- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.141
yarın sabah çişimi tutuabilirsem :) tekrar test yapar size haber veririm.
yarın bakalım azcık da olsa akla kara seçilir...
sağ ol canım oraya da bakarımnext canım ebayda preseed 22 dolar çivarında ben ordan aldım. Çok çok daha uyuna geliyor ve 1 hafta içindede elinde oluyor. Tavsiye ederim.
hoş geldin ne demek kanul etmek burada hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz dualar aynımerhaba , ben de araniza katilmak isterim , tabii kabul ederseniz :)) benim hikayem soyle : 31 yasindayim, 8 yillik evliyim ve 2 senedir bebek ozlemi cekiyoruz, 3 defa asilama yapildi, 3 eylülde de blastosist ile tup bebek denemesi yapildi sonuc negatif. sebepsiz infertilite diyorlar , hersey normalmis , bence sebebini bilemedikleri herseye normal diyip isin icinden cikiyorlar.
su anda 2. deneme icin guc ve umut toplamam lazim, yani sizlere ihtiyacim var , etrafimdaki insanlarla konusmak istemiyorum, bana aciyorlar gibi geliyor. ama bu ozlemi ceken insanlari beni daha iyi anlayabilecegini hissediyorum.
hepimize Allah en kisa surede saglikli ve hayirli evlatlar verir insallah.
ikizler hadi bakalım umtlanmadan bekliyoruz katılıyorum sana umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak zorevet canım sıkılıyorum bazen. aslında kafamı da dinliyorum ama bazen yeter artık bekarmıyım evlimiyim oluyorum. ovulasyonu yakalıcaz diye havada 40 takla atıyoruz.sürekli geziyo adam ege de . eşimin çalıştığı şirket iflasın eşiğine gelince bari işsiz kalmayayım diye bu işe geçti. eski marka yabancıydı şartlar daha iyiydi ama tutunamadı işe tr de. şimdiki türk ,ama sağlam köklü bi firma diye kabul ettik ama daha uzun bi süre böyle olucak bilmiyorum nasıl katlanıcaz.hamile kalsam yalnız nasıl geçirecem? şimdi bu ay bebek olsa bile 9 aylık olana kadar eşim olmayacak. aslında durum çok zor. üff bunları düşününce doğurasım kaçıyo zaten. bari ikiz falan doğursam da şirket bize acıyıp buraya alsanextciğim benim diskalifiye olmama da günler yada saatler var. adet belirtilerim var . ateşe gelince ben ayakta da olsa boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba. çünkü bugün resmen ateşim çıktı 37,5 a. kendimi ateşli yorgun hasta hissetmeye başladım. yinede gidip bi idrar testi yaptım bişey yok zaten. benden ben umutsuzum . sizi bilemem.
yani ben ümitlenip yıkılmaktan nefret ediyorum o zaman bebek fikrinden bile soğuyorum.o yüzden ümitlenmiyorum hiç bi zaman. dediğin gibi napalım laboratuvar da oluversin di mi ama. çok fark etmez.:)
özelden mesajın geldi bende çok girmiyorum face artık. eskiden çok takılırdım.
.
[/url]
umt başarılısın canım beğendim seni bi de yapabildiysem eğer seni arkadaş olarak ekledim faceden sen de bana bak bakalımgösterım o zaman kendımı şekerımm
ozelıne msj atıyorum:))))
çok komik ya durumumuz ban da geçen ay ovulasyonda çift cizgiyi görünce hamiş olmuşum gibi sevindiydim o ay fos çıktı bu ay bişi yapmadım gene fos önümdeki ay preseed bakalım sonra ne yapcam yakıyı da senden duydum:)Tatlım hergün okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum yaaa.
En güzeli ebay gerçektende canım ya burda insanı soyuyorlar ve çok kızıyorum. Hadi hayırlısı olsun tatlım. Bende kaç gündür yumurtlamayı bekliyorum yok yok çıldırmak üzereydim bugün 18. gün hatta bugün doktora gidecektim ama sabah cihaza bir baktım yumurtluyorsun dedi öyle sevindimki. Sanki hemen hamile kalacakmşım gibi
Bende doğal yolla deneiyom işte baktım yumurtluyom hemen yakıyı yapıştırdım belime jeli çıkardım ortaya veçalışmalara başladım. Bakalım bu ayda kırımızı kart görecekmiyim.
feriha mı bögh ananem izliyo onu ama o gelince mecbur bwen de izliyom ama boşken bi baktım ben de izliyom gıcık bi dizi amöabugün okulda aynı şey oldu oh valla çocukçoluk yok sen eve git uyu dinlen ne güzel diyolar. istemiyosanız yapmasaydınız kardeşim dedim hatta bende. sanki biz keyfimizden çocuksuzuz allalaaaa yaaa. kimse lafını ederken düşünmüyohem herkes hayırlısını istesin geçen yazmıştım yine yazayım.4. ayında hamile kaldı kız ve 3. aydan sonra dr a gidiyodu neden olmadı diye. şimdi kızı 10 aylık ve kalbi delik yaşamaz diyorlar. geç olsun güç olmasın takmayalım kafaya başarabilirsek tabi.
bu arada utanarak bişey itiraf etcem ben ferihayı izliyorum. birazdan başlıcak :)
ateşçi kızlar pu ha çok komik yaabak kocamın olmaması bir tek feriha ya yaradı görüyo musun:)
sobelendim umuta.
ama ateşçi kızlara da danışayım dedim iyi etmemiş miyim. onlar tez yazmış da bu konuda:)))))
nexcim naber yaa hoşgeldin bakim.
kocişin yok mu:))))))
next ,
bi de beni face de onaylasana göremiyom hiç bi fotonu
feriha bende takıntı oldu biz aslında onu komedi dizisi olarak izlemeye başlamıştık sonra baktık yoooo baya ciddi ciddi izliyoz:))))))))))ama ateşci kızlar cuk oturmadı mı:))))))ben eşime belli etmiyorum pek üzüldüğümü deli karı görünümü vermemek için. en son çok üzüldüğümde o da etkilendi. sinir yaptı. artık ilişkimizi bozmasın diye içime atıyorum.vallahi ben işte o umutlanıp üzülmektense umutlanmamayı tercih ediyorum.feriha mı bögh ananem izliyo onu ama o gelince mecbur bwen de izliyom ama boşken bi baktım ben de izliyom gıcık bi dizi amöa
ateşçi kızlar pu ha çok komik yaa
kociş toplantıya gitti benim şerrimden korkusunageçen ay adet olduğum ilk gün bütün günü ona zehir ettiydim ağladım dellendim böğürdüm bugün de ilk günü ya kaçıyo adam e haklı da doğrusu ben de eski okulumdan bi ark vardı evli değil o çağırdıydı beni onunla buluştum benden 4-5 yaş büyük o koca derdinde ben bebe derdinde dertsiz kul yok işte bugün moralman çökükküm ikizler hamile olunca da insan hasta gibi oluyo biliyo musun ben öyle olduydum sanırım vücut şaşıyo ama belli de olmaz ben bi kaç kere geç oldum oysa erken olurum hep gittim kan verdim kan sonucumu aldım hastalandım ne gıcık bi durum hele geçen ay okula yakın bi tıp merkezi var oraya gidip kan verdim hiç lekelenmem olmadıydı orda ki hemşire kızlarda süzüp duruyolar beni akşam çıkar dediler ben dedikleri saatten yarım saat önce gittim bi baktım beni görünce aralarında fiskos ay ne sinir oldum aldım negatifi yerin dibine geçtim o kızlar yüzünden sonra daadet oldum ya öyle işte
yok yok ben kocanla olana gönderdim istek.onaylıyım demek görünmüyo ha sevindim biri benim okulda çekildiğim gömlekli vesikalığımı almış onunla gerçek adımı yazıp sayfa açmış ama terbiyesiz erkeklere laf atıyo gibi ne yaptıysam o sayfayı sildiremöedim ama beni bilen biliyo ki o ben değilim benim sayfamın profil resmi kocişime sarılı
evet o benim.ikizlercim siyah dalgalı saçlı mavi badili olan mısın onaylıyorum şimdi
feriha bende takıntı oldu biz aslında onu komedi dizisi olarak izlemeye başlamıştık sonra baktık yoooo baya ciddi ciddi izliyoz:))))))))))ama ateşci kızlar cuk oturmadı mı:))))))ben eşime belli etmiyorum pek üzüldüğümü deli karı görünümü vermemek için. en son çok üzüldüğümde o da etkilendi. sinir yaptı. artık ilişkimizi bozmasın diye içime atıyorum.vallahi ben işte o umutlanıp üzülmektense umutlanmamayı tercih ediyorum.
yok yok ben kocanla olana gönderdim istek.
evet o benim.
Ayyyy kızlar nasıl kaynatmışsınız kaçırdım tüh tüh. Beni niye kimse eklemiyor face ama üzüldüm şimdi bende merak ediyom sizi ama((((
ayyy çok komiğiz ikimizde koca geliyo diye numara yapıyomuşuz hahahahaha
bir de amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?