- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.261
kısss bızde oyleysek herkes bılıoda bız bılomıosak herkes arkamızdan acıosa bıze:))))
abuuuu allah göstermesınnn
aynen aynen godesciğim sölicek hiç bir kelime yok. artık yarın yanıma bir iki arkadaş bulup giderim....acısı hafifler belki yine hamile kalırsa. hayırlısı olsun herkes için...Ayyy çok üzüldüm tatlım. Böyle olaylar etrafımızda gerçekleşince inan bu halimize şükreder duruma geliyoruz.
Senin içinde demekki hayırlısı buymuş. Tamda gününde gelmiş reglin.
Canım Yarın gitsen ayıp olmaz tabikide. SOnuçta bugün o kadar acısı olurki kim varmış kim yokmuş farkında bile olmazlar. Allah sabır versin inşallah tez zamanda acılarını hafifletecek bebişleri gelir.
Ne diyim yaa diyecek bişey bulamıyorum çok üzüldüm sadece
normal hamur yoguruorum kusum un su tuz ve maya ıle
onu da gözleme gbı acıorum oklavayla arasına ıspanak koyup
kapıorum yarım ay gıbı oluo onuda yanmaz tavada pişirıorum:))
ben kacayım yoksa konusmaktan yapamıocam adam açlıktan olcek:))
sabah ateşimin dibe vurduğunu görünce hıh dedim hoşgeldin.
zaten hiç şüphem yoktu geleceğinden
önceden haber verdiğin iyi oldu ilaçla ped aldım en azından yanıma.........
yataktan bi baş ağrısı ve artmış bi boğaz enfeksiyonuyla kalktım. iş bitmek bilmedi bugün. sesim de çıkmıyor konuşamıyorum .boğazım berbat.
hani benim iş arkadaşlarımdan biririn bebeği kalp hastasıydı. 11 aylık daha. hastanede yatıyodu. onun ölüm haberi geldi bugün . annesi de işteydi. koşarak gitmiş kızcağız. ben görmedim görmek de istemiyorum.zaten duyunca salya sümük olmamak için çok zor dayandım..bugün cenaze var ama ben camiye gidemeyeceğim arkadaşlar gidecekler . kızı gördüğümüzde bizim biraz serinkanlı olmamız lazım çünkü.yarın evine gitmeyi düşünüyorum.ayıp mı olur bilmiyorum ama camiye ve mezara gitmek benim için çok zor...
bu haberden yarım saat geçmeden regl oldum.ve allahım hayırlısını ver dedim geç olsa da güç olmasın...... uzun ömürlü, sağlıklı, şanslı, anneli ve babalı bir hayat ver vereceksen yavruma diye dua ettim.
normal hamur yoguruorum kusum un su tuz ve maya ıle
onu da gözleme gbı acıorum oklavayla arasına ıspanak koyup
kapıorum yarım ay gıbı oluo onuda yanmaz tavada pişirıorum:))
ben kacayım yoksa konusmaktan yapamıocam adam açlıktan olcek:))
Ay ne hamaratsın yaa benimde yapasım geldi ama biz malesef kocamla yedikleirmize dikkat ediyoruz((( Yoksa bayılırız valla börek çörek olsun yeterki.... Birde çayyy off offf bir yerim şişecek valla öyle canım çektiki
Ay ne hamaratsın yaa benimde yapasım geldi ama biz malesef kocamla yedikleirmize dikkat ediyoruz((( Yoksa bayılırız valla börek çörek olsun yeterki.... Birde çayyy off offf bir yerim şişecek valla öyle canım çektiki
ayy hamuru yoğurdum şekerlerrr
şimdi ıcını hazırlıorumm
kısss herkesın canını çaktırmısım ıyyıkı hamıle yok haaa aramızda:)))))
ıkızlercım bendede taktık aynıı deli gibi korkar coocuğumuz bıle olsa kurtaramza seni dıorum:))))
yuzumu göreemzsın bı daha dıorum:))abuu ne alı masalıyız kıs:)))
canımm ben esıme her sarıldığımda llahım bızı ayırma dıye dua ederım
benım esım cok sefkatlıdır opnun baska bır kadını sevmesı ona bana baktığı gıbı bakmasına
dayanamam yaa...
yok yok yapmazlar hiç yapabılır gıbı gelmıo bu kadar severken
ama sartlar değişirse sevgısı azalırsa olabılır erkek dedığın gıbı sonuctaa
ayıll hıç hamarat değilim hafta bır yardımcım gelır temızlık yapar
bende o konuda yorulmayınca esıme sevdiği seylerı yapabılıorum elelrımı opuo yazık
zorek corek yapınca ee bende gazı alıncaa yapıorumm oleeeee:)))))
ayy hamuru yoğurdum şekerlerrr
şimdi ıcını hazırlıorumm
ıkızlercım bendede taktık aynıı deli gibi korkar coocuğumuz bıle olsa kurtaramza seni dıorum:))))
ben açlıktan kalktım vallahi de herkes nerde?ha bu arada böreğin püf noktası ıspanağın içine de 1 ya da 2 tane havuç rendeliyorum
Nereye gittiniz kızlar,börek yapmaya mı gittiniz hepiniz :)))
benim eşimde sevgi doludur dışardan hiç göstermez toplum içinde biraz mesafelidir ama evde sevgi yumağı olur. sarılmadan uyumaz. hep dizimin dibinde olmak ister sbah uyanıp öper yanağımdan......... allah muhabbetimizi bozmasın. kimseninkinide bozmasın.iyi yazı yazsın.canımm ben esıme her sarıldığımda llahım bızı ayırma dıye dua ederım
benım esım cok sefkatlıdır opnun baska bır kadını sevmesı ona bana baktığı gıbı bakmasına
dayanamam yaa...
yok yok yapmazlar hiç yapabılır gıbı gelmıo bu kadar severken
ama sartlar değişirse sevgısı azalırsa olabılır erkek dedığın gıbı sonuctaa
ayıll hıç hamarat değilim hafta bır yardımcım gelır temızlık yapar
bende o konuda yorulmayınca esıme sevdiği seylerı yapabılıorum elelrımı opuo yazık
zorek corek yapınca ee bende gazı alıncaa yapıorumm oleeeee:)))))
ben de dunyadaki sansli kadinlardan oldugumu dusunuyorum, esimi coook seviyorum , bu sevgimizin bir bebek ile taclanmasi en buyuk arzum, Allahim isteyen herkese nasip etsin anne olmayi..
Ay canım allahtan yok valla diyecektim ama ayşecik var :))) İnşallah oda okumaz .ayy hamuru yoğurdum şekerlerrr
şimdi ıcını hazırlıorumm
Canım bende yemeğine bile rendelerim havuç çok yakışıyor... Ellerine sağlık.ha bu arada böreğin püf noktası ıspanağın içine de 1 ya da 2 tane havuç rendeliyorum
Nereye gittiniz kızlar,börek yapmaya mı gittiniz hepiniz :)))
ayy yok benım arkadas hıç suphelenmıoyok canım insan biraz fark eder. benim anlattığım durumda kız sürekli şüpheleniyo mesela. hiç güven duymuyo ama her seferinde çocuk sıyırıyo yakalayamadı yani. bi kere ciddi şüphelenmiş nerdeyse yakalıyomuş. bende diyorum yok yok yapmaz o yapmamıştır(((((((((
yani kız da belki içten içe biliyo ama napsın 2 çocukla. ben en azından hiç şüphelenmedim şimdilik kocamdan . ama ne kadar güvensemde sevsem de %100 güvenmek asla yok. nede olsa onlar erkek:) en azından eşine seni takip ediyorum ve tam olarak güvenmiyorum mesajını vericen ve aldatırsan biteceğini iyi bilecek ki ona göre adım atsın. bende ki uyduruk taktikler böle şekerim :))sende daha iyisi varsa anlat:)))))
ayy kusum aslında pek tembelım ev ısını hiç sevmıorum amaAy ne hamaratsın yaa benimde yapasım geldi ama biz malesef kocamla yedikleirmize dikkat ediyoruz((( Yoksa bayılırız valla börek çörek olsun yeterki.... Birde çayyy off offf bir yerim şişecek valla öyle canım çektiki
kesınlıkle umutcum sanslıyız cok.sevdığımız adamlarla evlıyız bızı cok seven:)ben de dunyadaki sansli kadinlardan oldugumu dusunuyorum, esimi coook seviyorum , bu sevgimizin bir bebek ile taclanmasi en buyuk arzum, Allahim isteyen herkese nasip etsin anne olmayi..
ahahaha ben esım ıcın soyle dıorum dısarda mangal yurekben açlıktan kalktım vallahi de herkes nerde?
umut sende börekleri pişiriyosun şu an kesin.
benim eşimde sevgi doludur dışardan hiç göstermez toplum içinde biraz mesafelidir ama evde sevgi yumağı olur. sarılmadan uyumaz. hep dizimin dibinde olmak ister sbah uyanıp öper yanağımdan......... allah muhabbetimizi bozmasın. kimseninkinide bozmasın.iyi yazı yazsın.
tabiki umutcum sevgi faktörü çok önemli ve arkasından eşlerin hayatta birbirine uygun olması, ne istediklerini bilmesi, neden evlendiklerinin bilincinde olması ,aile mevhumunun iyi gelişmiş olması ve birbirlerini dırdırla mık mık la cık cık la bıktırmaması gerekli.ben bugün adet oldum diye onunda canını sıksam elime ne geçecek mesela.damarıma da basarsa dırdırlanırım o kadarcık da olcek. bir de sınırlar iyi bilinecek. ama en önemlisi de sağlam ve oturmuş bir kişilik galiba.
bende yaşam koçu olcam az kaldı haaa:)))))))
o sana da zaman mutfakta hamaratsın diyelim:)))
şanslıyız evet evet hem de çooook.............
Ay canım allahtan yok valla diyecektim ama ayşecik var :))) İnşallah oda okumaz .
Canım bende yemeğine bile rendelerim havuç çok yakışıyor... Ellerine sağlık.
yok canım insan biraz fark eder. benim anlattığım durumda kız sürekli şüpheleniyo mesela. hiç güven duymuyo ama her seferinde çocuk sıyırıyo yakalayamadı yani. bi kere ciddi şüphelenmiş nerdeyse yakalıyomuş. bende diyorum yok yok yapmaz o yapmamıştır(((((((((
yani kız da belki içten içe biliyo ama napsın 2 çocukla. ben en azından hiç şüphelenmedim şimdilik kocamdan . ama ne kadar güvensemde sevsem de %100 güvenmek asla yok. nede olsa onlar erkek:) en azından eşine seni takip ediyorum ve tam olarak güvenmiyorum mesajını vericen ve aldatırsan biteceğini iyi bilecek ki ona göre adım atsın. bende ki uyduruk taktikler böle şekerim :))sende daha iyisi varsa anlat:)))))
mrb umutcum haftasonu sehir dışındaydık sabah da işim vardı giremedim ikizler adet oldu mu geçmişi okuyayım dedim uzun olacak önce sonucu öğreneyim sonra eskiye bakarım
sabah ateşimin dibe vurduğunu görünce hıh dedim hoşgeldin.
zaten hiç şüphem yoktu geleceğinden
önceden haber verdiğin iyi oldu ilaçla ped aldım en azından yanıma.........
yataktan bi baş ağrısı ve artmış bi boğaz enfeksiyonuyla kalktım. iş bitmek bilmedi bugün. sesim de çıkmıyor konuşamıyorum .boğazım berbat.
hani benim iş arkadaşlarımdan biririn bebeği kalp hastasıydı. 11 aylık daha. hastanede yatıyodu. onun ölüm haberi geldi bugün . annesi de işteydi. koşarak gitmiş kızcağız. ben görmedim görmek de istemiyorum.zaten duyunca salya sümük olmamak için çok zor dayandım..bugün cenaze var ama ben camiye gidemeyeceğim arkadaşlar gidecekler . kızı gördüğümüzde bizim biraz serinkanlı olmamız lazım çünkü.yarın evine gitmeyi düşünüyorum.ayıp mı olur bilmiyorum ama camiye ve mezara gitmek benim için çok zor...
bu haberden yarım saat geçmeden regl oldum.ve allahım hayırlısını ver dedim geç olsa da güç olmasın...... uzun ömürlü, sağlıklı, şanslı, anneli ve babalı bir hayat ver vereceksen yavruma diye dua ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?