- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.061
adı ortakproje idi .profiline baktım bekar erkek yazıyodu. mor renkli idi adı.
ayy ıyı sevındım kuzum yaaa hepımız epey dolmusuz yalnız
keske aynı sehırde olsaydıkdedım bugun ya yakın bıle değiliz:)))
öyle valla öğleden sonra kahve içmeye falan giderdik en azından bişeyler yapardık. bir arkadaşım dışında kimsenin başını ağrıtamıyorum bu infertiliteyle. onun da her zaman değil. next le de çok uzağız ama bir gün buluşsak iyi olur.bari dertleşiriz.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
umutbizimolsun, nazemir, bizeyeter, ikizler5, sweet_baby,
hoşgeldınız hanımlar:)))))
bakınn topiğe buyuk ıhtımal yonetıcer ugruo bız slm yazın bısey yazın
reytingler artsın:)))))
selamlar...ALLAH reytinglerinizi artırsın
ıkızler senle bana madalya takacaklar kusum:)))
hoşgeldın nazemır yoktun epeydır neler yaptın bu arada:))9
iyi akşamlar kızlar acil yardım lazım bana.yarın aşılama yaptırıcam saat 12:00 da hastanede olun dedi doktorum.bütünişlemler ortalama kaç saat sürüyo bileniniz varmı.hastanede nekadar sürer işim....çooook aciil....
heh heh bakıyolar bel altı konuşuyoz mu diye:) bize aidat versinler her ay, hiç gitmiyoz diye. yada bi tüp bebe hediye etsinler
boğaz enfeksiyonundan ateşimin yüksek olduğu 2 günü normal seviyeye çektim ff naptı bak umut. çizgiyi nereye çekti.
zaten çalıştık bi mok oluyo gibi o gün kapalı tüple hehehehe
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hoşbulduk canım taillden gelip tatile gittim ama artık evdeyim iyiyim değişen birşeyde yok halen tekim...ne zamandır okuyamadım maşallah 400 küsürlerde sayfalar ben daha 160lardayım
eşim iddaa bakcakmış birazdan gelirim ben . diğer pc yi açamıcam şimdi.
canım bi yolu vardır belki ikna edersiniz. donmuşların şansı çokmuş bak! allahım sabır versin.
ne bileyim yaaaa((((( sağlık olsunnnnn inşşşş hiç umadığı bir anda gelsin bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?