- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.541
hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar herkese hayırlı ramazanlar, tüm oruç tutanların allah dualarını kabul etsin, bende bugün oruçlu arkadaşlarımdan rica ediyorum, bugün dondurulmuş transferim var öğlen, lütfen dualarınıza ihtiyacım var kızlar, sizleri öpüyorum kocamannnnnn![]()
kızlar herkese hayırlı ramazanlar, tüm oruç tutanların allah dualarını kabul etsin, bende bugün oruçlu arkadaşlarımdan rica ediyorum, bugün dondurulmuş transferim var öğlen, lütfen dualarınıza ihtiyacım var kızlar, sizleri öpüyorum kocamannnnnn![]()
tek gidip çift gelmeyi nasip etsin allahım sana inşallah şu mübarek günlerde herkesin dileği gerçek olur.
canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız rabbim dualarımızı kabul etsin.....
HİLBAY ve TUPBABY cim sağolun kıslarrr, evet inşallah bebeğim busefer gelecek, ona çookkk iyi bakıcam![]()
soway hadi hayırlı olsun inşallah...bu kez gelsin minik kuzu...
canım transferden sonra derin derin nefesler almayı unutma...kan dolaşımını hızlandırır...ve ayetel kürsiyi okuyarak gir transfere...
ayrıca yarım litre su içmen yeterli oluyor çok içipte boşuna sıkıntıya sokma kendini...
öpüyorum canım iyi şanslar...![]()
kıs MAVİİİİİİİİİ beni unuttun sanmıştım artık valla, tavsiyen için sağol arkadaşım dediklerini bir bir yapıcam, bide olaya bak transfere işyerimden gidiyorum düşün artık yani, iki gün izin alıcam, evde dinlenicem, sonrada tekrar başlicam işe güce![]()
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ya Halık "bütün varlığı halleri ve hadiseleri tayin ve tesbit eden, hepsini yoktan var eden"
Ya Bari "eşyayı ve her şeyi vücudunun bir birine uygun halde yaratan"
Ya Musavvir "tasvir eden her şeye bir biçim ve özellik veren"
bu esmalar haşr suresinin son ayetlerinde geçer...bebek olması için tesbih şeklinde bol bol çekilir.ben de rütbeme yazdıktan sonra ve tesbih ettikten sonra tüp bebekle hamile kaldım...
ben oruç tuttum da 7 gün bu duayı 21 kez okuyup suya üfledim o suyla orucumu açtım çok şükür o ay hamile kaldım
merhaba arkadaşım hayırlı ramazanlar bende yapsam ramazanda olur mu yoksa ramazandan sonra mı yapmak gerekir ayrıca mı tutmak lazım orucu
merhaba arkadaşım hayırlı ramazanlar bende yapsam ramazanda olur mu yoksa ramazandan sonra mı yapmak gerekir ayrıca mı tutmak lazım orucu
Günaydın kızlaaar topişimiz 2. sayfaya gerilemiş umut görmesin :26:
Bende dün kan testlerini yaptırdım okmeydanı ssk da ama hiç memnun kalmadım .
Önce kadın hastalıklarında muayene ediyorlar sonra kan testlerini istiyorlar .
Adam içeri girip hazırlanın dedi ne örtü var ne peçete var( olan örtüde leş gibiydi midem çok bulandı )
Sonra içeri 9 haftalık hamile bir kadıncağız girdi muayene oldu çıktı benim doktor neden kadından rutin kan testlerini istemedin dedi .
adamın dediği
"Ee 11 . haftada zaten 2 li test yapıcaz ne gerek var 2 hafta içinde düşerse boşu boşuna test istemek istemedim" dedi . Şaka gibi di mi benim doktor bir azarladı bir kızdı sen hep böyle mi yapıyorsun gebelere dedi adam şoka girdi . Vermiş oldukları değere bakar mısınız ? Allah ellerine düşürmesin![]()