- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.561
kıslaaaaarr kaynatmıssınızzz:)))))))
umutbizimolsun gitti gidiyorda da aynı nniki kıllanmışsınorda sobelendin bi de ilaydakorucuyu sobeledim aynı kişiden almışız presedleri umut sen kullandın mı nasıl kolay oldumu kullanımı hani sık ondan sonra koş seviş falan bebe için bunu da yapak napak ben daha açılışı yapmadım haftasonu inş. ovulasyona daha var umut benim senden umudum var haa neden olmasın haydi inş.
umut geciktin canım çıkıyorum topik size emanet
hayır bebeem ağustos eylülde tüp bebe yapacakları okuyorum bakalım ısınmayı bekleyip görecez şimdi üstümde uzun kollu badi üstünde de hırka var:)
yeterim sende öyle yap daha kolay oluyor:))işini geceden hallet.
evet tam nankör . içimize de nasıl girdiyse bu temizlik dürtüsü ismi lazım değil biri evini pok götürür ne umursar ne dert edinir allahım keyif onda. nasıl insansa nasıl kadınsa evinde bi tane temiz çamaşırı olmaz onlarda nerde o da belli olmaz kirliylede yan yana durur öğğğğkkkkk
yeter kardeşinin kızı olcak kardeşi de erkek olcak. sen erkek doğurcaksın ama .söyliyim:) sana da dua ediyorum hiç merek etme
kocamın erken gelip beni dışarı çıkartası tuttu. valla muhabbet süpermiş..........saati geçirdim diye mi ne beni uyku tutmadı. biraz da alerjiden kaynaklı geniz akıntım sürekli yutkunma isteği ve mide bulantısı yapıyor uyuyamadım kalktım biraz çıkardım. midem rahatladı ama asitten boğazım 2 kat acımaya başladı. bari uyumuyorum kk ya takılayım kendi kendime dedim.........
ayy bana ne bana neee ben yaptırmak istiyorum şu ara bi ameliyat olasım var zaten neremi kurcalatsam diye düşünüp duruyodum. mesaneyi kurcalamazlarsa gidip yumurtalıkları uterusu falan yoklatim ben. evlat edinmeyi o zavallı yavrucakları düşününce istiyorum aslında . nerden kafama takıldığını da buldum haberlerde izledim. çocuk konuşuyodu bizim sadece anne babaya ihtiyacımız var diyodu. içim sızladı.çok derin bi mevzu.sonra yine konuşalım bu konuyu senle.
gitti gidiyorda bunları nasıl söbeledin kız satın alanlar mı görünüyor? ilgimi çekti de.....
çabuk ele geçir onu demek için geç kaldım umarım yatmadan almışsındır. sen de kocanın önünde ölçmesene bacım.......bende çok eğlendim öle çok da umutlanmadım açıkçası....... kendimi tanıyorum hiç bi değişiklik yoktu bende çünkü.hep de karamsar baktığım için ve çok ders aldığım için bu boş geçen aylardan beni etkilemiyo artık.kanıksadık durumu alıştık zaten bilyodum sanki çok şaşırdım deyip geçiyorum.
evet canım herkes hasta bu havalardan. sana da geçmiş olsun
ama hani omletler yaaa kandırıyo musun bizi sen:44:
kız bizim buralara mı geliyosunuz acaba. site falan adı biliyon mu?bu apartmandakı kadını alabilirim temizliğe ama bi garip kadın ne dediği anlaşılmıyo benim öteki temizlikçi demezsin çok iyiydi yaaa neyse oda üstün körü temizliyoru benim ki kör ölür badem gözlü olur misali maalesef çok uzağız bizim gideceğimiz yer sizin orada sayılır evka bilmem kaç biraz forum gezeriz böylece. feriha mı sana bişi demiyorum
yalnız şimdiden böyle oturuyosan kışa daha serince olur.hayır bebeem ağustos eylülde tüp bebe yapacakları okuyorum bakalım ısınmayı bekleyip görecez şimdi üstümde uzun kollu badi üstünde de hırka var:)
ayyy bumkez de ben sobelendımmm:)))))
evet kusum 2 kez kullandım dun sankı bıraz yanma oldu ıdrardan sonra bugun kullanmaık
sabah tenhada kuıstırdı kociş:))))))
hazır olduktan sonra sıkıoz yaa yoksa kasılıosun 15 dakıka ıcınde olacak dıye:))))9
evet evet kız kız kızbende kız yeğen isityorum valla allahım hayırlı sğalıklı versin öncelikle ama gözüm pembelerde hep .........
transferin olduğu gün epikirzde embiryonun resmi vardıaldım elime kalitesine falan bakarken kardeşime dedim ki aaaaaaaaaa bu pembe o nedemk abla olumsuz bişeymi var dedii kerdeşim ve eşimmmm yok dedim yaaaaa kız bu kızzzzz hemen yanında yatan bir bayan var abla benimkinede bak sana bunun rengi ne diyorrrr
canımmmmm allah razı olsunnnnnn sizin yüreğiniz dualrınız çok önemli değerli hapinize tek tek teşekür ederimmmmmm rabbim ettiğiniz her duayı kat be kat sizlerede nasip etsin inşşş
ev işleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabahtan bu yana yapıyorum öğğğğğğğğğğğğğğğ
kıslaaaaarr kaynatmıssınızzz:)))))))
kusummm ınsallah ınsallahhh
donmusu olduğuna cok cok sevındımmm
valla hiç farktmez kuzum yaa sağlıklı olsun yter hepsı tatlı gelır sana:))))
ayy evet benımde yardımcımın kızı hastaydı evı pok göturuo
aksam bıraz gırıstım ama ıcınden cıkamadım yarın gelcek:))))
halıları vermıstım yıkmaya onlarda geldı
kız bizim buralara mı geliyosunuz acaba. site falan adı biliyon mu?
yalnız şimdiden böyle oturuyosan kışa daha serince olur.
amanın yanma mı korktum şimdi. zaten bu ay ben koruncam kızlar malesef.
bir de spermlerin geçişinden 15 dakka önce sıkmak lazım dimi? hımmmm çok utanç verici ama sorcam o 15 dakika da akmıyo mu bu? yani öle mal gibi durup beklicez mi?ayyyy allahım şu bebişlerin bize yaptığına bak sen:)) sen tecrübeni bi paylaş bakim:))))))))))
evet evet iyice kafaya yazayım sorcaklarımı.kuzuuuuu
seyı sor demıstımmm
gebelıkte vucutta hasrları oanrıomus vucut
bebeğe saldırıomus
sor bakalım senınkıde oylemı olurmus dahamı kötuye gıderm ıs demıstım:))))
allah iyiliğini vermesin. bi de tutarsa söylediklerin adın çıkar artık emriyo cinsiyeti belirleyen biri varmış ona gösterelim diye diye zengin eder insanlar seni.evet evet kız kız kızbende kız yeğen isityorum valla allahım hayırlı sğalıklı versin öncelikle ama gözüm pembelerde hep .........
transferin olduğu gün epikirzde embiryonun resmi vardıaldım elime kalitesine falan bakarken kardeşime dedim ki aaaaaaaaaa bu pembe o nedemk abla olumsuz bişeymi var dedii kerdeşim ve eşiiiiiiiiiiiiiiiii yok dedim yaaaaa kız bu kızzzzz hemen yanında yatan bir bayan var abla benimkinede bak sana bunun rengi ne diyorrrr
canımmmmm allah razı olsunnnnnn sizin yüreğiniz dualrınız çok önemli değerli hapinize tek tek teşekür ederimmmmmm rabbim ettiğiniz her duayı kat be kat sizlerede nasip etsin inşşş
ev işleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabahtan bu yana yapıyorum öğğğğğğğğğğğğğğğ
ayy herks ustundekılerıı soyluoooo
ben soylemıııım sımdı ama:)))))))))9
ahahahah
eeeee önemli iş, üst baş söyleyememe........... yani seksi umut seksi umut:))))tamam kusum onemlı ısımız vardııı:))))))
öptümmmmm
evet umutum yaaa fark etmez bana
kuzum ya hiç bulaşmasayın o işlerebende ev sereceğim ama pzrts has gideceğim yine raporu yanlış yazmışlarrr ondan sonra başlayayım dedimm
evet evet iyice kafaya yazayım sorcaklarımı.
allah iyiliğini vermesin. bi de tutarsa söylediklerin adın çıkar artık emriyo cinsiyeti belirleyen biri varmış ona gösterelim diye diye zengin eder insanlar seni.
eeeee önemli iş, üst baş söyleyememe........... yani seksi umut seksi umut:))))
ayy eve pek dokunaamdım zatende mutfagı toparladım soyle bıı
yok annem yaa sevmıorum ev ıslerını
ev cıplak gıbı gelıo halılar yokya zıbıdı gıbı:))neyse
yarın sercez bakalımm bugunde bısıkletı kurmaya geleceker
kocam kuzeeyı kısıkandığından bı yenısı daha ekldı spor aletlerıne:))))9
evet evet iyice kafaya yazayım sorcaklarımı.
allah iyiliğini vermesin. bi de tutarsa söylediklerin adın çıkar artık emriyo cinsiyeti belirleyen biri varmış ona gösterelim diye diye zengin eder insanlar seni.
eeeee önemli iş, üst baş söyleyememe........... yani seksi umut seksi umut:))))
kızlar ben çıkıyorum bıdık yine aradı gel diye üzülmesin doğum günü çocuğuuuu hepinizi
en azından bebek dışında bi işe yarıyo kocalara da görev gibi gelmez. e utanmaz olduk bebeler sayesindeartık bebekler de utanmaz doğcak :)))yok kuzu benım preseede baglı olmadı yanmam arada olur
corap gıyma ozurluyum cunku usumustum cok ondan olsu
yoksa ben aha oncelerıe kullandım preseedi 4 ay boyuncakullandığım oldu bısey yapmadı
ama tetıkler belkı dıye kullanmadık bugun
yok kıs mal gıbı beklemeyın yatak konumda olduun ıcın akmıo bıd zaten tuplee taa servıkse
kadar sokuosun:))))cıkmıo yanı rahat olun sekerım tam hazır olunca sıkın erkeklerde cok daha fazla zevk alıo:))
ayy ııce utanmaz oldum hee
hadi yaaaa öylemiymiş biraz içgüdüsel olarak tahmin ediyorum tutku ihtiras ve bebek ilişkisi olduğunu.üfff yeni fantaziler geliştirmek lazım gelir bu durumda hayy sorma sekerım bu bbek bızı palyacoya cevırdı
her renk her model gecelık aldım en sexılerınden:))))))
sırd dıdım su ıs gorev gıbı olmasın bıraz duygu katalım
bıde erkek ne kadar ıhtıraslı olursa sperm cıkısı okadar cok oluomus.)))
esımın ddoktoru soyledı ben gırdım yerın dıbıne:)))9
kıskanç damat haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla sevilecek yanı yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?