Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hoşbuldum.....diğer yazdıklarınızı ara ara okumuştum....yakı diye bi şeyden bahsetmişsiniz? nedir merak ettim birde şu ateş mevzuunu.....çok olmazsa bide yumurtlama gününü nasıl buluyorsunuz?

adamın bize verdiği macunda keçiboynuzu tozu ile kuru üzüm çekirdeği tozu var.evicap da bi dönem kullandık ama şimdi kullanmıyor.alırız tekrar diğer yazdıklarını da eczaneden mi alacağız canım.10,000 sperm çıktı eşimde son tahlilde.yüzde 16 sı ileri hareketli.biz 3 spermle başladık bu yola...düşünsene sadece 3....sanırım morfoloji de yüzde 3.tam emin değilim.kaç olması gerek morfolojinin.yani nereye doğru giderse düzelme var.

hoşbuldum.....diğer yazdıklarınızı ara ara okumuştum....yakı diye bi şeyden bahsetmişsiniz? nedir merak ettim birde şu ateş mevzuunu.....çok olmazsa bide yumurtlama gününü nasıl buluyorsunuz?

canım yakı mevzunu galiba godes ciğim biliyor bende pek bilgi sahibi değilim. ateş konusunda da uzman yine umut ama kendin de bişeyler öğrenmek istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-2297.html#post21135980 burdan baya bişeyler öğrenirsin . ff adlı grafik yapılan siteyi de kullanmak istersen nasıl üye olunacağı ile ilgili bir sayfa var orayı da bulur sana link veririm. ingilizcen varsa zaten kendin üye olursun .

bu kadarını biliyorsundur ama kabaca söylemek gerekirse ateş adetliyken düşük oluyor sonra ortalamanın üstüne çıkıyor bu da ovulasyon olduğunu gösteriyor . yüksek seyredip düşüyor düştüğü zaman yine adet oluyorsun. ateşi her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte 6- 8 arası(3 saat kesintisiz uyku gerekiyor)dil altından dijital ateş ölçerle ölçüyosun.

Son düzenleme:
yani adetten sonra düşük giden ateş ortalamanın üstüne çıkınca anlıyosun ki o en düşük günde yumurtlamışsın. grafik bunu kendi belirliyor. ama grafik yapmadan da anlayabilirsin..

Son düzenleme:
yani adetten sonra düşük giden ateş ortalamanın üstüne çıkınca anlıyosun ki o yumurtlamışsın. grafik bunu kendi belirliyor. ama grafik yapmadan da anlayabilirsin..

tamam canım çok teşekkür ederim.verdiğin adresi inceleyeceğim şimdi.eğer bende bişeyler öğrenirsem muhakkak paylaşacağım sizinle....

nisacııım hoşgeldin nasılsın? ne zamandır yazmıyordun biz de sılayla merak etmiştik seni, herşey yolundaır umarım..

naber kızlar?? benm ev yine tımarhane gibi yatak odasının yerini değiştiriyoruz iki tane bazadan boşalttığım ne kadar eşya varsa arkamda yerde duruyor ama ben burada size yazıyorum :))) kocam da topluyor yazık..

hoşbuldum canım.....uzuk durdum uzun bi süre...kafam rahatlasın istedim....şimdi bi süre doğal yolla denemeye karar verdik...umarım sana uğrayan mucize bana da uğrar...nasıl gidiyor hamileleik meleğimiz nasıl?cinsiyeti belli oldu mu?

kolay gelsin...toplasın tabi iki canlısın sen işi ne:)))sıla iyi mi? bebekler ne alemde

Canım yakıyı ben gene kk da bir topicte okudum yakıyla hamile kalanlar diye olması gerek.
Kendimce bu kadar şey denedim birde bu yakıyı deniyim ne kaybım olacak diye bu ay başladım. Eczanaden yakı aldım ve yumrutlamama yakın dönemde yakıyı yapıştırdım yumurtalama dönemi ve sonrasındada 2 gün boyunca kullanmayı düşünüyorum.
Yani toplam 6 gün kullanacağım. bunun kesin gün sayısı yok o topiktede yazmıyordu. Ben kendi mantıkğımla bu kararı verdim.
Bende digital ovulasyon cihazı olduğu için yumurtlama gününlerimi gösteriyor ve böylece kolayca takip etmiş oluyorum.
Hatta şuan belimde gene yakı var yanıyoooommmmm

canım bak sana soyle bı ornek vereyım esra dıye bı arkadasın esının 5 mılyon 800 spermı varmıs
ocakta tüp yapacakalrmıs ama aşılama deneylım demısler beklerken ve ıkı gun once hamıle olduğunu öğrenmıs
bu arada nısan ayı gıbıede kednılığınden kalmıs fakat 10. haftada kaybetmıs dmek ıstediğim allah ol dıyınce sperm sayısı hiç farletmıo bızım 30 ıle 20 mılyon arasında değişen spermımız var ama ılerı hılzı gıden %0
ılerı yavasta bı etstte %70 bırınde 30 cıktı
doktorlara gore ılerı yavasta gebelık olusturabılıo
sızın ılerı hızlı var cok sukur ama ne kadar cok olursa okadar iyi
yanı ıleerı hızlı + ılerı yavas %50 olmalı
morfooji ise 14 olmalı ama %4 un üstunude normal kabul edılolar
3 te ıyı gebelık sağlar yani:)
proxeed ı ınternetten botanık eczaneden almıs eşim ama ızmırden dırek aczaneden almıs
bunları mutlaka al uygula cnm 3 ay sonra duzelme olacaktır allahın ıznıyle

ateş ölçmeye gelınce ıkızlercım anlatmıs zaten ama stres yapan da bı yontem
ben soyle yapıorum reglımın 10. gunu ölçmeye başlıorum yaklasık 15 16 sı gıbıde artıo atesın
13. 14. gunler çatlıo ve 36 sat sonrada ateş artmaya başlıo
benım sana tavsıyem bır ay sadece bastan olç sonra benım gıbı yap
ateşim yuksleıncede bırakıorum ben..yanı sadece yumurtayı yakalamak ıcın kullanıorum
sen olçup burdan yazarsan yorumalrız
aysecımmm hoşgeldınn kolay gelsınnnn:))

Son düzenleme:

yakı dediğimizde alabiliyoruz yani.o kadar şey denedik bide bunu deneyelim ne olacak.deneme tahtası olduk mübarek.bn şuan adetim yumurtlama günümü hesaplayayım.ona göre alırım.

tamam internetten bakarız eşim gelsinde hele bi işten:)...şu macun işe yararsa eğer size de önereceğim önce bi deneme sürem bitsin 3 ila 6 ay dedi adam.bu kadar sürede onarım sağlar öyle hemen olmaz dedi.inşallah hepimiz hamile kalırız....

nasıl bi derece alayım.hangisi daha sağlıklı ölçer ki.

Evet canim eczaneye yaki demen yeterli. Bu islet belli olmaz belki yaki vesile olur hamile kalmamiza :)))

temmuzdaki başarısız tüp bebek denememden sonra ağustos ayında adetim 2 hafta gecikmişti. ilaç kullanmıştım. şimdi yine gecikme oldu tekrar dr. a gitmek istemiyorum. hormonlarımın dengesizleşti. sizlerde de düzensizlik oldu mu ilk 2 ay. geçen ay olduğu gibi bu ayda hiçbir belirti yok. ne yapayım ne kadar bekleyip dr. a gideyim?

canım ,
şu an benden başka kimse yok ben de henüz tüp bebeğe başlamadım.
ama yarın mutlaka sana cevap verirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…