Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

yok şeker gerçekten geldiğini biliyorum benimkide gerçekten geldi:)))) ama taa 12.30 u buldu. sanal ortamda yanlış anlaşılıyo bazen. eşlere numara yapıyomuşuz aynı anda ona güldüm ikimizde aynı anda yazmışız kocam geliyo çıkıp normal hayata döneyim diye:)))))))bu ne korku ahhhh bu ne ızdırap dmek istiyorum:)

ayy üzülme hepimizin sonu aynı. benim adetin henüz teşrif etmemesi pek bi anlam ifade etmiyor. birisi bu ay gebe çıksa bari diye herkes birbirinin gözünün içine bakıyo ama olmuyo işte zamanı gelmemiş....

öyle şekerim kim uğraşcak koca dırdırıyla zaten işimiz başımızdan aşkın dimi ama:))))

Son düzenleme:
Ayyyy kızlar nasıl kaynatmışsınız kaçırdım tüh tüh. Beni niye kimse eklemiyor face ama üzüldüm şimdi bende merak ediyom sizi ama ((((

godescim sen pek gelmez oldun yaa ondan muhabbete dahil olmadın ondan eklemedi kimse seni . üzülme canım sen. seni de merak ediyoz elbet:)

adet gelir gelmez preseed i istesem iyi olucak bende.anca gelir. ben yiğeni kursa götürüp gelicem o kurstaken de bostanlı da biraz takılıcam
bi kahvaltı falan yapim öle çıkayım. bakarım arada yine. öğleden sonra evdeyim zaten ütüye oturucam artık kaçış yok.

kıslaarr kaynatmısssınızz yaa
ben denk gelemedimmm
amaaa next ide gördümmm
vallahii seçilmiş gibiyizzz güzel kadınların kaderimi ınfertilite:)))

tatlım ateşin hala ortalamanın ustunde yanı bıraz dusmus ama
yıne yarını beklıcez yarında düşüş devam ederse gelıo regl demektır
luteal faz 16 da olablır yada 14. gun fılanda çatlama tamamlanmıs olabılır
atesıne gore gusel buyuo ve çatlıo yumurtan ve progesteron da ıı salgılıosun
preseede gerek kalmaz ınsallh bana ben de bu ay verdım siparış bıttı reglım benım
bu hafta içi mesai başlıo saclrımımı kestırsem yaa sımdıden dustum kaygısına tara btara kurut kurut bıtmıo:))

bendee senı gördummm kusumm sen de cok basarılısın
hem yasını da göstermıosun:))

hadi kıslar bu topik artık bı hamıle istiyor ona göre:))))
bu ay daha bı sıkı çalısın bakalım
bıde beklemıs sperm olmasın yanı yumurtlamaya yakın diyelım ılşkı olacak
bır hafta beklemıs olmasın en fazla 3 gun beklemıs olsun
taze sperm olsun:)))))ohh yansın gecelerrrr

godes senin tedavi sürecin nasıl ve başından geçenleri anlatsana kaç yaşındasın falan filan tanıyalım seni de
AY canım ben nerden başlayım anlatmaya o kadar uzunki kısaca şöyle yazayım. 31 yaşındayım 5,5 yılık evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz. 6 ay nomrla denedim olmayınca doktora gittim peş peşe 3 aşılama yaptırdım tabiki negatif sonuç. Sonra tüpe başladım 3 tüp denemem oldu. İlki boş gebelik ve sonu kütraj. 2. tüp direk negatif. Araya bir aşılama daha oda negatif. 3. tüpte ikiye katlayan değerlerden sonra kanama başladı ve değerim düştü yani kimsayal gebelik. Bizde bir sorun yok görünürde sebepsiz infertiliteyiz. Temmuzda kimyasal oldu işte doktorum 6 ay normal yolla dene gelme bana dedi. Psikolojik olduğunu söylüyor. Yapılabailecek testler yapıldı ama sorun çıkmadı. spermde Dna hasar tespiti yaptırmadık oda aklımda heran yaptırabilrim. Şİmdi bende normal yolla devam ediyorum 2 aydır çalışmalara...
Aman ne diyimki ya en güzeli susmak sanırım....
godescim sen pek gelmez oldun yaa ondan muhabbete dahil olmadın ondan eklemedi kimse seni . üzülme canım sen. seni de merak ediyoz elbet:)
tamam o zaman

Son düzenleme:

godesscım sana msj attım ozelden:))))

bugün merak ettim geriye dönük 1 yıldan çok regl takvimim vardı üşenmedim kaç günde bir adet olduğumu yazdım.
döngüler şöyle:
27
29
27
29
27
25
29
29
26
yani 29. gün yarın oluyor.
benim reglim daha gecikmedi ff i boşveriyorum.
artık ben ovulasyon falan takip etmicem yumurta takibi de yaptırmıcam çok yoruldum çok sıkıldım valla. 15 aydır artık sabır kalmadı (( tek tüpümde bi poka yaramıyo işte görünen o. belkide o da temmuzda açılmıştır. 2 aydır da bi işe yaramadı. beklemek artık dayanılmaz oldu. bugün yiğenleri severken artık ağlayasım geldi ne kadar çok bebek istediğimi bi kez daha anladım .biri hele 1,5 yaşında öpmeye doyamıyorum.
artık benim ovulasyonda kocam yanımda olacak mı stresine dayanacaak gücüm de yok.
sen de git bir an önce saçını kestir ve çalış .bencede bu topiğe artık bi gebe lazım.
taze bayat her şeyi denedik bacım 9 gün üst üste çalıştım bi kez kocam çiftleşmekten ölen fareler gibi gidiyodu. ama sonuç sıfır. belki o zaman 2 tüpte tıkalıydı hsg açtı. öyleyse aslında 2 aydır deniyo gibiyiz deyip kendimi teselli ediyom ama artık kocamın yolunu gözleyemicem. ben istifa ediyorum kızlar. artık ben bebek için asla sevişmicem. bu kadar nefret geldi.

nerdeyse saat gibi işleyen bi regl döngüsü gelişen yumurtalar. yeterli olduğu söylenen spermler.tek de olsa açık bi tüp. eeeeeeeee ben daha ne yapabilirim allah vermiyosa benim elimden ne gelir. taşıyamayacağım kadar büyük lensi yenip içilmemesine rağmen taşımaya devam etmekten başka (bkn: karıncanın hikayesi sayfa: 305 )

Maşallah canım yaa. Herşey olması gerektiği gibi artık takdir yaradanın değilmi ama.

işlem tamam canım
gördümm senideee vallahı maaşallahımız var kıslarr:))))
ayy ınsallh bı gun bebeişlerımızı de koyarız facee:)))

cok sukur ıste cnm benım
o bır yumurta ıcın canını verecek kadınalr var bu sıtede yaa
yada asgarı ucretle gecınıp asla tüp bebek yapamayacaklar var
bız cok sukurler olsun varson olmayacaksa doğal yolla olmasın
kucağıma sağlıcakla alayımda hiç farketmez:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…