Sowaycım sana yazayım transferden sonra neler yaptığımı =))
Transfer yapıldığında odama geldim sedyenin üstünde yattım yatağa geçirmediler sarsıntı olmasın diye sonra wc ihtiyacı duydum hemşire sürgü getirdi ve kalkmadan yaptım 1 saat sonra ewe geldik :))
Hep yatmadım çoğu işi kıpırdamaya bile korkuyor :))
*Hemşire bilgilendirme yaptığında hep yatma dedi kan dolaşımın yavaşlar bende bunu kafama yazdım :))
Bana coraspin vermişlerdi hemşire bana kan dolaşımı yavaşlar deyince bende kendimce taktik uydurdum :))
Gündüzleri evin içinde yürüdüm gece yatmadan da coraspin içtim ( uyurken hareketsiz kaldığım için işe yarasın istedim ) Doktorum tarafından onaylandı sonra

*Altıma yastı koydum bacaklarım yukarıda kalsın diye ( tutunmaya yardımcıymış :) )
*Duş olayına gelince vallahi gülmeyin ama ben tam 6 gün yıkanmadım

*Her türlü kokulu şeylerden uzak durdum (deterjan,çamaşırsuyu,parfüm,deodorant,makyaj malzemesi,şampuan,oda kokusu )
*Ananas yedim günde 2 dilim ( herkes ananas ananas diye yazıyordu bende denedim :) )
*Yediklerime,içtiklerime dikkat ettim gazlı içecekler,hamburgerler , kızartmalar,sakatatlar ,bitki çayları,maydanoz vs... yemedim içmedim
*Sabaharı sütümü ,yumurtamı,peynirimi mutlaka tükettim ve tabi suyumu :))
*Aklıma geldikçe elimi göbeğimin üstüne koyup dua ediyordum :)
*Kafamı dağıtmak içinde film izledim kitap okudum :)
*Beni üzecek her türlü olaydan uzak durdum hatta sonucumu öğrenmeden 1 gün önce Defne Joy un ölüm haberlleri kanallarda dolanıyordu çok moralim bozulmuştu minik bebişi olduğu için
Bu söyleyeceğime kızabilirsiniz ama topikten elimden geldiğince uzak durmaya çalışmıştım
4. günde işe başlamıştım tatlım =))
Bunlar benim yaptıklarım tabiki biz ne yaparsak yapalım Rabbim istemedikten sonra hepsi boş ama çok şükür benim tutmuştu.
ilk denememde yapmadıklarımın hepsini bu denememde yaptım.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruz