Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

histereskopi yapılması iyi olmuş ama sorunun bulunamaması sinir bozucu tabi. yumurtalarının kalitesizse mini tüp bebek uygulaması daha uygun oluyomuş.o şekilde kalan ileri yaşta kadınlar var. bunu da bi araştır. yaşın ve eşinin yaşı kaçtı?ama progesteron 27 kaliteli yumurtlama demek. acaba tüp yaparken gelişenler mi kalitesiz oldu. işte onun çaresi de mini tüp . az ama kaliteli yumurta gelişsin diye az ilaç veriyolarmış. eşinin spermlerinde dna hasarı var mı ona baktırdınız mı?proxseed falan kullan dımı?canım benim inşallah en kısa zamanda doğal yoldan gelir.
sen ist damıydın?
benim idrar torbamda bi sıkıntı var eğer bi müdahele grekmezse bu ay takip yaptırıcam. ama gerekirse korunmam bile gerekebilir. bende ocağa kadar sorunları halletmeye çalışıyorum ki ocak gibi tüp denicem.

Haklısın canım ama ben kendini tanıma konusunda odunum biraz. Çok bariz bişey olmadıkça anlayamayabilirim. Valla bomba gibiyim hasta falanda değilim. Aman neyse ben sabahları ölçmeye devam edim bakim Ne olacak Bana eğlence çıktı :))

size geçen gün izlediğim bi tv programını anlatıcam. bana garip geldi :)
bi tüp bebek merkezi dr u soruları cevaplıyor........
kadının biri aradı gayet de kibar konuşuyor hanımefendi bi şekilde.
benim fsh ım 20 küsür çıktı biraz da menepoz belirtilerim var bana dr um sen artık bebek yapamazsın fsh ın çok yükselmiş dedi.
gerçekten öyle mi? ben pek inanmadım dedi............
dr da en son 20 küsür fsh la bir hastalarının hamile kaldığını ve böyle mucizevi sürprizler olabiliyo çok fazla umutsuz olmamak lazım fakat siz yaşınızı söylemediniz kaç yaşınızdasınız dedi. kadın 47 dedi :)))))))))))))))) sonrada yani daha evlenmedim ama belki evlenirim kem küm :))))))))))
allahım dedim akıl fikir ver
biz burda 30 lu yaşları başında hamile kalamıyoruz kadının daha kocası yok hatta bence aday bile yok 47 yaşında belki evlenirmiş de daha çocuğu olmaz mıymış? yuh beeee nene olunca doğurursun biraz daha bekle teyzecim.
ama üzüldüm kadına demek ki hiç bişeyin farkında değil....
dr da diyoki hanfendinin elini çok çok çok çabuk tutması lazım.

eşim genetik testleri yapıldı. başka bir şey mi dna hasarı testi acaba.. eşim proxseed de kullanıyor... ben istanbulda yım sen nerdesin...
canım bu ay gel birlikte tedavi olalım birlikte hamile kalalım ne dersin... belki bu ay bizim ayımızdır.. belli mi olur.. ya Allah....

Ay tatlım bizler o kadar çok şey öğrendikki bu bebek uğruna nerdeyse diplomasız doktor olduk. Ama etrafımızda bu kadın gibi o kadar çok insan varki. Valla ağlanacak haline gülüyoruz malesef. O kadar çok bebek özlemi çekiyorki kadın kaç yaşına gelmiş evli bile değil koca bulup bulamayacğıda meçhul ama kalkmış bebek düşünüyor. Ne diyim yazık yaaa. Acıdım gerçektende.

onun farkını umut bilir gelince ona soralım. ama dna hasarı yeni trendmiş:) öyle sölüyodu.
ben izmir deyim. ordaki seçenekler daha güzel burası biraz geri bu konuda.

inşallah canım yaa benim yumurta takibim yapılırsa bu ay başlarız çalışmaya
inşallah bizim ayımızdır canım yaaaa sağlıklı hayırlı gelsin de bebişler .....
ben 5. gündeyim ovulasyona var daha.
ama 7-17 çalışmak lazım.
korkuyorum da çalışmaya bu ay.
10. gün idrar torbama bakacaklar ilaç falan verebilirler.

benim bi arkadaşım da 43 yaşında 1 çocuğu var kocası 2. yi istiyomuş. sürekli bunu rahatsız ediyomuş hadi yapak yapak diye:) kendisi hiç istemiyormuş.ama ondada menepoz bilirtileri var. dedim git bi hormonlarına baktır. fsh ın yüksekse kocana söylersin bebek yapma şansımız zaten kalmamış diye o da dırdırlanmaz dedim. ayy yok diyo benim üstüme ceket atsan hamile kalırım ben çok doğurganım. hıı dedim 43 yaşında kaç tane yumurtan kalmış kalitesi nasıl git önce onu bi gör sonra konuş:)))))) 35 sonrası hakkında bi fikirleri yok insanların adet gördüğü sürece hamile kalcağını sanıyo işte insanlar.ben bu işin içine bu kadar girmemişken de 30 dan önce doğursam iyi olur diye düşünüyodum. millet cahil kalmış

Son düzenleme:

şekerımm sendemı ateş ölçmeye dadandın:))))
en azından regl gelıomu onu bılırız sen ölçmeye devam et ama alt alta yazarsan
daha ıyı yorum yaparız:))) zaten yumurta çatladıktan 36 saat sonra ateş yukselmeye başlıo
senınkıde yukselmeye devam etmiş çatladığı belli zaten bakalım hayrolsun:)))))

biz tam bir uzman olduk.. sabırla beklediğimiz çocuğumuz hayırlı ve güzel olur inşallah.... Allah ne demişse o olacak.. ne zaman bizim kaderimizde var bilemiyoruz.. ama her ay yeniden umutlanmak ve adet ile birlikte üzülmek krişe oldu... bu krişe olması da işime yarıyor eskisi kadar üzülmüyorum.. kanıksıyorum galiba...

oooooooofffffffffff sohbet edin kızlar moral verin hamile haberleri verin.......

yazukkkkk:)))))lkızz dusunsene bız bebek bebek dıye ınlıoz hemde yqasımız oyle gyetde genciz
kadının 2 derdı var ılk once koca sonra bebek bız ılkını hallettık bak sukretmek ıcın bır sebep:)))))

hu huuuuu bırı benı mı çağırdııı:)))))geldiiimm g
dna hasar testı direk sperme bakılıo
spermın dnasındakı hasar yuzdesıne bakıolar
genetık testler kanda bakılıo kromoozmlara pıhtılaşma bozukluğu vs.

kizlarr selam herkese nasilsiniz? calismalar ne alemde:)))))
hilbay canimmm..siramizi bekliyrouz insallah bizede nasip olacak..asuyu biliyosun dimi..bizim topikten..hamis o simdi haberin var sanirim..insallah Rbabim tamamina erdirir..bende moralsizdim bayadir..asucumla konusunca moralim yerine geldi..asucum hamis benim ona moral vermem gerekirken o bana veriyo:)))) ki cok emek etti asu biliyosun Rabbim verdei bebisini..insallah Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder.

hu huuuuu bırı benı mı çağırdııı:)))))geldiiimm g
dna hasar testı direk sperme bakılıo
spermın dnasındakı hasar yuzdesıne bakıolar
genetık testler kanda bakılıo kromoozmlara pıhtılaşma bozukluğu vs.

Ay canım valla millet cahil. Ama bu cahilliklede hamile kalam bir sürü insan var. Galiba bizler herşeyi biliyoruz o yüzden olmuyor. En güzeli bilmemek galiba :)))
Valla başladım canım sabahları ölçüyorum AMa gün içindede sürekli ölçüyorum ama onlar baya yüksek çıkıyor ama sizden öğrendiğim sabah ölçülenin doğru olduğu o yüzden gün içindekileri kaale almıyorum.
Canım aslında çokda rahatım sadece meraktan bakıyorum :))) Kendime eğlence yaratıyorum hemde heyecanlı oluyor
Bakalım haftaya perşembe yiyecekmiyim kırımızı kartı.

umudumsun godess hoşgeldınız:)))))

hosbulduk sende hosgeldin canim:))))

ya tup bebek merkezlerinde en dogrusu degilmidir ki; tum tetkikleri yapip oyle tedaviye baslamak...nedense bu testler yapilmiyor..bekleniyor 2-3 -4 tutmasin ondan sonra...bizede ne genetik ne dna hasari yapilmadi..ya ne olurdu bastan yapilsaydida boyle yikim yasamasaydim....simdi bende yaptirmayi cok istiyorum...

Son düzenleme:

evet canlarım bızımde gelecek bı gun sıramız bak asu kaç yıl bekledı bu guzel haberı almak
ıcın bende her ay duzenlı yumurtluorum e eşimin spermlerı hız hariç sorunsuz kı cok daha kötu
durumdakıler bıle kalıo kkdan okuduğum kadarıyla ama olmuo işte bakalım gercı bızım duzelmeden sonrakı 2.
denememız olacak hiç sorunsuz bı cıftın bıle bı ayda gebe kalması %20 sans verıo drlar
ozaman bu bekleyıs normal sekerler
umut sevındım cnm moral olduguna bazen gaza ıhtıyac duyuo ınsan:))))
hılbaycım senınde yumurtan gayet halıtelı oluo bence progesterone gore
senın adamın bözüklerı dolleyemıo ayol:))ayy benım dr oyle dmıstı senden değil kocadan kocasan olmuo demıstı:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…