- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.681
bırde arkadaslar okuduğum ve arastırdığım kadarıyla
aynı anda edılen dulara daha etkılı oluyormus
bende soyle dusundum her persembeyı cumaya bağlayan aksam gece ne zaman uygun olursak
kenzul ars duasını okuyup bırbırımızın adına bağışlayalım aynı gun anda anlarda okuyacağımız dua
daha etkılı olcaktır dıye dusunuyprum
duayıda eklıım hemen
Melik (kral), Hakk, Mübin Allah'tan başka ilah yoktur. Hakem, Adl ve Metin Allah'tan başka ilah yoktur. Bizim ve eski atalarımızın Rabbidir. Senden başka İlah yoktur. Sen arınıksındır. Ben zalimlerden oldum. Allah'tan başka ilah yoktur. Onun ortağı yoktur. Yönetim onundur. Övgüler onun içindir. Diriltir ve öldürür. O diridir ve ebediyen ölmez. Hayır onun kontrolündedir, dönüş onadır. Ve O her şeye gücü yetendir. Ve onunla yardım isteriz. İyilik yapmaya, kötülükten kaçmaya güç kuvvet sadece yüce ve her şeyi bilen Allah'tandır.
Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur. Rabblığının ikrarı olarak, ondan başka ilah yoktur. Yüceliğini arındırmak için, Allah noksanlıklardan arınıktır.
Ey Allahım! Ya Rabbi! "Cebrail'in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail'in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil'in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail'in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam'ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem'in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit'in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat'ta, İncil'de, Zebur!da ve Furkan'da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur'da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine" senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah'tandır. Allah efendimiz Muhammed'e, ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın amınn
herkese ii pazarlar...
ne hissediyorum diye düşünüyorum. bakıyorum boşluk...
hayal kuruyorum. eğer hemen hamiş kalsaydım 1.5 yaşında bir evladım olacaktı diyorum kendi kendime. evime neşe saçan. çığlıkları ve koşuşturmalarıyla evimizi dolduracak bir evlat...
2010 temmuz+2010 ekim aylarında iki tedavim oldu. ardından ara verip doğal yolla olsun diye çok çalıştık. eşim spermleri artsın diye ginsengler vitaminler kürler ama geçen haftaki testte sperm sayısı artmamış, hatta biraz düşüş varmış. olmuyor. doğal yolla olmayacak galiba. eşim bekleyelim diyor ama adetim gelsin eşimi ikna edip gideceğim istanbula. 3. tedavimi yaptıracağım.
artık kabullendim de aslında eskisi kadar üzülmüyorum. ama ya hiç olmazsa korkusu hep içimde.
inanıyorum yaradanıma yazmışsa verecek, yazmışsa.........
ablamın 3 yaşında bir kızı var çok istiyor tekrar çocuğu olmasını ama 3 ay ara ile 2 düşük yaşadı. sebebini araştırıyorlar şimdi. ona da çok üzüldüm.
dışarıda yağmur havası var. ha yağdı ha yağacak!. peki benim yüreğim ha patladı ha patlayacak!!!....
canım yaaa benimde kalkınca içimde bir huzur vardı rüyadan dolayı. hayırlara çıksın.....Canım rüyanı okuyunca o kadar güzel geldiki bana. Hiç anlamam rüyalardan falan ama benim içime huzur verdi valla ne yalan söyliyim. Zaten ayşecimde ne güzel yorumlamış rüyanı. Hayır olsun inşallah canım.
az çalışan tek yumurtalıkla doğal ikiz yapmam harbiden çok zor ama yaparsam da mucize olur. senin dediğin de mantıklı allah hadi artık üzülme git tüp e mi diyo.yalnız umut bugün 7. gün ve uzayan akıntım geldi. sence bu kadar erken olur mu? yoksa yoksa 2 kere mi yumutlıcam bu ay. tabi hangi taraftan onu dr görcek.valla sorma kusum
ama benım vucudum stresı hiç sevmıo ne zaman yogun stre ysasam bıyerde cıkıo mutlaka:)
valla ıkızlerınmı olacak acaba kız balık kısmet demek ıkı yavru dıosun bıde
ama ıkız olacaksa tuple olur.. tup bebekle olacak merak etme mı dıo acaba
rabbım sana :))))
canım spermlerı aslında menıyı servıkse yakın tutuomus yanı dısarı cıkma gıbı bı derdı yok
tampon gıbı bısy anladığım kadarıyla ama bana pğek mantıklı gelmedı yaa
menı orda dursa ne yazarkı sperm eğer ılerıye gıdemıosa yada ıcınde yeterli sperm yoksa
yanıı bıde fda onaylımı bakmak lazım preseed fda onaylı mesela
hoşgeldın cnm hepımız senınle yanı seylerı yaıoruz
doğal olmazsa yıne hepımızın gideceği tup bebek ama
değerler artmasa bıle mutlaka spermın kaltesı artıodur yaptıkalrımızla
tupe hazırlık oluo en azından
bız burda persembe gunlerı bırbırımıze dua okuyacağız
ıstersen sen de katıl belkı bı cok kısı aynı anda edınce kabul eder rabbım..
canım öncelikle hoşgeldin. 2 tedavi dediğin tüp bebek mi aşılama mı? tabi olumsuz sonuç alınca umutsuzluğa kapılman normal ama bu olmayacak anlamı na gelmiyor. burdaki herkes aynı endişeleri tabiki yaşıyor ama olmayacak diye düşünürsek hiç bi sonuca varamayız. ancak daha çok moralimiz bozulur. olacak ama bu süreçte biraz yorulacağız. hem allah önümüze bi meşgale verdi sıkılmayalım boşluktan (rahat batmasın diye), elimizdekilerin, hayatın ve bebeklerimizin değerini daha iyi bilelim diye. ben bazen de böyle düşünerek kendimi rahatlatıyorum.
bir de öyle istediğim zaman çocuğum olsaydı şu kadar yaşta olurdu gibi şeylere takılırsan ancak kendine zarar verirsin. ona kalırsa benim istediğim zaman olsaydı 7-8 yaşında olurdu :44::44:
bize takılırsan rahatlarsın belki biraz:)))sevgiler.........
canım yaaa benimde kalkınca içimde bir huzur vardı rüyadan dolayı. hayırlara çıksın.....
az çalışan tek yumurtalıkla doğal ikiz yapmam harbiden çok zor ama yaparsam da mucize olur. senin dediğin de mantıklı allah hadi artık üzülme git tüp e mi diyo.yalnız umut bugün 7. gün ve uzayan akıntım geldi. sence bu kadar erken olur mu? yoksa yoksa 2 kere mi yumutlıcam bu ay. tabi hangi taraftan onu dr görcek.
saçma sapan bişey yani bu tampon mu neyse.
bende aynı şeyi düşündüm sperm vajinada ve servikste dursa ne yazar durmasa gönül yazar........bi de preseed in sahte olup olmadığını anlama şansım varmıdır sence?
7. gun evet cok ereken ama 10. gun çatlayacaksa neden olmasın
yogunmu berakmı bu arada
preseedi cnm valla bende hiç bakmıorum sahtemı değilmi diye
dediğin gibi bıde sahteyse olan spermı öldürüyorsa:)
sanırım ebaydan olanların sahte olmasansı yok
turkıyedekılerde cıkabılıo
bende temızlık yaptık yemek yapıorum yaa cok yoruldum
yardımcımın cocuğu hastaymış gelmedi:))
sen nasılsın bugun
berrak yani şeffaf canım akıntım.
aman boşver yaaa işler de biriksin.kadın gelir halleder sen sadece düzen işlerine bak. benim de çişten moralim bozuk olunca içimden hiç bişey yapmak gelmedi. kahvaltı bile hazırlamadım. gittik dışarda kahvaltı ettik taa 1 de hemde. o saate kadar da tv karşısında yattım malak gibi. bi sürü iş var. ütü temizlik ama hiç birini yapmıcam hem çocuk da yok ne strese giriyom ki olmayıversin dedim.canım ne zaman isterse o zaman yapcam. yada yaptırcam.ağdaya gitcektiim bu hafta gidemedim. yarın da ka.doğ. a gidecem sanırım oturup kendi başımın çaresine bakmam lazım.
ben sabah yine sıcak su torbasıyla azcık yapabildim. yani aynıyım ama ağlamıyorum şimdilik:)
sen de pazar keyfi yap yorma kendini zaten okulda bi sürü yoruluyoz.
zaten sporun neye faydası yokki. hadi bakalım.daha zamanı var ozaman cnm berraksa
bıraz yumurta akı gıbı koyu olunca yumurtlama yakın olu:)
evet yaa valla yoruldumm bıde spora başladık dun
heryerım agruıo zaten
esımın aldığı bı elıptık bısıkölet ordakı damarları acıp spermlere de faydaı oluomus:)))9
bizim topik ilk sıraya çıkmış:)
zaten sporun neye faydası yokki. hadi bakalım.
yani yumurta akı gibi benim demek istediğim. berrak la yumurta akını ben aynı düşündüm. şeffaf ve uzayan akıntı var.
berrak daha sıvı diğeri daha yapışkan demek istedin heralde. dikkat edeyim bakalım çok da çözemedim ben bu işi. ama iğrençleşeyim biraz tuv. kağıdına geliyo ya mesela o zaman anladım ben çektikçe bitmiyo yani. dr bana öyle söylemişti bi kez. üf yaa bu bebişler bizi önce sapık sonra iğrenç kadınlara çevirdi.
kızlaaaaaarrrrrrr,
günaydın
rüyamda kocaman balinalarla yüzdüm. sonra da biri (bizim evmiş güya orası) deniz kenarında bi yere girdi ve 2 tane böyle dolgun dolgun yavruladı gitti. bende dedim oh artık rahat rahat yüzer. ben de yüzüyordum rüyamda derinlerde.... ne yorum yapıyosunuz kızlar hadi göreyim bakalım.........
canım ahyırl ÇIKSIN İNŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KISMET OLARAK DÖNSÜN SANA
inşallah inşallah canım.
kızlar nerdesiniz? herkes yattı mı? ikizler de tükanı kapatıp gider ütü yapıp yatar....
gunaydınlaarrrr acılısı bugun ben ysapayım:)))))))
nerde bu millet nerde bu devlet?
misafir var ev sahiplari yok olmazki ama.
umut bak grafiğime bugün çatlar mı çatlar diyecem ama zaten dr a gitcem yumurta varsa görür.
ama ilişki olsun mu olmasın mı bilemedim. tedavi olmam gerekirse üroloji sonucuna göre. allahım yaaa o kadar az şansım varken ve kocam yanımda olacak büyük ihtimalle bu hafta korunmak zorunda olmak nasıl sinir bozucu bişeydirüfffffffffffff
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GODES,
sana sordum da söylemedin geçen gün dereceyi ele geçirdin mi ateş ne alemde kız?
tabi canım fark ederTatlım görmemişim adamın başının etini öyle yedimki ne yaparsan yap dedi verdi.. Ama ateşim yükeslmiyor bu ayda olmadı bence. perşembe regli günüm bekliyom valla. Birde galiba sizler dil atından ölçüyorsunuz ama bendeki kol altından ölçülenden farkedermi acaba. Yani 35,3 ile başladım ölçmeye şuan 36,1 de kaldı.
Neyse bu ay daha çok çalışcağım demekki biraz tembellik yapmışım
ben geçen cumartesi akşamı kaan aydos'a eşimin tüm tetkiklerini mail attım.yardımcı olabilir mi bize diye.bu sabah cevap geldi.spermlerin sayısı oldukça düşük ve kaliteleri azdiye. hormon testlerini de atmıştım.şimdi bize antibiyotik ve hormon ilacı yazmış.eşimin hormon seviyeleride de sorun var.sonra bunlar bitince tekrar hormon testi yaptırın sperm testine gerek yok demiş.test sonuçları ile birlikte yanıma gelin demiş.napacaz ya taa ankara ya nasıl gideceğiz?daha önemlisi gitmeli miyiz?akıl verin nolur....cevap bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?