- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.661
yok yok kötu bısey olsa esım baska baska belırtıler soyledı
sen bunları hiçbırını yasamıosun onun ıcın kötü bısey değil bence
bende 3 yıl once fisürden ameliyat oldum yanı hemoroıd gıbı bısey orda
kabıza baglı catlak olusması hergun sabah buyuk tuvaletımı yapamıodum
acıodu kanıodu ağlıodum delı gıbı 3 ay tedavı ıcın ugrastım keske bı an once amelıyat olsaymısım
dedım sonra amelıyat olunca cok rahataldım arar ara hep rahatsız edıodu zaten
yınede gecıp gıdıo kuzum yaaa benım annem kanser oldu onalrın yasadıkalrı
bızımkılerle ölçuzmes bıle ınan bı gun dayan ne olduğu anlaılınca bıle ben rahatlamıstım
sende rahatlıcaksın cnm
yanı çişi başlatan kaslar dıyım kısaca
hanı belkı dıyo cnm burdan senı muayene etmeden tabıkı sağlıklı olmaz ama
haklısın bunlar dert değil aslında böbreğe bişey olmadığı sürece sorun yok fazlaca. ama dediğin gibi teşhis konulmadı ya rahatlayamadım ondan.bende de hemoroid olur sık sık hatta bi çatlağım var şu aralar ama kendi geçecek küçük bişey diye bekliyorum. kabızlık benim de sorunum 3-4 gün yapmadığım olur.
annene çok üzüldüm şimdi nasıl? tedevisi bitti mi?
tabiki canım olabilecekleri söylüyo. sadece merak ettim . çok teşekkür ederim valla adamın kafasını ağrıtıyoz taa burdan.
İyi geceler en güzel anne adayları
ıyı canım sukurler olsun 5 yıl oldu atlattı ben atanamamıstım
ben baktım anneme saclarını kestım fılan cok sukurler olsun
bende de catlak ıyıleşmedı cyunku dıbınde kucuk bı hemoroıd memesı vardı cnm sımdı cok rahatım
benımde ordakı sıfınkerdn bı kacınumkestıler amelıyat buydu yanıı
cok sıktığım ıcın yapamıomusum sıkmamam ıcın bı kaç sıfınk kesıldı
ben tam aksıne gunde 2-3 kez cıkarım ama o ara antıbıyotiğe bağlı
kabızlık yasadım ama herseyde bı hayır var arar ara hep rahatsız edıodu
amelıyattan sonra cok rahataldım
senınkıde oyle basıt bısey olacak ve kurtulacaksın canım
aşkolsun tatlım soyluoda dıılımı yoruluo sankı bı faydası olsa keske..
oh beeeeee çok korktum kötü bi cevap gelecek annenle ilgili diye. allaha şükür atlatmış. kendine çok iyi baksın.
bendeki çatlak için dr ameliya dedi. ben olmadım.dr a güvenmediğim için başka bi prof a gittim hiç bişey yok ddi.düşün adam beni kesecekti. belkide o ara kendi geçtü çatlak bilmiyorum. şimdi ben hissediyorum da görüyorum da küçük bir çatlak oldu geçen kabızlıktan ama kötü durumda değil. aslında eskisi kadar zorlanmıyorum o çatlaklar orada gevşeklikmi yaptı ne:))yani bi nevi doğal ameliyat.olsun canım yinede kocanın başını didiklmeyelim biz çok.
yalnız biraz önce ağlıyodum sıcak suyu koyunca rahatladım biraz. bi de idrar söktürücü almış kayınvalidem onu içeceğim .ot karışımı kiraz sapı vb.
şimdi de kendi kendime gülmeye başladım yaa bizim heryerimiz çürükmüş kız haaaaaa. bu nekonuştukça çıkıyo. her konuda bilgim var okulda da arkadaşlar geliyo şurama bişey oldu sen bilirsin hangi bölüme görüncem ne olmuştur acaba diye. sonrada şaşkınlıkla dinliyolar sen bunları nerden öğrendin diye soruyolar. diyom ailede eczacı dr olunca bide bende de dert ve ilgi var:)
geçen bi arkadaşın göbek fıtığına teşhis koydum arkasında dr aynı şeyi sölemiş hiç gitmesem olurdu diyo. bugün de biri diyo midedeki mikrop neydi helicobakter plori:))))))) ay ben de manyakmıyım ne...... çocuğa vitemin ne vereyim ayy dedim çocuğun vitaminini bilemem onu dr kuzene sorayım:)
çok saolasın kuzum bana iyi geldin.ayy kuzum sukurler olsun valla uzuldum yaa
bende cok çektım cunku benzerı seylerı
ıyı olduğunu duymadan gıdemedım ama sımdı gıdeyım
sekerım kocıs yıne gozlerı dıktı bana kotu kotu bakıo:)))))
kkya dusman sanırım:)))))
sende benım gıbı duyduğunu unytmuosun demekkı cnm aynen bende oyle
fotoğrafık hafıza dıolar sanrım buna:))))
ıyı geceler cnm benım allahım tez zamanda şifa versın
hayıııııır anası tombalak kızım ince belli çay bardağıııııı...annesigibi tombalak haaasağlıcakla gelsn inşş
canım eğer bı sıkıntı varsa ilaç kullanman ıyı zaten
dediğim gibi bı arkadasa sadece tedbır amamçlı 9 ay senın kullandığın tur bı heparın kullandırttı dr
ıcın rahat olsunn canım benımm meryem elıf saglıcakla gelecek allahın ıznıyle
maşallah onahiç merek etme sen allahın izniyle dualarımızla sağlıkla gelecek kızın allahım seni üzmeyecek....
ağlama canım o da etkilenir . onu da kendini de rahatlat ayşem.
inşallah kızlar kızım Allaha emanet inşallah sizlerin gebelikleri sorunsuz geçecek...Ohh maşallah yaaa prensese yaaa. Aman canım sağılık olsunda ha zayıf ha tombalak...İnca belli güzel kuzum benim. Sağlıkla gelsin inşallah.
yalnız biraz önce ağlıyodum sıcak suyu koyunca rahatladım biraz. bi de idrar söktürücü almış kayınvalidem onu içeceğim .ot karışımı kiraz sapı vb.
şimdi de kendi kendime gülmeye başladım yaa bizim heryerimiz çürükmüş kız haaaaaa. bu nekonuştukça çıkıyo. her konuda bilgim var okulda da arkadaşlar geliyo şurama bişey oldu sen bilirsin hangi bölüme görüncem ne olmuştur acaba diye. sonrada şaşkınlıkla dinliyolar sen bunları nerden öğrendin diye soruyolar. diyom ailede eczacı dr olunca bide bende de dert ve ilgi var:)
geçen bi arkadaşın göbek fıtığına teşhis koydum arkasında dr aynı şeyi sölemiş hiç gitmesem olurdu diyo. bugün de biri diyo midedeki mikrop neydi helicobakter plori:))))))) ay ben de manyakmıyım ne...... çocuğa vitemin ne vereyim ayy dedim çocuğun vitaminini bilemem onu dr kuzene sorayım:)
hayıııııır anası tombalak kızım ince belli çay bardağıııııı...
inşallah kızlar kızım Allaha emanet inşallah sizlerin gebelikleri sorunsuz geçecek...
benim koca da bana sen çin malı çıktın heryerin bozuk diyor :)))) bu çatlak meselesi bende de vardı hamilelikte iyice azdı
kızlaaaaaarrrrrrr,
günaydın
rüyamda kocaman balinalarla yüzdüm. sonra da biri (bizim evmiş güya orası) deniz kenarında bi yere girdi ve 2 tane böyle dolgun dolgun yavruladı gitti. bende dedim oh artık rahat rahat yüzer. ben de yüzüyordum rüyamda derinlerde.... ne yorum yapıyosunuz kızlar hadi göreyim bakalım.........
Balina büyük ama beraberinde sorumluluklar da getiren kısmet olarak yorumlanır. Balinanın yanında durmak veya beraber yüzmek, önemli bir işin başına geçileceğini işaret eder. Balinanın üstünde olduğunu gören kişi de tanınmış ve başarılı bir yönetici olur.
yaaa böyleymiş şekerim küçük bir oğlancıktan daha büyük ne sorumluluk olur ki?? oğlan da benim içimden geçen bilmiyorum artık..
kızlaaaaaarrrrrrr,
günaydın
rüyamda kocaman balinalarla yüzdüm. sonra da biri (bizim evmiş güya orası) deniz kenarında bi yere girdi ve 2 tane böyle dolgun dolgun yavruladı gitti. bende dedim oh artık rahat rahat yüzer. ben de yüzüyordum rüyamda derinlerde.... ne yorum yapıyosunuz kızlar hadi göreyim bakalım.........
valla sorma kusumhayıııııır anası tombalak kızım ince belli çay bardağıııııı...
inşallah kızlar kızım Allaha emanet inşallah sizlerin gebelikleri sorunsuz geçecek...
benim koca da bana sen çin malı çıktın heryerin bozuk diyor :)))) bu çatlak meselesi bende de vardı hamilelikte iyice azdı
valla ıkızlerınmı olacak acaba kız balık kısmet demek ıkı yavru dıosun bıdekızlaaaaaarrrrrrr,
günaydın
canım spermlerı aslında menıyı servıkse yakın tutuomus yanı dısarı cıkma gıbı bı derdı yokbi oğlan bi kız olsun o zaman :)
bende bunları okudum ama sizlerin doğaçlama yorumlarını da merak ediyorum.
bu arada ateşçi kızlar topiğnden şunu buldum ingilizcesi iyi olanlar bi baksın nedir ne değildir?
Softcup Fertility Aid by Instead
herkese ii pazarlar...
ne hissediyorum diye düşünüyorum. bakıyorum boşluk...
hayal kuruyorum. eğer hemen hamiş kalsaydım 1.5 yaşında bir evladım olacaktı diyorum kendi kendime. evime neşe saçan. çığlıkları ve koşuşturmalarıyla evimizi dolduracak bir evlat...
2010 temmuz+2010 ekim aylarında iki tedavim oldu. ardından ara verip doğal yolla olsun diye çok çalıştık. eşim spermleri artsın diye ginsengler vitaminler kürler ama geçen haftaki testte sperm sayısı artmamış, hatta biraz düşüş varmış. olmuyor. doğal yolla olmayacak galiba. eşim bekleyelim diyor ama adetim gelsin eşimi ikna edip gideceğim istanbula. 3. tedavimi yaptıracağım.
artık kabullendim de aslında eskisi kadar üzülmüyorum. ama ya hiç olmazsa korkusu hep içimde.
inanıyorum yaradanıma yazmışsa verecek, yazmışsa.........
ablamın 3 yaşında bir kızı var çok istiyor tekrar çocuğu olmasını ama 3 ay ara ile 2 düşük yaşadı. sebebini araştırıyorlar şimdi. ona da çok üzüldüm.
dışarıda yağmur havası var. ha yağdı ha yağacak!. peki benim yüreğim ha patladı ha patlayacak!!!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?