Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayyy gerçekten miii Allah bağışlasın, acılarını göstermesin inşallah..
ben de daha moralliyim bugünlerde çok şükür ilaç iyi geldi tansiyonum düzeldi içim biraz daha rahat çok şükür..
senden naber??

ıkızlerımm napıosunnn
yemek mı hazılrıosun acık unuttun heralde:)))))
yok kuzucum kuzey güney i izliyodum netten. kotamda dolmuş ama yemek dünden vardı yanına sebzeli şehriye pilavı yaptım çok güzel oldu ama kociş yolda daha gelmedi...
bacılarım nasılsınız bakalım bu günnnnn

yetercimmmmmmmmm,
iyiyiz sen nasılsın kardeşin nasıl oldu? daha iyice mi?

[QUOTE=ikizler5;21360147]yok kuzucum kuzey güney i izliyodum netten. kotamda dolmuş ama yemek dünden vardı yanına sebzeli şehriye pilavı yaptım çok güzel oldu ama kociş yolda daha gelmedi...

yetercimmmmmmmmm,
iyiyiz sen nasılsın kardeşin nasıl oldu? daha iyice mi?[/QUOTE]

afiyet olsun kuzummm
canım iyi yaaaa ben olmadığını biliyordum o yüzden üzülmedim diyor (kardeşim 6. hsine çok güvenir de)

yaaa ben takıntılı mıyım neyim? şimdi de takıldım kaldım laparoskopi yaptırmam gerekli mi diye? neden bu dr lar a her şeyi sen soracaksın acaba? eşim de şimdi ameliyat olursam da bişey çıkmazsa kafayı yer. beklemedin gittin ameliyat oldun daha yıllarca bekleyecektik diye :)))))))))

ay canım laporoskopiyi 3000 çok değilmi ya banada 3000 dediler sonra 2000 dediler bana çok geliyoooyani normalde 200-300 tl yeyaptıran ark var bende kistlerim için dedi ameliyat ama ben olmuyorum hem parasal hemde ameliyat riskli yani kistleri alırken yumurta rezervini bozuyo ay aman ne zor bu işler ya offfff

canım iyice araştırıp emin olmadan yaptırma bence.benim de doktorum histeroskopi yapalım dedi.3. başarısızlıktan sonra rutinde bakıyoruz göremediğimiz bişey var mı diye dedi.bayramdan sonra yaptıracağım.bakalım ne çıkacak.aslında korkuyorum:18::18:

ayy cok sevındım kuzum daha ıyı olmana
bende ıyıyım canım beklıorum hz ıbrahıme yaşlılığında gelen
mucizenin bana gençliğimde gelemsını beklıorum kuzum
dularında benı de kelyın meryem elıfle:)))
bacılarım nasılsınız bakalım bu günnnnn
ıyıyız kuzuu sen napıosunnn son gelişmelr neler
ıkızlercım bende unıv. hastanesınde 300 lr hıstereskopı yaptırdım
baska bı arkadasım 5 bın lra yaptırdı ozelde
yanı ege unıv.de yapan yokmu yada herhengi bı unıvde 9 eylulde olur okadar para cok ve yazık
bı tup yaparsın nerdeyse o paraya
hem ıcın rahat değilse yaptır senınkı mantıklı olr cunku tıkanma var zaten cnm

nisacım nasılsın neler yapıosun

iyiyim canım .sen nasılsın arada gelip gidiyorum buraya.okul işleri için koşturuyorum bu ara.dersaneye kaydoldum.okul kaydı falan. zaman geçiyor işte.adetimi bekliyorum bide.yine belirtiler başladıkırmızı kartı yerim bi kaç güne....

adaşımmm topiğin varmış yeni gördümmm hehehehe

şimdi bende pıhtı sorunu çıktı ama belkide rahim filminde gözükmeyen bişi vardır diye onuda istiyorum aranızda histeroskopi yaptıran oldumu
inş.hepinizi kendiliğinden gelir bebişi benide 2.tüpe çağırmadı umudu kestimi ne doktorum

hoşgelsın adasım evet yaa napım ates topiğinde fılan her gun bırı hamıle kalıo
bızım kalmamız bıraz daha zor onun ıcın actım burayı nherzaman beklerız:))
2bfc94 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada tablom

evet canım ben yaptırdım 2 tup tutmayınca hıstereskopi
2 tuptan sonra esım yenıden amelıyat oldu değerler ondan sonra duzeldı
ılk amelıyatı yapan hiç basarısız bı amelıyat yapmıs eskı sısıtemle

yazık yaaa vallahi bizlerle oynuyorlar artık artık düzene girmiş herşey bu ateşte yakıyo anacummm gelicekmi nee inşallahhhhhhhhhhh

bende yaptırıcam galiba hist.tam karar verememekle birlikte

yazık yaaa vallahi bizlerle oynuyorlar artık artık düzene girmiş herşey bu ateşte yakıyo anacummm gelicekmi nee inşallahhhhhhhhhhh

bende yaptırıcam galiba hist.tam karar verememekle birlikte

aklında soru ısaretı varsa yaptır cnm ben cok rahataldımm yaptırınca
cunku hep rahmımde bısey var ondan olmuo dıodum,ayy ınsallh cnm yaa bakalım:)))

next in dr u var yaa prof onunla görüşücem onun kararına göre yaptırırım zatende . o da işte çok pahalıya patlar.

9 eylülde asistanlar yapıyomuş.şimdi müdahele gerekirse açmaya falan kalkarlar hiç güvenemiyorum ben.o yüzden iyi bi dr a pahalıda olsa yaptırsam mı ki tüp denemeden önce
yoksa tüp olmazsa ben kahrolurum neden yaptırmadım diye.
zaten rüyamdada ameliyatı oldum dr iyi ki yapmışız bak bi sürü sorun varmış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…