Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ay bu mesajı görünce yine gülesim geldi. % 14 morfolojiyi gören duyan varsa bana söylesin o nedir öyle yaaa:))))))
bizim birinde %1
birinde %6
birinde de de kruger e göre bakılmamışda %50 si normal deyivermişler.
topluyom hepsini 57
böl 3 e
19
hehehe hohoho bizim morfo % 19 nasıl teselli ama

durun bakim bide sayıların ortalamasını alim
14 milyon+36 m+ 25 m tolplam 75 milyon
ortalama 25 milyon yapıyo

morfo 19 , sayı 25 milyon, ileri hızlı da %35
oldu bu iş kızlar:90::90::90::90:

Son düzenleme:

bırı krugere bırı who ya göre bakılıo cnm
dunya sağlık örgutunun kı cok sıkı değil
kruger daha sıkı bakılıo
onun ıcın %4 ve ustu spontan gebelık elde eder dıoalr
cunku dedipim gibi artık 20 mılyonun ustunde bıle doğru duzgun sperm bulamıolarmıs
gelecekte tum beebkler tüp olacakmıs:)))oyle dıo makaleler:))))))

benımde hep gecıkmelı olmustu ama 40 gun olunca bı gıt ıstersen
35 gune kadar regl olmamak normal yanı 28 gunde bır olmak normal yaa
35 ila 21 gunler arası da normal sayılıo..
benımde hep 10 gun fılan gecıkmeler olmustu kıstlerden ve hormonlar da oluo
kısacası sen 41. gun gıt doktora:)))))

ıkızler kocan mı geldı cıktın bırden :)))))
bende yorgunum kusum yatayım artıkın 6.30 da klakacağım
zaten monolog gıbı oldu topık:))kendı kendıme konusuorum:)))
ii geceler

benn geldımm domatesler bıttı poşetleyıp attım dolaba
ama bende bıttım yahuu kımsede gelemdı yardıma:)))))
Oh ellerine sağlık canım.
ii geceler
Ay açtım topiği msnde bir akdaşaımla yazışıyordum bir türlü size yazamadım. Bir baktım doğal olarak çıkmışsın canım. yetişemedim ((

canlarım mrhb çok yoğunum eşimin kotrolleri yeni tetkiler geçen hafta hep has geçti bu haftada öyle olacakkk sizleri okuyamıyorum takip edemiyorummm inşşşşşş herkes iyidir

canımmm tüp bebek tedvaisinden sonra böyle değişklikler normaldir ancak tüp bebekten sonra doğal yoldan hamile kalma şansı daha yüksektir bu sebebpler bir has veya sağlık ocağından önce beta hcg baktır gebelik olup olmadığını öğrennn sonra dr girdersinn ayrıca adet düzeninde bozulma varsa bence çok fazla beklemeden bir dr görünmelisin

inşallah canım bana olduysa sizlere neden olmasın her zaman ümit var.. hamileliğim şükür iyi gidiyor korkular, endişeler hiç bitmiyor tabi.. neredeyse 6 ayı doldurmak üzereyim.. cinsiyetimiz belli kısmetse bir zilli kızım olacak darısı başına :)))

offf evimi topladım iki odanın yerini değiştirdim ama bittim kızlar taşınsam bu kadar yorulmazdım valla..

selam kızlar...
doktor benden 21. günde progesteron tahlili istemişti. sonucunu aldım. 27 çıktı... yumurtalarım kaliteli mi acaba bugun iş yoğunluğundan doktora da gidemedim... bilgisi olan var mı hamilelik hakkında ipucu veriyor mu acaba bu test...

oh bee hep biz mi çekecez herkes çeksin anasını satim:))))))))))))
yalnız bu erkek milletinin soyu neden kuruyo acaba doğal seleksiyon mu ne?
ii geceler
benim uykum gelmişti ondan çıktım umutcum,
genelde monolog tarzında ben yazıyodum son günlerde sana da kısmet olmuş:))))))

canım anladığım kadarıyla çok iyi bi değer. kaliteli yumurtlama diyebilir dr un. benim 15 küsür çıkmıştı iyi yumurtlama oluyor demişti.

sabah ateşimin dibe vurduğunu görünce hıh dedim hoşgeldin.
zaten hiç şüphem yoktu geleceğinden
önceden haber verdiğin iyi oldu ilaçla ped aldım en azından yanıma.........
yataktan bi baş ağrısı ve artmış bi boğaz enfeksiyonuyla kalktım. iş bitmek bilmedi bugün. sesim de çıkmıyor konuşamıyorum .boğazım berbat.
hani benim iş arkadaşlarımdan biririn bebeği kalp hastasıydı. 11 aylık daha. hastanede yatıyodu. onun ölüm haberi geldi bugün . annesi de işteydi. koşarak gitmiş kızcağız. ben görmedim görmek de istemiyorum.zaten duyunca salya sümük olmamak için çok zor dayandım..bugün cenaze var ama ben camiye gidemeyeceğim arkadaşlar gidecekler . kızı gördüğümüzde bizim biraz serinkanlı olmamız lazım çünkü.yarın evine gitmeyi düşünüyorum.ayıp mı olur bilmiyorum ama camiye ve mezara gitmek benim için çok zor...

bu haberden yarım saat geçmeden regl oldum.ve allahım hayırlısını ver dedim geç olsa da güç olmasın...... uzun ömürlü, sağlıklı, şanslı, anneli ve babalı bir hayat ver vereceksen yavruma diye dua ettim.

Son düzenleme:

Ayyy çok üzüldüm tatlım. Böyle olaylar etrafımızda gerçekleşince inan bu halimize şükreder duruma geliyoruz.
Senin içinde demekki hayırlısı buymuş. Tamda gününde gelmiş reglin.
Canım Yarın gitsen ayıp olmaz tabikide. SOnuçta bugün o kadar acısı olurki kim varmış kim yokmuş farkında bile olmazlar. Allah sabır versin inşallah tez zamanda acılarını hafifletecek bebişleri gelir.
Ne diyim yaa diyecek bişey bulamıyorum çok üzüldüm sadece

bende ona üzülüyorum ya tam gününde gelen sekmeyen adet.spermler fena değil ama olmuyor. tüp bebeği öne alasım bile var.

canım dediğin gibi sukurler olsunki yumurtan oluo çatlıo
hemde gayet gusel olusuo ateşine bakılırsa
benımde size bahsettiğim okuldan bı arkadasın es,ı burdan yıe öğretmen ve evlı hemde kapalı
bı kadınla eşini aldatıyor demıstım
kadının tayını cıkmıstı gıtmıslerdı adam rapor aldı raporu da esım verdı
arkadaslarımla bulusağım dıyerek gitmiş kadının olduğu yere
yanı hala devam edıo ılşikılerı
okulda herkes bılıo öğrencıler bıle bılıomus sadece kadın bılmıo esım sole esım bole dıyıp dolanıo saf saf
aşağılık herif kadını ne aptal duruma dusuruo dusunebılıomusunuz
cok kızdım adama ama bun aragmen ıkı tane coocukları var yuvalrı yıkılmasın dıye soyleyemıoruz
kendımden de nefret ettım yaa bıde ole yakısıklı fılan da değil adam gorsenız
lışkı yasadığı kadının kacasıda burda hakımdı adlıyedekı herkesde bılıomus tek adam bılmıo
koca ılçede bızım arkadas ve o kadının eşi harıç herkes bılıomus
valla kocamın ayagını öpesım geldı hoş yapıosada bılmıoz yaa :))))
dedım göruomusun ne duruma düştü kadın sakın benı bu duruma dusurme
yaparsan bı gun ne olacağını bılıosun ama sakın benı bu kadının durumuna dusurme
ben arlkadası olarak katlanamıorum dedım git uzakta ne halt edıosan et benıde bırak
ozaman dedım
sen de kötü bır gun gecırmıssın cnm allah saglık huzur ve hayırlı sağlıklı evaltlar versın eşlerımızle
muhabbet tabıkı bı de

ıkızlercım önce tedavını ol bence ıstersen yıne öne alırsın
ama gebelıkte ıdrar sorunu zaten cok oluo ınan bak ben korundum bıle agustosta
mıdem cok kötu dıye..bu kadar bekledık sen bılırsın tabıkı de ınsan regl olunca sabırsızlanıo
bende hem korundum hemde regl olunca bozulmustum:))
kıslar hamur mayalıorumm borek yapcam ıspanak:)
buyrun gelın arada bakıcam sız muhabbete devam.))))

ya sorma bizdede var böyle bi durum eşimin bi arkadaşı.
herkes biliyo adamın ne işler çevirdiğini . herkesin kocası gidiyor karısına anlatıyor tabi kocalar de diyormuş ki medem yapıyosun bari karından güzel olsun. yapma deseniz ya diyorum.
bi tek kızın haberi yok her buluşmada herkes ayyy yazık yaa pek de güzel uyumlu bi kadın ama vahh başına gelenler şeklinde bakıyor. bende dahil. işin komiği bu kızz böyle bi aldatma hikayesi duymuş o yüzden bi başka arkadaşa acıyor. ahhh dedim iimden sen ne halde olduğunu bir bilsen...
2 çocuk var biri daha 2 yaşında. insanın söyleyesi geliyor sırf salak yerine konulduğu için ama malesf söylenmiyor da. allah hayırlı yazı yazsın . ama ben de eşime diyorum bak beni bu kızın haline düşüreceksen hakkımı helal etmem sana. sıkılırsan benden söyle bana ben yolun açık olsun derim sana.
saçmalama ben o işleri bitirdim de o yüzden evlendim falan diyo. ama erkek milleti ben güvenemem. her kadın için korkulu rüya sonuçta bu durum.

Son düzenleme:

haklısın tabiki de adet öncesi ve adette biraz idrar sorunum düzeliyo nedense. o yüzden bugün sinirle onu bile unuttum.
ka.doğ. dr unu aradım yumurta takibi ve vajinitin durumu için adet bitince gel dedi. ama vajinitte hiç bi değişiklik olmadı artış var azalış yok.
bu kadar gıcık bi alt takımla zaten işlerin zor olmasına şaşırmamak lazım aslında.

ya sende ne hamaratsın kısııımmm. anlat bakim nasıl yapıyon benim de yapasım geldi .tükrüğümü zor yutuyorum faranjitten ama böreğe gelince canım istiyo:))))

Son düzenleme:

normal hamur yoguruorum kusum un su tuz ve maya ıle
onu da gözleme gbı acıorum oklavayla arasına ıspanak koyup
kapıorum yarım ay gıbı oluo onuda yanmaz tavada pişirıorum:))
ben kacayım yoksa konusmaktan yapamıocam adam açlıktan olcek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…