- Konu Sahibi Yagmur altan
-
Benim kaynımın oglu var iki tane onlarda tüp bebek gerçekten bitmiyor kaç yaşına gelirse gelsin ben çocuklarıma bu mobingi uygulamalarını istemiyorum
Nerde tedavi görüyorsün canım
Kesinlikle umutlu olun ben böyle basladım ınsallah sizinde güzel sonuclar olacaktırAyy ınsallah bana umut oluyorsunuz gercekten mutlu oluyorum okudukca sızın amh kactı kac yumurta toplandı acaba ve kac embrıyonuz olustu bıraz bahsedermısınız
Sızın baya ıyıymıs degerlenırız amh 8 cok ıyı 15 tane embrıyo mukemmel yanı :) benım bu kadar sansım olurmu bılmıyorum acıkcası tereddutluyum ınsallah benımde guzel embrıyolarım bebeklerım olurKesinlikle umutlu olun ben böyle basladım ınsallah sizinde güzel sonuclar olacaktır
Şunu da eklemek ıstıyorum bende pcos goruntusu varmıs fakat yan etkılerını tasımıyorum kilo kıllanma insülin direnci adet duzensızlıgı gıbı hıc bır sorunum yok ultrason goruntusunden dolayı sonuc boyleydı hafif denılmıstı onun bu durumla alakası olmadıgını sebepsız ınfertılıte tanısı konuldugu soylendı bırden fazla doktor bunu demıstı. 6 ay yumurta takibi de yaptırmıstım kendılıgınden çatlıyordu ama gebelık olmuyordu nedense..
29 yasımda tüp bebek yaptırdım 28 yumurta toplandı 15 tane 5. Gun embrıyosu olustu çoğu üst kalıteydi amh değerim 8
Aynen canım inşeallah güzel sonuçlar alırızAy evet ya tüp aşağı tüp yukarı, sanki anormallik varmış gibi bir de..
İzmir deyim ben
Aynen canım inşeallah güzel sonuçlar alırızAy evet ya tüp aşağı tüp yukarı, sanki anormallik varmış gibi bir de..
İzmir deyim ben
taze transfer mi yapıldı bende de pcos görüntüsü varKesinlikle umutlu olun ben böyle basladım ınsallah sizinde güzel sonuclar olacaktır
Şunu da eklemek ıstıyorum bende pcos goruntusu varmıs fakat yan etkılerını tasımıyorum kilo kıllanma insülin direnci adet duzensızlıgı gıbı hıc bır sorunum yok ultrason goruntusunden dolayı sonuc boyleydı hafif denılmıstı onun bu durumla alakası olmadıgını sebepsız ınfertılıte tanısı konuldugu soylendı bırden fazla doktor bunu demıstı. 6 ay yumurta takibi de yaptırmıstım kendılıgınden çatlıyordu ama gebelık olmuyordu nedense..
29 yasımda tüp bebek yaptırdım 28 yumurta toplandı 15 tane 5. Gun embrıyosu olustu çoğu üst kalıteydi amh değerim 8
Benimde seninle aynı canım pcosun hiçbir belirtisi yok kilo kıllanma falan yani. yumurtalıklarımda hafif polikistik diyen oldu hiç bir sorun yok diyen de oldu en son gittiğim tüp bebek uzmanı da sebepsiz infertilite dedi. Benimde kendiliğinden yumurta oluşup çatlıyomuş ama nedense olmadı iki aşılama yaptık o da olmadı amh amh 3,82 çıkmıştı 1 buçuk yıl önce şimdi baktırdım 6.23 çıktı o da çok garip. Bende adetle birlikte tüp bebeğe başlıycam inşallah sen nerde yaptırdın tüp bebeği canımKesinlikle umutlu olun ben böyle basladım ınsallah sizinde güzel sonuclar olacaktır
Benim de aynı 3 tüp bebeği yaptım sabah kan vericem inşallah tutmuşturMerhaba arkadaslar 29 yas Sebepsız ınfertılıte amh 1.5 hormonlar normal 2 yıldır korunmasız ılıskıye ragmen hamıle kalamadım esımın de benımde hersey normal gozukuyor 2 asılama yaptık oda negatıf artık tup bebege baslama kararı aldık bugun adetımın ıkıncı gunu serap sımavlı hocama gıttım bazı kan testlerı yaptı muayene ettı ve ılacları yazdı aldım eczaneden ılaclar yırmı bın tuttu 2 kutu gonal f 5 kutu merıofert vıtamın ve bazı antıbıyotıkler verdı bugun baslıycam cok heyecanlıyım acaba kac yumurtam cıkar kac tanesı guzel embrıyo olur tedırgınım bu yoldan gecen herkesın cevaplarını beklıyorum bırbırımızı motıve edelım lutfen
malesef bu seferde tutunmak istemediAynen canım bızde soylemedık en ıyısı bu zaten ne kadar az stres o kadar
Evet cok tatlı ınsanlar var burda tanımadıgımız halde bırbırımıze gonulden dualar etmek cok gızrl bır hıs Allahım bu yolda olan herkese yardım etsın ınsallah bebegın senınledır sana sımsıkı tutunmustır bızede haber ver
Ya üzülme ne olur problem ne bılmıyorum ama bazen nasıp olmayınca olmuyor ımkan varsa yıne denersın Allah yardımcımız olsun gercektenBenim de aynı 3 tüp bebeği yaptım sabah kan vericem inşallah tutmuşturzorlu bi süreç ama kafanı boşalt herşey umarım güzel ilerler ilkte altınyumurtayı bulursun mühim olan eş desteği çünkü en çok yıpranan sen oluyorsun burada herkes birbirine destek oluyor kafan attıkça gel yaz güzel bir platform
malesef bu seferde tutunmak istemedi
Problem yok sorun orda ama tutmuyorYa üzülme ne olur problem ne bılmıyorum ama bazen nasıp olmayınca olmuyor ımkan varsa yıne denersın Allah yardımcımız olsun gercekten
Hıtereskobı yaptınızmı hıc rahıme cızık falan atıyolarya belkı oyle bıseyler ose yarar sızındemı sebepsız ınfertılıteProblem yok sorun orda ama tutmuyormecbur bir daha
Ama şöyle dusunun cok yumurta cıkması herzaman avantaj olmuyor ben bu yönden cok korkmustum fazla yumurta olunca içleri boş folikül olabiliyormus cok şukur problem olmadıSızın baya ıyıymıs degerlenırız amh 8 cok ıyı 15 tane embrıyo mukemmel yanı :) benım bu kadar sansım olurmu bılmıyorum acıkcası tereddutluyum ınsallah benımde guzel embrıyolarım bebeklerım olur
Tamamen aynı seyler canım benım de o sekılde. Ben istanbul bahcecı umut tüp bebek merkezınde prof dr ebru öztürk e yaptırdım. Benım amh 8 yani yumurta cok var bunu yönetecek doktora gıtmekte cok onemlı yoksa ohss olabılıyormus bizim gıbılerdeBenimde seninle aynı canım pcosun hiçbir belirtisi yok kilo kıllanma falan yani. yumurtalıklarımda hafif polikistik diyen oldu hiç bir sorun yok diyen de oldu en son gittiğim tüp bebek uzmanı da sebepsiz infertilite dedi. Benimde kendiliğinden yumurta oluşup çatlıyomuş ama nedense olmadı iki aşılama yaptık o da olmadı amh amh 3,82 çıkmıştı 1 buçuk yıl önce şimdi baktırdım 6.23 çıktı o da çok garip. Bende adetle birlikte tüp bebeğe başlıycam inşallah sen nerde yaptırdın tüp bebeği canım
Evet canım ben zaten aşılamada yaşadım ohss sendromu hafif atlattım neyse ki benimde bahçeci fulya prof.dr Özkan özdamar ilk muayene için gittik henüz şimdi adeti bekliyorum senin sürecin nasıl ilerledi bir sıkıntı yaşadın mı ben çift yumurta transfer edilmesini istiyodum ama sadece 35 yaş üzerine ve üçüncü denemesi olanlara o şekilde yapabiliyoruz dedilerTamamen aynı seyler canım benım de o sekılde. Ben istanbul bahcecı umut tüp bebek merkezınde prof dr ebru öztürk e yaptırdım. Benım amh 8 yani yumurta cok var bunu yönetecek doktora gıtmekte cok onemlı yoksa ohss olabılıyormus bizim gıbılerde
Hıtereskobı yaptınızmı hıc rahıme cızık falan atıyolarya belkı oyle bıseyler ose yarar sızındemı sebepsız ınfertılıProblem yok sorun orda ama tutmuyormecbur bir daha
ınsallah cok tesekkur ederımAma şöyle dusunun cok yumurta cıkması herzaman avantaj olmuyor ben bu yönden cok korkmustum fazla yumurta olunca içleri boş folikül olabiliyormus cok şukur problem olmadıben 1 embrıyo transferı oldum kızım dogdu sonra kalan embrıyoları imha ettırdım baska cocuk dusunmedıgım için ve sonra ne oldu imha ettırdıgım ay doğal yollarla gebe kalmısım oğlum oldu yenı dogum yaptım.
Demem o ki hiç bir sey ımkansız degıl emınım sizinde olacaktır en kısa zamanda
29 yasımda yaptırdıgım için tek embriyo transferi yapabıliriz dediler bana da , ben hiç bir sorun yasamadım 1 temmuzda başlamıştık tedavıye agustosun başında transfer olmustum 15 agustosta da gebelıgı öğrenmıstım 3 sene olacak yaklasıkEvet canım ben zaten aşılamada yaşadım ohss sendromu hafif atlattım neyse ki benimde bahçeci fulya prof.dr Özkan özdamar ilk muayene için gittik henüz şimdi adeti bekliyorum senin sürecin nasıl ilerledi bir sıkıntı yaşadın mı ben çift yumurta transfer edilmesini istiyodum ama sadece 35 yaş üzerine ve üçüncü denemesi olanlara o şekilde yapabiliyoruz dediler
Hayır yapılmadı ama sanırım 4 de yapılıcak gbiHıtereskobı yaptınızmı hıc rahıme cızık falan atıyolarya belkı oyle bıseyler ose yarar sızındemı sebepsız ınfertılıte
Ne güzel canım sorunsuz şekilde ilerlemiş sürecin inşallah benimkide öyle olur.i Çift embriyo koyulmasını çok istiyodum ben ikiz olmasını yani koyulmadığını yeni öğrendim ona biraz üzüldüm29 yasımda yaptırdıgım için tek embriyo transferi yapabıliriz dediler bana da , ben hiç bir sorun yasamadım 1 temmuzda başlamıştık tedavıye agustosun başında transfer olmustum 15 agustosta da gebelıgı öğrenmıstım 3 sene olacak yaklasık
İnsallah hersey gönlünce olur canımNe güzel canım sorunsuz şekilde ilerlemiş sürecin inşallah benimkide öyle olur.i Çift embriyo koyulmasını çok istiyodum ben ikiz olmasını yani koyulmadığını yeni öğrendim ona biraz üzüldüm
Sağol canım inşallahİnsallah hersey gönlünce olur canımikiz cok istıyor ınsan ama bakmakta zor cevremde gorunce tek olması daha iyiymıs dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?