Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

:2:merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza yeni katıldım 5 yıllık evliyim aşılamada denedim tüp de ama yok yok yok:2:

preseedle dediğiniz şey nedir kullandınızmı
hoşgeldın maruf
preseed vagınal nemlendırıcı
yanı vagınaya bı tup yardımıyla sıkıosun
ve en gec 15 dakıka ıcınde ılşkı oluo
spermler bu sıvını ıcınde hem daha fazla canlı kalıo hem
daha hızlı gıdıo spermler hemde gebelığı kolaylastırıo
erkek faktörunde faydalı aama sperm dostu:))))))
kızlar nasılsınız canlar
yarın bıdıkın doğum günü var bizi bir telaş içine soktu sıpa sormayın şunu alın bunu istemem bu günü ona ayrıdıkkk yarın neler yapar bilemiyorummm

yeterrr napıosunnn
kardeısnın transferı oldymu doktoru kımdıı:)))))9

iyim canım çok şükürrr evet umutcuğum oldu çok şükür birinci kalite tek embiryo tarnsfer edildi dünnnn bu günde dinleniyorrrr dr esra hanımdı canım hem opu ya gide hem transfere dua et bize kuzmmmm

iyim canım çok şükürrr evet umutcuğum oldu çok şükür birinci kalite tek embiryo tarnsfer edildi dünnnn bu günde dinleniyorrrr dr esra hanımdı canım hem opu ya gide hem transfere dua et bize kuzmmmm

Canım hadi hayırlısı olsun. Rabbim kavuştursun bebeğine inşallah. Sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın annesini.

:2:merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza yeni katıldım 5 yıllık evliyim aşılamada denedim tüp de ama yok yok yok:2:

kızlar nasılsınız canlar
yarın bıdıkın doğum günü var bizi bir telaş içine soktu sıpa sormayın şunu alın bunu istemem bu günü ona ayrıdıkkk yarın neler yapar bilemiyorummm

ayyy etmem mı kuzum
bugun ettım bile yetere de kardesıne tez zamanda cok bekletmeden nasıp et dedım:))
cok gusel cnm yaa hadı hayırlısı donmusu kaldımı

Canım hadi hayırlısı olsun. Rabbim kavuştursun bebeğine inşallah. Sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın annesini.

ayyy etmem mı kuzum
bugun ettım bile yetere de kardesıne tez zamanda cok bekletmeden nasıp et dedım:))
cok gusel cnm yaa hadı hayırlısı donmusu kaldımı

kızlar sağolun allah razı olsunnnn
umut canım evet 4 tane donduruldu onlarda 1 . kalite inşşşşşş onlarırı kardeş yapmak için kulansın kardeşimmmm

kızlar nasılsınız canlar

kızlar sağolun allah razı olsunnnn
umut canım evet 4 tane donduruldu onlarda 1 . kalite inşşşşşş onlarırı kardeş yapmak için kulansın kardeşimmmm

ayy canım benımm cok guzel kıss valla
ınsallah ınsallah:)))9

mrb kızlar geçmişi okuyayım derken net kesildi kapatıp açtım bilgisayarı ateş ölçen arkadaşa yorum yapacaktım godes miydi bi bakayım

konu çok eskide kalmış oku oku bitmedi valla tam kaynamış burası koca yanımda ters ters bakıyo iyi sizinki uyumuş dün benim menüde de makarna vardı en kolayından bugün de pilav yaptım faranjitten kurtulamadım sesim çok komik çıkıyo hikayenin baş kahramanına içten üzüldüm yazık hemen çocuk olcağını sanıyo bi de koca derdi var tabi benim eski okulumdan arkadaşlarım var biri 36 yaşında daha aday bile yok bebek istiyo diğeri tam yaşını söylemiyo ama 40 vardır aday onda da yok düşününce çok şanslıyız aslında en azından her ay yeni bi umut koca olmasa umut da yok şükürrrrrrr şükür preseesi kullanacak bi kocamız var

godes katılıyorum sana hiç birşey bilmeseydik keşke bildikçe başa gelmedik kalmadı ah bu kaygı ahhhhh yedi bitirdi ömrümü bu arada ateş ölcen benim demişsin bence ölçme derim daha stres yaratırsın kendine yumoş takibi için ölç ama sonrasında bırak bak ikizler ölçtü enfeksiyonuna denk geldi kız boşuna ümitlendi hayal kırıklığı yaşamam diyosan ölç ben hiç ölçmesim üzülüyorum umutlanıp

ikizler gıttınmı sekerımm valla next akşam gelınce
ammada kaynatmıssınzı diyecek benım bıle kacırdıkalrım olmus o hengamede:))))
aynen öyle dedim kocayla atışmaya az kaldı zaten takmıyorum onu hiç boyuna okuyup okuyup yazıyorum biri beni durrr duuuurrrrsunnnn
bendiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaramaz godes :82:

umutbizimolsun gitti gidiyorda da aynı nniki kıllanmışsın orda sobelendin bi de ilaydakorucuyu sobeledim aynı kişiden almışız presedleri umut sen kullandın mı nasıl kolay oldumu kullanımı hani sık ondan sonra koş seviş falan bebe için bunu da yapak napak ben daha açılışı yapmadım haftasonu inş. ovulasyona daha var umut benim senden umudum var haa neden olmasın haydi inş.

Tatlım yumoş takibi için zaten dijital ovulasyon cihazım var. Ben sadece hamile kaldımmı diye kendimle eğleniyom işte. Hiçde stres yapmıyom bu arada aksine eğleniyom. Olursa mucize olur o yüzden omayacğını bildiğim için rahatım.

aaaa ben yazana kadar umut gitmiş godes gelmiş naber ateş böceği:)

Ateş böçeği benmiyim
Ay çok hoşuma gitti bana ateşböçeği diyin hep

Bu arada kocam sakladı artık ölçemiyom ateşimi. Çünkü biraz abarttımda su içiyom ölçüyom wc ye gidiyom ölçüyom oda kızdı. Aslında ben eğleniyom ama anlamıyor işte. Gece kandırıp almam lazım. Sabaha ne kaldı surda :)))

Son düzenleme:
kocamın erken gelip beni dışarı çıkartası tuttu. valla muhabbet süpermiş..........saati geçirdim diye mi ne beni uyku tutmadı. biraz da alerjiden kaynaklı geniz akıntım sürekli yutkunma isteği ve mide bulantısı yapıyor uyuyamadım kalktım biraz çıkardım. midem rahatladı ama asitten boğazım 2 kat acımaya başladı. bari uyumuyorum kk ya takılayım kendi kendime dedim.........

ayy bana ne bana neee ben yaptırmak istiyorum şu ara bi ameliyat olasım var zaten neremi kurcalatsam diye düşünüp duruyodum. mesaneyi kurcalamazlarsa gidip yumurtalıkları uterusu falan yoklatim ben. evlat edinmeyi o zavallı yavrucakları düşününce istiyorum aslında . nerden kafama takıldığını da buldum haberlerde izledim. çocuk konuşuyodu bizim sadece anne babaya ihtiyacımız var diyodu. içim sızladı.çok derin bi mevzu.sonra yine konuşalım bu konuyu senle.

gitti gidiyorda bunları nasıl söbeledin kız satın alanlar mı görünüyor? ilgimi çekti de.....

çabuk ele geçir onu demek için geç kaldım umarım yatmadan almışsındır. sen de kocanın önünde ölçmesene bacım.......bende çok eğlendim öle çok da umutlanmadım açıkçası....... kendimi tanıyorum hiç bi değişiklik yoktu bende çünkü.hep de karamsar baktığım için ve çok ders aldığım için bu boş geçen aylardan beni etkilemiyo artık.kanıksadık durumu alıştık zaten bilyodum sanki çok şaşırdım deyip geçiyorum.

umut yaaaaa kafayı kırdım.
kafama fena takıldı ara ara bulamadım. geçen ben bu idrardan mı ne sızlanırken sen dr una gittiğinde bunu da sor demiştin ben de aaa iyi oldu söylediğin hiç aklıma gelmemişti dedim. ama ne soracağımı unuttum sen hatırlıyomusun. arıyorum mesajlarda bulamadım. sen de nerden hatırlıcan ben bile hatırlayamadım ama.

yine kendi kendime yazıyorum ama hatırladım umutcum,
sana mide sorunların gebe kalınca geçer demiş ya dr un. sen de bana gebelik idrar problemine nasıl etki eder diye dr a sor demiştin galiba mesajı kesinlikle bulamıyorum ama buydu galiba konu. hatırladın mı? yani daha mı kötü olur daha mı iyi olur onuu sorayım di mi? kafa manyadı artık antibiyotikle a-ferinden.bi de takıntılıyım hatırlamadan uyuyamıyorum.

ayrıca günaydınnnnnnnnn bebeklerrrrrr........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…