Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

yok valla ben dr da keseyi görmeden heralde inanamam çift çizgiyi görsem bile.ama hayal kırıklığı olmaması için ateş topiğine de güvenecek halde değilim canım çok yandı.

kızlar diziye daldım kız ne 30 u ne 300 ü ben anlamadım
şu test meselesi şöyle ki
3-4 ay önce yine bende bu 2. çizgi oldu hem de 2 testtede. ama dr a sordum çok geç olunca geçersizmiş. ki hamile de değilmişim. dersimi aldım. o yüzden size söleme gereği bile duymadım.30 -40 dakka sonra olan çizgiler geçersiz. neden oluyo belirsiz belki de test bozuk.

öğlen geldim yine yaptım çizgi mizgi yok yine
heycana gerek yok
bende deli gibi bi 6. his var ben bunu hissederdim.

Son düzenleme:

canımm valla oyle cok ıstıoz kı artık bı hamıle cıksın
bu topığımzden hepımze umut olsun
ınşallah olmustur:))))))9

canımm valla oyle cok ıstıoz kı artık bı hamıle cıksın
bu topığımzden hepımze umut olsun
ınşallah olmustur:))))))9
ay inşallah umutcum yaaa. pek bi karamsarım ama inşallah hepimize umut olayım keşke hepimiz ard arda kalıversek.
kusum ıkızler burcumusun
ondanmı ıkızler nıckın?

yok canım yengeç im ben. ananem 4 kez ikiz doğurmuş da ondan öyle yazıvermiştim.

ay inşallah umutcum yaaa. pek bi karamsarım ama inşallah hepimize umut olayım keşke hepimiz ard arda kalıversek.

yok canım yengeç im ben. ananem 4 kez ikiz doğurmuş da ondan öyle yazıvermiştim.

ozaman ıkı guncuk daha bekleyelım senıde heyecanlandrımayalım kuzum
ama halsızlığın gebelıktende olabılrı bılıosun demı ayakalrında cansızlık fılan hıssedıomusun bacakalrında fılan
hadı tatlım beklıoruz ıı bak kendıne
kociş belertı gozlerını bana ben yavastan cıkayım :)))9
öprım hepınızı

iyi geceler

yok canım yaa öyle değişik bi şey yok sadece ateşlencem hastalancam gibi bi his var. ama genelde olur böyle bende. kırgınlık diyelim.
iyi geceler sana ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…