- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.481
kıssss tek tek gelınn ayoll yetısemıorumm
kocıse salam sosıs yasakladımm oda sımdı benden ıntıkam alıo cok acıktım yemek dıdı
onu soyletemden ve tavız vermeden makarna yapıom soslu.)))
hıstereskopı oldum kusum bısı cıkmadı
hıst. rahme bakıo
lap. yumurtalıklara bakıo bazen endometrıozıs olabılıo
farkedılmıo lap. ıle farkedılıo sekerımm:)))
hoşbulduk cicoşlar.. biz iyiyiz çok şükür de tabi ben normal olmadığımdan rahat durmuyorum heran üzülecek bişey bulabiliyorum :)) yarın kontrolüm var bakalım tombalak ne kadar oldu..
hoşbulduk cicoşlar.. biz iyiyiz çok şükür de tabi ben normal olmadığımdan rahat durmuyorum heran üzülecek bişey bulabiliyorum :)) yarın kontrolüm var bakalım tombalak ne kadar oldu..
canim benimmmmm..artik sevincten aglayalim insallah....banada sevdigim insalarin bir sozu bile cok cok iyi gelir....
birseyi cok istersen eninde sonunda olurmus derlerya; hem ben zaten istedigim herseyi gec elde ettim..buda ayri bir sans:)))) gelecek insallah bebeislerimiz..onlari bu kadar cokkkk seven; bu kadar ozlemle bekleyen annelerini uzmeyecekler insallah..belkide Rabbim bunca sikintiyi gunahlarimiza kefaret sayiyodur ; ve sonundada kiymetlimizi bizlere nasip edecektir:))))aminnnnn
ay güzel sevindim
marka farkeder mi ki?
içindekilere bakınca gliserin var yüzde 80 geriside farklı yağlar işte....
ne pişiriyon.
bende yemek yapıyorum
kara lahan seven varsa gelsin
ayşecim hoşgeldin nasılsın?
basıldınız ama:) naber.......
umudumsun sizde sorun kimde?
ben o yemeği hiç yemedim. kara lahanayı da hiç görmedim
ayy bıde nasıl dualı olacaklar varyaa
dediğin gibi cnm boynuzlu koc ıle boynuzsuz kocun
sorgusu hıç bır olurmu dıo cnm
yanı hemen hamle kalıp dert cekmeyenlerler
bu kadar ağlayıp dualarla yakaran bızım de aynı olmayacak sorgumuz
dediğin gıbı...
bı gun mmutlaka umudum
yağız bı umut oğlun olacak allahım su cuma gununun hurmetıne,
habıbım dediği hz muhammed s.a.v yuuz suyu hurmetıne nasıp edeck ınsallh:)))))
ay canım....
nerelisin ki sen...
gel kız bana sarmasını bilem yaparım valla
şimdi çorbası var ama
turşu da kavururum oh missss
mısır ekmeği bide
toplanın gelin kızlarrrr
ay canım....
nerelisin ki sen...
gel kız bana sarmasını bilem yaparım valla
şimdi çorbası var ama
turşu da kavururum oh missss
mısır ekmeği bide
toplanın gelin kızlarrrr
Valla hertürlüsüna bayılırım canıım. SOfrada lahana olsun başka yemek yemem. Sen nerelesin yaaa. Biz rizeliyiz. Baba tarafım yani. SÜrekli evde pişer..
canimmm tombalak buyudu demek:))) ay yerim ben onu yaaaa; hemde nasil yerim isira isira:)))) prenses asu teyzesine ugurlu geldi; insallah hepimizede ugurlu gelecek...
canim ya neden uzuluyosun bakim sen...en buyuk derdimizi degilmiydi hamis kalmak; e simdi kaldin..gerisi bosssver...bebisin seninlee; kocan seninle..cok sukur sagliklisinda...gerisi hicc onemli degillll canim benim
bizde Rizeliyiz canım...
hemşeri çıktık...
babam rizeli,annem samsunlu,eşim trabzonlu...
ben neyim karıştırdımama samsunda büyüdüm.
istanbulda ikamet ediyorum şu an...
aahh ahh şimdi benimle ama ya beni yarı yolda bırakırsa diye yüreğim pır pır.. odasını kurdum çarşaflarını bile serdim ya bişey olursa...
aahh ahh şimdi benimle ama ya beni yarı yolda bırakırsa diye yüreğim pır pır.. odasını kurdum çarşaflarını bile serdim ya bişey olursa...
Sen ne diyorsun canım yaaa. Mısır ekmeği turşu kavurma. Maf ettin beni burda hemen geliyom adres ver. Ama baştan söyliyim size kalmayabilr :))
allahım bu kadar kişi toplanmışız kocam geliyo beni alamaya. bu adam kk düşmanı tam:))
ayşecim kötü şeyler düşünüp kendine çakma aklından çıkar bak beyin gücü çok önemli. istediğin herşeyi beynin yapıyo bence.istemediklerini de düşüne düşüne korka korka çekiyoruz bunu unutma veeee güzel şeyler düşün. hiç bi sorun yok sende biliyosun rahat ol.demesi kolay deme :))))
gitmem lazım ama sana yazmadan çıkmamadım.
ayyy hayır dur dahaa yaa histereskopı ıcın 2 basarısızyaaaa o zaman ikisini de mi yaptırmam lazım. allahım yıkıldım şimdi
evet cnm o sozude cok severım amın cnm amınncanim ne guzel bir dua yaa..insallah kat be kat artip sana geri donsun guzel dualarinn insallahhh....
guzel bir soz buldum Mevalanadan yine
" isyanlardaydi; halbuki imtihanlardaydi..fark etseydi!!!"
biraz önce uyudum dedim yaa uyanırken evlat edinmeyi neden hiç düşünmüyosun ikizler neden neden?
diye bi düşünceyle uyandım. rüya mı görüyodum bilmiyorum ama aklımdan bu geçiyordu. çok büyük sevap aslında
sonra kendi çocuğum da olursa o zaman ayırt edilir mi acaba? 2 çocuğa bakcak gücümüz var sonuçta allaha şükür... çok zor bi konu.........
siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Valla hemşeri çıktık.
Ya ben neyim
Babam rizeli annem istabullu kocam sivaslı ahahaasıl benim durumum daha vahim.
nisa send ebenim gibi trabzonlumusun yoksa:))))) hepside mukemmel mukemmelll..ohh afiyet olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?