Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayy canımm bebiş sağlıcakla gelsınde
ayy hembak ıcın su konudada rahat olsun genelde karında bebek olumlru kan pıhtılaşmasından
olurmus sımdı senın o ıhtımalde olmıcak artık ıcın rahat olsun kusum
kıs dur oyle deme senın 3 ayın kaldı kalamayız fılan abuuu:)))9

üzüldüm bugün çok ağladım tansiyon ilacı kullanacaksın riskli durumun diyince ama napayım başka çare de yok sonra netten baktım ettim var bir sürü gebe ilaç kullanan.. Allah yardımcım olsun..
Rabbim size sorunsuz gebelikler nasip etsin inşallah.. olur olur 3 ayda neler olmaz ki bu dediğin 10 dakikada olan iş

annesigibi tombalak haaasağlıcakla gelsn inşş

canım eğer bı sıkıntı varsa ilaç kullanman ıyı zaten
dediğim gibi bı arkadasa sadece tedbır amamçlı 9 ay senın kullandığın tur bı heparın kullandırttı dr
ıcın rahat olsunn canım benımm meryem elıf saglıcakla gelecek allahın ıznıyle

anladım canım duayı sık sık paylaşalım duayı o zaman.
aramayalım deli döndü gibi.

gezmede yine çok çişim geldi ve ağrı başladı.2 kez gittim utana sıkıla. sonra yine ağrı ve çiş gelince kalktım artık evde gidip klozete oturup yarım saat ağlayıp rahatlarım diye eve geldim. artık ağrı tamamen belime vurmaya başladı. sanırım hafif böbrek ağrısı çekiyorum artık.
2 tane çocuk vardı gürültü olmadı ama bu kez ilk kez infertilite yüzünden yani çocukları görünce çok derinden üzüldüm. kimlerin ahını aldım da böyle olduu diyorum.
sonra eve gelirken yavru kediler var sitede onları görünce eve çıkıp onlara biraz yemek götürdüm. çok şekerler ama eve alamıyorum malesef. sonra eşim geldi. işte hala işeyemiyorum kasıklarım karnım şiş semsert ve belim ağrıyor bu gece acillik olabilirim sanırım.

şekerler ıffett başladı ben kaçar
gelırım yıne:)))))
sen ne zaman iffetçi oldun kız?
maşallah ona hiç merek etme sen allahın izniyle dualarımızla sağlıkla gelecek kızın allahım seni üzmeyecek....

ağlama canım o da etkilenir . onu da kendini de rahatlat ayşem.

kuzum cok gecmıs olsun yaa
karnıana ılık su koysan faydası olur belkı
esımın maelıyatında glop olmustu esım
yanı cıısı vardı ama yapamıyordu ılk su torbaları koymuslardı
kuzum bır anonce sısteskopi mıydı onu yaptırın ya bobrek yetmezlığı yapabılıomus
cnm yaa

canım zaten ben sürekli glop oluyorum işte . taş gibi oluyo mesane yapamıyorum çişimi. hep sıcak su torbasıyla yaşıyorum zaten sabah yaptım şimdi yine yapıcam.sistometri yapcak bakalım ne olcak sonra.ben neden glop oluyorum ki ameliyat mı oldum? neden olur nasıl geçer acaba üfffffffff

Bende okurum süper bir fikir. Peki regliyken okunuyormu canım.
Ohh maşallah yaaa prensese yaaa. Aman canım sağılık olsunda ha zayıf ha tombalak...İnca belli güzel kuzum benim. Sağlıkla gelsin inşallah.
Canım yaa çok geçmiş olsun. Buna nasıl dayanılır yaa. Biran önce göster tatlım ve ne yapılması gerekiyorsa yapılsn. Kıyamam sana çok zor olsa gerek düşünmesi bile kötü geliyor.

neyse canımm bı kaç gune yapılacaktı sanırım
sıcak su torbasıyla yapmaya çalış en azından böbreği korumus oluruz
aallah sifa versın canımmm
vajınıt yaparmıs yada sıfınklerde ödem olumus olabılır dıo eşim
ama canını sıkma cunku cok basıt tedavısı varmıs
yeterkı neden bulunun dıo eşim:)

reglıyken okunur sanırım cnm sure değil bu dua yaa
senle bırlıkte 5 olduk
ben persembe yenıden guncellerım zaten

ay inşallah çünkü psikolojik olarak bitirdi beni. aşırı huzursuzluk veren bi durum.evet 3 gün sonra.
evet canım dayanamıyorum artık kendimi tutamıyorum ağlıyorum çocuk gibi.

ay inşallah çünkü psikolojik olarak bitirdi beni. aşırı huzursuzluk veren bi durum.evet 3 gün sonra.

oyy kuzum kıyamam ayy ebnde yasadım o gunleı yaa
naapsam gecmıodu bulantım oturup aglıyordumm
off kuzu yaa valla zor dayanması ama dua oku cnm elını karnına koy allahım sıfa ver
sen şifa verensın banad şifa ver de bızde edelım senın ıcın allah şifa versın dıye
canımm az kaldı gececk bak benım mıdem bıraz rahatladı en azından ağlatacak kadar değil
senınde gececk canım benım yaa

seninki de benimkide ağrı kesici gibi şeylerle engelleyemiyosun ya sürekli devam ediyo.öyle boğaz enfeksiyonu gibi çabuk geçmiyo teşhisi bile zor o yüzden psikolojik hasar yapıyo işte. ağlamaktan başka şu an başka bişey yapamıyosun. gidip sonda taktırmak dışında şu an yapacak hiç bişey yok.altından kötü bişeyler çıkmasından korkuyorum. hergün idrarını sondayla boşaltan insanlar var. allah korusun.

reglıyken okunur sanırım cnm sure değil bu dua yaa
senle bırlıkte 5 olduk
ben persembe yenıden guncellerım zaten
Tamam canım süper o zaman regli ikende okunması çünkü perşembe benim regl günümya okuyamazsam üzülürüm diye sordum.

AH kıyamam yaa (43:

yok yok kötu bısey olsa esım baska baska belırtıler soyledı
sen bunları hiçbırını yasamıosun onun ıcın kötü bısey değil bence
bende 3 yıl once fisürden ameliyat oldum yanı hemoroıd gıbı bısey orda
kabıza baglı catlak olusması hergun sabah buyuk tuvaletımı yapamıodum
acıodu kanıodu ağlıodum delı gıbı 3 ay tedavı ıcın ugrastım keske bı an once amelıyat olsaymısım
dedım sonra amelıyat olunca cok rahataldım arar ara hep rahatsız edıodu zaten
yınede gecıp gıdıo kuzum yaaa benım annem kanser oldu onalrın yasadıkalrı
bızımkılerle ölçuzmes bıle ınan bı gun dayan ne olduğu anlaılınca bıle ben rahatlamıstım
sende rahatlıcaksın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…