Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

walla eşim aktardan alığımız arı sütü - polen, ginseng veonlarca çeşit daha bitkiden oluşan bi karışımdan kullandı, banamısın demedi.. (iyi de para verdiydik he :) tık yok!

bi izmirli daha geldi 3 olduk hadi bakalım.
eşine nasıl tedaviler uygulandı gelişme olmadı mı? tüp denemeni nerde yaptın?
fotolarına baktım aynı yerde evlenmişiz:) balçova tarafında mısın?

Son düzenleme:
kızlar ben biraz kız kardeşime gitmiştim nasıl diye bir bakayım dedim (bıdıkın annesinnin yanıda kalıyordu bu süreçte )eh toparlanmış (şaşırtıcı ama çok iyi ben bile daha üzğünüm ondan ) ama çok ilginç bir şey oldu (ilk kez duyuyorum )kız kardeşim has aradı durumunu haber vermek için onlarda kardeşime SİZİN DONDURULMUŞLARINIZ VAR ANCAK BU DONDURULMUŞLARI ŞİMDİ KULANIRSANIZ (bu kardeşimin ilk denemesi hem devletten hemde genel olarak ilk denemesiydi)İKİNCİ HAKINIZ DEVLETTEN ÖLÜYOR DEMİŞLER şaşkınlıklar içindeyim ben bunu ilk kez duydummmm

kıslaaaarr janınesii aradımmmm numarasını buldum bı arkaadstan
hepınzıe cok cok slmı var bı sure sonra ınternet bağlanacakmıs dönecek aramıza
ınsallh:)sesı ıyı gelıodu hepınız onun ıcın de dua edın ne olur:)
bende yemek yapıorumm tek tek okuyamadım geçmişi

kıslar geçmişe soyle bı baktım yeterimmm canım bende donmusalrı kullanınca gıttığını bılmıodum
yaaa
bı ıyı arastırsana yaa
bu arada hanı b ızım okulda bı kadın vardı esı aldatıodu evlı bı kadınla
soyledı bugun arkadaslar kesınlıkle ıannamam ımkansız demişş
arkaadsın bırı gözuyle gormuss ama ınanmıo gozumle gorsem gozume değikl ona ınaanırım dıo
napalım kendısı bılır bız bıraz dıkkta etsın amadı bu kadar boş bırakıp 1.5 ay tatıllere gıtmesın dıye
soyledık vijdanımız rahataldı....

kıss allah kahretemsın 5 kısıyız kımse konusmuo
kendı kendıme konusup duruom:)))
hayela senı cok merak edıorum yaa kımsın naparsın hep göruorum asağıda

İyi olmasına cok sevindim bencede biran önce bağlatsinda gelsin aramıza o hoş sohbetinden mahrum bırakmasın bizleri :)) haber verdigin icin teşekkür ederiz Umutcum :))

İyi olmasına cok sevindim bencede biran önce bağlatsinda gelsin aramıza o hoş sohbetinden mahrum bırakmasın bizleri :)) haber verdigin icin teşekkür ederiz Umutcum :))

ayy sağol kuzum yaa valal kendıme deli damgası vurmak uzereydim:))))
hepınızı sorduuu te tek slm soyledı 1 saatten fazla konustuk guldukk cok ozlemısım bende
rica ederım cnm:))))

kıss allah kahretemsın 5 kısıyız kımse konusmuo
kendı kendıme konusup duruom:)))
hayela senı cok merak edıorum yaa kımsın naparsın hep göruorum asağıda

Bence kadın kesin biliyordu aldattigini ama iste kadın gururu bunu yediremez hele öyle küçük bir yerde Allah yardımcısı olsun kadının

ay sorma kuzum aynen bızım okul coğunun ayagında ayakkabı yok
na napacaksın ıste yapacak bksey yok elımızden gelenı yapıoz bısekılde
bi kaç gün daha bekleyelim belki yükselir. hep bu vakitte mi düşüş başlıyor?
aslında en erken 13.gun düşerdi
regl gunumu 27.gun erdı ff yani bugun daha 22.gun 5 gun var
zaten en erken 27 de oluorum ben
bakalım yarın belkı artar:)))))

hoşgeldın çido sankı senı hatrılıyor gıbıyım yaaa:)))
ee doğru yeredın ozaman gaz verıoz bırde bırbırırmıze burda:))))

bende ılkkez duydum kuzum ya ben hiç raporlu yaptırmadım
o konuyu cok ıyı bılmıorum ama 3.yılı yenı doldurduk cunku ıstesekde rapor vermıolardı
alla alla sadece 500 lıra transfer ucretı alıolar kı zaten donmusta
ben sızın yerınızde olsam ucret verır yaptırırım trasferı
gerekırse raporu baska sefre kullanırsınız hakkınız ssaklı kalsın gerek klamz umarımk ama..

benimde sana güzel bir haberim var hani diğer topikte bir arkadaş vardı neslyy hamileymişşşşşşşşşşş diğer tarafa yazmış çok sevindimm

çok sevindimmm iyi olmasına

canım bana çok saçma geldi dondurlmuşları kulanınca hakının ölmesiii (ayrıca dondurma işleminden önce has bize bu konuda bir şey dememdi)yarın ünvrst gideceğim (balcalı)oraylada konuşacağım bakalım onlar ne diyecekler kuzum kardeşimde haziran gibi donmuşları denmeyi düşünüyordu ama böyle olunca şimdi haziranda yeniden sgk ile bir denme yapıp donmuşları sonraya bırakmayı düşünüyorrr

selamlar kızlar,
nasılsınız?ben bayağıdır girmiyordum...nasıl gidiyor çalışmalar...
bizde bir değişiklik yok...daha önce yazmıştım eşimin sperm sayısı 0 çıkmıştı...varikosel dediler 2 gün önce eşim çift taraflı varikoselden ameliyat oldu...başarılı geçti..bakalım bu bizim için nasıl bir gelecek hazırlayacak...tüp düşünüyorduk ama en az 3 ay geçmesi gerekiyormuş...bakalım artık Rabbimden hayırlısı...hepiniz Allaha emanet olun...

hoşgeldın cnm hadı hayırlısı olsun bakalım
umarum vesıle olur da kednılığınden gelır:))))))

okudum kusum cok sukur yaa
bak sırayla herkes kalıo bızede gelecek bı gun ınsallah:)))
sen bi arastır bakalım cnm yaa ınsallah oyle değildir yaaa:)

geçmiş olsun canımmmm

askolsunn ne guzel tablon sabıtlenmıs daha ne ıstıosunn aaaa:)))))))
benımde dpoda 11 de duşmezdı atesım hiç
zaten bu ay zıvanadan cıktı hep bı garıplık vardı:))))
bi gariplik olması iyi bişey. her zamanki gibi olması adet gelmesi demek..
sabitlenmiş olması iyi mi ki . boş boş boş ben bliyorum.istemyom zaten gelmezse gelmesin.
çok zor bi karar nasıl söylediniz hayret valla. ama kadın inanmaz bence o gurur yapmış kesin biliyodur zaten....

janiye benden de selam söyleseydin onu özledim bende. iyi olduğuna çok sevindim. gelsin artık ona ihtiyacımız var.

benim de canım sıkkın eşim bi iş değişikliği yapacaktı ve hep yanımda olacaktı ama olmamış.çok morali bozuk. allahım artık bi çıkış yolu göster....

Son düzenleme:
Selam canlarım şöleee bir kaç sayfaya bakalbildim tanıdık tanımadık herkese sevgileerrrben son bir kaç ayda geldim gelemedim oldu geçen sene bu zamanlar tüp yapmaya başlamış olmuş idimm:Selde var 3 tüp bir aşılama sıfır bebek:2:hemde 3 farkklı tedavi hee donmuş monmuş diil:Sşimdi 3 donmuş bebe var hazırda ama bu kezde ben hazır olamadımbebe yapacam diye işe güce ara vermiş idiimm:Ssonrada ha deyince iş bulamyısun tabi:Sşimdide yüksek lisansa başladım ahahaabaktım bebe gelmiyo iş istediğim gibi olmuyo yine oldum öğrenci anlayacağınız bu kezde dersler zorluyor bari arada deneyeyim diyorum okula ulaşmak zaten baya zorr anadolu yakassınndan tee beyazıtaa gidiommS:cesaret edemiom yolculuk yapıcam diye:Sböle işte bide cihazdan aldım yumurtlama takibi yapacaz diye başıma iş aştıımm bugün 21. gün halaaa yumurtlamadııııııııııııııııııııııımmmmmmhepinici candan öpeerimmalayınıızzz dualarımdaaaasınızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…