Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ee mantıklı ama onun tüpleri de açılmıştı lap. la şimdi ne alemde acaba? aşılama için önemli !!

next zil çalcak çabuk okuuuuu........

yok o lap. yaptırmadı histereskopı yaptırmıs
ama cok ağrılı oluo dıye rahım fılmını yaptırmamıs
once tuplerın durumnuu bı gör dedım
mutlaka yaptır dedım
esı bı dha asla tup yapmam demiş bende sızın değerlerınız ıyı ıstediğin kadar aşılama deneyebılrısın dedım
benım ılk bebğine hemen kalan arkadasım ıkıncıye 8. ayda zor kaldı
yanıı demkki 8 asılama yapsa ancak olacakmıs:))))
bence sen de su lap. bı konus bakalım maden acıklık var bıraz açılabılırde
alaren dıye bı kadıncağız vardı 12 yılın ardından lap. le tuplerını actırdı 4 tup beebk denemsınden sonra doğal kaldı:)

bence nextler kapandı bu hafta yumurtayı kaçırmayak dıye:))
kıııss ıkı kere çatlattınız valla jelıde surdunn ohhhh:))))

canım laparoskopi fiyatını bilmiyorum miyom ameliyatı, açık amaliyat,5bin aldı çok biliyorum ama sonuç güzeldi laparskopi farklıdır boşuna lap yapmaz hoca da bizim yollardan geçmiş 9. tüple bebelerine kavuşmuşlar bu yüzden bizi anlayacağını düşünüyorum güveniyorum kk ya giricem faceye girmiyorum beni hastalandırıyo orası burası iyi gizliden yazışacam bundan sonra jelle baya çalıştık bakalım görcez 29unda

nerde yapıyor peki üni de yapamıyor dedi sekreter.

hadi hayırlısı canım bakalımmm
persembe yıne dua okuyopruz ıstersen
kenzul ars yıne
hapımız tek tek burdan hamıleyımm diye duyuracağız cnm hele senın rahmın bılıo gebelığı bızden daha sanslısın
o konudaa:)))

ben geçen hafta okudum bu hafta da okurum Allah yüzümüzü güldürsün sağ sağlim kavuşak bebelere inşallah AMİN

Aranıza girdim ama bana şöyle güzel ağızda dağılan sünger kek tarifi verir misiniz ? :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

nerde yapıyor peki üni de yapamıyor dedi sekreter.

BEN EGEPOLDE OLDUM ameliyatı ünv yapmıyo neden bilmiyorum sanırım anabilimdalından da ayrılmış bi de bi dr daha var ben bizi tanıyo diye buna gi,diyim diyorum kocaya sorup sana söyelerim

Kızlar ben Laparoskopi olmuştum 2010 Kasım ayında 3000 tl verdim içinde doktor, hastane , anestezi parası vardı

Son düzenleme:
ben geçen hafta okudum bu hafta da okurum Allah yüzümüzü güldürsün sağ sağlim kavuşak bebelere inşallah AMİN

amınn canım ınsallahh valla yakın zamanda bı haberler alıcaz bırrımızden
ama bakalım ılk kımden olcek:))allahın ıznıylee
ben sporumu yaptımm dusa kacıorumm sekerler:)))))

perde yıkıyorum ya buruşacak diye gittim onu astım hıh sanki buruşmamış daa!!!
iyi bi dr sa ona da gidebilirim ama bu adamı araştırdım bayaa içimne sindi gibi. bi görüneyim diğer adetle.

Kızlar ben Laparoskopi olmuştum 2010 Kasım ayında 3000 tl verdim içinde doktor, hastane , anestezi parası vardı

canım biraz anlatsana. tanı koyma amaçlı mı yaptırmıştın?.yoksa zaten tanı koyulmuşmuydu? hemen ertesi ay hamile kalabiliyomusun yoksa 2-3 ay korunman mı gerekiyor? benim tek tüpüm kapanmış diğerininde durumu belirsiz.doğal yoldan kalma şansımı belki artırır.çünkü yumurtam çatlıyo spermler de iyi sayılır. ama ben tüp bebek bile yaptırsam içerinin bi şekilde gözle görülmesini istiyorum. çünkü tüp bebek de de sağlıksız tüpler sorun çıkarıyor muş.

naber kızlar nasılsınız? bugünü de yedik ya mutluyum valla :)) hergün sabah Allahım lütfen bugün çabuk geçsin diyorum, geçiyor da galiba... ya da ben yaşlandım :))) ayyy her yanımda melankoli

naber kızlar nasılsınız? bugünü de yedik ya mutluyum valla :)) hergün sabah Allahım lütfen bugün çabuk geçsin diyorum, geçiyor da galiba... ya da ben yaşlandım :))) ayyy her yanımda melankoli

ayşecim nasılsın ? iyi gördüm seni. dert yok tasa yok sana yasak....

iyiyim çok şükür içimdeki futbol topunu saymazsak normal bir insanım :))))

ayşecimm nasılsınnnnn
bak sana bı habe rvereyım nilu vardı o ıkızlwrını 24. haftada doğurmus
ve ıkısıse turp gızı sen 26 dasın maaşallahh
kıı ben ıenıorum 38 haftaya kadar hiçbişeycık olmayack gelme dur de sözlesme yap elıf meryemle:)

Cnm benim tüplerde sıvı var diye şüphelendi doktor biraz tanı amaçlı yapıldı yani çok şükür sorun yokmuş çok çok az yapışıklıklar varmış onları düzeltmiş o kadar ben kasım başında oldum ocak ortası dondurulmuş tüp bebek tedavisi oldum ee zaten durumu biliyorsunuz tuttu ama sonu gelmedi.
Ama olduğum iyi oldu kafamdaki soru işaretleri gitti kesin bendede sorun var onun için olmuyor diyordum :))
Korkulacak birşey yok kolay işlem göbiş çevresinde 3 minik kesik oluyor ve dikiş atılıyor zaten bana fazla anestezi vermişlerdi 3 saat uyanamadım ( en kötü yanı oydu annem , eşim çok korkmuş toparlanmam 1 haftayı buldu :) Biraz ağrılar oluyor rahat oturup kalkamıyorsun , gülemiyorsun , hapşıramıyorsun ama hepsi geçiyor .
Eğer gerekliyse ki gerekli gibi görünüyor bence yaptır :)) hem 6 ay normal denersiniz laparoskopiden sonra doğal yolla hamile kalan çok arkadaş var :))

Laparoskopiden sonra en fazla 1 hafta korunduktan sonra çalışmalara kaldığınız yerden devam edebilirsiniz :))

Son düzenleme:

bak içime bi rahatlama geldi dr yapalım derse yaptırayım diğer ay . çünkü aynı korku bende de var. ya diğer tüp de sorunluysa salak gibi boş boş bekliyoruz yani. en azından belki bi sorun görürse halleder dr. ondan sonra olmazsa rahat rahat tüp bebek yaparız..
çok saolasın canım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…