Tüp bebeğe başlarken FSH değeriniz kaçtı?

mylittlemiracle_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.166
1.202
133
Kızlar merhaba
Tedavi başında FSH değeriniz kaçtı? Kaç yumurta oluştu ve sonuç ne oldu yazabilir misiniz?
Benim FSH 9 bana yüksek geldi inşallah çok sayıda yumurtam oluşur bakalım

Merhaba canım ama FSH yumurtanın sayısını değil kalitesini belirler.. 9 kötü bi değer değil, ama yumurta sayısı içim AMH bakılmalı ve ultrason kontrolü.. Ben 1 defa 9 küsür FSH ile 3 yumurtam toplandı ve ikiz gebelik oluştu.. Ama malesef kaybettim :( İnşallah güzel sonuçlar alırsın.. Sevgiler..

Allah yardımcınız olsun.Benimde pco var.1 yıldır olmuyo bebeğimiz.Eşimdede problem var. Adet düzeni için tedaviye başlandı.Benimde fsh 6 küsür amh 9 küsür nasıl değerlerim sizce ?

Amh pcodan dolayı yüksek ama bu çok yumurtanız olduğu anlamına gelir :) fsh ınız da gayet güzel.
Fsh yükseldikçe sıkıntı. Yumurtalar kötüleşiyor demek.
Benim fsh 9 amh 2,2 ile 14 yumurta toplandı
8 i döllendi ve 5. Güne geldiler.
Yani sayı ortalama fena değildi.
Eşinizde sıkıntı nedir? Çok ciddi bir sorun yoksa sizin yumurtlama takibiyle normal yoldan olur bence

Merhaba canım ama FSH yumurtanın sayısını değil kalitesini belirler.. 9 kötü bi değer değil, ama yumurta sayısı içim AMH bakılmalı ve ultrason kontrolü.. Ben 1 defa 9 küsür FSH ile 3 yumurtam toplandı ve ikiz gebelik oluştu.. Ama malesef kaybettim :KK43: İnşallah güzel sonuçlar alırsın.. Sevgiler..
Çok teşekkür ederim yazdığınız için. Tedavinin başında endişelerle doluydum :) hiç yumurtam olmayacak sanıyordum. Çok şükür 14 tane toplandı 8 embriyo 5.güne gitti ve bugün evde yaptığım test pozitif çıktı. Umarım sağlıklı ilerler:dua:

Amh pcodan dolayı yüksek ama bu çok yumurtanız olduğu anlamına gelir :) fsh ınız da gayet güzel.
Fsh yükseldikçe sıkıntı. Yumurtalar kötüleşiyor demek.
Benim fsh 9 amh 2,2 ile 14 yumurta toplandı
8 i döllendi ve 5. Güne geldiler.
Yani sayı ortalama fena değildi.
Eşinizde sıkıntı nedir? Çok ciddi bir sorun yoksa sizin yumurtlama takibiyle normal yoldan olur bence
Pco insülin direnci filan kilomda var. Ama doktorum normal yolla olmaz çocuğun demedi pco var ama hormonların güzel dedi. Eşimin sperm test sonucunda ileri hareketlilik ve hareketsizlik oranları fazla çıkıyo.

Çok teşekkür ederim yazdığınız için. Tedavinin başında endişelerle doluydum :) hiç yumurtam olmayacak sanıyordum. Çok şükür 14 tane toplandı 8 embriyo 5.güne gitti ve bugün evde yaptığım test pozitif çıktı. Umarım sağlıklı ilerler:dua:
harika bi haber bu :nazar::nazar::nazar::nazar: :dua::dua::dua: İnşallah sağlıkla devam eder canım :dua: hayırlı uğurlu olsun :KK200:

Back
X