığını bilimiyoruz
burda paylaşalım
ayrıca dikiş bilen biri olarak modellerede ihitiyacım var
hadi kızalar konuyu açtım
yavaş yavaş faliyete geçin hazırlıklara başlayınkaydirigubbakcemile3
yazlık kışlık herşeyi paylaşabilirsiniz
bende eklicem birazdan resim anca yerimseniben
sibel 1907 elma dersem çııık armut dersem çıkmaaa ELMAAAAAAAA profiline geldim msj neyin yazamadım benneyaptımki
sibelim cicim o senin tatlılığın şekercima.s. teşekkürler a.s.yerimseniben
öpücükleri neeen geri alıyım eskimez ya gel bidaa öpüyümŞenizyok annem yok dicem ama sende öpicikeri geri alecen deyi korkiim dedim ya ben bu topiğin delüsü kaydirigubbakcemile2
ben daha çok dikilmiş severim vede giyerim
yok kıss o dikmiyy:roflol:
atiy atiyydelikafadulden
ben ve arkadaşım dikiyoruz(pek bi yüzsüz gördim kendimi)şakkıdı
harika bişey bu ya :asigim:hadi bi tane daha ekleyimmm
canım bu hazır ben dikmedim ama buna benzer diktiğim var yarın inşlh giyip çekicemkaydirigubbakcemile3hmmm bana da fikir oldu bu çok güzel olmuş
ah bebişim ahh keşkem başta diseydin başlığa eklerdikb&m cadısı şu listeye etekleride eklesennnn ben uzun eteği çok seviyorum daa yıllar önce gördüğüm bi model vardı hala bulamadım belkim istediğğim eteği bulurum :sm_cool:
saol canım ezelim çoşturuyo ortalığıdelikafaduldenTekrar söyliyim canım benim çok tatlısınnnnnnn Şeniz
Ayrıca kızlar hepiniz tatlısınız fotoğraflar bi yana muhabbetinizi okumak başka bi zevk...
Bende bir şeyle eklemek isterim ama şu an ruhum daralıyo valla, sabah ders var erken yatıcam, yarın inşallah...
gel bacım gel dikerim nolcekmirmirmirmiröpücükleri neeen geri alıyım eskimez ya gel bidaa öpüyümŞeniz
maşallah yaaa şu kkda ne marifetli hatunlar var sıraya gireriz artık banada dik diye:roflol:
hadi bi tane daha ekleyimmm
vallamı bak gelirimmm[
gel bacım gel dikerim nolcekmirmirmirmir
:1shoklamaz yaaaa
ama bunu istiyorum yaaa
süper bişi yaa
bu modele bayılıyorum ben
ama boyunu biraz daha uzun istiyorum
çok şık yaaasenağlama
canım bu hazır ben dikmedim ama buna benzer diktiğim var yarın inşlh giyip çekicemkaydirigubbakcemile3
yasakkelime giycekmiş peaah askıda çek nann kıskanç smiley şeysi
ah bebişim ahh keşkem başta diseydin başlığa eklerdik
ama etek topiği var burayada yazarsak onlara haksızlık olur
biz beraber çizicez istediğin eteği unutmadımkaydirigubbakcemile5
kırmızı kar yağsın bi o zaman çizecek inşallah kaydirigubbakcemile3
saol canım ezelim çoşturuyo ortalığıdelikafadulden
işte doğru söze ne denir işte böle kıymetimi bil kaydirigubbakcemile2
olsun canın istediği zaman eklersin yorum yazman uğraman bile yetera.s.
gel bacım gel dikerim nolcekmirmirmirmir
fiyatıda iymiş yaa biraz daha uzunu varmıydı araboy cok güzel yavallamı bak gelirimmm
bulursam daha doğrusu kaldıysa alıyım gönderiyim sana 39 tlye aldım indirimdeydi millet kapışıyodu
kız bende çoğu aldığımı tamirliyorum değiştiriyorum üzerime göre yapıyorummirmirmirmirne güzel kız b&m.benim annemde çok güzel dikiş dikiyodu ama dikmyo artık :çok üzgünüm: stres yapıyomuş:dilcikar: herkes beni çekemez,kaprisli bi müşteriyim,kimsenin diktiğini beğenmem,hazır aldıklarımda her seferinde annemin ellerinden öper,zorda olsakaydirigubbakcemile3
cevap veriyorum = önce çiziktireceğin eteği çiz nan sora gel buraya hadeeee :mymeka:
fiyatıda iymiş yaa biraz daha uzunu varmıydı araboy cok güzel ya
1 hafta sonra çarşıya çıkıcam kumaş alıcam
ve aynı bu modeli yazlık kumaştan açık krem ve siyahını dikmek istiyorum inşlh
büyük yaka belden kemerli
kız bende çoğu aldığımı tamirliyorum değiştiriyorum üzerime göre yapıyorummirmirmirmir
:mymeka:yiğidi öldür hakkını yime demişlermirmirmirmir
vardı ama ne yalan söyleyim uzunları pek incelemedim modelin tam olarak aynısımı bilmiyorum bunun kumaşı kalın biraz uzun olanların baya inceydi
ne vuruyon beeeee senağlama öldürüp hakkını öyle yiyecem puhahah
hımmm bnede biraz ince istiyodum kaydirigubbakcemile3
neyse canım almış kadar oldunkaydirigubbakcemile5
ben kumaş alim inşlh dikip bitirince ekelrim onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?