Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

seninle sılanın topiğinde konuşuyorduk hatırlarsan.nasılsın ?neler yapıyorsun?

iyiyim canım sen nasılsın ablamla konuşuyordum telde şimdi gördüm yazını...seni hatırlıyorum ama sıla kim bilmiyorum ilk kk ye üye olduğumda senin topiğe yazıyordum ocakda tüp yaptıracaklardı galiba...ben tedaviyle alakalı hiç bişey yapmıyorum şu sıralar, şubatta yaptırdığım aşılamadan sonra...

erkek kısırlığında son yıllarda gelişmeler var allahım kucagımızı boş koymasın

guneydın kıslar
benım bu ayda fos cıktıı bı jaç gune gelır kırmıılar
2bfc94 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bi kere de bizi şaşırtsa nolur yaa nolur.......
mrhb kızlar nasılsınız

bana dokunan bugün yine bin ahh işitir.
burası sabah 10 dereceydi. sınıf buzzz gibiydi.kalorifer zaten yanmaz adam akıllı ki daha da yanmaya başlanmadı. elektrik sobası yakayım dedim priz bozuk çıktı. yaptırayım dedim beceriksiz bi adam geldi yapamadı. elim ayağım sırtım buz kesti. koridorda nöbetçiydim iyice ceyran yapıyor iki kat dondum. pencerelerden tahta parlıyor diye perdeleri kapatıyoz içerisi karanlık oluyo 2 tane 60 lık lamba var zindan gibi sınıff.çocuklar zaten 7-8 tanesi dışında dediğini bile zor anlayan cinsten.çoğunun babası da anneside işsiz. zaten bi çoğu ilkokul mezunu yada değil.2 tane ortaokul mezunu var. sifonlar bile çalışmıyor wc ye bile giremedim. ha bire hapşurup duruyorum. boğazımda yanmaya başladı. yine bana hastalık görünüyor.yokluk içinde bişeyler yapmaya çalışıyoz. ülkemin hali içler acısı. benim halim de ondan beter. allah beterinden saklasın ama ev hanımı olmak istiyorum galiba........allah kocamın işlerini yoluna soksun....

bozma moralini yaa sartlar cok olumsuz anlattigina gore ama yine de herseye ragmen cozum yolu bulmak icin ugrasiyorsun anladigim kadari ile , Allah yardimcin olsun..

Selam kızlar,

Ben çido, 34 yaşındayım eşim 33, 5 yıllık evliyiz 3.5 yıldır çocuk istiyoruz. aşılama denedik tutmadı, tüp bebek denedik ilk testte pozitif çıktı ikincide negatifi gördük (
tüp bebeği geçtiğimiz aralık ayında yaptırmıştık, dondurulmuş 4 embriyomuz var.... ama ben artık normal yollardan çocuk sahibi olmak istiyorum. öyleki gerçekten istiyomuyum acaba diye soruyorum bazen kendime, ama ne zaman bi hamilelik haberi alsam ağlamak istiyorum. bu hasetimden mi kaynaklanıyo bebek özleminden mi başarısızlık hissindemi çözemedim... kafam allak bullak... oooofffffff.....

merhaba çido, ben de ayni hisleri duyuyorum bazen kendime kiziyorum senin olmuyor diye baskalarinin da olmasin istiyorsun ne kdar kotusun diyorum ama biliyorum ki bu benim oyle hissettigimden degil sadece cok istedigimden kaynaklaniyor ama umut etmekten baska care yok inşallah bizim de olacak bir gun...

bozma moralini yaa sartlar cok olumsuz anlattigina gore ama yine de herseye ragmen cozum yolu bulmak icin ugrasiyorsun anladigim kadari ile , Allah yardimcin olsun..

işin acı tarafı ne biliyo musun tek umudu o bir tek çocuğu yada çocukları olan insanlara bu şartlarda ve bu seviyedeki çocuklardan bi cacık olmaz diyemiyosun ........
ve aman bana ne şartlar böyle de diyemiyorsun
en azından bir kaçını kurtarmaya çalışıyosun.
ve bu çaba beni çok yıpratıyor. yoktan var etmeye çalışmak.......

canım bazen çoook sevdiğim yiğenlerimi bile görmek istemiyorum düşün. onlara kızgınlık değilde siz benim yaşadıklarımı nerden bileceksiniz hali heralde. hepimiz aynı garip duyguları yaşıyoruz. artık çocuğu olanlarla bile görüşmek istemiyorum.hamileleik haberleri zaten 3-4 gün kendime gelemememe sebep oluyor......

Son düzenleme:

bu arada hoşgeldin çido cum . burda karışık kafan biraz ferahlar sıkıntılarını unutursun inşallah. biz oyalan
maya çalışıyoruz işte........sorununuz neydi?

Son düzenleme:

Sorma, geçen hafta eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldık, belli etmemeye çalıştım ama gittim banyoda ağladım, ertesi gün yataktan çıkmak istemedim... hala kendime gelebilmiş değilim diğer taraftan da yaş oldu 35 diyorum, (35 in içindeyim) herşey zamanında güzel artık bırak bo çocuk mevzuularını kendi hayatına bak diyorum kendi kendime konunun üzerini örtüyorum ama böyle bi hamilelik haberi aldığımda dünyam kararıyor

kızlar bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. bu arada arı sütü polen falan bu karışımı bende çok duydum aktarlarda küçük kavanozda varlar onlardan bahsediyosunuz demi bende almak istiyorum sevgiyle kalın inş. hepimiz tez zamanda anne oluruz

bu arada hoşgeldin çido cum . burda karışık kafan biraz ferahlar sıkıntılarını unutursun inşallah. biz oyalan
maya çalışıyoruz işte........sorununuz neydi?

:) teşekkür ederimi hoşgördük, ne yazmışsınız ne koymuşsunuz onlara bakıyorum şimdi... ben de o konudan o konuya atladım durdum hamilelik hevesi başgösterdiğinden beri... önce bebek isteyenler, sonra erkek interfilitesi yüzünden hamile kalamayanlar, sonra aşılama, sonra tüp bebek derken neredeyse bir senedir girmiyordum şimdide burda buldum kendimi hadi bakalım hayırlısı inşallah eğleniriz burda biras

walla eşim aktardan alığımız arı sütü - polen, ginseng veonlarca çeşit daha bitkiden oluşan bi karışımdan kullandı, banamısın demedi.. (iyi de para verdiydik he :) tık yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…