- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.421
dularımız senınle canımm ınsallh hayırlısıylaiyi aksamlar hanımlarr insallh en kısa zmanda bebişlerimize kavusuruz ben dondurulmuslara basladımm
nasıpse pazartsı transferim varr umutcum banada dua et olur mu?
yok kız burdayım ben de tel de falan konuştum çiçek suladım vb. kocam yok bugün benim. deee sen asıl napıyon burda git çalışma yapsana:))))
melo hoşgeldin yafrum ,
hadi hayırlısı olsun gebe lazım topiğe sen başlat lütfen.......
yok kız burdayım ben de tel de falan konuştum çiçek suladım vb. kocam yok bugün benim. deee sen asıl napıyon burda git çalışma yapsana:))))
melo hoşgeldin yafrum ,
hadi hayırlısı olsun gebe lazım topiğe sen başlat lütfen.......
Kızlar nerdesiniz bakemm
Şİmdi size 10 numaralı sorumu soruyorum. ben bu ateş ölçme durumunu hiç bilmiyorum. Sadece hamile olunca ateş birazcık artıyormuş. Benim yumurtalamam 18. gün oldu. Bugün 25. günüm. 3 gün öncesinden sabahları ateş ölçmeye başladım. Tabi anlamadığım için çarşamba 35,2, perşembe 35,5 bugünde 35,9 çıktı. Sizce bu normalmi yada naısl yorumlarsınız :)))
Normalde benim vucut ısım düşük ama onu biliyorum. Kafam karıştı acabamı diyorum. Yada çok erkenmi bunu demek için yada kesinlikle bişey yokmu diyebiliriz :)) Ay ne karışık bir soru yağmuru oldu bu..
geldim şeker, burdayım benKızlar nerdesiniz bakemm
Şİmdi size 10 numaralı sorumu soruyorum. ben bu ateş ölçme durumunu hiç bilmiyorum. Sadece hamile olunca ateş birazcık artıyormuş. Benim yumurtalamam 18. gün oldu. Bugün 25. günüm. 3 gün öncesinden sabahları ateş ölçmeye başladım. Tabi anlamadığım için çarşamba 35,2, perşembe 35,5 bugünde 35,9 çıktı. Sizce bu normalmi yada naısl yorumlarsınız :)))
Normalde benim vucut ısım düşük ama onu biliyorum. Kafam karıştı acabamı diyorum. Yada çok erkenmi bunu demek için yada kesinlikle bişey yokmu diyebiliriz :)) Ay ne karışık bir soru yağmuru oldu bu..
canım 27 için sana yazmıştım iyi değer diye benim 15 e bile iyi demişti dr um. ama işte neden gebelik oluşmadığını açıklayamıyolar ki o ay. %20-25 şansın var diyolar. o geriye kalan %75 olmama nedeni kim bilir ne. birsürü sebep olabilir.bilinmeyen doğal bi süreç. belkide yumurtlamayı kaçırdınız.kolemeni dr un verirse kullan 5-6 aya kadar kullanılıyomuş. üzme canını olacak çoğu gitti azı kaldı canım.bugün adet ile birlikte bu ayki umuduma da veda ettim. bu ay klomen tekrar kullanmıştım ve yumurtlamam da gerçekleşmişti. hatta doktor progesteron tahlili istedi. 27 çıktı. kaliteliymiş. ama galiba o önemli günü tutturamadık. adet günüme 4 gün kala 3 gündür lekelenmem geliyordu kızlra.. bende tutunma lekelenmesi de sevinmiştim. bugün sukutu hayal... kısmet değilmiş. diğer ayda klomen kullansam mı acaba... ne zaman kısmet olacak dersiniz..... bana umuttttttttttttt
geldim şeker, burdayım ben
canım öncelikle bence ne ümitlen nede ümidini kes. çünkü adetten önceki ortalama vücut ısını bilmiyoruz. yorum yapamayız.onu bilsek ve mesela 35 olsa derizki iyi ateşin yükselmiş. benim geçen ay ortalamam 36,3 dü sonrasında 37 lere çıktı ama fos çıktı((( sen bu ay bu yönteme takılma . belirtin var mı hiç?
canım 27 için sana yazmıştım iyi değer diye benim 15 e bile iyi demişti dr um. ama işte neden gebelik oluşmadığını açıklayamıyolar ki o ay. %20-25 şansın var diyolar. o geriye kalan %75 olmama nedeni kim bilir ne. birsürü sebep olabilir.bilinmeyen doğal bi süreç. belkide yumurtlamayı kaçırdınız.kolemeni dr un verirse kullan 5-6 aya kadar kullanılıyomuş. üzme canını olacak çoğu gitti azı kaldı canım.
wuuu :)walla canımmm yükselme iyi olmus ama senin normalde ısın düşükmüş o yüzden yorum yapamıcam pek bişey bilmiyorum o konuda sen yinede dewam et ölçmeye hehe ben bır ara habire ölçüodum hani 15 gün geçmişti ya nasıl heveslenmiştim çünkü 36.7 37.2 arası değişiyodu bu arada hanımlarr hayırlı cumalar olsun inşş iyi düşünelim iyi olsunnn aminnnnnnnnn :))
evet belirti için erken sayılabilir ama 1 hafta önce belirtilerden gebeliğini öğrenen de çok var. kendini tanımakla da ilgili biraz.ama ateşinde çok hızlı bi yükselme olmuş grafiğe göre düşündüm de gribal veya boğaz enfekisyonu var mı? hayırlara yoralım yinede hayırlı olsun. sen ölçmeye devam et regl ye kadar hergün de yaz bakalım nasıl gidecek?Ay canım benimki sırf merak yoksa kafama taktığımdan değil. Normalda benim ateş durumum hep düşük olur o yüzden pekde yüksek bişey beklemiyorum. Sadece sizin yorumlarınızı merak ettimvalla belirti için çok erken değilmi tatlım 14 ekimde olucam regli
sağol canım... zaten bendeki sorunun kaynağını bir bilsem... hala tam olarak neden 5 yıldır çocuğumun olmadığının nedeni yok.... karnımda ağrımaya başladı bilmiyorum artık Allah hakkımızda hayırlısını versin.. sende durumlar nasıl... en son vucut ısını ölçüyordun...
işte dr lar da bilmiyo ki canım. sizde sebsesiz infertilite mi diyolar? tüp denemelerin nasıldı? biraz hatırlatsana
bende bişey yok canım ovulasyonda büyük ihtimal ilişki oldu ama yine boş her zamanki gibi. bu ay belki yumurta takibi olucak. bekliyorum işte herkes gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?