- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.281
inşallah canım bana olduysa sizlere neden olmasın her zaman ümit var.. hamileliğim şükür iyi gidiyor korkular, endişeler hiç bitmiyor tabi.. neredeyse 6 ayı doldurmak üzereyim.. cinsiyetimiz belli kısmetse bir zilli kızım olacak darısı başına :)))
offf evimi topladım iki odanın yerini değiştirdim ama bittim kızlar taşınsam bu kadar yorulmazdım valla..
Allah hayırlı uzun ömür versin ayşecim.darısı başımıza inşallah.....
selam kızlar nasılsınız?
ıyıyız cnm sen napıosunn
valla kıslar sanslısınız benım soyle bır ozellığım var gırdiğim topiktekı
herkes hamıle kalır benım :)))))
diğer girdiğim topklerde hep oyle oldu bı tek ben kaldım
ınsallh bana gelmıstır sıra bu kez:)
napayım bnde eşimi bekliyorum.Bende senin gibiyim :)) çoğu arkadaşım hamile kaldı:))
umarım sıra bizdedir....börek yapmışsın okudum...çok severim,bitmediyse geliyorum
benımde bugun bı arkadasımdan gusel haber aldım
3. denemsınde kaldı oda allah kucağınada sağlıcakla alamayı nasıp eder ınsallah:)
bı gun bızım de olacak canım merak etme o arkadasımda 3 yıldır ugrasıordu
allah ugrunda sıkıntı çektırmedı seyın sefasını surdurmezmıs
ımtıhanımın bıtmesını beklıorum sabırla...
aa evet kaldı borekten gel gel çayda var:))))
Ne güzel inşallah kucağına da alır....sen kaç deneme yaptın cnm.
umudumu hiç kaybetmiyorum bi gün mutlaka....
teşekkür ederim ellerine sağlık:)
ben de ıkı deneme yaptım
bız ıkı yıl once varıkosel amelıyatı olduk guya
ama adam eskı yontemle yapmıs bız bunu bılmeden
2 basarısız dneme yaptık hele son denememızde
embrıyomuz bıle olmuodu nerdeyse
doktor transferı yapmayalım dedı 4 ve 2 hucrelı kalmıstı 2. gunde cunku
3. gune bekleyelım dedıler ben beklemyelm olsun 2. gun dedım
sonra dedık neden değerler kotuye gıdıo bı urologa gıdelım
meğer bızım varıkosel olduğu gıbı duruomus hemde diğer taraftada varmıs varıkosel
hemde 4 mm lık reflü varmıs..esım 5 ay once yenıden çift taraflı ameliyat oldu
şimdi sayısı düzeldı bızım tek sıkıntı hız sımdı
onun ıcın dıorum spermı duzeltmeden tüple bıle olmuor
o arkadasımda bı suru sey kullandırttı eşine vesıle oldu işte cok sukur
kızlar size sorcaktım alıyım mı diye o sıra nete bişi oldu düştü bi daha girmek zorunda kaldım ben de kk ya girmeden önce amaaaan bi de bunu deneyim didim veeeeeee preseed aldım yanın da daaaaaa 5 adet işemeli ovulasyon testi ve 2 adet deeeeee erken gebelik testi bunların hepsi preesedin yanında veriliiii godesin yaptığını da deneyebilirim yakııııııııı komik yaaa godescim yakı viks gibi kokmuyor mu bunu takınca eğer viks gibi kokarsam kocanın iştahı kalır mı zaten bu gün yapak bugün yapmayak diye ilişkinin içine etmiş durumdayızaslında bu ay olmadı diye kızgındım bişi yapmıcaktım ama neyse affettim bebişi
İnşallah her şey iyi yönde gelişir canım...
eşim geldi benim çıkmam gerekli....
yarın tekrar yazarım,iyi geceler
bende aldım aynından kusum veılmıs kargoya
sanırım yarına elımde olur sen aynı gıdıoz sanırım benım bugun 8. gun
persembe doktora gıtcem kaç mm olmus yumurta bakım taa ne zamndır hiç gıdıp
baktırmadım kendı kendıne buyuomu bu acep tüpten sonra
11. gun olcak pers 16 mm fılan olması lazım
sonra 3 gun preseedle denıcez bakalım:))
sen kaç gunde bı oluosun cnm ona gore kaç gun başlayacaksın ov. testını yapmaya
benımde hep gecıkmelı olmustu ama 40 gun olunca bı gıt ıstersen
35 gune kadar regl olmamak normal yanı 28 gunde bır olmak normal yaa
35 ila 21 gunler arası da normal sayılıo..
benımde hep 10 gun fılan gecıkmeler olmustu kıstlerden ve hormonlar da oluo
kısacası sen 41. gun gıt doktora:)))))
canlarım mrhb çok yoğunum eşimin kotrolleri yeni tetkiler geçen hafta hep has geçti bu haftada öyle olacakkk sizleri okuyamıyorum takip edemiyorummm inşşşşşş herkes iyidir
canımmm tüp bebek tedvaisinden sonra böyle değişklikler normaldir ancak tüp bebekten sonra doğal yoldan hamile kalma şansı daha yüksektir bu sebebpler bir has veya sağlık ocağından önce beta hcg baktır gebelik olup olmadığını öğrennn sonra dr girdersinn ayrıca adet düzeninde bozulma varsa bence çok fazla beklemeden bir dr görünmelisin
gule gule cnm
kısalr ızleyecek bısı bulamıorum ben pzartesıyede
bı dızı bulmam lazım onerılerı alayım?
kızlar size sorcaktım alıyım mı diye o sıra nete bişi oldu düştü bi daha girmek zorunda kaldım ben de kk ya girmeden önce amaaaan bi de bunu deneyim didim veeeeeee preseed aldım yanın da daaaaaa 5 adet işemeli ovulasyon testi ve 2 adet deeeeee erken gebelik testi bunların hepsi preesedin yanında veriliiii godesin yaptığını da deneyebilirim yakııııııııı komik yaaa godescim yakı viks gibi kokmuyor mu bunu takınca eğer viks gibi kokarsam kocanın iştahı kalır mı zaten bu gün yapak bugün yapmayak diye ilişkinin içine etmiş durumdayızaslında bu ay olmadı diye kızgındım bişi yapmıcaktım ama neyse affettim bebişi
boğaz ağrını al boğaz ağrıma gel canım berbat durumdayım galiba yarın işe gidemeyeceğim doğru sağlık ocağına..................bi laf vardı yaa geçen kim demişti derdim tiker derdini gibi... aynen o durumdayız karşılıklı nextciğim. bir de adet ağrısı başladı şu an 2 tane ağrı kesiciyi yutup yatıyorum hemen.umutcum çıkmışsın ben de yoruldum biraz uzanayım boğazım da çok kötü of grip oluyorum:44:
evet canım öyle olması gerek yada 18+16= 34 olması lazım.Kızlar bişey soracağım şimdi ben 18. gün yumurtaladım. Bu ay geç yumurtaladım şimdi ben regli günümü 18+14 diyemi hesaplayacağım yani 32. gün mü olacak reglim bir bilgisi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?