Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kıslar n eyzıkki lekelenmem başladı, yarına kadar adet olurum, bu rüyada burda bitmiş oldu...

olsun canım bi sorun olmasında diğer aylar ne güne duruyor. tedaviler bizim için. üzme tatlı canını herkes aynı durumda en azından kendimizi burda gulyabani gibi hissetmiyoruz. olacak .mucizen seni de bulacak.

ıkızlrım nbrsın kusumm
bakalımm ayyy benım tablolar her oyle olyo cnm yaa hatta
sabıt sabıt gıder son gun cortlar:)))
yok kıuzu 17 mm ken çatlamaz en erken 18 mm ken LH pik yapar 36
sat sonrada yumurta çatlar bak benımkı 23 de hala çatlamamıstı
17 erkendı yanı cnm

bi oturdum pc başına kalkamıyorum çamaşır ütü hala bitmedi şimdi kalkcam diyorum face e falan takıldım . tembellim vesselam:))))))

sen napıyosun bugün....

bi oturdum pc başına kalkamıyorum çamaşır ütü hala bitmedi şimdi kalkcam diyorum face e falan takıldım . tembellim vesselam:))))))

sen napıyosun bugün....

bıseyler atıstırdım sımdı
erken kalktım toplantı vardı okula gıttm
kufredeede kalktım
zaten hergun erken kalkıorum:))
oyle ıste kuzu benımde ıslerım hep duruo benım tembellık yapaım var:))9

sen napıyosun bugün....

bıseyler atıstırdım sımdı
erken kalktım toplantı vardı okula gıttm
kufredeede kalktım
zaten hergun erken kalkıorum:))
oyle ıste kuzu benımde ıslerım hep duruo benım tembellık yapaım var:))9

ay kuzumm ruyalrım hiç bana cıkmıo yaa
yada bebeğe cıksın ıstıorum ya cıkmıo:))))
hayırlara cıksın bakalım..
bende bazen onu dusunuorum aman dıorum ne zamana geloırse gelsın
bı yol bulunur sağlıcakla gelsınlerde dıorum:))
zaten hesaplayınca 12.gunu buluo catlaması cnm

ayakkabı genelde sıkıntı denır ama ben uyıye yoruorum
sen deneye deneye doğru yonu bulacaksın
sıkıntı gelecekken gelemeyecek cunku almamıssın
vazgecmıssın
bı sıkınyı defedeceksın kuzum:))))) bende oyle yorumladım

ınsallh cnm yaa sabırla beklıoruz rabbım mukafatlandırır ınsallh hepımızı:))))))
mrhb kızlar nasıslınız
umutbizimolsun hayırlara çıksın inşşş
ınsallh yeterımm valla bu ruyalrın hepsıı bılıçaltımızdn kaynaklanıo bence
keske ruya-ı sadıka olsadsa gercek olsa cnm:)

)) ayy o bıseyyy bebek olsunnn yaaa:))))))
senıde merakla beklıorum cnm umarım 9 ay regl olmazsın kuzum:))))

ıkızlerımm naapptın işlerı ben kolayladım kocayı
alışvrıse yolladım yemeğim kaldı bi tek bıde spor yapcam şimdi o gelene kadar:)))
actımm slowturkuu abuuuuuu damar :)))))))9
nexttti gördumm sankii.))))napıosunn canımm

iyiyim canım dün akşam eve geldiğimde yakaladım ovulasyonu şükür yani kocam dün akşam votka hazırladı bende jeli koydum gerisi kırmızı nokta artık bu son denemeler bebeği yakaladık yakaladsık yakalamadık tüpe gidiş yolu gözüktü bu ay 6 . ay olacak doğumdan sonra denediğimiz inş. yine bi sürpriz yapar bebeğim ama bu sefer kucağımada alırım
yafrum sordum lens işini kullanmamak lazım dedi haberin olsun enfeksiyon yuapabirirmiş atsın dedi
ben sana katılmıyorum hamile olunca anlamazsın çünkü adet belirtileriule hemen hemen aynı oluyo ama benim günüm geçtiydi tüpe gitcektim banyo için hazırlık yaparken bi, baktim göğrüm deki damarlar halka halka belirginleşmiş aöma yine söylüyorum her genbelik farrklı inş. hamilesindir olmaman için neden yok unutma

ileri hızlı iyiymiş bizimde öyel tarla bozuk ama bi kere oldu yine olcak bu sefer tam olcak inş. her şey bebek için

cok sukur yakalamıssınız ıyıkı dun ve oncekı gun ılşkı oldu
cunku yumurtladaman onvekı ıkı gun ve yumurtlama gunu ilşki cok onemli
sonrasında zaten gec kalınmıs oluo cnm hadı hayırlısı:)
evet bı kez olmus neden bıdaha olmasın cnm :)

ütüyü çamaşırı baya hallettim. akşam dışarı çıkcakmışız. apar topar hazırlanıyom koca geldi mi hadi hadi sölenir durur.sora cavaplıcam mesajları

kıslar n eyzıkki lekelenmem başladı, yarına kadar adet olurum, bu rüyada burda bitmiş oldu...
Canım bende sendenim bugün geldi kırmızılar. Olsun ne yapalım regli olmakda güzel bunu bile olamayan var dime ama.
Canım bizde bu ay iyi çalışamamışız valla benim kırmızılar bana ceee dedi. Neyse önümüzdeki ay daha çok çalışırım ne yapim :)))
Sizden güzel haberler bekliyoz şimdi. Biz sıramızı savdık :))))))

Son düzenleme:

bakalım canım ben hiç bi farklılık yok diğer aylardan
sankı bı gun hamıle olsam bıseyler farklı olacak gıbı gelıo
göğsum akıntımvs. hiç hamıle kalamadımda bılmıorum da kalınca nasıl oluo:))))
olsun kuzum sağlıvcakla yumurtlamka da tüplerın acık olmasıda cok buyuk nımet:)

slm arkadaşlar ben de geldim 2 gündür geçmişi okudumda bende 2 gebelik geçirdim kendiliğinden kaldım ve sonra düşük yaptım sonra aşılama denedik olmadı ve eylülde tüp bebek denedik kocaman bir negatifi aldık. solda 2 tane çikolata kistim var 2.7 ve 3.5 cm ameliyat diyolar ama ben asla olmak istemiyorum ayrıca hipotroid hastasıyım ve kan pıhtılaşması var varda var yani ama ben şu anda normal yolla hamile kalmayı planlıyorum dr hepsi bi garip biri ameliyat ol diyo biri olma diye kendi dr ilk gittiğimde asla ameliyat yapmam ben rezervin azalır dedi tüp bebek yaptık 2 yumurta toplayınca şimdi kesinlikle ameliyat olman lazım diyo nasıl güvenicem anlamadım sizlerden yorumlarınızı bekliyorum kızlar yardımcı olun bana hayırlısıyla inş. tez zamanda hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…