Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

next kuzu bekledım senı ama acık kaldı heralde
cıkayım ben kocişlede kustuk tam ovulasyon gunlerınde:))))9
canım ya hiç ovulasyon günlerine kavga olur mu çabuk barış hele bak koca bir cumts pazar var dırdırını sonraya sakla savaşma sevişşşş
evt ateş böceği sensin godesciğim kocanın ölçüyü saklaması çok komik olmuş benim koca da yakında net üyeliğini iptal eder yaaa kolaydı iptal falan edemez buraya girmeden yapamam doğrusu

evt ikizim muhabbet gırlaymış ben yetişmekte zorlandım kızlar coşmuş topiğe akın olmuş iyi de olmuş ayy ne olacak bu boğazlar yaa ben dr gitmedim kociş tedavi ediyo güya buna tedavi denirse hala batmalar var bakalım geçer herhalde artık.nasıl sobeledim anlatayım bu akıllılar burdaki nickleriyle girmiş benim aldığım preseedden almışlar hani şu bunu alana bu yanında bedava türünden orada alıcının notlarına da yer vermişler satıcı hakkında bilgi olsun diye aaa ben tam onay vericem bi baktım umutbizim olsun da onay vermiş bi de ilayda korucu işte tam olarak sobelendikleri anda o andı işte çok güldüm

amanın next napıyosun kız sabah sabah yakalandın

kocayı işe geçirdim ben de burdayım kahvaltı bile etmedim bugün kışlıkları çıkarayım diyorum hafiften soğumaya başladı dimi sewn çıkardın mı evi de temizlicem bugün iş çok temizliğe gelen kadınla gün kararlaştıramadık iş başa düştü

gece size kalkıp günaydın mesajı yazıyorum sabah görün de gülümseyin diye yaranamıyorum

zaten deli gibi ütü çamaşır var.nevresimler değişcek. evi de pok götürüyo. ama hiç temizlik yapasım yok hafta içi mesude abla gelip yapsın ariyim de .
hafta sonu pis evde geçirmek sinirimi bozuyo ama plansızlığıma doymayayım. normalde hiç dayanamam kabaca da olsa bi temizlik yapardım daa tutcam kendimi bakmıcam yerlere tozlara vb.

napıyosun sen bugün bakalım evde misin?

Son düzenleme:
kızım next nereye uçtun ?
biraz önce söyleniyodum kendi kendime bu mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum ne giyeceğimi ne örtüneceğimi şaşırıyorum.pike az geliyo yorgan fazla. az elyaflı yaz yorganı vardı üstüne de nevresim örttüm ne gıcık bi dönem. ayakkabı bile dert oluyo. kapalı mı açık mı spor mu derken.

ben daha kışlıkları çıkarmam erken . baharlıkları böyle ince hırkaları öne koyuyorum üst rafta onları alıverince bir ay daha idare ediyorum.çünkü hala yazlıklar giyiliyo.uzun kollu gömlekleri giyme zamanı tam.

Son düzenleme:

evt evdeyim pasaklı pasaklı oturuyorum bi yandan yazıyo bi yandan tv8 izliyorum bu kadının programını seviyorum erken baskı haberleri okuyup yorumluyo hayvan videoları bebe videoları falan gösteriyo işte bi süpürge yaparım dip temizlik falan yapmam akşam arkdadaşların evine gitcez bi de kışlıkları çıkarıcam of of temizlikçim taşınacak gibi kocası kapıcı apartmanla ilgili sorunları var kovuluyolar galiba onlar da memlekete dönmeyi düşünüyolar 1 senedir bana geliyodu ha diyince insana güvenemem napıcam bilmiyorum kesin değil şuan ama %90 gibi bişi hava da kapalı temizlik gardrop akşam gezme ben den havadisler böyle sen napıyorsun

günaydın canımmmmmm bende size omlet yaptımmmmmm

demekki gece yazıp sabah gülüyorsun süpermişşşşş

nankör ev işleriiiiiii doyumsuzzzzz ev işleriiii nefert ediyorum hepsindende bütün kadınlarım ömrünü bitiriyorrrr

evet adam gibi birini bulmak zor kaç kişi değiştiriyosun bulana kadar. bu tarafta olsaydın sana 10 numara birini gönderirdim ama işte... kalkıp bi kahvaltı etsek iyi olcak da canım hiç bişey istemiyor. bende gündüz bi arkadaşa gideceğim. akşam da bostanlıda takılırız heralde cumartesi akşamını evde geçirmek hiç hoşuma gitmiyo .hele bi de ev pisse. şimdi ben biraz ütüye kalkcam aslında netten feriha yı izlicektim

bende sevmiyorum bu mesimleri has oldummmm bu karış havaardannn Eki Görüntüle 269658 Eki Görüntüle 269658 Eki Görüntüle 269658 Eki Görüntüle 269658 Eki Görüntüle 269658

burdayım ikizlerim ya bi okuduğum topik var oraya yazmıyorum oarya baktım ewt bu hafta perşembe açık ayakkabı giydim ayagım üşüdü dün kapalı giydim iyi yeldi ben de hiç sevmem geçiş durumlarını aslında erken evt ama ben akıllısı ince hırka falan da kaldırdığım için başlamışken çıkartırım montları falan değil hırka falan planlamaya çalışacam işte kısa kolluları kaldırmam zaten ama bu sene nasıl olur bilmem benim kiradaykenki ev termalliydi aşırı sıcak oluyodu kışın da evde kolsuzla dolaşıyoduk bu evimiz doğalgaz o kadar sıcak olmaz bakalım yapcam bişiler evt uzun kollu gömlek giymeyi çok severim içine askılıyla da güzel oluyo üstüne hırkaylada

demekki gece yazıp sabah gülüyorsun süpermişşşşş

nankör ev işleriiiiiii doyumsuzzzzz ev işleriiii nefert ediyorum hepsindende bütün kadınlarım ömrünü bitiriyorrrr

yeterim sende öyle yap daha kolay oluyor:))işini geceden hallet.
evet tam nankör . içimize de nasıl girdiyse bu temizlik dürtüsü ismi lazım değil biri evini pok götürür ne umursar ne dert edinir allahım keyif onda. nasıl insansa nasıl kadınsa evinde bi tane temiz çamaşırı olmaz onlarda nerde o da belli olmaz kirliylede yan yana durur öğğğğkkkkk

yeter kardeşinin kızı olcak kardeşi de erkek olcak. sen erkek doğurcaksın ama .söyliyim:) sana da dua ediyorum hiç merek etme

Son düzenleme:

bu apartmandakı kadını alabilirim temizliğe ama bi garip kadın ne dediği anlaşılmıyo benim öteki temizlikçi demezsin çok iyiydi yaaa neyse oda üstün körü temizliyoru benim ki kör ölür badem gözlü olur misali maalesef çok uzağız bizim gideceğimiz yer sizin orada sayılır evka bilmem kaç biraz forum gezeriz böylece. feriha mı sana bişi demiyorum

preseed kullananları mı okuyosun yoksa:)

bizde doğalgazla ısınıyoruz ev yalıtımı iyi diye sıcak oluyo az yaksak bile ama öyle kolsuzla tabiki olmuyo. ince uzun kollu penye üstüne belki bi eşofman üstü yada ince bi hırka istiyo bazen. kazakla da terlenebiliyo. bakalım sizin nasıl olcak.

evet canım herkes hasta bu havalardan. sana da geçmiş olsun
ama hani omletler yaaa kandırıyo musun bizi sen:44:

kızlar ben çok acıktım bişiler yiyim biraz toplanayım gün içinde yine uğrarım öpüyooooorummmm

hayır bebeem ağustos eylülde tüp bebe yapacakları okuyorum bakalım ısınmayı bekleyip görecez şimdi üstümde uzun kollu badi üstünde de hırka var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…