- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.161
insan karşısındakini kendi gibi sanırmışşşşbenim koca gerçekten geliyodu ikizim şekerim test noldu yafrum bugün biz balıkesire gidiyoruz öğlene kadar ara ara bakarım bu arada ben sabah resmi olarak diskalifiye oldum dün leke şeklindeydi umudum diğer aya kaldı bakayım bi şu preseede
yok şeker gerçekten geldiğini biliyorum benimkide gerçekten geldi:)))) ama taa 12.30 u buldu. sanal ortamda yanlış anlaşılıyo bazen. eşlere numara yapıyomuşuz aynı anda ona güldüm ikimizde aynı anda yazmışız kocam geliyo çıkıp normal hayata döneyim diye:)))))))bu ne korku ahhhh bu ne ızdırap dmek istiyorum:)
QUOTE]
aa ben de yani bi yerimden anlamışımamakocama nasıl numara yaptık görmek lazımdı korku değilde kim laf anlatacak muhabbeti
Ayyyy kızlar nasıl kaynatmışsınız kaçırdım tüh tüh. Beni niye kimse eklemiyor face ama üzüldüm şimdi bende merak ediyom sizi ama((((
öyle şekerim kim uğraşcak koca dırdırıyla zaten işimiz başımızdan aşkın dimi ama:))))
günaydın kıslar,
kocam gidince bende kk ya geldim. merak eden olur merakta bırakmiyim. ateşim düşmeye başlamış. memeler füze ,karın hafiften şişmiş, test zaten negatif.yani ziyeretçiyi bugün bekliyorum. yada yarında biraz düşer bu ateş en geç p.tesi bana iş günü bomba gibi patlar ağrılı adet.
grafikte şöyle oldu
sanırım luteal faz 16 gün sürüyor. umut adını doğru söyledim di mi?
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sağ ol canım oraya da bakarım
hoş geldin ne demek kanul etmek burada hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz dualar aynı
ikizler hadi bakalım umtlanmadan bekliyoruz katılıyorum sana umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak zor
umt başarılısın canım beğendim seni bi de yapabildiysem eğer seni arkadaş olarak ekledim faceden sen de bana bak bakalım
çok komik ya durumumuz ban da geçen ay ovulasyonda çift cizgiyi görünce hamiş olmuşum gibi sevindiydim o ay fos çıktı bu ay bişi yapmadım gene fos önümdeki ay preseed bakalım sonra ne yapcam yakıyı da senden duydum:)
AY canım ben nerden başlayım anlatmaya o kadar uzunki kısaca şöyle yazayım. 31 yaşındayım 5,5 yılık evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz. 6 ay nomrla denedim olmayınca doktora gittim peş peşe 3 aşılama yaptırdım tabiki negatif sonuç. Sonra tüpe başladım 3 tüp denemem oldu. İlki boş gebelik ve sonu kütraj. 2. tüp direk negatif. Araya bir aşılama daha oda negatif. 3. tüpte ikiye katlayan değerlerden sonra kanama başladı ve değerim düştü yani kimsayal gebelik. Bizde bir sorun yok görünürde sebepsiz infertiliteyiz. Temmuzda kimyasal oldu işte doktorum 6 ay normal yolla dene gelme bana dedi. Psikolojik olduğunu söylüyor. Yapılabailecek testler yapıldı ama sorun çıkmadı. spermde Dna hasar tespiti yaptırmadık oda aklımda heran yaptırabilrim. Şİmdi bende normal yolla devam ediyorum 2 aydır çalışmalara...godes senin tedavi sürecin nasıl ve başından geçenleri anlatsana kaç yaşındasın falan filan tanıyalım seni de
Aman ne diyimki ya en güzeli susmak sanırım....günaydın kıslar,
kocam gidince bende kk ya geldim. merak eden olur merakta bırakmiyim. ateşim düşmeye başlamış. memeler füze ,karın hafiften şişmiş, test zaten negatif.yani ziyeretçiyi bugün bekliyorum. yada yarında biraz düşer bu ateş en geç p.tesi bana iş günü bomba gibi patlar ağrılı adet.
grafikte şöyle oldu
sanırım luteal faz 16 gün sürüyor. umut adını doğru söyledim di mi?
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
godescim sen pek gelmez oldun yaa ondan muhabbete dahil olmadın ondan eklemedi kimse seni . üzülme canım sen. seni de merak ediyoz elbet:)
AY canım ben nerden başlayım anlatmaya o kadar uzunki kısaca şöyle yazayım. 31 yaşındayım 5,5 yılık evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz. 6 ay nomrla denedim olmayınca doktora gittim peş peşe 3 aşılama yaptırdım tabiki negatif sonuç. Sonra tüpe başladım 3 tüp denemem oldu. İlki boş gebelik ve sonu kütraj. 2. tüp direk negatif. Araya bir aşılama daha oda negatif. 3. tüpte ikiye katlayan değerlerden sonra kanama başladı ve değerim düştü yani kimsayal gebelik. Bizde bir sorun yok görünürde sebepsiz infertiliteyiz. Temmuzda kimyasal oldu işte doktorum 6 ay normal yolla dene gelme bana dedi. Psikolojik olduğunu söylüyor. Yapılabailecek testler yapıldı ama sorun çıkmadı. spermde Dna hasar tespiti yaptırmadık oda aklımda heran yaptırabilrim. Şİmdi bende normal yolla devam ediyorum 2 aydır çalışmalara...
Aman ne diyimki ya en güzeli susmak sanırım....
tamam o zaman
bugün merak ettim geriye dönük 1 yıldan çok regl takvimim vardı üşenmedim kaç günde bir adet olduğumu yazdım.tatlım ateşin hala ortalamanın ustunde yanı bıraz dusmus ama
yıne yarını beklıcez yarında düşüş devam ederse gelıo regl demektır
luteal faz 16 da olablır yada 14. gun fılanda çatlama tamamlanmıs olabılır
atesıne gore gusel buyuo ve çatlıo yumurtan ve progesteron da ıı salgılıosun
preseede gerek kalmaz ınsallh bana ben de bu ay verdım siparış bıttı reglım benım
bu hafta içi mesai başlıo saclrımımı kestırsem yaa sımdıden dustum kaygısına tara btara kurut kurut bıtmıo:))
taze bayat her şeyi denedik bacım 9 gün üst üste çalıştım bi kez kocam çiftleşmekten ölen fareler gibi gidiyodu. ama sonuç sıfır. belki o zaman 2 tüpte tıkalıydı hsg açtı. öyleyse aslında 2 aydır deniyo gibiyiz deyip kendimi teselli ediyom ama artık kocamın yolunu gözleyemicem. ben istifa ediyorum kızlar. artık ben bebek için asla sevişmicem. bu kadar nefret geldi.hadi kıslar bu topik artık bı hamıle istiyor ona göre:))))
bu ay daha bı sıkı çalısın bakalım
bıde beklemıs sperm olmasın yanı yumurtlamaya yakın diyelım ılşkı olacak
bır hafta beklemıs olmasın en fazla 3 gun beklemıs olsun
taze sperm olsun:)))))ohh yansın gecelerrrr
godesscım sana msj attım ozelden:))))
nerdeyse saat gibi işleyen bi regl döngüsü gelişen yumurtalar. yeterli olduğu söylenen spermler.tek de olsa açık bi tüp. eeeeeeeee ben daha ne yapabilirim allah vermiyosa benim elimden ne gelir. taşıyamayacağım kadar büyük lensi yenip içilmemesine rağmen taşımaya devam etmekten başka (bkn: karıncanın hikayesi sayfa: 305 )
gördümm senideee vallahı maaşallahımız var kıslarr:))))işlem tamam canım
nerdeyse saat gibi işleyen bi regl döngüsü gelişen yumurtalar. yeterli olduğu söylenen spermler.tek de olsa açık bi tüp. eeeeeeeee ben daha ne yapabilirim allah vermiyosa benim elimden ne gelir. taşıyamayacağım kadar büyük lensi yenip içilmemesine rağmen taşımaya devam etmekten başka (bkn: karıncanın hikayesi sayfa: 305 )
ıkızlerr godes nerdesınız
onlıne gozkuosunuz ama yoksunuz
ızınızı suremedım vallahı:)9
mnsdemısınız yoksa kaynatıomusunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?