Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Uyudum kalktım yatağıma geçerken kızlara bakayım dedim maşallah uyumamı beklediniz herhalde :27::27::27:

Aman iyi tek değilmişim umut,yeter,ikizler =))
O zaman ben hamile olduğuma inanmaya devam edeyim belli mi olur belki tedavi için gittiğimde doktor bana süpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz der ; eşim eğer öyle birşey olursa doktora söyleceğim şey
- " ha s..... doktor dalga geçme " demek olur diyor :1::1::1::1::1::1::1::1: herhalde bende öyle tepki veririm ayyy düşüncesi bileee çok güzeeeeeeel :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Umutum ya sana maşallah ne enerji var sende :))
tatile gittin tatilden sonra annende bir dolu misafir ağırladın :)) bugün piknik sonra ev taşımaa kolay gelsinnnn canım.

Bütün arkadaşlarıma cicili bicili bebişli güzel mi güzel rüyalar diliyorum hepinizi kocaman öpüyorum sevgiyle ve sağlıcakla kalın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Fatmacım Allah korusun seni , Allah korusun bebeğini nolur dikkat et kendine, sakın yaran mikrop, su almasın ben pek bir paranoyakım dikkat et yeğenime

sana söylemişmiydim bu arada nane , maydonoz, nar, kekik, adaçayı ndan uzak dur kırmızı ete el vurma biliyorsundur diğer topiklerden de

sen bir doğursan ben bayram yapıcam herhalde (mayazedeyiz ya ondan mı sıcakkanlısın ondan mı kızkardeşim yok ondan mı bilemiyorum ki :38:)

Dikkat ediyorum canım,etmez olur muyum hiç..
Ama biliyosun işte sakınan göze çöp batar misali oldu bizimki..
Rabbim hepimizi beterinden esirgesin inşallah..

Evet canım biçok şey aklımda..
Yediklerime,içtiklerime dikkat ediyorum..

Sağolasın arkadaşım..
Ben de arkadaşlarım hamile kalınca bayram yapıyorum valla..
İnşallah tez vakitte Rabbim senin de yüzünü güldürecek..

Senin de mayazede olduğunu bilmiyordum..
Büyük talihsizlik işte..

geçmiş olsun canımmm [sıze=3][/sıze]

Sağolasın arkadaşım..

canım cok cok geçmiş olsun
hamılıleıkte bağırsak hareketlerı
azaldığı ıcın enfeksıyona acık hale gelıo
onun ıcın gebelık olabılıo
cok cok geçmiş olsun geçmiş gitmiş sukurler olsun..

Sağol canım..
Evet geçti gitti çok şükür..
Ne yapalım bunu da yaşayacakmıştık demek ki..

günaydın kızlarrrrrrrrrr her şey gönlünüzden geçen gibi olsunnnnn

Uyudum kalktım yatağıma geçerken kızlara bakayım dedim maşallah uyumamı beklediniz herhalde :27::27::27:

Aman iyi tek değilmişim umut,yeter,ikizler =))
O zaman ben hamile olduğuma inanmaya devam edeyim belli mi olur belki tedavi için gittiğimde doktor bana süpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz der ; eşim eğer öyle birşey olursa doktora söyleceğim şey
- " ha s..... doktor dalga geçme " demek olur diyor :1::1::1::1::1::1::1::1: herhalde bende öyle tepki veririm ayyy düşüncesi bileee çok güzeeeeeeel :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Umutum ya sana maşallah ne enerji var sende :))
tatile gittin tatilden sonra annende bir dolu misafir ağırladın :)) bugün piknik sonra ev taşımaa kolay gelsinnnn canım.

Bütün arkadaşlarıma cicili bicili bebişli güzel mi güzel rüyalar diliyorum hepinizi kocaman öpüyorum sevgiyle ve sağlıcakla kalın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ŞİMDİ NE OLDU BAK dün bir arakadaşım vardı onu arardım akşam kk de tanıştık ama şimdi görüşüyoruzda tüp bebek denedi oda bizim gibi
istb gitmişti bir arayayım kızı dedim (soracağım bir şey vardı)aradım nasılsın iyimisin falandan sonra ben seni neden arardım biliymusun dedim (aslında bir şey sormak için aramıştım ) o da hamileyim alamış :26::26:neeeeeeeeee hamilemesin dedii :32::32: ben önce bir şok oldum :53::53::53:sonra toparlandım veee ne münasebet canım nererden çıkartıyorsunnn ne allakası var ben hamilelelik :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: okadar çok güldük:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ŞİMDİ NE OLDU BAK dün bir arakadaşım vardı onu arardım akşam kk de tanıştık ama şimdi görüşüyoruzda tüp bebek denedi oda bizim gibi
istb gitmişti bir arayayım kızı dedim (soracağım bir şey vardı)aradım nasılsın iyimisin falandan sonra ben seni neden arardım biliymusun dedim (aslında bir şey sormak için aramıştım ) o da hamileyim alamış :26::26:neeeeeeeeee hamilemesin dedii :32::32: ben önce bir şok oldum :53::53::53:sonra toparlandım veee ne münasebet canım nererden çıkartıyorsunnn ne allakası var ben hamilelelik :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: okadar çok güldük:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Yeterim bu bir işaret olabilir bence :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek: İnş 1 taşla 2 kuş vurursunuz yeterim sana ikiz yakışır :16: :16: :16:

Ya benimde telefonda görüştüğüm arkadaşım vardı sizde bilirsiniz Nilu ikiz bebek bekliyordu sonra ne telefonuna ulaşabildim nede topikte görebildim o kadar çok merak ediyorum ki umarım bebekleriyle beraber iyidir keşke yazımı okusada bir cevap verse :14::14::14::14::14::14::14: Bana her konuda çok destek olmuştu şimdi nerelerde kim bilir :14::14::14:

Yeterim bu bir işaret olabilir bence :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek: İnş 1 taşla 2 kuş vurursunuz yeterim sana ikiz yakışır :16: :16: :16:

teşekür ederim canım hepimize yakışır ikizler üçüzler inşşşş rabbim mübarek ayların hürmetine nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarrr

Ya benimde telefonda görüştüğüm arkadaşım vardı sizde bilirsiniz Nilu ikiz bebek bekliyordu sonra ne telefonuna ulaşabildim nede topikte görebildim o kadar çok merak ediyorum ki umarım bebekleriyle beraber iyidir keşke yazımı okusada bir cevap verse :14::14::14::14::14::14::14: Bana her konuda çok destek olmuştu şimdi nerelerde kim bilir :14::14::14:

inşşşşşşşşşşşş bir sorun sıkıntı yoktur canımmmm
yaaaa sanal ortamın en kötü tarafı işte bu :26::26::26::26::26::26::26::26:

yetercıgım canım gunaydın:)dunku son mesajını sımdı okudum ama ahh nerde o gunler canım yaa benım ıstah hep aynı yanı her ay hamıle olmam lazım bu durumda:)))))

kızlar yeni birşey öğrendim az önce sizlerle paylaşayım dedim.enbiya suresi 87. 88 süresi diye girin netten ilk çıkan linke tıklayıp okurmusunuz duanın burda yazılması yasakmış bir arkadaş yazmış kaldırılmış bide bunu deneyelim inşallah allah gönlümüze göre verir.

az önce ultrasondan geldim, rahim kalınlığı 8mm olmuş, dr pzt günü transferi gerçekleştirebilirirz dedi, çok mutluyum, içim kıpır kıpır, dondurulmuşlarım pzt den itibaren benimle olacak:))) :66:

yetercıgım canım gunaydın:)dunku son mesajını sımdı okudum ama ahh nerde o gunler canım yaa benım ıstah hep aynı yanı her ay hamıle olmam lazım bu durumda:)))))

canım benim bliyorsun kii tedvilerden sonra ki aylarda böyle süprizler olabiliyor belki diyorum bu defada snei bulmutur bu mucize neden olmasınnn senin yüreğin o kadar güzelki rabbim bir bu yüreği bir bebekle taçlandırmak istemiştir neden olmasınnnnn

az önce ultrasondan geldim, rahim kalınlığı 8mm olmuş, dr pzt günü transferi gerçekleştirebilirirz dedi, çok mutluyum, içim kıpır kıpır, dondurulmuşlarım pzt den itibaren benimle olacak:))) :66:

gözün aydınnnnn bundan sonraki bize vereceğin haber:49::49::49::49::49::49::49:haberi olsun inşşşş

Back
X