Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

next kayboldu galiba kocası interneti kesti:)
hasta falan mı oldu noldu ki!!
kız gel artık şu dr una nasıl ulaşcaz bi anlat . gebe misin değilmisin bi de bakayım....

görmemişim mesajı
bende senin gibi mutlaka bi farklılık hissederdim diyorum. mesela bu ay memelerim acıyo ovulasyonla başladı hala geçmedi. ama bu daha önceleride oluyodu bende yani belirti gibi gözüküyo ama benim için değil.
umutlanma sen yine inşallah sürpriz yapar sana..
aman o saf salak kadın sonra sana saracak falan delirip. korktum ben boşver naparsa yapsın .

hiç doğal umudum kalmadı benim nedense yaaaa.
next in dr unu aradım.
bi de o görsün benim durumu. belki laparaskopi yapar.
bak ücreti sormayı unuttum onuda next e sorayım bari bi gelsede.

bende oyle dıorum cnm gelırsede surprız olsunn
4-5 gun gecemeden test yapmam bıde ateşim dusmemıs olursa
akıllandım evde test bıle bulkundurmuorum:))))))

hem müdürü dedikodu çıkardığını kabul ettiyse gidip hesap sorsa ya kocasının müdüründen. ben olsam o adamı parçalarım. ayy allah korusun.gururumu ayaklar altına aldın diye. bence kadın bilmemezlikten geliyoooo. amannn bana neyse:))))))))))

Son düzenleme:

sorma kuzu ınsan sınır oluo
kadın ınanmadıkça bıde sen kocana nıye ınanıosun yalan atıp duruodur
o mudur evet ebn de3dıkodu yaptım dermi:)
sonucta diğer kadının kocasıda hakım:))kan cıkar
neysekı onların tayını cıktı gittiler baska ıle:)))

next geçmişi okuyo galiba ama okuya okuya bitmez çok yazan oldu. çok seneler geçti çok seneler geçti ...........

ikiz yapar belki next bu çalışmayla. her gece her gece yandı geceler.......
tabi önce bi görse şu son sayfa kaynattıklarımızı.

ıkızlerımm bu arad bız jannyele aşılama konusunuda konustukk
onalrında sayı morfolojı ıyı ılerı hızlı %0 mıs aynı bızımkı gıbı
bende dedım aşılamaya deneyın bı kaç ay sonra ust uste deneyebılrısınız deedım
onunda aklına yattı bakalım:)))

kızlar yine okuldayım kendimi mutsuz hisstetiğim için girmedim itiraf edeyim kandırıldım eşim ve eşimin bi dr bayan ark. bu siteye girmeme konusunda beni ikna ettiler ama bu sefer 2 gündür rüyamda hep kaybettiğm bebeğimi görüyorum kayıbımdan beri 7 ay boyunca 2 kere görmüşken siteye girmeyince 2 günde 2 defa gördüm rüyanın içinde rüyalar görüyorum durumum iç açıcı değil artık evden girmicem girsemde kocaya gözükmücem papaz oluruız valla okulda da yakalanma korkusu offf benden böle işte ikizim bülent hocayı mı aradın ben bu adetle eğer dr ok derse ve bayrama denk gelmezse tüp denicem yoksa diğer ay artık neyin fiyatını soracaktın özelden tel veririm istersen

ee mantıklı ama onun tüpleri de açılmıştı lap. la şimdi ne alemde acaba? aşılama için önemli !!

next zil çalcak çabuk okuuuuu........

1- muayene fiyatı?
2- laparaskopiyi nerde yapıyo kaça patlıyo?
3- aradım c.tesi gelcekmiş yurt dışından.
4- güvenilir bi adam mi? paracı mı?boşuna laparaskopi yapmaz di mi beni?
5- face e giriyosundur ordan yazarım o zaman sana soracaklarımı.

kk konusundada en iyi kendi kararını verirsin... ne hissediyosun burda onu tart derim...eşinle de aranı bozma tabi

ay yazdım gitmemiş ilahi umut güldürdün beni millet yanlış anlayacak ağzım yüzüm büzüştü çaktırmıcam diye hahahahhhhaaaaa

canım benımm :))
sen kednını naıl hıssedıosan oyle yap ben buraya soyeld usnuorum
hanıı kanser olanalrda fılan terapı grupları var yaa
herkes ne hıseedıo soyluo fılan
bızde burda desarj oluoz bak hep beebkte değil konustukalrımız
ama sen evden gırme bı suer en azındn soınrada esının gelemdığı saatlerde girersın cnm
bende bı ara esım cok kızıodu opyle yapıorum 5 ten sonra gırmıodum hiç:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…