- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.141
walla eşim aktardan alığımız arı sütü - polen, ginseng veonlarca çeşit daha bitkiden oluşan bi karışımdan kullandı, banamısın demedi.. (iyi de para verdiydik he :) tık yok!
bu arada sana çok ama çok şaşıracağın bi haber vericem bu ay bendede yine bişey yok hehhehehohohohoh
bu da benim uyduruk tablo
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kıslaaaarr janınesii aradımmmm numarasını buldum bı arkaadstan
hepınzıe cok cok slmı var bı sure sonra ınternet bağlanacakmıs dönecek aramıza
ınsallh:)sesı ıyı gelıodu hepınız onun ıcın de dua edın ne olur:)
bende yemek yapıorumm tek tek okuyamadım geçmişi
İyi olmasına cok sevindim bencede biran önce bağlatsinda gelsin aramıza o hoş sohbetinden mahrum bırakmasın bizleri :)) haber verdigin icin teşekkür ederiz Umutcum :))
kıss allah kahretemsın 5 kısıyız kımse konusmuo
kendı kendıme konusup duruom:)))
hayela senı cok merak edıorum yaa kımsın naparsın hep göruorum asağıda
Bence kadın kesin biliyordu aldattigini ama iste kadın gururu bunu yediremez hele öyle küçük bir yerde Allah yardımcısı olsun kadının
ay sorma kuzum aynen bızım okul coğunun ayagında ayakkabı yokbi kere de bizi şaşırtsa nolur yaa nolur.......
bana dokunan bugün yine bin ahh işitir.
burası sabah 10 dereceydi. sınıf buzzz gibiydi.kalorifer zaten yanmaz adam akıllı ki daha da yanmaya başlanmadı. elektrik sobası yakayım dedim priz bozuk çıktı. yaptırayım dedim beceriksiz bi adam geldi yapamadı. elim ayağım sırtım buz kesti. koridorda nöbetçiydim iyice ceyran yapıyor iki kat dondum. pencerelerden tahta parlıyor diye perdeleri kapatıyoz içerisi karanlık oluyo 2 tane 60 lık lamba var zindan gibi sınıff.çocuklar zaten 7-8 tanesi dışında dediğini bile zor anlayan cinsten.çoğunun babası da anneside işsiz. zaten bi çoğu ilkokul mezunu yada değil.2 tane ortaokul mezunu var. sifonlar bile çalışmıyor wc ye bile giremedim. ha bire hapşurup duruyorum. boğazımda yanmaya başladı. yine bana hastalık görünüyor.yokluk içinde bişeyler yapmaya çalışıyoz. ülkemin hali içler acısı. benim halim de ondan beter. allah beterinden saklasın ama ev hanımı olmak istiyorum galiba........allah kocamın işlerini yoluna soksun....
aslında en erken 13.gun düşerdibi kaç gün daha bekleyelim belki yükselir. hep bu vakitte mi düşüş başlıyor?
Selam kızlar,
Ben çido, 34 yaşındayım eşim 33, 5 yıllık evliyiz 3.5 yıldır çocuk istiyoruz. aşılama denedik tutmadı, tüp bebek denedik ilk testte pozitif çıktı ikincide negatifi gördük(
tüp bebeği geçtiğimiz aralık ayında yaptırmıştık, dondurulmuş 4 embriyomuz var.... ama ben artık normal yollardan çocuk sahibi olmak istiyorum. öyleki gerçekten istiyomuyum acaba diye soruyorum bazen kendime, ama ne zaman bi hamilelik haberi alsam ağlamak istiyorum. bu hasetimden mi kaynaklanıyo bebek özleminden mi başarısızlık hissindemi çözemedim... kafam allak bullak... oooofffffff.....
kızlar ben biraz kız kardeşime gitmiştim nasıl diye bir bakayım dedim (bıdıkın annesinnin yanıda kalıyordu bu süreçte )eh toparlanmış (şaşırtıcı ama çok iyi ben bile daha üzğünüm ondan ) ama çok ilginç bir şey oldu (ilk kez duyuyorum )kız kardeşim has aradı durumunu haber vermek için onlarda kardeşime SİZİN DONDURULMUŞLARINIZ VAR ANCAK BU DONDURULMUŞLARI ŞİMDİ KULANIRSANIZ (bu kardeşimin ilk denemesi hem devletten hemde genel olarak ilk denemesiydi)İKİNCİ HAKINIZ DEVLETTEN ÖLÜYOR DEMİŞLER şaşkınlıklar içindeyim ben bunu ilk kez duydummmm
çok sevindimmm iyi olmasınakıslaaaarr janınesii aradımmmm numarasını buldum bı arkaadstan
kıslar geçmişe soyle bı baktım yeterimmm canım bende donmusalrı kullanınca gıttığını bılmıodum
yaaa
bı ıyı arastırsana yaa
bu arada hanı b ızım okulda bı kadın vardı esı aldatıodu evlı bı kadınla
soyledı bugun arkadaslar kesınlıkle ıannamam ımkansız demişş
arkaadsın bırı gözuyle gormuss ama ınanmıo gozumle gorsem gozume değikl ona ınaanırım dıo
napalım kendısı bılır bız bıraz dıkkta etsın amadı bu kadar boş bırakıp 1.5 ay tatıllere gıtmesın dıye
soyledık vijdanımız rahataldı....
bende ılkkez duydum kuzum ya ben hiç raporlu yaptırmadım
o konuyu cok ıyı bılmıorum ama 3.yılı yenı doldurduk cunku ıstesekde rapor vermıolardı
alla alla sadece 500 lıra transfer ucretı alıolar kı zaten donmusta
ben sızın yerınızde olsam ucret verır yaptırırım trasferı
gerekırse raporu baska sefre kullanırsınız hakkınız ssaklı kalsın gerek klamz umarımk ama..
selamlar kızlar,
nasılsınız?ben bayağıdır girmiyordum...nasıl gidiyor çalışmalar...
bizde bir değişiklik yok...daha önce yazmıştım eşimin sperm sayısı 0 çıkmıştı...varikosel dediler 2 gün önce eşim çift taraflı varikoselden ameliyat oldu...başarılı geçti..bakalım bu bizim için nasıl bir gelecek hazırlayacak...tüp düşünüyorduk ama en az 3 ay geçmesi gerekiyormuş...bakalım artık Rabbimden hayırlısı...hepiniz Allaha emanet olun...
benimde sana güzel bir haberim var hani diğer topikte bir arkadaş vardı neslyy hamileymişşşşşşşşşşş diğer tarafa yazmış çok sevindimm
çok sevindimmm iyi olmasına
canım bana çok saçma geldi dondurlmuşları kulanınca hakının ölmesiii (ayrıca dondurma işleminden önce has bize bu konuda bir şey dememdi)yarın ünvrst gideceğim (balcalı)oraylada konuşacağım bakalım onlar ne diyecekler kuzum kardeşimde haziran gibi donmuşları denmeyi düşünüyordu ama böyle olunca şimdi haziranda yeniden sgk ile bir denme yapıp donmuşları sonraya bırakmayı düşünüyorrr
selamlar kızlar,
nasılsınız?ben bayağıdır girmiyordum...nasıl gidiyor çalışmalar...
bizde bir değişiklik yok...daha önce yazmıştım eşimin sperm sayısı 0 çıkmıştı...varikosel dediler 2 gün önce eşim çift taraflı varikoselden ameliyat oldu...başarılı geçti..bakalım bu bizim için nasıl bir gelecek hazırlayacak...tüp düşünüyorduk ama en az 3 ay geçmesi gerekiyormuş...bakalım artık Rabbimden hayırlısı...hepiniz Allaha emanet olun...
bi gariplik olması iyi bişey. her zamanki gibi olması adet gelmesi demek..askolsunn ne guzel tablon sabıtlenmıs daha ne ıstıosunn aaaa:)))))))
benımde dpoda 11 de duşmezdı atesım hiç
zaten bu ay zıvanadan cıktı hep bı garıplık vardı:))))
çok zor bi karar nasıl söylediniz hayret valla. ama kadın inanmaz bence o gurur yapmış kesin biliyodur zaten....kıslar geçmişe soyle bı baktım yeterimmm canım bende donmusalrı kullanınca gıttığını bılmıodum
yaaa
bı ıyı arastırsana yaa
bu arada hanı b ızım okulda bı kadın vardı esı aldatıodu evlı bı kadınla
soyledı bugun arkadaslar kesınlıkle ıannamam ımkansız demişş
arkaadsın bırı gözuyle gormuss ama ınanmıo gozumle gorsem gozume değikl ona ınaanırım dıo
napalım kendısı bılır bız bıraz dıkkta etsın amadı bu kadar boş bırakıp 1.5 ay tatıllere gıtmesın dıye
soyledık vijdanımız rahataldı....
kıslaaaarr janınesii aradımmmm numarasını buldum bı arkaadstan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?