Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

:)))aynen..millet ne yumurtalama gunu takip ediyo ne bisey...hemen hamile kaliyo..biz ugras dur; gun neydi; yumurtanin boyutu neydi..

selam kızlarrrrrrrr bende geldimmm
nasılsınız?
ben biraz üşütmüşüm galiba midem ağrıyo
bugün 1 kitap daha bitirdim yenisine başladım.yeni kitaplar almam lazım yine kocişkomun yüreğine inecek
bişey soracam size
hani biz gün aşırı çalışıyoruz ya
bazen canım istemediğinden midir nedir zorlanıyorum.:78::78 zaman bi tane jel var gleitgelen diye doktorum vermişti kuruluk olursa kullanmam için onu sürüyorum.
şimdi doğal yolla denediğimizden spermlere olumsuz etkisi olur mu onu merak ediyorum
bi fikri ya da bilgisi olan var mı acaba?
bide burda hamiş listesi yok dimiiiiiiiiii?

canim ben zaten hep kadindan yana bir sorun varsa er yada gec hamile kalinacagina inaniyorum..ama erkekte infeertilitesi daha zor..konustugum dr da oyle diyo...

sizin icin tabi daha erkek; esinin degerleri gayet iyi; ileri hizli olmasada yavas var en azindan...mutlak aolur canim benim

Sende hoşgeldin canııımmmmmm.
hoşbuldum sızı yakaldım cok hoşbuldum:))

sorma cnm ben hısreteskopı ıstedım 2 basarısız denemn sonra
doktorum bı araba dolusu laf etti ne gerek varmıs ben onun ısıne karısıomusum:))
hoç o haklı cıktı bı sotun yokmus ama cıkabılırdıde:)
canım aslında dna hasarına baktırmayı bende cok ıstıorum ama ankara yada ıst. a gıtmek lasım
benım kocam hiç kabul bıle etmıo morfoloji ıı dıye hasar olamazmıs gıbı:))
allah hayretsın bu bekleyısımızı cnm tek tek ısım ısısm dua edıorum hepımıze:)))))

hıhh ben 2 dakka uyudum yaa hemen doluşmuşsunuz:) neyse neyse affettim sizi

şükür şükür . kadın daaa koca bulak da evlencek deee birbirlerini tanıcaklar 1 sene deeeeee sora denicek deeeee . bence ömrü yetmez.....

Son düzenleme:

canım bız onun ıcın preseed kullanıoz sperm dostuymus:)))
spermelrın daha uzun yasamasını sağlıo ve hızını arttrıo
bu arda cok harf hatası yapıorum kusura bakmayın canalrım
yeek yapıorum arada sıze bakıorum:)))))

ayy benım drumda tam tersını soyluo
kadın faktoru daha zor dıo
bı tane sperm kosup bulabılıo ama rahımde yumurtada sıkıntı varsa
cok ugrasmak gerekıo duo
kıs bu doktorum keklıomu acep benı moral mı vermıs oluo acep:))))

canim Allah razi olsun...dularin kat be akat sana donsun insallah....bende o kadar cok dua ediyorumki...hepimize ediyorum ebnde cani gonulden..ve duamin sonundada Rabbim adini bilmedigim tanimadigim ama bu yolda emek sarefeden evlat isteyen herkese nasipe t diyorum..insallah dualarimiz kabul olur..insallah Rabbim kucagimizi bos birakmaz...asucum bir laf dedi bana..dusun babam diyo oyle sevindiki hamis olmama; babam hep diyodu diyo Rabbim benim canimdan al ama kizima hayirli evlat ver; onun evladi olsun....nasil etkiledi beni bu durum ya..telefonunu kapatinca bir kosu agladim...insallah Rabbim kucagimizi bos birakmaz....

ay banada boyle bir dr gelmezmi ya...aa nette bile soruyorum adamlara; tanidigim tanimadigim doktorlara.. hep bana dedikleri erkek zor..ay kime inancagimi sasirdim yaa

ay güzel sevindim
marka farkeder mi ki?
içindekilere bakınca gliserin var yüzde 80 geriside farklı yağlar işte....
ne pişiriyon.
bende yemek yapıyorum
kara lahan seven varsa gelsin

çok eğlenceli bende öyle düşünüyorum .ölçmeye devam et sen. benim kıskanç kocam napsam hemen aynısını yapar. sabahları benimde ateşimi ölç ölç diye başımı didikliyo.ölçüyom bende hep aynı hep aynı:))))))) dedim belki sen hamilesindir. zaten diyo bi halsizlik var karnımda şişti. çok eğlendik bu ateş işiyle biz:) hemde heycanlı beni strese sokmadı yani.
bende senin gibi düşünüyorum ama yapmıyorlar nedense pahalı oluyo belki ondan. o kadar emek boşa gidiyo sonra yapıyolar ne anladık o işten.

kız umut sen histereskopi oldun mu peki sonuçta? bende düşünüyom sölemeyi dr uma. ama laparoskopi mi histereskopi mi olmam lazım ikisinin farkı neydi?

Son düzenleme:
ay bu site ne kadar yavasladi yine yaa...

aysemmm hosgeldin canimm benim...nasilsin ? prenses nasilmissss?

Son düzenleme:

senden razı olsun rabbım canım benım
senın cumlelerın hep ıyyı gelıo bana
sırf bunun ıcın bıle ne kadar sevaba gırıosun kımbılır
bı gaz gelı bı ıyı hıssedıorum:))
senınde moralın ıı sesın ıı gelıo dıomusum.))cok sevındım
cncm benım uzgun olmanı hıç ıstemıorum cunku sıra bızede gelecek bı gun
hiç beklemediğin bı anda ben geldımm anne dıceek sıpalarımız
aayy esım olmasa sımdı bende bı kosu zırlayıvercem haa:)))

kıssss tek tek gelınn ayoll yetısemıorumm
kocıse salam sosıs yasakladımm oda sımdı benden ıntıkam alıo cok acıktım yemek dıdı
onu soyletemden ve tavız vermeden makarna yapıom soslu.)))
hıstereskopı oldum kusum bısı cıkmadı
hıst. rahme bakıo
lap. yumurtalıklara bakıo bazen endometrıozıs olabılıo
farkedılmıo lap. ıle farkedılıo sekerımm:)))

canim benimmmmm..artik sevincten aglayalim insallah....banada sevdigim insalarin bir sozu bile cok cok iyi gelir....

birseyi cok istersen eninde sonunda olurmus derlerya; hem ben zaten istedigim herseyi gec elde ettim..buda ayri bir sans:)))) gelecek insallah bebeislerimiz..onlari bu kadar cokkkk seven; bu kadar ozlemle bekleyen annelerini uzmeyecekler insallah..belkide Rabbim bunca sikintiyi gunahlarimiza kefaret sayiyodur ; ve sonundada kiymetlimizi bizlere nasip edecektir:))))aminnnnn

hoşbulduk cicoşlar.. biz iyiyiz çok şükür de tabi ben normal olmadığımdan rahat durmuyorum heran üzülecek bişey bulabiliyorum :)) yarın kontrolüm var bakalım tombalak ne kadar oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…