- 19 Şubat 2025
- 28
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Yagmur altan
-
Ayrıca şuan Menapur 150 ml Gonol-f 150 ml kullanıyorum. Ovitrelle iğnemi aldım çatlama zamanında kullanacağım. Ekstra doktorum herhangi bir ilaç vermedi.Merhaba kızlar, bende 29 yaşındayım hipo hipo hastasıyım yani ilaçsız adet göremiyorum ve yumurtalarım çok küçük şubat ayında aşılama yaptırdık başarısız oldu. Suan üniversite hastanesinde raporlu olarak tedaviye başladım 9.gunumdeyim yumurtalarım yeni büyümeye başladılar benim süreç biraz uzun sürüyor yumurtalar yavaş büyüdüğü için. Amh 0.69. Her şey yolunda giderse temmuz gibi transfer olacağım bende inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ve burada sevincimize ortak oluruzBende takipte olacağım sormak istediğiniz sorular olursa sorabilirsiniz
Aşılama oranı daha düşük %15 20 demişlerdi bana tüp bebek için en azından %50 60 diyorlar yani aşılama ile zaman kaybetmeyin bence ona yapacağınız iğnelerin masrafı yerine direkt tüp bebek tedavisi daha mantıklı oluyor.Merhaba,
Yaşım 33 bugün amh değerimin 0.28 olduğunu öğrendim ve doktor tüp bebek önerdi. Kafam çok karışık ve korkuyorum. Doktor tavsiyeniz var mı?
Ben kayseri de yaşıyorum. Hangi şehirde olduğunuz söylerseniz ona göre arkadaşlar yardımcı olurlar sizeMerhaba,
Yaşım 33 bugün amh değerimin 0.28 olduğunu öğrendim ve doktor tüp bebek önerdi. Kafam çok karışık ve korkuyorum. Doktor tavsiyeniz var mı?
Maalesef insan bir adım atınca tüp bebek sürecine, anlamsız bir şekilde her şeyi öğrenmek zorunda kalıyor ister istemez, inşallah yol kolay ve kısa olurİstanbul’da yaşıyorum ben. Sürece o kadar uzağım ki duyduğum kavramların ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. Ailemde böyle bir durum yaşanmadı. Ama sizin de dediğiniz gibi doğrudan tüp bebek merkezine yönlendirdi kadın doğum doktoru. Dilerim Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Amin inşallahİstanbul’da yaşıyorum ben. Sürece o kadar uzağım ki duyduğum kavramların ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. Ailemde böyle bir durum yaşanmadı. Ama sizin de dediğiniz gibi doğrudan tüp bebek merkezine yönlendirdi kadın doğum doktoru. Dilerim Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Amin dilerim kolaylıkla gelirMaalesef insan bir adım atınca tüp bebek sürecine, anlamsız bir şekilde her şeyi öğrenmek zorunda kalıyor ister istemez, inşallah yol kolay ve kısa olur
Doktor muayene etti yumurtalıklarımda bir sorun yok, kistim yok. 4 yıllık evliğim sadece bir kez korunmasız ilişki yaşadık. Sadece bir kez denedim yani. Gebelik düşündüğüm için öncesinde değerlerime baktırmak amacıyla gitmiştim kadın doğum doktoruna. Öyle öğrendim amh değerimin düşük olduğunu.Amin inşallahKaç yıllık evlisiniz sadece amh düşüklüğü mu var herhangi bir kist veya başka problem var mi yani doktor muayene etmiştir illa ki.
Amh düşük evet ama sadece bir kez denemişsiniz yani tüp bebek için genelde bir yıl korunmasız ilişkide olmazsa gebelik ona göre yapıyorlar diye biliyorum. Tabi ki tüp bebek merkezine gidip muayene olun onlar size daha iyi yardımcı olur. Benim aralık ayında 0.89 du suan 0.69 la tüp bebeğe başladık vakit kaybetmeden muayene olmanizi tavsiye ederim. İnşallah tedaviye gerek kalmadan doğal yolla gebe kalırsınız her şey gönlünüzce olsun rabbim kolaylaştırsınDoktor muayene etti yumurtalıklarımda bir sorun yok, kistim yok. 4 yıllık evliğim sadece bir kez korunmasız ilişki yaşadık. Sadece bir kez denedim yani. Gebelik düşündüğüm için öncesinde değerlerime baktırmak amacıyla gitmiştim kadın doğum doktoruna. Öyle öğrendim amh değerimin düşük olduğunu.
Amin inşallah teşekkür ederimAllah razı olsun, eksik olmayın. Dilerim sizin de kolaylıkla gelir bebeğiniz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Yaşımız aynıymış. İsterseniz bi 6 ay kendiniz deneyin korunmasız sonra da direk tüp bebek yapın. Aşılama bana boşuna geliyor. Ha 6 ay kaybetmeyeyim diyorsanız direk de sürece girebilirsiniz. Ben açıkçası hem özelde hem üni de aşılama denemiş biri olarak ilk tüp bebek denemesini devlette yapmak istedim en azından negatif olursa 2. Deneme için motivasyonum olur diye. Canınızı sıkmayın, tek yumurta yetiyorMerhaba,
Hayırlısı olsun canım inş güzel sonuçlar alırsınMerhaba canım gonal f asılama yaparken 75 vuruyordum sımdı tup bebekte ılk dozumu bugun vuruldum 200 birde merıofert verdı bana ayrıca oda ıgne onuda vuruldum antıbıyotıkler ve vıtamınlerde var herkesın surecı farklı tabı benım doktorum bunları verdı pazartesı kontrolum bakalım hayırlısı senınde ınsallah hayırlı olur guzel sonuclanır canım burdan ıletosım halınde olalım
Evet canım tesekkur ederım yarın kontrolum var bakalım ne olacak heyecanlıyımmmmHayırlısı olsun canım inş güzel sonuçlar alırsınbenim de regle kaldı 5 gün. Buradayım merak etme destek oluruz birbirimize herkesle konuşulmuyor bu konular
Merhaba canım benımde pazartesı kontrolum var bugun ıgnelerın besıncı gunundeyım bakalım yarın ne durumdalar belkıde bende temmuzda transfer olurum beraber süreclerımızı takıp edelım ınsallah kolaylıkla nasıp olur hepımızeMerhaba kızlar, bende 29 yaşındayım hipo hipo hastasıyım yani ilaçsız adet göremiyorum ve yumurtalarım çok küçük şubat ayında aşılama yaptırdık başarısız oldu. Suan üniversite hastanesinde raporlu olarak tedaviye başladım 9.gunumdeyim yumurtalarım yeni büyümeye başladılar benim süreç biraz uzun sürüyor yumurtalar yavaş büyüdüğü için. Amh 0.69. Her şey yolunda giderse temmuz gibi transfer olacağım bende inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ve burada sevincimize ortak oluruzBende takipte olacağım sormak istediğiniz sorular olursa sorabilirsiniz
Bende merıofert ve gonal f ıgne kullanıyorum bırde letu hap ve ıkı tane antıbıyotık bakalım nasıl gelısmıslerAyrıca şuan Menapur 150 ml Gonol-f 150 ml kullanıyorum. Ovitrelle iğnemi aldım çatlama zamanında kullanacağım. Ekstra doktorum herhangi bir ilaç vermedi.
Benim de yarın kontrolüm var 11.günümdeyim.Insallah canım güzel sonuçlar alalımMerhaba canım benımde pazartesı kontrolum var bugun ıgnelerın besıncı gunundeyım bakalım yarın ne durumdalar belkıde bende temmuzda transfer olurum beraber süreclerımızı takıp edelım ınsallah kolaylıkla nasıp olur hepımıze
Bende pendıkte yuzyılda suan tup bebege basladım ıkı asılamam malesef negatıf oldu bencede asılama zaman kaybı normal yollarla hamıle kalmak gıbı bırsey zatenİstanbul’da yaşıyorum ben. Sürece o kadar uzağım ki duyduğum kavramların ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. Ailemde böyle bir durum yaşanmadı. Ama sizin de dediğiniz gibi doğrudan tüp bebek merkezine yönlendirdi kadın doğum doktoru. Dilerim Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?