Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım demekki herkesi yanına çağırmıyor.Sadece gereken kişileri.bize ilacı kullanın hemen gelin demiş ama biz ancak bayramdan sonra gidebiliriz.verdiği numarayı arayıp bi görüşelim olmazsa....

Canım ama şimdi kolumun altından ölçülenle dil altından ölçülen farklı oluyor sanırım cihaz. Yenisini almam gerek. Aman uğrşamyacam zaten belli olur perşembe cumaya kadar :))) Bu kadar heyecan yeter

ayy evet cnm epey dusmus bugun ateşin yakındır çatlaması
ama gittiğinde eğer koruncaksanızda bu ay ınsallh kapılı taraftandır
yumurta barı boşa gıtmemiş olur:)
benım de surunuo ateşim yaa cok yavas artıo bu kez
11gun35.9
12.gun36.3
13.gun36.4
14. gun36.5
15.gun 36.5(bugun)
acaba çatlamadımı dıorum ama gıtmem dra ya bugun gezmdeydım
arkadas demıskı benım arekadsımda sıze gelıo doktor eşi demıs
adam hatrlamıs evet prof gıbı hereyı bılıodu demıs:)umarım
bebek dusunuolardı olmuodu dememiştir:))))
bu arad duayı guncelleyelım ancak duyururuz perşembeye kadar

nısacım en once bana spermıypgram sonucu ayrıntılı ve hormon değerlerını yazarmısın
kaan hoca son zamanlarda herkesı yanına cagırıo bızıde çağırdıkı
ben kendı maılımde ılkkez atıomus gıbı maıl attım bıze sızın doğal yolla olur demiş
dna hasarı ıcın calışama yapmak ısterım buraya gelın demıskı
ben ona 4 ay once amelıyat oldu esım spermıyogram sonuçlarımız hormonlarımız soyle dedım:))))
sen once yaz bakalım sonuçları bı yorumlayalım cnm

godescım nasılsın bakalımm
ateş dıl altından ölculunce doğru cıkıo cnm koltuk altı sağlıklı sonuç vermıo
ıkızlerde soylemıs gercı ama

canım özeline mesaj attım bakar mısın?

çok acil mutfağa gitmeden yazayım
kapalı tarafta 17 mm lik yumurtam varmış. ne zaman çatlar ki bu? tüpte az da olsa açık var belli olmaz siz yine çalışın dedi. ama yine eşli entibiyotik tedavisi verdi. hemde tekrar adet olup bitince bi de iğneli ilaçlı eşli tedavi verdi. üf bari işe yarasa.
ayrıca bu hafta yapılacak olan sistometri de bişey çıkmaz .
bi de sondadan enfeksiyon riski var bence yaptırma bu enfeksiyon etkiliyo tedavin bitince o da geçebilir dedi. pek inanasım gelmedi .......
ama ben yine de gideceğim belli olmaz belki ciddi başka bişey vardır. uf kafam da allak bullak oldu.

cnm 17 mmse eğer bugun yarın lh pik yapar 36 saat ıcınde de çatlar
buyuk ıhtımalk 10. gun olabılır
eğer çalışma yapacaksan esın evde olacaksa yarından ıtıbaren 3 gun ust uste çalışın
preseedle yarına 19 mm olur yaklasık
sıstometri bılmıorum kı cnm ama ama eğer gebelık olursa daha kötü olursa boyle değilmi
bence bı bakılsın en azından kafan rahatlasın ne var ne yok dıye
sen antıbıy. kullanırken enfeksıon kapması zor zaten ama bence sana bır an once iğne versın cunku ılaç
ığne kadar etkılı değil cnm

işte iğneyi 2. tedavi de kullancakmışız.nedense şimdi iğnesiz verdi. işin garibi ne biliyomusun? ben kaç tane dr a gittim tüp dr ları dahil hiç biri bana sana eşli tedavi yapalım ilaç verim de tedavi edeyim demedi.bu kadın hariç!!!
bir ikisi bi fitille bi mantar ilacı verdi gönderdi .bazıları hiç ilaç vermedi gerek yok dedi. kime inanacağını şaşırıyor insan.
kiiminki doğru anlamış değilim. ben yine de tedaviyi olcam çünkü akıntım var sonuçta.
bir de şimdi vajinal fitil var. bugünden başlıcakmış. preseed ve fitil aynı anda olmaz bence?

hem ben zaten bu ayçalışma falan yapıp hamile kalmayayım:)))(hemen kalıyom yaa) idrar sıkıntısı bi azcık belli olsun nolacağı?

Son düzenleme:

canımm benım bı arkadasında olmustu enfeksıyon fıtılle hapla fılan geçmedı 10 tane iğne yedı
geçtı cunku tup bebekte jel kullanıosun progesteron ıcın o sanırım nemlı bırakıo vajenı ve
enfeksıyon oluo
yanıı keske ığne verse daha etkılı olurdu ama dr olan o sonucta hanı diğer ayıda yemezdiniz
hadı bu ay kapalı taraftan yumurta zaten zordu dıyelım ama
neyse kusum hayırlısı olsun bakalım eşinde ıhmal etmesın enfeksıyonm
ona da sıcrarsa cunku spermlerı mahveder oyle dersen içer buyuk ıhtımalle:)lilçaları

içiyor zaten de belki daha özenli içer koca kafa
benim üzüldüğüm ben bu enfeksiyonla 3 yıldır yaşıyorum belki daha çok.neden bi allahın kulu çıkıpta bunu adam gibi kurutalım demedi. bak bu yüzden tüpüm kapanmış.kısır olmuşum nerdeyse. öyle aman aman bi sıkıntım yok akıntı oluyo o kadar. bide uterus girişinde kızarıklık varmış. diğer ay adet biter bitmez iğneye başlayalım diğer ay yine ovulasyonda çalışcakmışız.yani diğer ayı yemedik sanırım.diğer ay bence açık taraftan gelcek yumurta enfeksiyon da kurumuş olursa belki az da olsa bir ihtimalimiz olur. allah gecinden versin ne diyelim.
kendi derdime düştüm yine senin ateş yavaş gidiyo evet ama hiç belli olmaz bu işler . bugün dr bana öyle diyo.

çok geçmiş olsun canım ben 2 gündür giremedim geçmişe bakmadan bi yazayım dedim

ikizim yaa neden kurumuyo enfeksşiyonumn ben de evlendiğimde enfeksiyon oldum ilişkide belli oluyodu yani normalde akıntı falan yok ama ilişki sırasında tuhaf bi akıntı oluyodu kokulu iğrenç ve belirti vermediği için ne kadardır enfeksiyonlu olduğum da belli değildi ve yapışıklık oluştuydu hani ameliyatla giderildi falan demiştim ya belki o yapışıklık enfeksiyon yüzünden olduydu bi an önce kurut mantarını gebeliği de engelleyebilir dimi ama

ikizim yaa neden kurumuyo enfeksşiyonumn ben de evlendiğimde enfeksiyon oldum ilişkide belli oluyodu yani normalde akıntı falan yok ama ilişki sırasında tuhaf bi akıntı oluyodu kokulu iğrenç ve belirti vermediği için ne kadardır enfeksiyonlu olduğum da belli değildi ve yapışıklık oluştuydu hani ameliyatla giderildi falan demiştim ya belki o yapışıklık enfeksiyon yüzünden olduydu bi an önce kurut mantarını gebeliği de engelleyebilir dimi ama

kızlar mrhb nasılsınız ben pek iyi değilimmm bu gün eşim için has gittim geldim saat 14 00 gibi kız kardeşim aradı abla çok şişkinlik var bende rahatsız edecek derecede dediii bende normaldir her halde dedimmmm (hala iğğneler kulanıyor )ama sen genede dr bir ara dedim aramış dr gel demiş hemen kalkıp dr gittik yol biraz uzun 1 saat falan sürüyor vardık dr muayene etti ohss oluşmuş dediiiii yatış verdi yatış işlemleri falan derken şimdi girdim içeriye bir çay yapıp içeceğim sabahta erkenden gideceğim yanına refakatçı almadılar bizde hazırlıksız gitmiş sabah biraz eşya falan götüreceğim inşş bir şey olmaz kızlar yyyaaaa

merhaba ikizler , anladigim kadari ile enf. var sende , bende de oyle bir sıkıntı var ama gecen ay tup bebek denedim ve dr muayenelerde boyle bir tespitte bulunmadi ama benim de akintim var , acaba bu enf. gebelige engel midir ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…