Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

yarın sabah çişimi tutuabilirsem :) tekrar test yapar size haber veririm.
yarın bakalım azcık da olsa akla kara seçilir...

Son düzenleme:
karnım bi şişmişki sormayın anaaaaaam patlayıvercek. sabah ancak adet oldum haberi gelir benden ((((( moralim yine her adette olduğu gibi bozuk . keşke bende heycanlanabilseydim
allahım sen ne zaman vereceğini bilirsin ama bekletme artık..........

Son düzenleme:
next canım ebayda preseed 22 dolar çivarında ben ordan aldım. Çok çok daha uyuna geliyor ve 1 hafta içindede elinde oluyor. Tavsiye ederim.
sağ ol canım oraya da bakarım
hoş geldin ne demek kanul etmek burada hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz dualar aynı

ikizler hadi bakalım umtlanmadan bekliyoruz katılıyorum sana umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak zor
gösterım o zaman kendımı şekerımm
ozelıne msj atıyorum:))))
umt başarılısın canım beğendim seni bi de yapabildiysem eğer seni arkadaş olarak ekledim faceden sen de bana bak bakalım
çok komik ya durumumuz ban da geçen ay ovulasyonda çift cizgiyi görünce hamiş olmuşum gibi sevindiydim o ay fos çıktı bu ay bişi yapmadım gene fos önümdeki ay preseed bakalım sonra ne yapcam yakıyı da senden duydum:)

feriha mı bögh ananem izliyo onu ama o gelince mecbur bwen de izliyom ama boşken bi baktım ben de izliyom gıcık bi dizi amöa
bak kocamın olmaması bir tek feriha ya yaradı görüyo musun:)
sobelendim umuta.
ama ateşçi kızlara da danışayım dedim iyi etmemiş miyim. onlar tez yazmış da bu konuda:)))))
ateşçi kızlar pu ha çok komik yaa
nexcim naber yaa hoşgeldin bakim.
kocişin yok mu:))))))

kociş toplantıya gitti benim şerrimden korkusuna geçen ay adet olduğum ilk gün bütün günü ona zehir ettiydim ağladım dellendim böğürdüm bugün de ilk günü ya kaçıyo adam e haklı da doğrusu ben de eski okulumdan bi ark vardı evli değil o çağırdıydı beni onunla buluştum benden 4-5 yaş büyük o koca derdinde ben bebe derdinde dertsiz kul yok işte bugün moralman çökükküm ikizler hamile olunca da insan hasta gibi oluyo biliyo musun ben öyle olduydum sanırım vücut şaşıyo ama belli de olmaz ben bi kaç kere geç oldum oysa erken olurum hep gittim kan verdim kan sonucumu aldım hastalandım ne gıcık bi durum hele geçen ay okula yakın bi tıp merkezi var oraya gidip kan verdim hiç lekelenmem olmadıydı orda ki hemşire kızlarda süzüp duruyolar beni akşam çıkar dediler ben dedikleri saatten yarım saat önce gittim bi baktım beni görünce aralarında fiskos ay ne sinir oldum aldım negatifi yerin dibine geçtim o kızlar yüzünden sonra daadet oldum ya öyle işte

next ,
bi de beni face de onaylasana göremiyom hiç bi fotonu

onaylıyım demek görünmüyo ha sevindim biri benim okulda çekildiğim gömlekli vesikalığımı almış onunla gerçek adımı yazıp sayfa açmış ama terbiyesiz erkeklere laf atıyo gibi ne yaptıysam o sayfayı sildiremöedim ama beni bilen biliyo ki o ben değilim benim sayfamın profil resmi kocişime sarılı

feriha bende takıntı oldu biz aslında onu komedi dizisi olarak izlemeye başlamıştık sonra baktık yoooo baya ciddi ciddi izliyoz:))))))))))ama ateşci kızlar cuk oturmadı mı:))))))ben eşime belli etmiyorum pek üzüldüğümü deli karı görünümü vermemek için. en son çok üzüldüğümde o da etkilendi. sinir yaptı. artık ilişkimizi bozmasın diye içime atıyorum.vallahi ben işte o umutlanıp üzülmektense umutlanmamayı tercih ediyorum.
yok yok ben kocanla olana gönderdim istek.
ikizlercim siyah dalgalı saçlı mavi badili olan mısın onaylıyorum şimdi
evet o benim.

valla iyi ki gördük birbirimizi hiç olmazsa daha bi oturdu yazılanlar kurulan arkadaşlıklar öbürtürlü kendimi deli gibi hisstmeye başlamıştım sanki kişi yok da bilgisayar bana arkadaşlık yapıyomuş gibiydi iyi oldu koca yodaymış öptüm ikizlerim ikiz doğurasın:) doğal yoldan neti kapayayım da tv izliyomuş numarası tyapayım hihihi hohoho bu arada inş. kırmızı kartı görmezsin yarın erkenden açarım koca cumts de çalışıyo

güzeliz ama

demek hamile oluncada hasta gibi olabilir insan. bakalım inş. öledir. ben kaçtım next bacım eşim 10 dakkaya gelcek beni pc başında yakalamasın. iyigeceler öptüm herkesi.........

ayyy çok komiğiz ikimizde koca geliyo diye numara yapıyomuşuz hahahahaha

bir de amin amin

Son düzenleme:
Ayyyy kızlar nasıl kaynatmışsınız kaçırdım tüh tüh. Beni niye kimse eklemiyor face ama üzüldüm şimdi bende merak ediyom sizi ama ((((

ayyy çok komiğiz ikimizde koca geliyo diye numara yapıyomuşuz hahahahaha

bir de amin amin

insan karşısındakini kendi gibi sanırmışşşş benim koca gerçekten geliyodu ikizim şekerim test noldu yafrum bugün biz balıkesire gidiyoruz öğlene kadar ara ara bakarım bu arada ben sabah resmi olarak diskalifiye oldum dün leke şeklindeydi umudum diğer aya kaldı bakayım bi şu preseede

günaydın kıslar,
kocam gidince bende kk ya geldim. merak eden olur merakta bırakmiyim. ateşim düşmeye başlamış. memeler füze ,karın hafiften şişmiş, test zaten negatif.yani ziyeretçiyi bugün bekliyorum. yada yarında biraz düşer bu ateş en geç p.tesi bana iş günü bomba gibi patlar ağrılı adet.

grafikte şöyle oldu
sanırım luteal faz 16 gün sürüyor. umut adını doğru söyledim di mi?

http://www.fertilityfriend.com/home/372918

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…