Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

merhaba kızlar,
37 yasıdayım bir senedir esimle cocuk icin calısıyorduk.. yasda ileri oluca tüp bebek onerildi, baslayacagım ay dogal yolla hamile kaldım hamd olsun... hamileligin 3 ay oncesinde 1 kimyasal gebeligim mevcut...
ne zaman kafadan uzaklastı o ay kısmet oldu...:nazar:

Yaa ne güzel tebrik ediyorum cnm darısı bizim başımızaaaaaaa ben 1 hafta önce doktorda muayeene olmama rağmen kendimi hamile sanıyorum delirdim herhalde =)) antibiyotik kullanıyordum bugün bıraktım hamileyim diye tabii öyle birşey yok :44::44::44::44::44::44: bazen normal olmadığımı düşünüyorum :44::44::44:

Son düzenleme:
Yaa ne güzel tebrik ediyorum cnm darısı bizim başımızaaaaaaa ben 1 hafta önce doktorda muayeene olmama rağmen kendimi hamile sanıyorum delirdim herhalde =)) antibiyotik kullanıyordum bugün bıraktım hamileyim diye tabii öyle birşey yok :44::44::44::44::44::44: bazen normal olmadığımı düşünüyorum :44::44::44:

ayy canım sorma hepımız oyleyız
ben regl olmaya başlayınca belkı yerlşeme kanamsıdır dıorum
her ay bıkmadan:))))hahahahah

merhaba kızlar,
37 yasıdayım bir senedir esimle cocuk icin calısıyorduk.. yasda ileri oluca tüp bebek onerildi, baslayacagım ay dogal yolla hamile kaldım hamd olsun... hamileligin 3 ay oncesinde 1 kimyasal gebeligim mevcut...
ne zaman kafadan uzaklastı o ay kısmet oldu...:nazar:

sağlıcakakla kucakla inşşşşşşşşşşş

bende eşimle hiç birlikte olmadığımız ay kendimi hamiş sanmıştım:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ıyıyım canım ama cok sıcaklıyorum:((bu ne beter sıcaklar yaaa:(bır geldı pır geldı.bıde cok kılo almıs ve şiş hissedıyorum kendımı:((nasıl kılo verebılırım ben ya delırıcem.ıstehım hıc kesılmıyor.nıye boyle oldum ben yaaa

yetercıgım hepımızde oyle bır psıkolojı varya al benden de o kadar.her ay sankı hıc reglı olmaycakmısım gıbı gelır ama gunune sekmez benı hıc uzmez masallah:))))

ıyıyım canım ama cok sıcaklıyorum:((bu ne beter sıcaklar yaaa:(bır geldı pır geldı.bıde cok kılo almıs ve şiş hissedıyorum kendımı:((nasıl kılo verebılırım ben ya delırıcem.ıstehım hıc kesılmıyor.nıye boyle oldum ben yaaa

canım hormon ilaçalrından biliyorsun 10 kadından 9 tanesi kilo alıyor salata ağırlıklı ye yürüyüş yap kilo ya dikat etmek gerekiyor biliyorsun

evet canım bılmez mıyım hem tedavımız ıcın cok kılolu olmamız ıyı degıl hemde goruntu acısından ama ıstahımı kontrol edemıyorum kı masallah.sureklı canım tatlı bıseyler fılan ıstıyor.aksam saatlerınde meyve ıle gecıstırıyorum ama onu da gec yedıgım ıcın kılom hıııccc azalmıyor:((

yetercıgım ben yarın gıdemıyecegım zıyarete:((Benımle beraber gelecek olan arkadasımın annanesı vefat etmıs.tek basıma da gıdemem.buyuk ıhtımalle ramazanın ılk haftası gıdecegım bakalım kısmetse.ama sen aklımdasın unutmayacagım sana da dua etmeyı :))

yetercıgım hepımızde oyle bır psıkolojı varya al benden de o kadar.her ay sankı hıc reglı olmaycakmısım gıbı gelır ama gunune sekmez benı hıc uzmez masallah:))))

ya olaya iyi yönünden bekıyorum ben gecikse test alacaksın yapacaksın masraf piskoloji ama benimki gününden önce gelirhiç uğraştımaz beni

yetercıgım ben yarın gıdemıyecegım zıyarete:((Benımle beraber gelecek olan arkadasımın annanesı vefat etmıs.tek basıma da gıdemem.buyuk ıhtımalle ramazanın ılk haftası gıdecegım bakalım kısmetse.ama sen aklımdasın unutmayacagım sana da dua etmeyı :))

canım çok üzüldüm yaaaaa başısağolsun kuzum biliyorum unutmasın sen beniii rabbim kabul etsin inşşş

evet canım bılmez mıyım hem tedavımız ıcın cok kılolu olmamız ıyı degıl hemde goruntu acısından ama ıstahımı kontrol edemıyorum kı masallah.sureklı canım tatlı bıseyler fılan ıstıyor.aksam saatlerınde meyve ıle gecıstırıyorum ama onu da gec yedıgım ıcın kılom hıııccc azalmıyor:((

canım devlet has diyetsyenler var onalrla bir görüş istersen (bu ararada bazan bebek geleceğindede böyle şeyler oluyormuş)

sana bir iki benzer durum ve cümle yazacaktım ama bu son mesajını görünce vazgeçtim , eğer ankarada oturuyorsan başka açıklaması yok ki aynı adamla evliyiz, lütfen bana koordinatları ver sizi basayım boşaması kolay olur. tabi hangi nikah geçerliyse:47:

vallahi ankarada değilim istersen özelden telini ver seni arayayım janiciğim nerde olduğumu gör.kocana kıyma ... acaba koca kafalıların tipleri de benziyor mu? ben de sanki biraz sana, sende bana en nihayetinde benziyoruz. ama söyledim yaa erkeklerin hepsi aynı sadece isimleri farklı. bizimkilerin isimleri de aynıdır kim bilir.

ayy canım sorma bende yarım yamalak okuorum
kacırdığım varsa kusura bakmayın
canım gecıcı bı durumdur sorun erkekte olunca
hep acısı kadından cıkrtılır alısacaktır ama bu duruma
sıkma canını sperm değererınızde ıyıymıs
doğal yola yeterli 15 mılyon alt sınır artık:))))))

yaa umutcum öyledir demek istiyorum ama sperm sorunu çıkmadan da biraz vardı ama şu sıralar tab yaptı heralde gerçekten spermler yüzünden....ama huy diyor yaa kendisi biraz öküzlüğü doğuştan getirdiği bir gerçek ama işte ilişkinin başlarında insan aşk meşk görmüyor bunları.....
erkeklerden yana şansım yok ağlıyorum derdim çok ................

olurmu kusum
topıgın basında hersey konusup dertleşeceğız
dedık ya kusumm sakın oyle dusunme
herkes herseyı konusabılır burda hepımızde dınlerız
bak kızlarda hı hı dıo:)))))))

çok incesin (iz) çok teşekkür ederim biraz içime su serptiniz.hem janiciğim de yaşıyomuş sanki benzer şeyler kendimi yalnız hissetmedim.

ah tupbaby ahhhhhh biz kafayı kırdık galiba canım işte ondan olmuyor bu bebişler... benim 2 kez ilişki oldu bu ay ama bilinçaltıma üstüme sor kesin hamileyim hahahahaha... akıntım var beyaz ve ağrım var tüpümde ama hamileliktendir kesin hehehehehe

Son düzenleme:
Back
X