Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

UMUT , SENİ ÇOK SEVİYORUM ( ) parantezin içini bu kez doldurmuyorum

:71:

Son düzenleme:
selam kızlar. 1 haftadır giremiyordum bunun nedeni 2 gün yurt dışında olmam ve diğer günlerde babamın sağlık problemi idi. bugün bile buraya girdiğim zaman vicdan azabı yapıyorum. babam rahatsızken internette dolaşıyormuş gibi. babam için dua edin arakadaşlar. cuma tahlil sonuçları çıkacak. kötü huylu olmasından çok korkuyorum.. ne olur dua edin. biliyorum ki sizlerin duası dahamakbül.
şimdiden herkese teşekkürler selamlar.......

Allah şifa versin babana , inşallah iyi çıkar sonuçları. internettede olsan hep onu sevdiğini bilsin yeter

hani bi söz vardır ya o benim için değişti litaratürde , baba gibi yar olmaz:50:

slm kızlar dünden beri ancak yeni bakabildim bayaa bi muhabbet olmuş. biraz konuyu değiştireyim.
bir iki gündür kocamdan azar işitmekten artık bu adamdan çocuk yapmasam mı diye düşünüyorum. bebeği mebeği unuttum. adam sürekli beni azarlıyor. hemde başkalarının yanında falan. ters ters cevaplar annemin, kendi annesinin yanında , tanımadığımız insanların yanında . yalnız olsak azının payını vericem ama başkaları olunca ancak içime akan gözyaşları. ben mi alıngan oldum anlamadım ki... tabi evlendik yaa 1 sene bitti değerimiz kalmadı anasını satim. bu işler böyle demekk ki.....:(((((((((((((

benim biriciğim tatlı kocam eve geldi yazıcam sana bişeyler de konuyla ilgili. sonra gelebilirim yemek çok önemli gelince hazır olmazsa dövüyor soğanım erkeğim itülmüşüm

slm kızlar dünden beri ancak yeni bakabildim bayaa bi muhabbet olmuş. biraz konuyu değiştireyim.
bir iki gündür kocamdan azar işitmekten artık bu adamdan çocuk yapmasam mı diye düşünüyorum. bebeği mebeği unuttum. adam sürekli beni azarlıyor. hemde başkalarının yanında falan. ters ters cevaplar annemin, kendi annesinin yanında , tanımadığımız insanların yanında . yalnız olsak azının payını vericem ama başkaları olunca ancak içime akan gözyaşları. ben mi alıngan oldum anlamadım ki... tabi evlendik yaa 1 sene bitti değerimiz kalmadı anasını satim. bu işler böyle demekk ki.....:(((((((((((((

evet tatlim genellikle evlenince degisiyo diyorlar benim esim bana kesinlikle ama kesinlikle baskalarinin yaninda azar deyil bir tik bile söyleyemez söylemezde zaten .... sen en iyisini yapiyorsun kimsenin yaninda tartismayin yoksa aliskanlik haline gelir eve gelincede neden beni ailemin yaninda azarliyorsun diye cevabinida verirsin

baharb KK da görünen tek arkadaşım (listemdeki kişi) azarlama beni senin topikte değilim diye

hoşgeldinn:56: yapayım görüşürüz

bir de azarlıyosun deyince sana öle geliyor o azarlamak mı benim tarzım bu falan diyor. yok yok iyi bir ders istiyor bu kesin .......... inadım da inattır böle devam ederse sallar geçerim hiç acımam. ayyy delircem kızlar . nolur kusura bakmayın topik dışı saçmalıyorum diye.... paylaşcak kimse yok.

havalar ısındıya sıcak hepimizin beynine vuruyor galiba herkez kocaya kızıyor.bu gün bütün topiklerde koca gündemde bu ne ya :1::1::1:kızlar relaks relaks hepimizin piskolojisi bozuk onlarıda anlamak lazım bizim kadar olamasa da onlar da kafaya takıyor tabiyki biz ne kadar anne olmak istiyorsak onlar da baba olmak istiyor.ben dün akşam eşimle konuşuyoruz mesala ben dedim kadının duyguları daha farklı anne olma duygusu daha yoğun ama erkekler öyle değil oda bana dedi ki nerden biliyorsun siz duygularınızı hislerinizi dile getiriyorsunuz biz getirmiyoruz fark burda dedi.bir arkadaş söylemişti tüp bebek merkezlerinde bazı kadınlar tek geliyor eşleri yok yanlarında ya anneleri yada başka birileri var erkekler çok sıkılıp çekiniyorlar bu gibi şeylerden diye.ama ben eşimin hakkını yiyemem her seferinde benle birlikte geldi gelme dediğim halde.yumurtların topladığı gün seni öyle görünce ağlayacaktım dedi.o benim en büyük destekçim ben üzülmim diye elinden geleni yapıyor.bir evlilikte sevgi ve saygı varsa aşılmayacak şey yoktur.bu günlerde geçeçek ilerde çoçuklarımızla beraber kocaman bir aile olucaz inşallah hepimiz.

havalar ısındıya sıcak hepimizin beynine vuruyor galiba herkez kocaya kızıyor.bu gün bütün topiklerde koca gündemde bu ne ya :1::1::1:kızlar relaks relaks hepimizin piskolojisi bozuk onlarıda anlamak lazım bizim kadar olamasa da onlar da kafaya takıyor tabiyki biz ne kadar anne olmak istiyorsak onlar da baba olmak istiyor.ben dün akşam eşimle konuşuyoruz mesala ben dedim kadının duyguları daha farklı anne olma duygusu daha yoğun ama erkekler öyle değil oda bana dedi ki nerden biliyorsun siz duygularınızı hislerinizi dile getiriyorsunuz biz getirmiyoruz fark burda dedi.bir arkadaş söylemişti tüp bebek merkezlerinde bazı kadınlar tek geliyor eşleri yok yanlarında ya anneleri yada başka birileri var erkekler çok sıkılıp çekiniyorlar bu gibi şeylerden diye.ama ben eşimin hakkını yiyemem her seferinde benle birlikte geldi gelme dediğim halde.yumurtların topladığı gün seni öyle görünce ağlayacaktım dedi.o benim en büyük destekçim ben üzülmim diye elinden geleni yapıyor.bir evlilikte sevgi ve saygı varsa aşılmayacak şey yoktur.bu günlerde geçeçek ilerde çoçuklarımızla beraber kocaman bir aile olucaz inşallah hepimiz.

ne güzel benim esim benide hic yanliz birakmaz hep birlikte gittik doktora gercekten saygi ve sevgi cok önenli tek isteyimiz bir cocugumuzun olmasi allah herseyin hayirlisini verir insallah...
esim benim kalbimya o varsa kalbim atar oyoksa kalbim durur:69::69:

bir de azarlıyosun deyince sana öle geliyor o azarlamak mı benim tarzım bu falan diyor. yok yok iyi bir ders istiyor bu kesin .......... inadım da inattır böle devam ederse sallar geçerim hiç acımam. ayyy delircem kızlar . nolur kusura bakmayın topik dışı saçmalıyorum diye.... paylaşcak kimse yok.

sana bir iki benzer durum ve cümle yazacaktım ama bu son mesajını görünce vazgeçtim , eğer ankarada oturuyorsan başka açıklaması yok ki aynı adamla evliyiz, lütfen bana koordinatları ver sizi basayım boşaması kolay olur. tabi hangi nikah geçerliyse:47:

janines sen yaz ben hep okuyayım olur mu ? :31:

olur balküpü arkadaşım ama bir şartla Umut hanım topiğinin adını değiştirsin

"doğal yola ara verip tüp bebeğe geçenler" diye zira kocacığımla doğala toptan ara vermiş yılda 2 kez tüp bebek yöntemiyle yavrulamaya çalışan iki tipitipiz

benim normalde bu topikte olmam kurallara aykırı yani

umut beni atmazsa, ve siz de sıkılmazsanız yazarım tabi,, teşekkürler arkadaşım

İnsanlar bazen nerden geldiklerini ne olduklarını unutuyorlar . Mesela bende hamile kaldığımda ekim topiğinde yazışmalarıma devam etmiştim bebeğimde sorunlar olunca aptal gibi yazdım ama unuttum ordaki arkadaşlarımında benimle aynı haftalarda olduğunu hamile olduklarını sonra o kadar vicdan azabı çektim ki kendimi hala affedemiyorum .
Onlarıı gereksiz yere endişeye soktum ve bunun için içim içimi yedi şimdi hala yüzüm yok onlarla konuşmaya :50: :50: :50: :50: :50: :50:
canım olurmu öyle sey
sen paylasarak bıze sabır örneği oldun
hepımız senıı takdr ettik kesınlıkle
ben bıle senden güç aldımm
oyle düsünme hiç olurmu:)))))
selam kızlar. 1 haftadır giremiyordum bunun nedeni 2 gün yurt dışında olmam ve diğer günlerde babamın sağlık problemi idi. bugün bile buraya girdiğim zaman vicdan azabı yapıyorum. babam rahatsızken internette dolaşıyormuş gibi. babam için dua edin arakadaşlar. cuma tahlil sonuçları çıkacak. kötü huylu olmasından çok korkuyorum.. ne olur dua edin. biliyorum ki sizlerin duası dahamakbül.
şimdiden herkese teşekkürler selamlar.......
canımm ınsallah ıyı cıkacak
cok cok geçmiş olsun....dualarımız babanla...
hiç şaşırmadım benim eşim ameliyat olduğunda ne kadar sıkıntı yaşadığıma şahit olanlardansın:26::26::26::26:
bana birisi topik topik geziyor dualra katılmıyor diya yazmış:53::53::53::53: ve dua saatinde ben yoğun bakımın kapısında eşimden haber beklyordumm:59::59::59::59:
ve öncesinde isterseniniz beni dua listesinden çıkartın okuyamaya biliirm dedimmm :50::50::50::50:
ve bir başka arakadaşta (ben ona beni isteden çıkartın dedim ama listeyi yapan arakdaş olurmu öyle şey bu sağlıktır hepimizn başına gelir dedi demiştim )beni listeden çıkartılar diyor yeter demişşşş :30::30::30::30::30::30:sonra kızlarda hakımda bir sürü yorum yapmışlarrr çok üzüldüm açıkadım durumu ve o topiğe girmedim bir daha
bende girmıorum artık o topiğe o gunden berı canım
bı kaçsvdiğim arkadaşlad ahaberlesıoz bı sekılde..
dıorum yaa allah herkese vıcden versın
kımse ne oldum demesın allah verdiği gibi almasını da bılırr
yada allah herkese aynı derdi de verir...

:80:huhuuuu naber halvetçi kuşlar :))) çalışmalar devam mı?
hilbaycım baban rahatsızmış sanırım acil şifalar inşallah eskisinden daha sağlıklı olur biran evvel..
biz de yarın doktora gidicez teyzeleri belki açar bıdığım o minik bacaklarını da gösterir bize ne sakladığını..

ayşeeee kısss senın kız nasıl doıyeceğım gelıo
valla napıosunn şekerr nasılsınn hoşgeldıınn:))))

merhaba kızlar,
37 yasıdayım bir senedir esimle cocuk icin calısıyorduk.. yasda ileri oluca tüp bebek onerildi, baslayacagım ay dogal yolla hamile kaldım hamd olsun... hamileligin 3 ay oncesinde 1 kimyasal gebeligim mevcut...
ne zaman kafadan uzaklastı o ay kısmet oldu...:nazar:

Bende arkadaşın bebekten çok kendi sağlık durumunu merak ediyorum..
Psikolojisi gerçekten çok kötüydü..

Benim başıma da bi talihsizlik geldi ki sorma..
Apandistim sen bunca sene dur dur da,tam ben hamile kalınca patlayacak zamanı bul..
20-25 gün önce bebeğimle beraber apandist ameliyatına girmek zorunda kaldık..
Neyse elbet vardır bunda da bi hayır..
Şimdi toparladık ama çok şükür iyiyiz..

canım cok cok geçmiş olsun
hamılıleıkte bağırsak hareketlerı
azaldığı ıcın enfeksıyona acık hale gelıo
onun ıcın gebelık olabılıo
cok cok geçmiş olsun geçmiş gitmiş sukurler olsun..

merhaba kızlar,
37 yasıdayım bir senedir esimle cocuk icin calısıyorduk.. yasda ileri oluca tüp bebek onerildi, baslayacagım ay dogal yolla hamile kaldım hamd olsun... hamileligin 3 ay oncesinde 1 kimyasal gebeligim mevcut...
ne zaman kafadan uzaklastı o ay kısmet oldu...:nazar:

cok cok tebrıkk ederımmm
bızımle paylastığın ıcın ck saol
umut oluo bu haberler:))

ayy canım sorma bende yarım yamalak okuorum
kacırdığım varsa kusura bakmayın
canım gecıcı bı durumdur sorun erkekte olunca
hep acısı kadından cıkrtılır alısacaktır ama bu duruma
sıkma canını sperm değererınızde ıyıymıs
doğal yola yeterli 15 mılyon alt sınır artık:)))))))
UMUT , SENİ ÇOK SEVİYORUM ( ) parantezin içini bu kez doldurmuyorum

:71:

ayy canımm benım ben de seni çok sevıyorumm
bak duygulandım şimdii ama yaa...

olurmu kusum
topıgın basında hersey konusup dertleşeceğız
dedık ya kusumm sakın oyle dusunme
herkes herseyı konusabılır burda hepımızde dınlerız
bak kızlarda hı hı dıo:)))))))

olur balküpü arkadaşım ama bir şartla Umut hanım topiğinin adını değiştirsin

"doğal yola ara verip tüp bebeğe geçenler" diye zira kocacığımla doğala toptan ara vermiş yılda 2 kez tüp bebek yöntemiyle yavrulamaya çalışan iki tipitipiz

benim normalde bu topikte olmam kurallara aykırı yani

umut beni atmazsa, ve siz de sıkılmazsanız yazarım tabi,, teşekkürler arkadaşım

:1::1::1::1::1::1::1: O zaman sende o topiği aç :1::1::1::1::1::1::1::1::1: ben 1 ay sonra sana transfer olurum zaten :1::1::1::1::1::1::1: Umutcumlada komşuculuk oynarız :1::1::1::1::1::1::1: Umut bu yazdığımdan sonra seni değil beni atacak tobişinden :17::17::17::17::17::17:

Son düzenleme:
Back
X