- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.041
herkesin çocuğu olcak diye bişey yok diyo salak
sorada gidip yiğeninin azına düşüyo ölüyo onun için aptalllllll
kızlar kadeşimin test sonucunu aldık malesef negatiffffyanına gitmedimm telde konuştummm:26::26: biliyorum şimdi kendiyle kalmak isteycek (tecrübeyle sabit) çok üzğünüm yaaa içimden geçenleri yazsam safalar alamaz her haldeeee evet sınav dünyası :26::26:ve bizim sınavımız çok ağır ama rabbim biliyorki artık gücümüz kalmadııııı beklemekten hayal kırklıklarından yoruldukkk allahım her şeyin en iyisini bilensin sen bilirsinnnn rabbimmmm
Tatlım malesef söylenecek söz yok. Artık bütün teselli sözlerini herşeyi ezberlerledik. Standart cümleler kurmak istemiyorum.
Umarım en kısa sürede atlatır.
(
kızlar kadeşimin test sonucunu aldık malesef negatiffffyanına gitmedimm telde konuştummm:26::26: biliyorum şimdi kendiyle kalmak isteycek (tecrübeyle sabit) çok üzğünüm yaaa içimden geçenleri yazsam safalar alamaz her haldeeee evet sınav dünyası :26::26:ve bizim sınavımız çok ağır ama rabbim biliyorki artık gücümüz kalmadııııı beklemekten hayal kırklıklarından yoruldukkk allahım her şeyin en iyisini bilensin sen bilirsinnnn rabbimmmm
canımm ne dıyelımkı ama dediğim gibi donmusu
var bu cok onemlı bır sans ve doktorla konusun donmuslar çözdürülünce atılıo
gerısı eğer ıkı ıkı dondurmuslarsa yalvarın edın 2 sınıde koysunlar
benım hıc donmusum olmadı
bu buyuk bır sans ve donmusların basarı daha yuksek
rahım kasılmadığı ıcın kardesın kaç yasındaydı canım
canımm ne dıyelımkı ama dediğim gibi donmusu
var bu cok onemlı bır sans ve doktorla konusun donmuslar çözdürülünce atılıo
gerısı eğer ıkı ıkı dondurmuslarsa yalvarın edın 2 sınıde koysunlar
benım hıc donmusum olmadı
bu buyuk bır sans ve donmusların basarı daha yuksek
rahım kasılmadığı ıcın kardesın kaç yasındaydı canım
maalesef benim de hic donmusum yoktu , dodurulumus olmasi buyuk sans enazindan ilaclari kullanmadan bir sansin daha oldugunu biliyorsun bu bile manevi bir destek oluyor, inşallah bi daha sefere tutacaktir .
umtcuğum merkezi sende biliyorsun kesinlikle iki embiryo tarnsferi yapmazlar mümkün değil veeeee dahada kötüsü (sordum )4 embryonun hepsini tek tüpde dondurmuşlar(gerçi fatoş hem sordum embiryoloğa sormadım )yani çözüldüğünde tekara dondurulması mümkün değil
kızlar
yumurta 17 mm olduğunda falan başlayan göğüs acımalarım hala geçmedi. kimsede olmuyo mu?
umut hormonlardan mı oluyo dersin bunla ilgili bi makale yok mu:)))))))
dr a mı gitsem ki?
cnm buyuk ıhtımal hormonlardandır bıde fıbrokıslerın vardı ya
onlarda agrı yapar sık sık ebnımde başaldı kasık ve göğüsler
aynı regl oncesı gıbı:)
üfff dert bende derman kimde?
ahaaa ahaaa bi erkek geldi sayfaya nasıl olur:)
bizimki genelde yarım gün sürer. kocam bazen uzatır ama bu sefer uzamadı! sabahki ağlamamdan sonra zaten herşey unutuldu((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?