Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

guncellıyorummmm

canım öncelikle hoşgeldin. 2 tedavi dediğin tüp bebek mi aşılama mı? tabi olumsuz sonuç alınca umutsuzluğa kapılman normal ama bu olmayacak anlamı na gelmiyor. burdaki herkes aynı endişeleri tabiki yaşıyor ama olmayacak diye düşünürsek hiç bi sonuca varamayız. ancak daha çok moralimiz bozulur. olacak ama bu süreçte biraz yorulacağız. hem allah önümüze bi meşgale verdi sıkılmayalım boşluktan (rahat batmasın diye), elimizdekilerin, hayatın ve bebeklerimizin değerini daha iyi bilelim diye. ben bazen de böyle düşünerek kendimi rahatlatıyorum.
bir de öyle istediğim zaman çocuğum olsaydı şu kadar yaşta olurdu gibi şeylere takılırsan ancak kendine zarar verirsin. ona kalırsa benim istediğim zaman olsaydı 7-8 yaşında olurdu :44::44:
bize takılırsan rahatlarsın belki biraz:)))sevgiler.........

canım yaaa benimde kalkınca içimde bir huzur vardı rüyadan dolayı. hayırlara çıksın.....
az çalışan tek yumurtalıkla doğal ikiz yapmam harbiden çok zor ama yaparsam da mucize olur. senin dediğin de mantıklı allah hadi artık üzülme git tüp e mi diyo.yalnız umut bugün 7. gün ve uzayan akıntım geldi. sence bu kadar erken olur mu? yoksa yoksa 2 kere mi yumutlıcam bu ay. tabi hangi taraftan onu dr görcek.
saçma sapan bişey yani bu tampon mu neyse.
bende aynı şeyi düşündüm sperm vajinada ve servikste dursa ne yazar durmasa gönül yazar........bi de preseed in sahte olup olmadığını anlama şansım varmıdır sence?

Son düzenleme:

7. gun evet cok ereken ama 10. gun çatlayacaksa neden olmasın
yogunmu berakmı bu arada
preseedi cnm valla bende hiç bakmıorum sahtemı değilmi diye
dediğin gibi bıde sahteyse olan spermı öldürüyorsa:)
sanırım ebaydan olanların sahte olmasansı yok
turkıyedekılerde cıkabılıo
bende temızlık yaptık yemek yapıorum yaa cok yoruldum
yardımcımın cocuğu hastaymış gelmedi:))
sen nasılsın bugun

berrak yani şeffaf canım akıntım.
aman boşver yaaa işler de biriksin.kadın gelir halleder sen sadece düzen işlerine bak. benim de çişten moralim bozuk olunca içimden hiç bişey yapmak gelmedi. kahvaltı bile hazırlamadım. gittik dışarda kahvaltı ettik taa 1 de hemde. o saate kadar da tv karşısında yattım malak gibi. bi sürü iş var. ütü temizlik ama hiç birini yapmıcam hem çocuk da yok ne strese giriyom ki olmayıversin dedim.canım ne zaman isterse o zaman yapcam. yada yaptırcam.ağdaya gitcektiim bu hafta gidemedim. yarın da ka.doğ. a gidecem sanırım oturup kendi başımın çaresine bakmam lazım.
ben sabah yine sıcak su torbasıyla azcık yapabildim. yani aynıyım ama ağlamıyorum şimdilik:)

sen de pazar keyfi yap yorma kendini zaten okulda bi sürü yoruluyoz.

Son düzenleme:
alıntıdır:)
Bende çok araştırmalar sonucu preseed kulanmaya karar verdim. iyicede aklıma yattı. Ben preseedı botonikezca denilen bi site var ordan aldım.Güvenilir bi yer. Şimdide çatlak jellerimi falan ordan alıyorum. Kargo dahil 112 liraya geldi. 1 veya 2 gün içinde geliyor. Ovulasyon testi yok. Onlarıda gitti gidiyordan wondfo marka aldım 18 ovulasyon + 2 gebelik testi Not: gebelik testleri o çubuk testlerden üstelik çok hassas adetime 4 gün kala çıktı testte hamileliğim
demişş
bızde botanıkeczadan aldık cnm bak kadın kallunmıs hamıle kalmıs sahte değil demekki:))))

daha zamanı var ozaman cnm berraksa
bıraz yumurta akı gıbı koyu olunca yumurtlama yakın olu:)
evet yaa valla yoruldumm bıde spora başladık dun
heryerım agruıo zaten
esımın aldığı bı elıptık bısıkölet ordakı damarları acıp spermlere de faydaı oluomus:)))9

zaten sporun neye faydası yokki. hadi bakalım.
yani yumurta akı gibi benim demek istediğim. berrak la yumurta akını ben aynı düşündüm. şeffaf ve uzayan akıntı var.
berrak daha sıvı diğeri daha yapışkan demek istedin heralde. dikkat edeyim bakalım çok da çözemedim ben bu işi. ama iğrençleşeyim biraz tuv. kağıdına geliyo ya mesela o zaman anladım ben çektikçe bitmiyo yani. dr bana öyle söylemişti bi kez. üf yaa bu bebişler bizi önce sapık sonra iğrenç kadınlara çevirdi.

tamam analdım kusum demekkı
bu ay erken olcek ama zaten senın gecen ay 29 bu ay 27 lık
ay değilmi
ozaman şekerım sen 2-3 gune yumurtlarsın:))))
ben çözemedım cunku o gun preseedle denedık hepsı bırnırne karıstı.))))

canım ahyırl ÇIKSIN İNŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KISMET OLARAK DÖNSÜN SANA

nerde bu millet nerde bu devlet?
misafir var ev sahiplari yok olmazki ama.

umut bak grafiğime bugün çatlar mı çatlar diyecem ama zaten dr a gitcem yumurta varsa görür.
ama ilişki olsun mu olmasın mı bilemedim. tedavi olmam gerekirse üroloji sonucuna göre. allahım yaaa o kadar az şansım varken ve kocam yanımda olacak büyük ihtimalle bu hafta korunmak zorunda olmak nasıl sinir bozucu bişeydir üfffffffffffff
http://www.fertilityfriend.com/home/372918

GODES,
sana sordum da söylemedin geçen gün dereceyi ele geçirdin mi ateş ne alemde kız?

Son düzenleme:
ben geçen cumartesi akşamı kaan aydos'a eşimin tüm tetkiklerini mail attım.yardımcı olabilir mi bize diye.bu sabah cevap geldi.spermlerin sayısı oldukça düşük ve kaliteleri az diye. hormon testlerini de atmıştım.şimdi bize antibiyotik ve hormon ilacı yazmış.eşimin hormon seviyeleride de sorun var.sonra bunlar bitince tekrar hormon testi yaptırın sperm testine gerek yok demiş.test sonuçları ile birlikte yanıma gelin demiş.napacaz ya taa ankara ya nasıl gideceğiz?daha önemlisi gitmeli miyiz?akıl verin nolur....cevap bekliyorum.

Tatlım görmemişim adamın başının etini öyle yedimki ne yaparsan yap dedi verdi.. Ama ateşim yükeslmiyor bu ayda olmadı bence. perşembe regli günüm bekliyom valla. Birde galiba sizler dil atından ölçüyorsunuz ama bendeki kol altından ölçülenden farkedermi acaba. Yani 35,3 ile başladım ölçmeye şuan 36,1 de kaldı.
Neyse bu ay daha çok çalışcağım demekki biraz tembellik yapmışım

tabi canım fark eder
dil altı ölçümü geçerli sanırım. sen neden koltuk altından ölçtün. bayaaa yükselmiş az deil yükseliş ama belli olmaz tabi.dil altından ölç yaz perşembeye kadar bakalım bide ona.

canım bence söylediklerini yapın ve bir iki gün ayırın gidin. öyle diyosa öyledir çok güvenilir bi hocaymış. ben de sperm analizlerini göndermiştim. telaş etmenize gerek yok vitamin takviyesi keçi tozu kullanın 3 ay dedi. düzelme olmazsa gelin demişti mesela. tabi biz hormon falan yaptırmadık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…