- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.241
ayşecimm nasılsınnnnn
bak sana bı habe rvereyım nilu vardı o ıkızlwrını 24. haftada doğurmus
ve ıkısıse turp gızı sen 26 dasın maaşallahh
kıı ben ıenıorum 38 haftaya kadar hiçbişeycık olmayack gelme dur de sözlesme yap elıf meryemle:)
yok kuzucum kuzey güney i izliyodum netten. kotamda dolmuş amaıkızlerımm napıosunnn
yemek mı hazılrıosun acık unuttun heralde:)))))
bacılarım nasılsınız bakalım bu günnnnn
afiyet olsun kuzummm
canım iyi yaaaa ben olmadığını biliyordum o yüzden üzülmedim diyor (kardeşim 6. hsine çok güvenir de)[/COLOR]
yaaa ben takıntılı mıyım neyim? şimdi de takıldım kaldım laparoskopi yaptırmam gerekli mi diye? neden bu dr lar a her şeyi sen soracaksın acaba? eşim de şimdi ameliyat olursam da bişey çıkmazsa kafayı yer. beklemedin gittin ameliyat oldun daha yıllarca bekleyecektik diye :)))))))))
ayy cok sevındım kuzum daha ıyı olmanaayyy gerçekten miii Allah bağışlasın, acılarını göstermesin inşallah..
ben de daha moralliyim bugünlerde çok şükür ilaç iyi geldi tansiyonum düzeldi içim biraz daha rahat çok şükür..
senden naber??
ıyıyız kuzuu sen napıosunnn son gelişmelr nelerbacılarım nasılsınız bakalım bu günnnnn
ıkızlercım bende unıv. hastanesınde 300 lr hıstereskopı yaptırdımyaaa ben takıntılı mıyım neyim? şimdi de takıldım kaldım laparoskopi yaptırmam gerekli mi diye? neden bu dr lar a her şeyi sen soracaksın acaba? eşim de şimdi ameliyat olursam da bişey çıkmazsa kafayı yer. beklemedin gittin ameliyat oldun daha yıllarca bekleyecektik diye :)))))))))
canım iyice araştırıp emin olmadan yaptırma bence.benim de doktorum histeroskopi yapalım dedi.3. başarısızlıktan sonra rutinde bakıyoruz göremediğimiz bişey var mı diye dedi.bayramdan sonra yaptıracağım.bakalım ne çıkacak.aslında korkuyorum:18::18:
ayy cok sevındım kuzum daha ıyı olmana
bende ıyıyım canım beklıorum hz ıbrahıme yaşlılığında gelen
mucizenin bana gençliğimde gelemsını beklıorum kuzum
dularında benı de kelyın meryem elıfle:)))
ıyıyız kuzuu sen napıosunnn son gelişmelr neler
ıkızlercım bende unıv. hastanesınde 300 lr hıstereskopı yaptırdım
baska bı arkadasım 5 bın lra yaptırdı ozelde
yanı ege unıv.de yapan yokmu yada herhengi bı unıvde 9 eylulde olur okadar para cok ve yazık
bı tup yaparsın nerdeyse o paraya
hem ıcın rahat değilse yaptır senınkı mantıklı olr cunku tıkanma var zaten cnm
nisacım nasılsın neler yapıosun
adaşımmm topiğin varmış yeni gördümmm hehehehe
şimdi bende pıhtı sorunu çıktı ama belkide rahim filminde gözükmeyen bişi vardır diye onuda istiyorum aranızda histeroskopi yaptıran oldumu
inş.hepinizi kendiliğinden gelir bebişi benide 2.tüpe çağırmadıumudu kestimi ne doktorum
adaşımmm topiğin varmış yeni gördümmm hehehehe
şimdi bende pıhtı sorunu çıktı ama belkide rahim filminde gözükmeyen bişi vardır diye onuda istiyorum aranızda histeroskopi yaptıran oldumu
inş.hepinizi kendiliğinden gelir bebişi benide 2.tüpe çağırmadıumudu kestimi ne doktorum
evet canım ben yaptırdım 2 tup tutmayınca hıstereskopi
2 tuptan sonra esım yenıden amelıyat oldu değerler ondan sonra duzeldı
ılk amelıyatı yapan hiç basarısız bı amelıyat yapmıs eskı sısıtemle
yazık yaaa vallahi bizlerle oynuyorlar artık artık düzene girmiş herşey bu ateşte yakıyo anacummm gelicekmi nee inşallahhhhhhhhhhh
bende yaptırıcam galiba hist.tam karar verememekle birlikte
next in dr u var yaa prof onunla görüşücem onun kararına göre yaptırırım zatende . o da işte çok pahalıya patlar.canım iyice araştırıp emin olmadan yaptırma bence.benim de doktorum histeroskopi yapalım dedi.3. başarısızlıktan sonra rutinde bakıyoruz göremediğimiz bişey var mı diye dedi.bayramdan sonra yaptıracağım.bakalım ne çıkacak.aslında korkuyorum:18::18:
ayy cok sevındım kuzum daha ıyı olmana
bende ıyıyım canım beklıorum hz ıbrahıme yaşlılığında gelen
mucizenin bana gençliğimde gelemsını beklıorum kuzum
dularında benı de kelyın meryem elıfle:)))
ıyıyız kuzuu sen napıosunnn son gelişmelr neler
ıkızlercım bende unıv. hastanesınde 300 lr hıstereskopı yaptırdım
baska bı arkadasım 5 bın lra yaptırdı ozelde
yanı ege unıv.de yapan yokmu yada herhengi bı unıvde 9 eylulde olur okadar para cok ve yazık
bı tup yaparsın nerdeyse o paraya
hem ıcın rahat değilse yaptır senınkı mantıklı olr cunku tıkanma var zaten cnm
nisacım nasılsın neler yapıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?