Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

b&m cadısı şu listeye etekleride eklesennnn ben uzun eteği çok seviyorum daa yıllar önce gördüğüm bi model vardı hala bulamadım belkim istediğğim eteği bulurum :sm_cool:

sibel 1907 elma dersem çııık armut dersem çıkmaaa ELMAAAAAAAA profiline geldim msj neyin yazamadım benneyaptımki

sibelim cicim o senin tatlılığın şekercim
a.s. teşekkürler a.s.yerimseniben

Tekrar söyliyim canım benim çok tatlısınnnnnnn Şeniz

Ayrıca kızlar hepiniz tatlısınız fotoğraflar bi yana muhabbetinizi okumak başka bi zevk...

Bende bir şeyle eklemek isterim ama şu an ruhum daralıyo valla, sabah ders var erken yatıcam, yarın inşallah...

yok annem yok dicem ama sende öpicikeri geri alecen deyi korkiim dedim ya ben bu topiğin delüsü kaydirigubbakcemile2
ben daha çok dikilmiş severim vede giyerim
öpücükleri neeen geri alıyım eskimez ya gel bidaa öpüyümŞeniz
yok kıss o dikmiyy:roflol:
atiy atiyydelikafadulden
ben ve arkadaşım dikiyoruz(pek bi yüzsüz gördim kendimi)şakkıdı

maşallah yaaa şu kkda ne marifetli hatunlar var sıraya gireriz artık banada dik diye:roflol:

hmmm bana da fikir oldu bu çok güzel olmuş
canım bu hazır ben dikmedim ama buna benzer diktiğim var yarın inşlh giyip çekicemkaydirigubbakcemile3

b&m cadısı şu listeye etekleride eklesennnn ben uzun eteği çok seviyorum daa yıllar önce gördüğüm bi model vardı hala bulamadım belkim istediğğim eteği bulurum :sm_cool:
ah bebişim ahh keşkem başta diseydin başlığa eklerdik
ama etek topiği var burayada yazarsak onlara haksızlık olur
biz beraber çizicez istediğin eteği unutmadımkaydirigubbakcemile5

saol canım ezelim çoşturuyo ortalığıdelikafadulden
olsun canın istediği zaman eklersin yorum yazman uğraman bile yetera.s.

öpücükleri neeen geri alıyım eskimez ya gel bidaa öpüyümŞeniz

maşallah yaaa şu kkda ne marifetli hatunlar var sıraya gireriz artık banada dik diye:roflol:
gel bacım gel dikerim nolcekmirmirmirmir

[
gel bacım gel dikerim nolcekmirmirmirmir
vallamı bak gelirimmm
:1shoklamaz yaaaa
ama bunu istiyorum yaaa
süper bişi yaa
bu modele bayılıyorum ben
ama boyunu biraz daha uzun istiyorum
çok şık yaaasenağlama

bulursam daha doğrusu kaldıysa alıyım gönderiyim sana 39 tlye aldım indirimdeydi millet kapışıyodu

ne güzel kız b&m.benim annemde çok güzel dikiş dikiyodu ama dikmyo artık :çok üzgünüm: stres yapıyomuş:dilcikar: herkes beni çekemez,kaprisli bi müşteriyim,kimsenin diktiğini beğenmem,hazır aldıklarımda her seferinde annemin ellerinden öper,zorda olsakaydirigubbakcemile3

cevap veriyorum = önce çiziktireceğin eteği çiz nan sora gel buraya hadeeee :mymeka:

vallamı bak gelirimmm

bulursam daha doğrusu kaldıysa alıyım gönderiyim sana 39 tlye aldım indirimdeydi millet kapışıyodu
fiyatıda iymiş yaa biraz daha uzunu varmıydı araboy cok güzel ya
1 hafta sonra çarşıya çıkıcam kumaş alıcam
ve aynı bu modeli yazlık kumaştan açık krem ve siyahını dikmek istiyorum inşlh
büyük yaka belden kemerli

kız bende çoğu aldığımı tamirliyorum değiştiriyorum üzerime göre yapıyorummirmirmirmir

ay çok sevindirik oldum ya
maşalh kızlar topiğimi açalı 2 saat oldu
kaç sayfa yaptık 100 msj olduk nerdeyse
önemsendiğimi bilmek ne güzel
hepiniz çok saolun senağlamaay duygulandım:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3

vardı ama ne yalan söyleyim uzunları pek incelemedim modelin tam olarak aynısımı bilmiyorum bunun kumaşı kalın biraz uzun olanların baya inceydi

vardı ama ne yalan söyleyim uzunları pek incelemedim modelin tam olarak aynısımı bilmiyorum bunun kumaşı kalın biraz uzun olanların baya inceydi

hımmm bnede biraz ince istiyodum kaydirigubbakcemile3
neyse canım almış kadar oldunkaydirigubbakcemile5
ben kumaş alim inşlh dikip bitirince ekelrim onuda

hımmm bnede biraz ince istiyodum kaydirigubbakcemile3
neyse canım almış kadar oldunkaydirigubbakcemile5
ben kumaş alim inşlh dikip bitirince ekelrim onuda

çok özendim yaaa keşke öyle bi yeteneğim olsa ne çok şey dikerdim
maşallah maşallah
merak ettim bir an önce dik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…