- 26 Mayıs 2025
- 165
- 53
- 13
- 29
- Konu Sahibi Yagmur altan
-
Yarın guzel sonuclarla buraya gelelım ınsallah bakalım kac yumurtalarımız olmus benım amh1.5 kac tane olucak cok merak edıyorumBenim de yarın kontrolüm var 11.günümdeyim.Insallah canım güzel sonuçlar alalımEvet burdan takipteyim bende
Benim şuan solda 8 sağda 8 gördü ama çoğu küçük suan icin 2 tanesi 7 milim demişti bakalım yarın kaç milim olacakYarın guzel sonuclarla buraya gelelım ınsallah bakalım kac yumurtalarımız olmus benım amh1.5 kac tane olucak cok merak edıyorum
Gonal f kac doz vuruluyorsunuz baska kullandıgınız ılac varmı amh dusukmu sızın hepsı buyurse 16 adet guzrel bır sayı aslındaBenim şuan solda 8 sağda 8 gördü ama çoğu küçük suan icin 2 tanesi 7 milim demişti bakalım yarın kaç milim olacak
150 doz vuruyorum başka kullandığım ilaç yok menapur ignesi kullanıyorum oda 150 doz.Gonal f kac doz vuruluyorsunuz baska kullandıgınız ılac varmı amh dusukmu sızın hepsı buyurse 16 adet guzrel bır sayı aslında
Insallah hakkında hayırlısı olur canım hemen hemen aynı ılaclarımız yarın bende gıdıcem haberleselım burdan150 doz vuruyorum başka kullandığım ilaç yok menapur ignesi kullanıyorum oda 150 doz.
Evet 16 tane var ama hepsi çok küçükler tedaviye geç cevap veriyorlar yani kaç tanesi büyürse onları toplar büyük ihtimalle suan icin 2 tanesi büyüyor demişti bakalım ne durumdalar yarın gidince göreceğim
Tamam canım guzel haberlerini bekliyorumInsallah hakkında hayırlısı olur canım hemen hemen aynı ılaclarımız yarın bende gıdıcem haberleselım burdan
Gittiniz mi kontrole merak ettim canımEvet canım tesekkur ederım yarın kontrolum var bakalım ne olacak heyecanlıyımmmm
Evet canım gıttım rahım kalınlıgı ıyı dedı yumurtalara baktı en buyugu 13 mm olmus ılaclara devam extra bırde çatlamasın dıye bır ıgne verdı persembe kontrol buyuk ıhtımal pazartesı salı yumurta toplama olur dedıGittiniz mi kontrole merak ettim canım
İnşeallah canım sonucu güzel olurEvet canım gıttım rahım kalınlıgı ıyı dedı yumurtalara baktı en buyugu 13 mm olmus ılaclara devam extra bırde çatlamasın dıye bır ıgne verdı persembe kontrol buyuk ıhtımal pazartesı salı yumurta toplama olur dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?