- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.241
canım bak sana soyle bı ornek vereyım esra dıye bı arkadasın esının 5 mılyon 800 spermı varmıs
ocakta tüp yapacakalrmıs ama aşılama deneylım demısler beklerken ve ıkı gun once hamıle olduğunu öğrenmıs
bu arada nısan ayı gıbıede kednılığınden kalmıs fakat 10. haftada kaybetmıs dmek ıstediğim allah ol dıyınce sperm sayısı hiç farletmıo bızım 30 ıle 20 mılyon arasında değişen spermımız var ama ılerı hılzı gıden %0
ılerı yavasta bı etstte %70 bırınde 30 cıktı
doktorlara gore ılerı yavasta gebelık olusturabılıo
sızın ılerı hızlı var cok sukur ama ne kadar cok olursa okadar iyi
yanı ıleerı hızlı + ılerı yavas %50 olmalı
morfooji ise 14 olmalı ama %4 un üstunude normal kabul edılolar
3 te ıyı gebelık sağlar yani:)
proxeed ı ınternetten botanık eczaneden almıs eşim ama ızmırden dırek aczaneden almıs
bunları mutlaka al uygula cnm 3 ay sonra duzelme olacaktır allahın ıznıyle
ay bu mesajı görünce yine gülesim geldi. % 14 morfolojiyi gören duyan varsa bana söylesin o nedir öyle yaaa:))))))
bizim birinde %1
birinde %6
birinde de de kruger e göre bakılmamışda %50 si normal deyivermişler.
topluyom hepsini 57
böl 3 e
19
hehehe hohoho bizim morfo % 19 nasıl teselli ama
durun bakim bide sayıların ortalamasını alim
14 milyon+36 m+ 25 m tolplam 75 milyon
ortalama 25 milyon yapıyo
morfo 19 , sayı 25 milyon, ileri hızlı da %35
oldu bu iş kızlar:90::90::90::90:
temmuzdaki başarısız tüp bebek denememden sonra ağustos ayında adetim 2 hafta gecikmişti. ilaç kullanmıştım. şimdi yine gecikme oldu tekrar dr. a gitmek istemiyorum. hormonlarımın dengesizleşti. sizlerde de düzensizlik oldu mu ilk 2 ay. geçen ay olduğu gibi bu ayda hiçbir belirti yok. ne yapayım ne kadar bekleyip dr. a gideyim?
Oh ellerine sağlık canım.benn geldımm domatesler bıttı poşetleyıp attım dolaba
ama bende bıttım yahuu kımsede gelemdı yardıma:)))))
Ay açtım topiği msnde bir akdaşaımla yazışıyordum bir türlü size yazamadım. Bir baktım doğal olarak çıkmışsın canım. yetişemedimıkızler kocan mı geldı cıktın bırden :)))))
bende yorgunum kusum yatayım artıkın 6.30 da klakacağım
zaten monolog gıbı oldu topık:))kendı kendıme konusuorum:)))
ii geceler
temmuzdaki başarısız tüp bebek denememden sonra ağustos ayında adetim 2 hafta gecikmişti. ilaç kullanmıştım. şimdi yine gecikme oldu tekrar dr. a gitmek istemiyorum. hormonlarımın dengesizleşti. sizlerde de düzensizlik oldu mu ilk 2 ay. geçen ay olduğu gibi bu ayda hiçbir belirti yok. ne yapayım ne kadar bekleyip dr. a gideyim?
hoşbuldum canım.....uzuk durdum uzun bi süre...kafam rahatlasın istedim....şimdi bi süre doğal yolla denemeye karar verdik...umarım sana uğrayan mucize bana da uğrar...nasıl gidiyor hamileleik meleğimiz nasıl?cinsiyeti belli oldu mu?
kolay gelsin...toplasın tabi iki canlısın sen işi ne:)))sıla iyi mi? bebekler ne alemde
oh bee hep biz mi çekecez herkes çeksin anasını satim:))))))))))))bırı krugere bırı who ya göre bakılıo cnm
dunya sağlık örgutunun kı cok sıkı değil
kruger daha sıkı bakılıo
onun ıcın %4 ve ustu spontan gebelık elde eder dıoalr
cunku dedipim gibi artık 20 mılyonun ustunde bıle doğru duzgun sperm bulamıolarmıs
gelecekte tum beebkler tüp olacakmıs:)))oyle dıo makaleler:))))))
benim uykum gelmişti ondan çıktım umutcum,ıkızler kocan mı geldı cıktın bırden :)))))
bende yorgunum kusum yatayım artıkın 6.30 da klakacağım
zaten monolog gıbı oldu topık:))kendı kendıme konusuorum:)))
ii geceler
selam kızlar...
doktor benden 21. günde progesteron tahlili istemişti. sonucunu aldım. 27 çıktı... yumurtalarım kaliteli mi acaba bugun iş yoğunluğundan doktora da gidemedim... bilgisi olan var mı hamilelik hakkında ipucu veriyor mu acaba bu test...
sabah ateşimin dibe vurduğunu görünce hıh dedim hoşgeldin.
zaten hiç şüphem yoktu geleceğinden
önceden haber verdiğin iyi oldu ilaçla ped aldım en azından yanıma.........
yataktan bi baş ağrısı ve artmış bi boğaz enfeksiyonuyla kalktım. iş bitmek bilmedi bugün. sesim de çıkmıyor konuşamıyorum .boğazım berbat.
hani benim iş arkadaşlarımdan biririn bebeği kalp hastasıydı. 11 aylık daha. hastanede yatıyodu. onun ölüm haberi geldi bugün . annesi de işteydi. koşarak gitmiş kızcağız. ben görmedim görmek de istemiyorum.zaten duyunca salya sümük olmamak için çok zor dayandım..bugün cenaze var ama ben camiye gidemeyeceğim arkadaşlar gidecekler . kızı gördüğümüzde bizim biraz serinkanlı olmamız lazım çünkü.yarın evine gitmeyi düşünüyorum.ayıp mı olur bilmiyorum ama camiye ve mezara gitmek benim için çok zor...
bu haberden yarım saat geçmeden regl oldum.ve allahım hayırlısını ver dedim geç olsa da güç olmasın...... uzun ömürlü, sağlıklı, şanslı, anneli ve babalı bir hayat ver vereceksen yavruma diye dua ettim.
sabah ateşimin dibe vurduğunu görünce hıh dedim hoşgeldin.
zaten hiç şüphem yoktu geleceğinden
önceden haber verdiğin iyi oldu ilaçla ped aldım en azından yanıma.........
yataktan bi baş ağrısı ve artmış bi boğaz enfeksiyonuyla kalktım. iş bitmek bilmedi bugün. sesim de çıkmıyor konuşamıyorum .boğazım berbat.
hani benim iş arkadaşlarımdan biririn bebeği kalp hastasıydı. 11 aylık daha. hastanede yatıyodu. onun ölüm haberi geldi bugün . annesi de işteydi. koşarak gitmiş kızcağız. ben görmedim görmek de istemiyorum.zaten duyunca salya sümük olmamak için çok zor dayandım..bugün cenaze var ama ben camiye gidemeyeceğim arkadaşlar gidecekler . kızı gördüğümüzde bizim biraz serinkanlı olmamız lazım çünkü.yarın evine gitmeyi düşünüyorum.ayıp mı olur bilmiyorum ama camiye ve mezara gitmek benim için çok zor...
bu haberden yarım saat geçmeden regl oldum.ve allahım hayırlısını ver dedim geç olsa da güç olmasın...... uzun ömürlü, sağlıklı, şanslı, anneli ve babalı bir hayat ver vereceksen yavruma diye dua ettim.
canım dediğin gibi sukurler olsunki yumurtan oluo çatlıo
hemde gayet gusel olusuo ateşine bakılırsa
benımde size bahsettiğim okuldan bı arkadasın es,ı burdan yıe öğretmen ve evlı hemde kapalı
bı kadınla eşini aldatıyor demıstım
kadının tayını cıkmıstı gıtmıslerdı adam rapor aldı raporu da esım verdı
arkadaslarımla bulusağım dıyerek gitmiş kadının olduğu yere
yanı hala devam edıo ılşikılerı
okulda herkes bılıo öğrencıler bıle bılıomus sadece kadın bılmıo esım sole esım bole dıyıp dolanıo saf saf
aşağılık herif kadını ne aptal duruma dusuruo dusunebılıomusunuz
cok kızdım adama ama bun aragmen ıkı tane coocukları var yuvalrı yıkılmasın dıye soyleyemıoruz
kendımden de nefret ettım yaa bıde ole yakısıklı fılan da değil adam gorsenız
lışkı yasadığı kadının kacasıda burda hakımdı adlıyedekı herkesde bılıomus tek adam bılmıo
koca ılçede bızım arkadas ve o kadının eşi harıç herkes bılıomus
valla kocamın ayagını öpesım geldı hoş yapıosada bılmıoz yaa :))))
dedım göruomusun ne duruma düştü kadın sakın benı bu duruma dusurme
yaparsan bı gun ne olacağını bılıosun ama sakın benı bu kadının durumuna dusurme
ben arlkadası olarak katlanamıorum dedım git uzakta ne halt edıosan et benıde bırak
ozaman dedım
sen de kötü bır gun gecırmıssın cnm allah saglık huzur ve hayırlı sağlıklı evaltlar versın eşlerımızle
muhabbet tabıkı bı de
ıkızlercım önce tedavını ol bence ıstersen yıne öne alırsın
ama gebelıkte ıdrar sorunu zaten cok oluo ınan bak ben korundum bıle agustosta
mıdem cok kötu dıye..bu kadar bekledık sen bılırsın tabıkı de ınsan regl olunca sabırsızlanıo
bende hem korundum hemde regl olunca bozulmustum:))
kıslar hamur mayalıorumm borek yapcam ıspanak:)
buyrun gelın arada bakıcam sız muhabbete devam.))))
haklısın tabiki de adet öncesi ve adette biraz idrar sorunum düzeliyo nedense. o yüzden bugün sinirle onu bile unuttum.
ka.doğ. dr unu aradım yumurta takibi ve vajinitin durumu için adet bitince gel dedi. ama vajinitte hiç bi değişiklik olmadı artış var azalış yok.
bu kadar gıcık bi alt takımla zaten işlerin zor olmasına şaşırmamak lazım aslında.
ya sende ne hamaratsın kısııımmm. anlat bakim nasıl yapıyon benim de yapasım geldi .tükrüğümü zor yutuyorum faranjitten ama böreğe gelince canım istiyo:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?