- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.701
tabi canım fark eder
dil altı ölçümü geçerli sanırım. sen neden koltuk altından ölçtün. bayaaa yükselmiş az deil yükseliş ama belli olmaz tabi.dil altından ölç yaz perşembeye kadar bakalım bide ona.
canım bence söylediklerini yapın ve bir iki gün ayırın gidin. öyle diyosa öyledir çok güvenilir bi hocaymış. ben de sperm analizlerini göndermiştim. telaş etmenize gerek yok vitamin takviyesi keçi tozu kullanın 3 ay dedi. düzelme olmazsa gelin demişti mesela. tabi biz hormon falan yaptırmadık.
tabi canım fark eder
dil altı ölçümü geçerli sanırım. sen neden koltuk altından ölçtün. bayaaa yükselmiş az deil yükseliş ama belli olmaz tabi.dil altından ölç yaz perşembeye kadar bakalım bide ona.
canım bence söylediklerini yapın ve bir iki gün ayırın gidin. öyle diyosa öyledir çok güvenilir bi hocaymış. ben de sperm analizlerini göndermiştim. telaş etmenize gerek yok vitamin takviyesi keçi tozu kullanın 3 ay dedi. düzelme olmazsa gelin demişti mesela. tabi biz hormon falan yaptırmadık.
nerde bu millet nerde bu devlet?
misafir var ev sahiplari yok olmazki ama.
umut bak grafiğime bugün çatlar mı çatlar diyecem ama zaten dr a gitcem yumurta varsa görür.
ama ilişki olsun mu olmasın mı bilemedim. tedavi olmam gerekirse üroloji sonucuna göre. allahım yaaa o kadar az şansım varken ve kocam yanımda olacak büyük ihtimalle bu hafta korunmak zorunda olmak nasıl sinir bozucu bişeydirüfffffffffffff
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GODES,
sana sordum da söylemedin geçen gün dereceyi ele geçirdin mi ateş ne alemde kız?
bırde arkadaslar okuduğum ve arastırdığım kadarıyla
aynı anda edılen dulara daha etkılı oluyormus
bende soyle dusundum her persembeyı cumaya bağlayan aksam gece ne zaman uygun olursak
kenzul ars duasını okuyup bırbırımızın adına bağışlayalım aynı gun anda anlarda okuyacağımız dua
daha etkılı olcaktır dıye dusunuyprum
duayıda eklıım hemen
Melik (kral), Hakk, Mübin Allah'tan başka ilah yoktur. Hakem, Adl ve Metin Allah'tan başka ilah yoktur. Bizim ve eski atalarımızın Rabbidir. Senden başka İlah yoktur. Sen arınıksındır. Ben zalimlerden oldum. Allah'tan başka ilah yoktur. Onun ortağı yoktur. Yönetim onundur. Övgüler onun içindir. Diriltir ve öldürür. O diridir ve ebediyen ölmez. Hayır onun kontrolündedir, dönüş onadır. Ve O her şeye gücü yetendir. Ve onunla yardım isteriz. İyilik yapmaya, kötülükten kaçmaya güç kuvvet sadece yüce ve her şeyi bilen Allah'tandır.
Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur. Rabblığının ikrarı olarak, ondan başka ilah yoktur. Yüceliğini arındırmak için, Allah noksanlıklardan arınıktır.
Ey Allahım! Ya Rabbi! "Cebrail'in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail'in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil'in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail'in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam'ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem'in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit'in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat'ta, İncil'de, Zebur!da ve Furkan'da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur'da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine" senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah'tandır. Allah efendimiz Muhammed'e, ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın aminn
ben geçen cumartesi akşamı kaan aydos'a eşimin tüm tetkiklerini mail attım.yardımcı olabilir mi bize diye.bu sabah cevap geldi.spermlerin sayısı oldukça düşük ve kaliteleri azdiye. hormon testlerini de atmıştım.şimdi bize antibiyotik ve hormon ilacı yazmış.eşimin hormon seviyeleride de sorun var.sonra bunlar bitince tekrar hormon testi yaptırın sperm testine gerek yok demiş.test sonuçları ile birlikte yanıma gelin demiş.napacaz ya taa ankara ya nasıl gideceğiz?daha önemlisi gitmeli miyiz?akıl verin nolur....cevap bekliyorum.
Tatlım görmemişim adamın başının etini öyle yedimki ne yaparsan yap dedi verdi.. Ama ateşim yükeslmiyor bu ayda olmadı bence. perşembe regli günüm bekliyom valla. Birde galiba sizler dil atından ölçüyorsunuz ama bendeki kol altından ölçülenden farkedermi acaba. Yani 35,3 ile başladım ölçmeye şuan 36,1 de kaldı.
Neyse bu ay daha çok çalışcağım demekki biraz tembellik yapmışım
nısacım en once bana spermıypgram sonucu ayrıntılı ve hormon değerlerını yazarmısın
kaan hoca son zamanlarda herkesı yanına cagırıo bızıde çağırdıkı
ben kendı maılımde ılkkez atıomus gıbı maıl attım bıze sızın doğal yolla olur demiş
dna hasarı ıcın calışama yapmak ısterım buraya gelın demıskı
ben ona 4 ay once amelıyat oldu esım spermıyogram sonuçlarımız hormonlarımız soyle dedım:))))
sen once yaz bakalım sonuçları bı yorumlayalım cnm
canım özeline mesaj attım bakar mısın?
baktım cnm cvp da yazdım:)
çok acil mutfağa gitmeden yazayım
kapalı tarafta 17 mm lik yumurtam varmış. ne zaman çatlar ki bu? tüpte az da olsa açık var belli olmaz siz yine çalışın dedi. ama yine eşli entibiyotik tedavisi verdi. hemde tekrar adet olup bitince bi de iğneli ilaçlı eşli tedavi verdi. üf bari işe yarasa.
ayrıca bu hafta yapılacak olan sistometri de bişey çıkmaz .
bi de sondadan enfeksiyon riski var bence yaptırma bu enfeksiyon etkiliyo tedavin bitince o da geçebilir dedi. pek inanasım gelmedi .......
ama ben yine de gideceğim belli olmaz belki ciddi başka bişey vardır. uf kafam da allak bullak oldu.
cnm 17 mmse eğer bugun yarın lh pik yapar 36 saat ıcınde de çatlar
buyuk ıhtımalk 10. gun olabılır
eğer çalışma yapacaksan esın evde olacaksa yarından ıtıbaren 3 gun ust uste çalışın
preseedle yarına 19 mm olur yaklasık
sıstometri bılmıorum kı cnm ama ama eğer gebelık olursa daha kötü olursa boyle değilmi
bence bı bakılsın en azından kafan rahatlasın ne var ne yok dıye
sen antıbıy. kullanırken enfeksıon kapması zor zaten ama bence sana bır an once iğne versın cunku ılaç
ığne kadar etkılı değil cnm
işte iğneyi 2. tedavi de kullancakmışız.nedense şimdi iğnesiz verdi. işin garibi ne biliyomusun? ben kaç tane dr a gittim tüp dr ları dahil hiç biri bana sana eşli tedavi yapalım ilaç verim de tedavi edeyim demedi.bu kadın hariç!!!
bir ikisi bi fitille bi mantar ilacı verdi gönderdi .bazıları hiç ilaç vermedi gerek yok dedi. kime inanacağını şaşırıyor insan.
kiiminki doğru anlamış değilim. ben yine de tedaviyi olcam çünkü akıntım var sonuçta.
bir de şimdi vajinal fitil var. bugünden başlıcakmış. preseed ve fitil aynı anda olmaz bence?
hem ben zaten bu ayçalışma falan yapıp hamile kalmayayım:)))(hemen kalıyom yaa) idrar sıkıntısı bi azcık belli olsun nolacağı?
canımm benım bı arkadasında olmustu enfeksıyon fıtılle hapla fılan geçmedı 10 tane iğne yedı
geçtı cunku tup bebekte jel kullanıosun progesteron ıcın o sanırım nemlı bırakıo vajenı ve
enfeksıyon oluo
yanıı keske ığne verse daha etkılı olurdu ama dr olan o sonucta hanı diğer ayıda yemezdiniz
hadı bu ay kapalı taraftan yumurta zaten zordu dıyelım ama
neyse kusum hayırlısı olsun bakalım eşinde ıhmal etmesın enfeksıyonm
ona da sıcrarsa cunku spermlerı mahveder oyle dersen içer buyuk ıhtımalle:)lilçaları
çok acil mutfağa gitmeden yazayım
kapalı tarafta 17 mm lik yumurtam varmış. ne zaman çatlar ki bu? tüpte az da olsa açık var belli olmaz siz yine çalışın dedi. ama yine eşli entibiyotik tedavisi verdi. hemde tekrar adet olup bitince bi de iğneli ilaçlı eşli tedavi verdi. üf bari işe yarasa.
ayrıca bu hafta yapılacak olan sistometri de bişey çıkmaz .
bi de sondadan enfeksiyon riski var bence yaptırma bu enfeksiyon etkiliyo tedavin bitince o da geçebilir dedi. pek inanasım gelmedi .......
ama ben yine de gideceğim belli olmaz belki ciddi başka bişey vardır. uf kafam da allak bullak oldu.
içiyor zaten de belki daha özenli içer koca kafa
benim üzüldüğüm ben bu enfeksiyonla 3 yıldır yaşıyorum belki daha çok.neden bi allahın kulu çıkıpta bunu adam gibi kurutalım demedi. bak bu yüzden tüpüm kapanmış.kısır olmuşum nerdeyse. öyle aman aman bi sıkıntım yok akıntı oluyo o kadar. bide uterus girişinde kızarıklık varmış. diğer ay adet biter bitmez iğneye başlayalım diğer ay yine ovulasyonda çalışcakmışız.yani diğer ayı yemedik sanırım.diğer ay bence açık taraftan gelcek yumurta enfeksiyon da kurumuş olursa belki az da olsa bir ihtimalimiz olur. allah gecinden versin ne diyelim.
kendi derdime düştüm yine senin ateş yavaş gidiyo evet ama hiç belli olmaz bu işler . bugün dr bana öyle diyo.
içiyor zaten de belki daha özenli içer koca kafa
benim üzüldüğüm ben bu enfeksiyonla 3 yıldır yaşıyorum belki daha çok.neden bi allahın kulu çıkıpta bunu adam gibi kurutalım demedi. bak bu yüzden tüpüm kapanmış.kısır olmuşum nerdeyse. öyle aman aman bi sıkıntım yok akıntı oluyo o kadar. bide uterus girişinde kızarıklık varmış. diğer ay adet biter bitmez iğneye başlayalım diğer ay yine ovulasyonda çalışcakmışız.yani diğer ayı yemedik sanırım.diğer ay bence açık taraftan gelcek yumurta enfeksiyon da kurumuş olursa belki az da olsa bir ihtimalimiz olur. allah gecinden versin ne diyelim.
kendi derdime düştüm yine senin ateş yavaş gidiyo evet ama hiç belli olmaz bu işler . bugün dr bana öyle diyo.
içiyor zaten de belki daha özenli içer koca kafa
benim üzüldüğüm ben bu enfeksiyonla 3 yıldır yaşıyorum belki daha çok.neden bi allahın kulu çıkıpta bunu adam gibi kurutalım demedi. bak bu yüzden tüpüm kapanmış.kısır olmuşum nerdeyse. öyle aman aman bi sıkıntım yok akıntı oluyo o kadar. bide uterus girişinde kızarıklık varmış. diğer ay adet biter bitmez iğneye başlayalım diğer ay yine ovulasyonda çalışcakmışız.yani diğer ayı yemedik sanırım.diğer ay bence açık taraftan gelcek yumurta enfeksiyon da kurumuş olursa belki az da olsa bir ihtimalimiz olur. allah gecinden versin ne diyelim.
kendi derdime düştüm yine senin ateş yavaş gidiyo evet ama hiç belli olmaz bu işler . bugün dr bana öyle diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?