- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.101
tamam canım g-hayırlısı olsun ınasallah:))))bakalım canım kardeşim ohss olunca korktu zatennn ternsfere bir karar versin konuşuruz
ilk reglimle bir gideyim bakalım belkide vesile olur şimdiden heyecan yaptım....ama şu sıralar yumurtlama günlerim onuda es geçmeyeyim değerlendireyim...tamam canım ben yazarım gazımı vermeyi unutmayın yeterki, hem siz bu konularda benden daha tecrübelisiniz ben artık pek araştırmıyorum kafam karışıyor daha çok...
bende kaçtım kıslar ben progranlar başladıııı:)))))
topik sabitlensin diye gece gündüz çalışıyorum bakın
tuba hoşgeldin nasılsın?:)))))
ay kuzum yılbaşına kadar kendim denicem valla ne ameliyat nede tüp bebek düşünüyorum.hoşgeldın tuğba sanırım:)
çikolata kıstlerı yumurtann kalıtesını de etkılıyor
benım tup doktorum 7 negatıf dneemsı olan bı hastasından
endometrıum olmasından supheleneıp laparaskopı yapmıs ve gercekten endo
cıkmıs kadının sonrakı denesınde hamıle kaldı sımdı doğurmustur bıle
yanii tüp bebekle bıle zor oluo cıkılota kıstı varsa
nextınde varmıs bak amelıyat olduktan 2 ay sonra hamıle kalmıs oda
sonra talıksızlık olmus ama
bana sorarsan amlıyat olman daha faydalı olur doğal yolla kalırsın ozaman
tek sorun buysa
iyiyim canım sen nasılsın ya bu ay kendiliğinden deniyoruz ama kızlar size bişey sorcam benim 3 ay menapoz tedavisi gördüm kistler için şimdide tüp bebekten sonrada adet gördüm ya ya benim canım ilişkiye girmek istemiyo çok isteksizim napıcam bilmiyorum yani ilişkiye başlıyorum canım istiyo ama kuru olduğumdan tahriş oluyo oda canımı yakıyo napıcam bilemedim preseed var duymuşsunuzdur vajinal kayganlık için onu almayı düşünüyorum oda biraz pahalı gibi ay napacamı bilemedim tüp bebek yüzünden işten ayrıldımya koca eline bakıyorum şimdi ay almak istiyorum ama bilmiyorum aycanım bu kuruluk için ne yapabilirim bi yardımcı olu kızlartopik sabitlensin diye gece gündüz çalışıyorum bakın
tuba hoşgeldin nasılsın?:)))))
sizi umutsuz ev kadınları fan ları sizi. bende izlesem dicem ama eşim hayatta pazar dizi izletmez bana diğer odadaki mini tv yide elinden düşürdü sesi çıkmıyo yaptırmıyoda((((((
bi hamile kalsam hergün dua etcem sizlere. pek ümitli olmasamda. sizde edeceksiniz biliyorum ki....... kasım belki uğurlu gelir bana........
ay kuzum yılbaşına kadar kendim denicem valla ne ameliyat nede tüp bebek düşünüyorum.
iyiyim canım sen nasılsın ya bu ay kendiliğinden deniyoruz ama kızlar size bişey sorcam benim 3 ay menapoz tedavisi gördüm kistler için şimdide tüp bebekten sonrada adet gördüm ya ya benim canım ilişkiye girmek istemiyo çok isteksizim napıcam bilmiyorum yani ilişkiye başlıyorum canım istiyo ama kuru olduğumdan tahriş oluyo oda canımı yakıyo napıcam bilemedim preseed var duymuşsunuzdur vajinal kayganlık için onu almayı düşünüyorum oda biraz pahalı gibi ay napacamı bilemedim tüp bebek yüzünden işten ayrıldımya koca eline bakıyorum şimdi ay almak istiyorum ama bilmiyorum aycanım bu kuruluk için ne yapabilirim bi yardımcı olu kızlar
selam kızlar
kaç gündür yoktum.
okul kaydı dersane bulma derken frsat bulamadım.
bakın demin dolanırken ne buldum.
belki ilginizi çeker.
rı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Önerilen kürün naturel gebelik veya tedavi yöntemlerinin başarı ihtimalini 3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Normal gebelikte gerçekleşme ihtimali kat kat artırılmış olurken, tedavi sürecinde ürünlerin kullanımı ise sonuç alma ihtimalini yüzde 46'ya çıkarmaktadır. Oysa, sadece tedavi yöntemlerinin uygulanmasının net başarı şansı ise yüzde 14 (embriyonun tutunması ardından gerçekleşmeyen doğumlar çıkarıldığında) olarak hesaplanmaktadır.
Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo'nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.
Tedavisiz Naturel Gebelik Olasılığında da Yüksek Artış
Kuzey Amerika ve Avrupa orjinli bir çok kaynakta arı sütü ve polen kullanımıyla infertilite sorunu yaşanan sayısız ailenin normal yollarla çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında yumurta kalitesi, çapı ve çatlama kapasitesi artışı ile doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesi, hareketliliği ve sayısını artıran yönleri buna neden olmaktadır. Naturel gebelik konusunda çiftlerin sahip oldukları olasılığın da aynı oranda arttığı hesaplanmıştır.
Örneğin herhangi bir çiftte gebelik olasılığı yüzde 3 gibi düşük bir oran olsun, bu oranın arı ürünleriyle ilgili yoğun kür neticesinde yüzde 10'lara çıktığı hesaplanmaktadır.
Arı ürünlerinin gebelik olasılığı üzerindeki etkilerini konu alan bazı üniversite araştırmaları şöyledir:
Kısırlık Tedavisi'nde Baş Döndürücü Bilimsel Sonuçlar
Midcycle pericoital intravaginal bee h... [Int J Gynaecol Obstet. 2008] - PubMed - NCBI
Bu sitede; Sohag Universitesi'de Jinokoloji Bölümünde Dr.Abdelhafiz ve Dr. Muhamad tarafından yapılan geniş bir deneyden sözediliyor. Buna göre kısırlık tedavisi gören 99 çiftin yarısına arı ürünleri veriliyor. Diğerlerine normal tedavi uygulanıyor. 2 Aylık bir süre sonunda, bu ürünleri kullananlar arasında 23 hamilelik, diğer grupta ise 7 hamilelik gerçekleşiyor. Araştırmanın sonuç kısmı şöyle: Arı ürünlerinin kullanımı gebelik gerçekleşme oranını 3 kattan fazla.. Tam olarak 23/7=3,285 oranında artıran basit ve etkin bir çözümdür.
http://www.fertilefoods.com/healthy-pregnancy/fertility/royal-jelly-for-fertility/
Bu sitede; çocuk sahibi olma yeteneği az veya kısırlık tedavisire ihtiyaç duyanlar konusunda, Doğum/Doğurganlık Uzmanı Dr. Randine Lewis, Arı Sütünün doğurganlık üzerindeki etkisi konulu bazı araştırmaları açıklıyor. Genetik Doktoralı Uzman Bogdan Tekavcic'in araştırması bunlardan biri. Bu araştırmaya göre, düzenli arı sütü ve polen kullanıcısı kadınların pek çoğunda yumurtlama dönemi sorunları ortadan kalkmaktadır. Başka bir araştırmada ise aynı ürünlerin erkeklerde sperm sayısını önemli bir oranda arttırdığı tesbit edilmektedir.
Royal Jelly and Fertility | Get Pregnant with Royal Jelly
Bu Sitede Arı Sütünün gebelik yönünde bazı faydaları şöyle yer alıyor:
Libidoyu yükseltir.
Yumurta sağlığı ve kalitesine katkıda bulunur.
Yaşla gelen bazı olumsuzlukları azaltır.
Arı sütünün sperm sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini detaylı şekilde gösteren kapsamlı bir deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta olduğu bildiriliyor.
Bu Deneyle ilgili yayınlanan araştırma metninin tamamını okumak için buraya tıklayınız..
Ürünleri kullananların bazı tanıklıkları için buraya tıklayınız..<----
Arı Sütü, Polen, Propolis, Gerçek Bal Gibi Arı Ürünlerinin Diğer Sayısız Yararlarına Anasayfa'mızdan Ulaşabilirsiniz. <--Tıklayınız.
Önemli Not: Arı ürünlerden beklenen yararlar herkes için aynı şekilde ortaya çıkmayabilir. Arı ürünlerine genel allerjisi olanlar ve/veya polen allerjisi olanların ürünleri kullanmadan önce bir allerji uzmanına danışmaları önerilir. Arı ürünleri genel olarak tedaviye destek kategorisinde olup başlı başına bir tedavi olarak değerlendirilemezler.
umut cevap vermiş ama bende bişeyler ekliyeyiim. preseed her seferinde kullanılmıyor zaten mantar yapabiliyormuş sık kullanırsan. ebay dan 50 tl ye aldım ben. ama dr a sor bencede kuruluk çok zorlaştırıyor ilişkiyi.anneme menepoz sonrası bi jel vermişti dr kuruluk için ama sperm dostu mu bilemem o çok önemli.ay kuzum yılbaşına kadar kendim denicem valla ne ameliyat nede tüp bebek düşünüyorum.
iyiyim canım sen nasılsın ya bu ay kendiliğinden deniyoruz ama kızlar size bişey sorcam benim 3 ay menapoz tedavisi gördüm kistler için şimdide tüp bebekten sonrada adet gördüm ya ya benim canım ilişkiye girmek istemiyo çok isteksizim napıcam bilmiyorum yani ilişkiye başlıyorum canım istiyo ama kuru olduğumdan tahriş oluyo oda canımı yakıyo napıcam bilemedim preseed var duymuşsunuzdur vajinal kayganlık için onu almayı düşünüyorum oda biraz pahalı gibi ay napacamı bilemedim tüp bebek yüzünden işten ayrıldımya koca eline bakıyorum şimdi ay almak istiyorum ama bilmiyorum aycanım bu kuruluk için ne yapabilirim bi yardımcı olu kızlar
benim kocam hiç bi diziyi izlemiyor yaaaaaaabiz eşimle ızlıoz:))))
o komık dızıelrı sevıo da iç bayanları sevmıo:))))
bıde muhtesem yy ı sevıo sukurler olsun:))))
kuzum bende hepınıze edıorum bırıelrı kalsada bende umutlansam dıorum
aslında bu ay doğum gunum regl gunum yaa gelmese gelmese bebek gelse:)))))
canım ben her sabah polen ve balı süte karıştırıp içiyorum.eşimde kaşıklıyor. bizimkiler gerçek bal ve polen almışlar taaaa artvinden bakalım yiyiyoruz nolacak.annelerde kafaya takıyo tabi ..........
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
ikizler5 nisa34 merhametli nazemir :)))))))
sürekli yeni kızlar geliyo :)
eşin bari yesin
sen de dr a sor bal yemesende polen ye ılık suya koy iç.
polen tatlı bişey değil yine dr bilir ama.
iyi geceler canlarım
ben sabah 6.30 da kalkcam gidip zorla yatayım.
size iyi muhabbetler........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?