- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.521
:2:merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza yeni katıldım 5 yıllık evliyim aşılamada denedim tüp de ama yok yok yok:2:
hoşgeldın marufpreseedle dediğiniz şey nedir kullandınızmı
kızlar nasılsınız canlar
yarın bıdıkın doğum günü var bizi bir telaş içine soktu sıpa sormayın şunu alın bunu istemem bu günü ona ayrıdıkkk yarın neler yapar bilemiyorummm
hoşgeldın maruf
preseed vagınal nemlendırıcı
yanı vagınaya bı tup yardımıyla sıkıosun
ve en gec 15 dakıka ıcınde ılşkı oluo
spermler bu sıvını ıcınde hem daha fazla canlı kalıo hem
daha hızlı gıdıo spermler hemde gebelığı kolaylastırıo
erkek faktörunde faydalı aama sperm dostu:))))))
yeterrr napıosunnn
kardeısnın transferı oldymu doktoru kımdıı:)))))9
iyim canım çok şükürrr evet umutcuğum oldu çok şükür birinci kalite tek embiryo tarnsfer edildi dünnnn bu günde dinleniyorrrr dr esra hanımdı canım hem opu ya gide hem transfere dua et bize kuzmmmm
:2:merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza yeni katıldım 5 yıllık evliyim aşılamada denedim tüp de ama yok yok yok:2:
preseedle dediğiniz şey nedir kullandınızmı
kızlar nasılsınız canlar
yarın bıdıkın doğum günü var bizi bir telaş içine soktu sıpa sormayın şunu alın bunu istemem bu günü ona ayrıdıkkk yarın neler yapar bilemiyorummm
iyim canım çok şükürrr evet umutcuğum oldu çok şükür birinci kalite tek embiryo tarnsfer edildi dünnnn bu günde dinleniyorrrr dr esra hanımdı canım hem opu ya gide hem transfere dua et bize kuzmmmm
Canım hadi hayırlısı olsun. Rabbim kavuştursun bebeğine inşallah. Sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın annesini.
ayyy etmem mı kuzum
bugun ettım bile yetere de kardesıne tez zamanda cok bekletmeden nasıp et dedım:))
cok gusel cnm yaa hadı hayırlısı donmusu kaldımı
preseedle dediğiniz şey nedir kullandınızmı
kızlar nasılsınız canlar
kızlar sağolun allah razı olsunnnn
umut canım evet 4 tane donduruldu onlarda 1 . kalite inşşşşşş onlarırı kardeş yapmak için kulansın kardeşimmmm
ayy canım benımm cok guzel kıss valla
ınsallah ınsallah:)))9
mrb kızlar geçmişi okuyayım derken net kesildi kapatıp açtım bilgisayarı ateş ölçen arkadaşa yorum yapacaktım godes miydi bi bakayım
konu çok eskide kalmış oku oku bitmedi valla tam kaynamış burası koca yanımda ters ters bakıyo iyi sizinki uyumuş dün benim menüde de makarna vardı en kolayından bugün de pilav yaptım faranjitten kurtulamadım sesim çok komik çıkıyo hikayenin baş kahramanına içten üzüldüm yazık hemen çocuk olcağını sanıyo bi de koca derdi var tabi benim eski okulumdan arkadaşlarım var biri 36 yaşında daha aday bile yok bebek istiyo diğeri tam yaşını söylemiyo ama 40 vardır aday onda da yok düşününce çok şanslıyız aslında en azından her ay yeni bi umut koca olmasa umut da yok şükürrrrrrr şükür preseesi kullanacak bi kocamız varsize geçen gün izlediğim bi tv programını anlatıcam. bana garip geldi :)
bi tüp bebek merkezi dr u soruları cevaplıyor........
kadının biri aradı gayet de kibar konuşuyor hanımefendi bi şekilde.
benim fsh ım 20 küsür çıktı biraz da menepoz belirtilerim var bana dr um sen artık bebek yapamazsın fsh ın çok yükselmiş dedi.
gerçekten öyle mi? ben pek inanmadım dedi............
dr da en son 20 küsür fsh la bir hastalarının hamile kaldığını ve böyle mucizevi sürprizler olabiliyo çok fazla umutsuz olmamak lazım fakat siz yaşınızı söylemediniz kaç yaşınızdasınız dedi. kadın 47 dedi:)))))))))))))))) sonrada yani daha evlenmedim ama belki evlenirim kem küm :))))))))))
allahım dedim akıl fikir ver
biz burda 30 lu yaşları başında hamile kalamıyoruz kadının daha kocası yok hatta bence aday bile yok 47 yaşında belki evlenirmiş de daha çocuğu olmaz mıymış? yuh beeee nene olunca doğurursun biraz daha bekle teyzecim.
ama üzüldüm kadına demek ki hiç bişeyin farkında değil....
dr da diyoki hanfendinin elini çok çok çok çabuk tutması lazım.
Ay canım valla millet cahil. Ama bu cahilliklede hamile kalam bir sürü insan var. Galiba bizler herşeyi biliyoruz o yüzden olmuyor. En güzeli bilmemek galiba :)))
Valla başladım canım sabahları ölçüyorum AMa gün içindede sürekli ölçüyorum ama onlar baya yüksek çıkıyor ama sizden öğrendiğim sabah ölçülenin doğru olduğu o yüzden gün içindekileri kaale almıyorum.
Canım aslında çokda rahatım sadece meraktan bakıyorum :))) Kendime eğlence yaratıyorum hemde heyecanlı oluyor
Bakalım haftaya perşembe yiyecekmiyim kırımızı kartı.
aynen öyle dedim kocayla atışmaya az kaldı zaten takmıyorum onu hiç boyuna okuyup okuyup yazıyorum biri beni durrr duuuurrrrsunnnnikizler gıttınmı sekerımm valla next akşam gelınce
ammada kaynatmıssınzı diyecek benım bıle kacırdıkalrım olmus o hengamede:))))
bendiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
konu çok eskide kalmış oku oku bitmedi valla tam kaynamış burası koca yanımda ters ters bakıyo iyi sizinki uyumuş dün benim menüde de makarna vardı en kolayından bugün de pilav yaptım faranjitten kurtulamadım sesim çok komik çıkıyo hikayenin baş kahramanına içten üzüldüm yazık hemen çocuk olcağını sanıyo bi de koca derdi var tabi benim eski okulumdan arkadaşlarım var biri 36 yaşında daha aday bile yok bebek istiyo diğeri tam yaşını söylemiyo ama 40 vardır aday onda da yok düşününce çok şanslıyız aslında en azından her ay yeni bi umut koca olmasa umut da yok şükürrrrrrr şükür preseesi kullanacak bi kocamız var
godes katılıyorum sana hiç birşey bilmeseydik keşke bildikçe başa gelmedik kalmadı ah bu kaygı ahhhhh yedi bitirdi ömrümü bu arada ateş ölcen benim demişsin bence ölçme derim daha stres yaratırsın kendine yumoş takibi için ölç ama sonrasında bırak bak ikizler ölçtü enfeksiyonuna denk geldi kız boşuna ümitlendi hayal kırıklığı yaşamam diyosan ölç ben hiç ölçmesim üzülüyorum umutlanıp
aynen öyle dedim kocayla atışmaya az kaldı zaten takmıyorum onu hiç boyuna okuyup okuyup yazıyorum biri beni durrr duuuurrrrsunnnn
yaramaz godes:82:
aaaa ben yazana kadar umut gitmiş godes gelmiş naber ateş böceği:)
ayyy hayır dur dahaa yaa histereskopı ıcın 2 basarısız
la. ıcın 4 basarısız ama bıde sephelenmelerı lazım herkeese yapmıolar dur kıs
naaptın sen :)))))
cnm ben hiç olmazsa evlat edınırım dıye kabullennce rahatladım
yoksa her bebek görduğumde cok ıcım yanıodu
ama dedımkı hiç olmazsa gusel bı bebek alır bakarım hiç olmayacaksa eğer
yıne anne der bana yıne dunyada en cok benı sever:))))dedım ve rahataldım
gitti gidiyorda bunları nasıl söbeledin kız satın alanlar mı görünüyor? ilgimi çekti de.....umutbizimolsun gitti gidiyorda da aynı nniki kıllanmışsınorda sobelendin bi de ilaydakorucuyu sobeledim aynı kişiden almışız presedleri umut sen kullandın mı nasıl kolay oldumu kullanımı hani sık ondan sonra koş seviş falan bebe için bunu da yapak napak ben daha açılışı yapmadım haftasonu inş. ovulasyona daha var umut benim senden umudum var haa neden olmasın haydi inş.
Ateş böçeği benmiyim
Ay çok hoşuma gitti bana ateşböçeği diyin hep
Bu arada kocam sakladı artık ölçemiyom ateşimi. Çünkü biraz abarttımda su içiyom ölçüyom wc ye gidiyom ölçüyom oda kızdı. Aslında ben eğleniyom ama anlamıyor işte. Gece kandırıp almam lazım. Sabaha ne kaldı surda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?