- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.001
kıslar n eyzıkki lekelenmem başladı, yarına kadar adet olurum, bu rüyada burda bitmiş oldu...
bi oturdum pc başına kalkamıyorum çamaşır ütü hala bitmedi şimdi kalkcam diyorum face e falan takıldım . tembellim vesselam:))))))
sen napıyosun bugün....
bi oturdum pc başına kalkamıyorum çamaşır ütü hala bitmedi şimdi kalkcam diyorum face e falan takıldım . tembellim vesselam:))))))
sen napıyosun bugün....
kıslar n eyzıkki lekelenmem başladı, yarına kadar adet olurum, bu rüyada burda bitmiş oldu...
vallahi çok süper bir rüya bu okurken bile çok huzur doldu içim.rengarenk ötücü kuşunu sevsinler senin...........omzuna konması da hayırlı haber vermesi demek. çok güzel haberler alacaksın.hem senin istediğin herşeyi yapıyor çok uysal bir kuş:)))))çok istediğinn bi çuvaldan süpriz yapıyor sana:))))))
400 e ulaştık şaka maka. ben geldiğimde 100 ü bulmuşmuydu onu bile hatırlamıyorum.
seni umutlandırmak istemem ama bu tablo çok güzel görünüyor. ateşçi kızlar görse kesin hamilesin der:)bende bugün yarım saat geç ölçtüm ama ne çıktıysa onu yazdım .olsun o kadarda yarım saat fark etmez.sen gebiş gibisin :)
benim tabloyada 12 . güne çekecek çizgiyi 2 gün daha 36,7 çıkarsa. ben 8 gün çalışma yapmadım zaten 17 mm diye.yapsamıydım sence?erken değilmiydi. bende lensleri batınca atıyorum ama bazen çok sağlam oluyor kullanıyorum ama zararlı olur mu diye de korkuyorum da ondan sordum.
aman iyi ol hastalanma. sonda sanki deliği genişletti. yine sık çıkıyorum ama kolay yapıyorum. bu ay zor da diğer ay bari hamile kalsam açık tüpten gelsede .o zaman temmuz da doğururum ama napim ücretsiz izin rapor falan alırım:))))))))))) doğurdum da o kaldı!!!!
bende sabah eşim gittikten sonra 2 saat uyudum. o sırada rüya gördüm. bir büyük mağaza. kapalı kutuları açıyorum ve çok güzel ayakkabılar var. ama hiç kimse görmemiş ilk ben açıyorum. deniyorum açık var kapalı var sandalet var. deniyorum deriymiş hepsi ama çok güzel ve rahatlar. arkadaşlar görüyo ayy bizde bakalım geriden basit gibi göründü ama çok güzelmiş diyolar ama gidiyolar. ben denemeya devam ediyorum karar veremiyorum sonra lacivert önü kapalı olanla siyah önü açık olanı beğeniyorum bunları alayım diyorum ama acelem varmış alamadan bırakıp gidiyorum sonra gelip alcakmışm.
ne demekki bu rüya bi yorumu varmıdır.netten okudum ama kararsız kaldım.kırmızı sandaleti giyiyorum ama onu beğenmiyorum eliyorum.
bi yerde böyle yorumlamış(((((
Rüyada farklı ayakkabı giymiş olduğunu görmek ; farklı renklerde veya farklı tipte ayakkabılar giymek ; bu rüya size yanlış yönde ilerlediğinizi göstererir
ınsallh cnm yaa sabırla beklıoruz rabbım mukafatlandırır ınsallh hepımızı:))))))kızlar maaşallah son hız çalışmaya devam ediyorsunuz...
İKİZLER cnm hadi bakalım busefer çok azimli gördüm seni galiba bu ay sende bişiyler olcak gibi,
UMUTcum sende işin ucunu bırakmıyorsun, böyle devamm, gelecek bebeişler inşallah
ya bu arada benim bugün 34.günüm ve hala adet olmadım, sıkılıyorum artık yaaaaa, testlerimde hep tek çizgi çıkıyor, hasta olamadım bi türlü, çok sıkılıyorum offf offffffff
ınsallh yeterımm valla bu ruyalrın hepsıı bılıçaltımızdn kaynaklanıo bencemrhb kızlar nasıslınız
umutbizimolsun hayırlara çıksın inşşş
Hayır olsun canım rüyan. Bence hiç beklemediğin ve hiç ummadığın zamanda hayataına renk katacak bişey girecek :))) Buda benim yorumum...
Canım valla şu regli gelecekse gelsin bekletmesin yaaa en sıkıntılı şey. Umarım testlerin yanlışdır canım ne diyim.
iyiyim canım dün akşam eve geldiğimde yakaladım ovulasyonu şükür yani kocam dün akşam votka hazırladı bende jeli koydum gerisi kırmızı nokta artık bu son denemeler bebeği yakaladık yakaladsık yakalamadık tüpe gidiş yolu gözüktü bu ay 6 . ay olacak doğumdan sonra denediğimiz inş. yine bi sürpriz yapar bebeğim ama bu sefer kucağımada alırımmelocum inşallah bebeğin senin tatlı yumuşak rahiminde keyifle uyuyordur. 2. gebemiz sen olursun. çok güzel şeyler düşün emi. ananası da kafana takma bişey olmaz.
next ne alemdesin tatlım
yakaladın mı ovulasyonu. keşke gidip bi yumurtaya baktırsaydın. preseed rahatlığı da iyiymiş dimi. eşim dün de diyo hadi jeli hazırla da bu günü de boş geçmeyelim. amannn 25 mm oldu çoktan çatlamıştır hiç uğraşamam. şansınmızı zorladık bile biz. ama ff salağı hala çizgi çekmiyo gerzek...........
bugün yine ütü çamaşır beni bekler. gidip biraz daha tembellik yapıp işe koyulcam. her tarafım deli gibi kaşınıyo ilaçlar yan etki yaptı heralde. hart hart hart deli olcam.
haa next bi de kocişine bi ara sorsana aylık lensleri 1,5 -2 ay kullanmak zararlı mı hemen atalım mı? süresi dolduğunda....
c.tesi planları neler bakalım anlatıvein gari.......
alın buda tablom ateşim yükseliyo.......
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben sana katılmıyorum hamile olunca anlamazsın çünkü adet belirtileriule hemen hemen aynı oluyo ama benim günüm geçtiydi tüpe gitcektim banyo için hazırlık yaparken bi, baktim göğrüm deki damarlar halka halka belirginleşmiş aöma yine söylüyorum her genbelik farrklı inş. hamilesindir olmaman için neden yok unutmaben göğsumden pek farketmıorum ama bı gun gebe olursam
meme uçlarının ağrıması lazım cunku çatlatma ığnesı vurulduğunda aynen oyle olmustu
onunda ıcınde hamılelık hormonu hcg var benım ıkı denememdede oyle oldu onun ıcın
hamıle olmadığımı bılorum her ay:)))
fıbro kistlerınmı var?
biz napak ileri hızlımız % 30-35 lerde yumurtayı bulamıyo salaklar. yada ölüolar içerde benim salak enfeksiyonum yapışıklıklarım yüzünden. tarla bozuk .herşey düzgün olmadan olmuyo bu iş. zaten sayımız bizim de sınırda. olsa 200 milyon nasılsa bulur birisi yumurtayı diyorum. proxseed e güveniyom işte biraz.bende sorun olmasa şimdiye çoktan 2. ye hamileydim. kuzenler tüm bebeleri tek atışta yaptılar. yazık benimde öle olcak diye bekliyolardı. artık onlarda benden ümidi kesti.
iyiyim canım dün akşam eve geldiğimde yakaladım ovulasyonu şükür yani kocam dün akşam votka hazırladı bende jeli koydum gerisi kırmızı nokta artık bu son denemeler bebeği yakaladık yakaladsık yakalamadık tüpe gidiş yolu gözüktü bu ay 6 . ay olacak doğumdan sonra denediğimiz inş. yine bi sürpriz yapar bebeğim ama bu sefer kucağımada alırım
yafrum sordum lens işini kullanmamak lazım dedi haberin olsun enfeksiyon yuapabirirmiş atsın dedi
ben sana katılmıyorum hamile olunca anlamazsın çünkü adet belirtileriule hemen hemen aynı oluyo ama benim günüm geçtiydi tüpe gitcektim banyo için hazırlık yaparken bi, baktim göğrüm deki damarlar halka halka belirginleşmiş aöma yine söylüyorum her genbelik farrklı inş. hamilesindir olmaman için neden yok unutma
ileri hızlı iyiymiş bizimde öyel tarla bozuk ama bi kere oldu yine olcak bu sefer tam olcak inş. her şey bebek için
umutcum kociş rahat vermiyo çıkıcam malum çalışmalar son hız devem ediyo hazır ovuklasyondayken ha hahahaha bana müsade
ıkızlerımm naapptın işlerı ben kolayladım kocayı
alışvrıse yolladım yemeğim kaldı bi tek bıde spor yapcam şimdi o gelene kadar:)))
actımm slowturkuu abuuuuuu damar :)))))))9
nexttti gördumm sankii.))))napıosunn canımm
ütüyü çamaşırı baya hallettim. akşam dışarı çıkcakmışız. apar topar hazırlanıyom koca geldi mi hadi hadi sölenir durur.sora cavaplıcam mesajları
Canım bende sendenim bugün geldi kırmızılar. Olsun ne yapalım regli olmakda güzel bunu bile olamayan var dime ama.kıslar n eyzıkki lekelenmem başladı, yarına kadar adet olurum, bu rüyada burda bitmiş oldu...
Canım bizde bu ay iyi çalışamamışız valla benim kırmızılar bana ceee dedi. Neyse önümüzdeki ay daha çok çalışırım ne yapim :)))ınsallh cnm yaa sabırla beklıoruz rabbım mukafatlandırır ınsallh hepımızı:))))))
ınsallh yeterımm valla bu ruyalrın hepsıı bılıçaltımızdn kaynaklanıo bence
keske ruya-ı sadıka olsadsa gercek olsa cnm:)
)) ayy o bıseyyy bebek olsunnn yaaa:))))))
senıde merakla beklıorum cnm umarım 9 ay regl olmazsın kuzum:))))
Canım bende sendenim bugün geldi kırmızılar. Olsun ne yapalım regli olmakda güzel bunu bile olamayan var dime ama.
Canım bizde bu ay iyi çalışamamışız valla benim kırmızılar bana ceee dedi. Neyse önümüzdeki ay daha çok çalışırım ne yapim :)))
Sizden güzel haberler bekliyoz şimdi. Biz sıramızı savdık :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?