- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.201
kuzum valla gecen aylardan farklı hıçbişey yok supheleneceğim
ne akıntı ne göğüslerde bısey hersey aynı:)))onun ıcın de ben pek umutlanamıorum ya
dıorum ya cnm sankı hamıle olsam bıseyler farklı olurdu gıbı gelıo:)
aldatılan teyzenınde kocası guya muduryle konusmus oda bu dedıkodurlaı
kendısın cıkardığını kabul etmıs:))))salak saf da ınanmıs
bende artık dayanamadım sadece senın esının okulundan değil benım duyduğum bambaska bırı ve
burası dısında bı ılde görmus kendı gozyle dedım..ben sana ınan da ınanmada deme haddınıne sahıp değilim,sadece kafaının bı kosesınde hep bı soru ısrateı kalsın dedım
2 ay adamı yalnız bırakıp tatılere gıtme mesela dedım
kadınıntayının cıktığı yere tayın ıstıcek oluo adam
onu hatırlattım herkes ona yoracak sımdı dedım
artık da karısmıorum ya kadın kocası ne derse pona ıanıo yada ınanmak ıstıo:)))))9
next kayboldu galiba kocası interneti kesti:)
hasta falan mı oldu noldu ki!!
kız gel artık şu dr una nasıl ulaşcaz bi anlat . gebe misin değilmisin bi de bakayım....
görmemişim mesajı
bende senin gibi mutlaka bi farklılık hissederdim diyorum. mesela bu ay memelerim acıyo ovulasyonla başladı hala geçmedi. ama bu daha önceleride oluyodu bende yani belirti gibi gözüküyo ama benim için değil.
umutlanma sen yine inşallah sürpriz yapar sana..
aman o saf salak kadın sonra sana saracak falan delirip. korktum ben boşver naparsa yapsın .
hiç doğal umudum kalmadı benim nedense yaaaa.
next in dr unu aradım.
bi de o görsün benim durumu. belki laparaskopi yapar.
bak ücreti sormayı unuttum onuda next e sorayım bari bi gelsede.
kuzum valla gecen aylardan farklı hıçbişey yok supheleneceğim
ne akıntı ne göğüslerde bısey hersey aynı:)))onun ıcın de ben pek umutlanamıorum ya
dıorum ya cnm sankı hamıle olsam bıseyler farklı olurdu gıbı gelıo:)
aldatılan teyzenınde kocası guya muduryle konusmus oda bu dedıkodurlaı
kendısın cıkardığını kabul etmıs:))))salak saf da ınanmıs
bende artık dayanamadım sadece senın esının okulundan değil benım duyduğum bambaska bırı ve
burası dısında bı ılde görmus kendı gozyle dedım..ben sana ınan da ınanmada deme haddınıne sahıp değilim,sadece kafaının bı kosesınde hep bı soru ısrateı kalsın dedım
2 ay adamı yalnız bırakıp tatılere gıtme mesela dedım
kadınıntayının cıktığı yere tayın ıstıcek oluo adam
onu hatırlattım herkes ona yoracak sımdı dedım
artık da karısmıorum ya kadın kocası ne derse pona ıanıo yada ınanmak ıstıo:)))))9
hem müdürü dedikodu çıkardığını kabul ettiyse gidip hesap sorsa ya kocasının müdüründen. ben olsam o adamı parçalarım. ayy allah korusun.gururumu ayaklar altına aldın diye. bence kadın bilmemezlikten geliyoooo. amannn bana neyse:))))))))))
next geçmişi okuyo galiba ama okuya okuya bitmez çok yazan oldu. çok seneler geçti çok seneler geçti ...........
ikiz yapar belki next bu çalışmayla. her gece her gece yandı geceler.......
tabi önce bi görse şu son sayfa kaynattıklarımızı.
ıkızlerımm bu arad bız jannyele aşılama konusunuda konustukk
onalrında sayı morfolojı ıyı ılerı hızlı %0 mıs aynı bızımkı gıbı
bende dedım aşılamaya deneyın bı kaç ay sonra ust uste deneyebılrısınız deedım
onunda aklına yattı bakalım:)))
bence nextler kapandı bu hafta yumurtayı kaçırmayak dıye:))
kıııss ıkı kere çatlattınız valla jelıde surdunn ohhhh:))))
kızlar yine okuldayım kendimi mutsuz hisstetiğim için girmedim itiraf edeyim kandırıldım eşim ve eşimin bi dr bayan ark. bu siteye girmeme konusunda beni ikna ettiler ama bu sefer 2 gündür rüyamda hep kaybettiğm bebeğimi görüyorum kayıbımdan beri 7 ay boyunca 2 kere görmüşken siteye girmeyince 2 günde 2 defa gördüm rüyanın içinde rüyalar görüyorum durumum iç açıcı değil artık evden girmicem girsemde kocaya gözükmücem papaz oluruız valla okulda da yakalanma korkusu offf benden böle işte ikizim bülent hocayı mı aradın ben bu adetle eğer dr ok derse ve bayrama denk gelmezse tüp denicem yoksa diğer ay artık neyin fiyatını soracaktın özelden tel veririm istersen
bence nextler kapandı bu hafta yumurtayı kaçırmayak dıye:))
kıııss ıkı kere çatlattınız valla jelıde surdunn ohhhh:))))
ay yazdım gitmemiş ilahi umut güldürdün beni millet yanlış anlayacak ağzım yüzüm büzüştü çaktırmıcam diye hahahahhhhaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?