Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

allahım ne kadar sıkıntılı bir yol bu bebeklerimizi beklediğimiz bu yol neden bu kadar engelle dolu neden bebeklerimiz bizi bu kadar bekletiyorrr bu hasret neden bu kadar büyükkkk allahımmmmm sen her şeyin en iyisini hayırlısını bilirsinnnn bizi bizden daha iyi bilensin görensinn:26: ne olur bitsin bu hasretimiz ne olur artık kavuşalımmm yavrularımıza ne olur artık yuvalarımız şenlensinn hasretimiz bitsinn bizi elleri boş çaresiz bırakma bebeğimizin kokusunu almayı nasip et bizleri evlatlarımızn cenet kokusundan mahrum etme allahımmm bu hasrete daynama gücü verrr senin her şeye gücün yeter

hoşgeldın tuğba sanırım:)
çikolata kıstlerı yumurtann kalıtesını de etkılıyor
benım tup doktorum 7 negatıf dneemsı olan bı hastasından
endometrıum olmasından supheleneıp laparaskopı yapmıs ve gercekten endo
cıkmıs kadının sonrakı denesınde hamıle kaldı sımdı doğurmustur bıle
yanii tüp bebekle bıle zor oluo cıkılota kıstı varsa
nextınde varmıs bak amelıyat olduktan 2 ay sonra hamıle kalmıs oda
sonra talıksızlık olmus ama
bana sorarsan amlıyat olman daha faydalı olur doğal yolla kalırsın ozaman
tek sorun buysa

amin canım aminn
zamanı gelınce bızde anne olucaz allah hayırlı ve sağlıklısını
nasıp etsın cnm

bir arkadaşım Van da görev yapıyor o yazmış. allahım bizim günahımız ne?

''başımdan geçen bir olay,
Van'da 4 yaşında kızı ölmüş bir baba otopsi işlemleri için hastanedeyken savcı çağırdı ve sordu...
Nasıl ölmüş biliyor musun?
He wallah gece hızlı hızlı nefes alıyormuş sabah ölmüş..
Savcı tekrar sordu Hastalığı falan var mıydı?
He wallah geçen hafta 3-4 kere doktora götürdüm diyince yanında bulunan kardeşi adamı dürterek...
Laaa oğlim ölen o değil la öteki öteki..''

hadi bakalım bu ay senden bebe bekliyoruz.........
ben bu ay hiç umutlu değilim. hatta doğal olmayacağına artık eminim. enfeksiyon geçsede tüp bari tutsa diyorum.lenslerimi hemen attım yenileri açtım. teşekkür ederim. bi de sana zahmet bana eziyet kocanın tavsiye ettiği bi marka var mı? ben J&J kullanıyorum.
ahh sorma nextcim. eşimin spermleriyle normal bi kadın yüz defa doğurmuştu. sanırım bizimkiler hiç buluşamıyorlar yumurtayla......
umutcum kociş rahat vermiyo çıkıcam malum çalışmalar son hız devem ediyo hazır ovuklasyondayken ha hahahaha bana müsade
bu sıaralar iyi çalış bu ayın umudu senle umut.

Son düzenleme:
bu arada NEXT
ben enfeksiyonu geçirebilirsem senin bülent gülekli ye gidicem. laparaskopi gerekli mi diye. okey derse olucam tüpten önce.böyle bi düşünce belirdi şimdilik

amannn kendi kendime neraya kadar konuşacağım gidip yatayım bari

size günaydın:)))))))

kocamla bozuştuk biraz. hala yatmadım o çoktan uyudu. sinir oluyorum şu anda. allahtan ovulasyon geçti.

Ay tatlım umarım önemli bişey yokdur ve hemen barışırsınız. Biliyormusun sen allahtan ovulasyon bittikten sonra bozuşmuşsun. Ben ne zaman yumurtalayacam kavga ediyordum nasıl sinirden paylıyordum. Ama artık biraz daha dikkat ediyorum kavga edeceğim zaman. Çünkü bizimki biraz uzun sürüyor barışmamız iki inatçı keçiyiz. :))) Allahım ne günlere kaldık şöyle içimizden geldiği gibide kavga edemiyoz :))))))))

Son düzenleme:
canım zaten şöyle bişey fark ettim bazen ovulasyonda yada hemen sonrasında aynen adet olcakmışım gibi sinir basıyo beni.
belkide kavgalar o hormon değişikliğinden kaynaklanıyorur.
dün mesela ben dağa taşa çatacak durumdaydım.
o da geç kaldık hadi hadi diye üstüme geldi. patladım bende.
sabahta çocuğum olmuyor diye ilk kez yanında ağlama krizine girdim.
normalde hiç yansıtmıyodum ona. bide o gerilmesin diye.
rahat ol saçmalama beni de kasıyosun diyo.
babasıyla anneside kendisini 2 yılda yapmışdaaaa kardeşinide 2-3 yılda yapmışlar daaa .ben acele ediyomuşum daaa.
uleeennn dedim ananla baban 22 yaşında evlenmiş.
bizim halimize bak .
1 sene dolmuş.
ben 32 sen 37 yaşında,
tüp kapalı,
diğer tüpün akibeti belirsiz,
efeksiyon var geçmiyo,
rezerv azalmış,
sperm sınırda.
kafası basmıyo daha çok sinir ediyo beni.
bende dedim sen de beni strese sokmak istemiyosan sakın bizi ananla babanla kıyaslama.
ben 23 yaşında olsam ve bi sorunum olmasa 3 yıl aklıma bile getirmem.dr da zaten kapıdan kovar.
napim biraz o da sorunumuzun farkında olsun istiyorum. böyle işte şimdi de ben kalktım o da sinirden gitti tekrar yattı.
günaydınlar iyi pazarlarrr canlarımmmmmm
sana da iyi pazarlar canım benim
barışırsınız inşşş kuzum yaaa valla kızlarr her şey çocuğa endeksli kavgalar bile
öyle öyle canım son aylarda kavgalar buna bağlı . altta yatan o.

23 yaşımdan beri çocuk istiyorum. ne günah işlediysem artık allah böle uygun görüyo.diyoki korkma olcak altına mıççak sende nerden geldi bu çocuk dicen hatta.. dedim bende zaten evde yalnız oturmaktan yıllardır bıktım usandım olsun da mıçsın oyalanayım....

Son düzenleme:

kocamla bozuştuk biraz. hala yatmadım o çoktan uyudu. sinir oluyorum şu anda. allahtan ovulasyon geçti.

aman sorma kuzum bu kocaları merdanayle dövmek lazım valla
bende gozlerımı çizdirdiğimde 1 hafta rapor alsam belkı regl e denk gelse
aşılama denesek mi bi kez dedımm wuuuu çama cıktıı
neymiş efendim ben hep one alıomusum tarıhlerı yarıyıl tatılı demısız once
neden sımdı one alıomusum sankıı ben aldım iğnelerı vurdum başlıorum
hayırr konusulmuo bıle
dedim ben sadece sana oalbılırmı yapsakmı dıye onerı sunuyorum bıde takmıorum
dıosun dedım bal gıbı de takıosun konusunu bıle acamıorum goruomusun dedım
cuma gunu olduu evde soğuk ruzgarlar esıo tabıı haftasonumunda içine etti sağolsun
ben alıstım ama yaa yazmadım bıle size bızım artık bu konu acılınca kavga vazgecılmezımız oldu:))))))
ama artık cok sıkıldım inan 2.5 yıldır bu boyle 3 tüp denemsi 2 varıkosel ameliyatı
benım rahım fılmlerı hıstereskopiler gercekten cok sıkıldım ve doğal yolla olacağına ınancım kalmadı artık
moral yok bolca stres var nasıl olacak acaba
ılerı hızlı %0
evet olan var ama okadar vaka okudum hepsının sayısı super 100 mılyon 95 mılyon
bızımkı sınırda zaten
çilemi dolduruorum napayım aşılamayla bıle zor ama en azındn oyalanırım yaza kadar diye
onu da ıstıyorum yanii
allah yardım etsınn sabır versin hepımıze ben tek basıma olsaydım bu sorunla ugrasan
hiç bısekılde bu kadar zor olmazdı

canımm napalım ıste ımtıhanımın bıtmeısnı beklıoyorum bende
burda bı hakım esı ıste hem kapalı hem coocuğu var ama koacasını aldatıo benım arkadasımın kocasıyla
ve allah boyle namussuzlarada anne olmayı nasıp edıo..demekki bız kötüyüz diye allah vermıo değil
bukadar kötü zina yapan bı kadına bıle nasıp ettiğine göre..ben kötümüyüm ki dualrım kabul olmuo allahım dıodum
mucıze yasayanalrı olmaz denılemsıne rahgmen doğal yolla hamıle kalanalrı hep onlar allahın sevgılı kulu demekki
onların dualrını kabul edıo dıye dusunup kendımı yıyodum ama bakk en kötu gunahı işleyen de anne oluo
canını sıkma kuzum ben artık uzulmuorum bıle
sonra kendı sağlığımdan oluorum midemden neler cektım aylarca
artık kendıme o kötülüğü yapmam sende sıkma canını kitap al oku kafanı mesgul etki sınırlenecek vaktın kalmasın

Tatlım benim hepsi aynı gerçektende. Benimkide öyle tedaviyi erteleyip duruyor mesela. Elinde olsa hiç yapmayacak. Bazen diyorum hep benmi peşinde koşacağaım mücadele edeceğim. Bırak biraz da o farkına varsın birşeylerin diyorum ama bakıyorum hiç değişen bişey yok. Çocuk özlemimizi anlamıyorlar. Mesela benim için evimin olması arabamın olması önemli değil herşeyi satıp bebeğime kavuşmak için herşeyi yaparım ama ben eşim için öenmli değil. Olmazsa olmasın çocuk içinmi evlendik diyor (((
Mesela şuan oda bende evdeyiz çalışmıyoruz. O yüzden baskı yapamıyorum hadi tüp yapalım diye zaten hazırdan yiyoruz ama mesela ben arabayı satıp yapabiliriz diye düşünürken o oralı bile olmuyor. O yüzden bende çok kızıyorum. Ne yani arabamı öenmli bebeğimizmi. İŞte malesef aynı taraftan bakamıyoruz buda beni çok üzüyor. Ben o kadar kendimi iyi hisediyorumki tüp bebek yapınca o kadar stresine rağmen. Çünkü o zaman yakın geliyor kavuşmak. Yani hiç durmadan tüp bebek yapabilirim maddiyat yettiği sürece. Ama işte gelde kocama anlat bunu. Sanki herşeyi o yaşıyor gibi.
Off bende çok doluyum bir dünya şey yazabilirim

oyle canım valla hiç tiryaki fılan olmadım ama sımdı bı sıgara içesım var
keske soyle ayrı yerdeolsaydıkda bulusup dertleşseydık
hepımız bı kosedeyız:)
bende kıtap siparişi vercem bari kitap okuyayım
burası mahrumıyet bolgesı kıtapcı yok
ınetrennet vercem sipariş
napim oyalanmak lazım canım hepımzın derdı aynı sıkıntıları aynı
b ehepımız bırbırımızı alıyoruz
duadan baska sığıacak hiçbişeymız yok cnm

herkesin çocuğu olcak diye bişey yok diyo salak
sorada gidip yiğeninin azına düşüyo ölüyo onun için aptalllllll

herkesin çocuğu olcak diye bişey yok diyo salak
sorada gidip yiğeninin azına düşüyo ölüyo onun için aptalllllll

ya bıde onlar boyle davranıp tartısma olunca
bende sankı hiç çözumlenmeyecek bo sorunumuz var gıbı hıssedıorum
değil aslında..okadar zor değil ımknasız değil
ama onlar boyle yaptıkca ben daha cok umutsuzluğa dusuorum
ayy evet bıde ben takmıoru sen takıosun derler yaa

Allahım tez zamanda dularımızı kabul etsin inşallah canım ne diyim valla. Bizi bizden başka anlayan yok valla eşlerimiz bile anlamıyor malesef ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…