Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Tatlım altta açık kalmış benim kk :)))
Kİmsecikler yok yaa. benimde çok canım sıkıldı. Bugün bitmek bilmedi valla..

bende tembellık yaptım durdum evde sıkıldım
sımdi de..cnm ben sana ılk fırsatta dna fragmantasyon testı yaptırmanı önerırım
onu tedavı ettırmeden tuple bıle olmuo
tedavısıde cok basıt zaten cnm

Ahh canım sorma doktora gittik adam resmen yapmadı biz direk hiç bir doktor yönlendirmeden gittik. Eşimi muayne falan. Hiç bir şeyi yok dedi. Bende dna hasar tespiti testi istedim adam yok yapmam dedi. Gerej duysaydı tüp bebek doktorun istersi dedi beni acayip sinir etti. Kıl doktor. AMa aklımda en kısa sürede yaptırttacağım... Kendi doktorum adiyorum gerek yok diyor. Ben kime gidim yaa (( EŞimde tabi doktorlar gerek yok dediği için biraz rahat davranıyor

canım 3 tup bebebk denemesı var bunun mutlaka bı sebebı olmalı
sebepsız dıye bısey olmaz sbebı bulunmamıs demektr ben ankarada ya da
ıstanbulda olsam hemen yaptırcam ama yaptıramıoruz işte cnm sen ıstanbukdaydın sanırım
teoman kadıoğlu yapıomus yda yonlendırıomus sanırım cnm ıhmal etme bence

Canım aklımda bir genetik test var birde bu dna sperm testi onlarıda yaptırısam içim rahatlayacak. AMa işin içinden çıkamadım. ÇÜnkü kendi doktorum gerek görmüyor bende başka bir doktor bulmam gerek. Hani direk ben gidip yaptırabiliyormu birde araştırma yaptım bu genetik testler hakkında o kadar çok yapılması gerek şey varki ben işin içinden çıkamadım.

mthfr c677t heterezigot ve faktör v heterezigotum
rutin profili ( kolestrol, LDL,HDL Kolestrol, trigliserid)
tam idrar analizi
tam kan sayımı
protein S
Protein C
protrombin zmanı -aktivite INR
APTT
kanama zmanı
pıhtılaşma zamanı
lupus antikoagulan D
Faktör 5
Faktör 2
MTHFR
aktiviteleri;Antıtrombin III,Homosistein,Faktör 8
leiden(G1691A) faktör 5 R2(H1299R) Protrombn(G20210A)
Faktör 8 (V34L) B-fıbrinojen(455G>A) PAII(4G/5G) HPA 1 MTHFR(C677T)
MTHFR (A1298C) ACE(1/D) Apo-B Apo-E

Bak bunlar netten bulup not aldıklarım. Ben şimdi hangisini yaptıracağım :26::26::26::26:
O yüzden düzgün bir doktor bulup gitmem gerek.

bende aslında genetık baktırmak ıstıorum
da bı ara gıttığımde kan verelım dıcem esıme beklıoruz doğal yolla olsun dıye
oyle bı durum varsa tüpten baska çare yok demktir
gecen gıttığımızde sperm değerlerı bıraz dusmustu moralı bozuldumbıde genetık ıcın kan verelım
dıyemedım bende :)ama benım gözlrımı çizdirmeye gittiğimizde onu da yaptırcam
kan pıhtılaşması ıcın ben baktırdım 7-8 faktore bakıldı bı sorun cıkmadı

Ay tatlım bencede sebepsiz diye bişey yok. Bulamıyorlar öyle diyorlar. Evet ben istanbuldayım ve en kısa zamanda yaptıracağım. Sonuçta tüp denemelerim tutuyor ama bir şekilde devamı gelmiyor o yüzden bende genetikle alakalı bişey olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda caresine bakacağım..

Yaptır tabi yaa eksik bişey kalmasın yapılmadık. Kan pıhtılaşmasını bende baktırdım onda sorun çıkmamıştı.

bende cnm barı kafamız rahat olur
olacağına daha cok ıananırız cnm

bende cnm barı kafamız rahat olur
olacağına daha cok ıananırız cnm

Öyle tabi yaa kafam rahat değil benimde. Diyorum gene hamile kalırsam ve aynı şeyler başıma gelirse diye tedirginim açıkcası. En azında testleri yaptırdıktan sonra birazda olsa içim rahat eder.
Şİmdi bizim iş durumlarımız karışık eşimle. O yüzden maddi olarak biraz dikkat etmemiz gerek bu aralar. Ama beklediğimiz yerler var oralardan güzel bir haber gelirse ilk iş bu testleri yaptırmak olacak

ınsallh cnm ınsallh bakalımm
ben umutluyum hepımız adına:))

ıkızlerr godes nerdesınız
onlıne gozkuosunuz ama yoksunuz
ızınızı suremedım vallahı:)9
mnsdemısınız yoksa kaynatıomusunuzz
yok canım ben yemek yapıyodum açık kalmıştır kk . eşim geldi biraz önce maç seyrederken yazıvereyim bişeyler.

canlarım bu testleri neden tüp bebekten önce rutin yapmıyorlar çook mu pahalı? sonuçta tüp için o kadar para harcanıyor bu testleri yapmak boşa gitmesinden daha iyi değil mi?hadi paradan geçtim umutlar üzüntüler.....

umut seninde mi gözün bozuk bende lens kullanıyorum . lesnlerle de hiç aram yok ama napcan düşük olduğundan çizmiyorlar da.
godes şimdi sana bakıcam hemen:))))

yavv kahretsin:))godescim seni gördüm. hepimiz fıstık gibiyiz kim bilir ne güzel bebekler doğurcaz ama.........
biraz gaz verelim kendimize .
moral zaten dipte.

yavv kahretsin:))godescim seni gördüm. hepimiz fıstık gibiyiz kim bilir ne güzel bebekler doğurcaz ama.........
biraz gaz verelim kendimize .
moral zaten dipte.

Bende şimdi baktım fotolara valla canım hepimizin maşallahı var demekki ne demek gerekiyor. Allah herkese çirkin şansı versin inşallah :)))

seni cok iyi anliyorum , bu cumleleri her ay periyodik olarak ben de kuruyorum ama maalesef sonuc hep gelen adet oluyor ( hep dua ediyorum bir gun biz de sebepsiz infertilite denilen bu durumdan kurtulacagiz ve saglikla dogan bebeklerimize kavusacagiz.

benim de durumum sizinle ayni sanirim, ilk defa 3 eylulde tup denemesi yaptik ve 12 eylulde negatif test sonucu ile husrana ugradik. benim 1 adet blastosist nakil edildi, epey umutlandim ama ne oluyorsa sanirim rahimde oluyor ve gebelik gerceklesmiyor, benim de genetik test mi yaptirmam gerek acaba ??? ben ayrica capada da tedavi goruyordum , oraya ara verdim, sanirim en dogrusu oraya yeniden donmek ve bu pahali testleri devlette yaptirmak , ama benim istegim ile test yapmazlar ki ??

bilgi icin tesekkurler, bakayim biraz sitelere..

Canım banada her 3 denememde blartosist transfer edildi ama biri boş gebelik biride kimyasal gebelik oldu. Daha sonra rahimde bir sorun varmı diye histereskopi oldum ama ondada sorun çıkmadı. Yaptırmadığım spermde dna hasar tespiti ve genetik test kaldı. Sanada yaptırmanı tavsiye ederim. Hele çapanın hastasıysan bence doktorunla konuşup bu testleri talep edebilrsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…