- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.161
bi gariplik olması iyi bişey. her zamanki gibi olması adet gelmesi demek..
sabitlenmiş olması iyi mi ki . boş boş boş ben bliyorum.istemyom zaten gelmezse gelmesin.
çok zor bi karar nasıl söylediniz hayret valla. ama kadın inanmaz bence o gurur yapmış kesin biliyodur zaten....
bakalım kusum yaa ateş topişinden cardelens hamıle ve kızın en yuksek atesı kez oda 36.7janiye benden de selam söyleseydin onu özledim bende. iyi olduğuna çok sevindim. gelsin artık ona ihtiyacımız var.
benim de canım sıkkın eşim bi iş değişikliği yapacaktı ve hep yanımda olacaktı ama olmamış.çok morali bozuk. allahım artık bi çıkış yolu göster....
Selam canlarım şöleee bir kaç sayfaya bakalbildim tanıdık tanımadık herkese sevgileerrrben son bir kaç ayda geldim gelemedim oldu geçen sene bu zamanlar tüp yapmaya başlamış olmuş idimm:Selde var 3 tüp bir aşılama sıfır bebek :2:hemde 3 farkklı tedavi hee donmuş monmuş diil:Sşimdi 3 donmuş bebe var hazırda ama bu kezde ben hazır olamadım bebe yapacam diye işe güce ara vermiş idiimm:Ssonrada ha deyince iş bulamyısun tabi:Sşimdide yüksek lisansa başladım ahahaa baktım bebe gelmiyo iş istediğim gibi olmuyo yine oldum öğrenci anlayacağınız bu kezde dersler zorluyor bari arada deneyeyim diyorum okula ulaşmak zaten baya zorr anadolu yakassınndan tee beyazıtaa gidiommS:cesaret edemiom yolculuk yapıcam diye:Sböle işte bide cihazdan aldım yumurtlama takibi yapacaz diye başıma iş aştıımm bugün 21. gün halaaa yumurtlamadııııııııııııııııııııııımmmmmm hepinici candan öpeerimm alayınıızzz dualarımdaaaasınızzzzzz
umutttttttttt gördümm seniiii:)son bi bakim kimse yok mu derkeeennnnasılsıınnn ne var ne yokkk
aaayyyy yazdığını görmeden yazmışımmmişallah daha sık gelicem canım nasılsın nasıl gidio
ıyılıkk kuzumm napımmm amelıyattan sonrakı 5 ayımızz
değerlerımız duzeldı bıraz hareket hala ilerı hızlı %0 ama
ondan kalamıorum doğal ama kalan var benden onlardan umut topluorum:))))
ben ovulasyon etstlerıne guvenmıorum cnm yaa 6 saat pıkte kalıo
onu yakalamak zordur dıye dusunuorum kı ben bazı aylar kontrole gıtmeme ragmen
cıft cızgıyı yakalamdım ama takıpde catladı yumiş
ateş ölçme cok daga sağlıklı gırıp fılan değilsen:)))
canım yaaaaaaaaaa godesss yakladıydıı yaaa aynı cihazımızzzz bu tek kullenımlıktanda diil ama akıntımda yok umutcum yaaaaaaaiçime kaçtım ahahahaha peki tedavi vs. için ne kadar zaman verdiin var mı bi düşüncenn doğal yolla şu kadar daha deneyeyim diye?:26:
canım yaaaaaaaaaa godesss yakladıydıı yaaa aynı cihazımızzzz bu tek kullenımlıktanda diil ama akıntımda yok umutcum yaaaaaaaiçime kaçtım ahahahaha peki tedavi vs. için ne kadar zaman verdiin var mı bi düşüncenn doğal yolla şu kadar daha deneyeyim diye?:26:
iyi geceler kızlar bende geldim:))) bugün aşılama oldum çok ii geçti ve bende çok iyiyim bişey hissetmiyorum ağrı falan.doktorum çok ii geçti sorunsuz oldu dedi.bana dua edin lütfeeeennn
benımde yakaaldığım aylar olmustu ama arada sılık cıkıp duruodu:)
ben ares ölçmeyıde reglın ılk gununden yapmıorum 10 .gun başlıoruym yuksleınce 3 gun olcuorum bıttırıorum
bu ay olctum bıtek..stres de olmuosun:))))
yarıyıl tatılıne kadar doğal denıoruz cnm olmazsa 3-4 kez ust ıste aşılama yaptırcaz
hayrlısı bakalım:)))))
iyi geceler kızlar bende geldim:))) bugün aşılama oldum çok ii geçti ve bende çok iyiyim bişey hissetmiyorum ağrı falan.doktorum çok ii geçti sorunsuz oldu dedi.bana dua edin lütfeeeennn
az önce bunu yaptım ona beni üzme seni çok bekledim bebeğim ne olur gel dedim:)))))
canım sayı durum ne oldu ameliyat sonu sizin?aşılama çok kolayy yaa hergün yapabilirimmmmDD valla ben klomenle denediydiim sonrası kistim oldu kafam kadar ama işe yaradıydı bende klomen hayırlısı işallahhhhh gerek kalmasın hiçbişeyee yaaaaaa:
selammmm haydi hayırlıı olsunnnnnnnnsakın ölee bırakma sizde deneyin bu süreeeçtee evdeee boll bol çalışınn şansızınızı artırrırr drunuzda sölemiştir gerçi ama hayırlı haberler ver işallahhh
canım sayı durum ne oldu ameliyat sonu sizin?aşılama çok kolayy yaa hergün yapabilirimmmmDD valla ben klomenle denediydiim sonrası kistim oldu kafam kadar ama işe yaradıydı bende klomen hayırlısı işallahhhhh gerek kalmasın hiçbişeyee yaaaaaa:
selammmm haydi hayırlıı olsunnnnnnnnsakın ölee bırakma sizde deneyin bu süreeeçtee evdeee boll bol çalışınn şansızınızı artırrırr drunuzda sölemiştir gerçi ama hayırlı haberler ver işallahhh
ben bıde sey dıorum ne olur bebeğim sen de dua et allaha kavustursun bızı
belkı senın duan daha makbuldur dıorum
kafay yıyorum sanırım:)))))
cnm sayı 20 ıle 30 mılyon arasında değişio
ama ılerı hızlımız yok ılerı yavaslarda ulasırsa yumurtaya derın teyzesi onu beklıoz:))))
haklısın canım bu geceyi geçicez yarın denemeye devam.bu arada aşılamadan sonra 20 dk kadar yatırdılar beni.normalde bir kısmı dışarı akmalı değilmi kalkınca falan benim hiç damlamadı bile.iyiyemi işaret acaba.hayırlısı olur inşllah..
şekerlerr ben kaçarr erken kalkıcam sabahh gec bıle kaldımm:)))
iyi gecelerr herkes ruyasında beebişini görsün yada bi işaret:))))
valla canım bende de olmamıştı akıntı :26:bence sen yaruından sonra gün aşırı dene hayatıminşallah sebep olsun kavuş yawrunaaaa hemencikkkk
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
senin tutmuşmuydu tatlım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?