- 26 Ağustos 2021
- 43
- 8
- 1
teşekkür ederimDevlet yapar diye düşünüyorum çünkü kan tahlili veriyorsunuz. Adetliyken baktırmak daha sağlıklıymış adetinizin 2. Veya 3. Günü baktırabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimDevlet yapar diye düşünüyorum çünkü kan tahlili veriyorsunuz. Adetliyken baktırmak daha sağlıklıymış adetinizin 2. Veya 3. Günü baktırabilirsiniz
randevu alayım madem, teşekkür ederimBen özelde yaptırmıştım ama devlet de yapar
Basınız sağolsun.Ben de 30 yaşındayım biz de 1.5 yıldır deniyoruz yumurta çatlama sorunum var bir kimyasal geçirdim o kadar.Tedbiri bırakmamak lazım ama nasipte varsa oluyor gerçekten çok örnek var karşımda hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahBen doğal yolla gebe kaldım ama sonuç hüsran oldu artık gebe kalsam da korku yaşayacağım. Yaşım 31 ve iki yıldır çabalıyorum iki gebelik var ama yaşayan çocuğum yok
Teşekkür ederim. İnşallah sağlıklı hayırlı bahtı güzel evlatlarımız olur , bu süreçler çok yorucu yıpratıcı. Bazen kendimi çok güçlü hissediyorum bazen ise yıkıldım diyorum.Basınız sağolsun.Ben de 30 yaşındayım biz de 1.5 yıldır deniyoruz yumurta çatlama sorunum var bir kimyasal geçirdim o kadar.Tedbiri bırakmamak lazım ama nasipte varsa oluyor gerçekten çok örnek var karşımda hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Her zaman güçlü olmak gerek benim kuzenim de kadın doğum doktoru ve kimyasal geçirmen cok güzel hamile kalabiliyorsun demişti aynı durum sizin için de geçerli gerçekten buna da şükür lütfen içinizi hep ferah tutun vardır bir hayır gerçektenTeşekkür ederim. İnşallah sağlıklı hayırlı bahtı güzel evlatlarımız olur , bu süreçler çok yorucu yıpratıcı. Bazen kendimi çok güçlü hissediyorum bazen ise yıkıldım diyorum.
Merhabalar,eğer test,tahlil ve muayene bulgularının doğrultusunda kararlarını yönlendirmen daha doğru olur bununla birlikte seçmiş olduğun hekimin başarısı ve bilgisi de çok etkili olacaktır..Merhaba arkadaşlar, tüp bebek yaptırmaya kaç ayda, yılda karar verdiniz? Ben bu ay diyorum, sonra doğal yolla denemeye karar veriyorum. Sürekli erteliyorum.
Benim de tek tesellim o en azından hamile kaldım daha önce diyorum. Ben onu yapmıştım ama yumurtam çok erken çatladı o ay olgunlaşmamıştı sanki.Her zaman güçlü olmak gerek benim kuzenim de kadın doğum doktoru ve kimyasal geçirmen cok güzel hamile kalabiliyorsun demişti aynı durum sizin için de geçerli gerçekten buna da şükür lütfen içinizi hep ferah tutun vardır bir hayır gerçektenben bal çörek otu tarçın karışımı yapmaya başladım güçlü yumurta oluşumu için. Çörek otu yağı da cok etkiliymiş isterseniz deneyin siz de . Sabah akşam aç karnına birer kaşık yiyorum
Benim İstanbul da Şişli Memorial Semra Kahraman ımin ekibi canım çok memnun kaldım. Forumda da ora için açılmış bir topik var 5 bin küsür sayfalık oradan okuyup araştırabilirsin.Merhaba hangi il acaba hangi hastane
Ben de öyle düşündüm, macunlar vitaminler kürler derken oldu da ama tekrar tekrar başa döndüm ben de adet olunca başlayacağım. Hangi hastane ve doktora karar verdinizYani aslında 2 senedir yaptıralım diyoruz yok onu kullanalım yok bunu diye diye bir de bakmışsin seneler bitmiş Kasım ayında başlıyoruz kesin kararımızı verdik Allah izin verirse
Benim de ilk kaybımdan sonra tüp bebeğe gittim 1.5 çıkınca amh git senin doğal yolla olur dedi öyle de oldu ama kalbi durdu yavrumun. Artık ben de ertelemek istemiyorum ama korkuyorum daMerhaba , ben 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım .
2 senedir sebepsiz infertilite denildi. Amh 1.29 ama sorun yok doğal yolla kalırsın dediler ama 2 sene olmayınca tüp yaptırdık 2 gün önce negatif sonuç aldım . Tek embriyom olmuştu, o da tutmadı maalesef. Ertelediğim için çok pişmanım . Niyetiniz varsa ertelemeyin. Ben geçtiğimiz mart ilk görülmemi yaptım ama tüp bebek doktorum bile senin doğal yolla olur dediği için eylüle erteledim. Ama pişmanım o zaman yaptırsaydım şimdi ikincisine bile başlardım. İnşallah sizin tek seferde olur![]()
Benim doktorum perinatolog ve bana iki kaybımdan sonra da aynı şeyi söylüyor sen 10 defa daha hamile kalabilirsin, ben sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum, ikidir hevesim kursağımda kalıyorMerhabalar,eğer test,tahlil ve muayene bulgularının doğrultusunda kararlarını yönlendirmen daha doğru olur bununla birlikte seçmiş olduğun hekimin başarısı ve bilgisi de çok etkili olacaktır..![]()
Korkularınızı anlıyorum ben de çok korkuyordum o yüzden aylarca erteledim ama denememiş olmak da beni geriyordu. Sizin pgt olacaksa hiç ertelemeyin. Gerçi sonuçta her hamilelik düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok belki doğal yolla sağlıklı gebelik de olur ama bu stresi korkuyu göze alamıyorsanız ertelemeyin. Hangisi daha ağır basıyor onu düşünün.Benim de ilk kaybımdan sonra tüp bebeğe gittim 1.5 çıkınca amh git senin doğal yolla olur dedi öyle de oldu ama kalbi durdu yavrumun. Artık ben de ertelemek istemiyorum ama korkuyorum da
Korkularınızı anlıyorum ben de çok korkuyordum o yüzden aylarca erteledim ama denememiş olmak da beni geriyordu. Sizin pgt olacaksa hiç ertelemeyin. Gerçi sonuçta her hamilelik düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok belki doğal yolla sağlıklı gebelik de olur ama bu stresi korkuyu göze alamıyorsanız ertelemeyin. Hangisi daha ağır basıyor onu düşünün.
Deneyeceğim korkuyorum ama çocuğumun olması için elimden geleni yapmam gerekiyor belli ki. Siz tekrar başlayacak mısınız? Nerede yaptırdınızKorkularınızı anlıyorum ben de çok korkuyordum o yüzden aylarca erteledim ama denememiş olmak da beni geriyordu. Sizin pgt olacaksa hiç ertelemeyin. Gerçi sonuçta her hamilelik düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok belki doğal yolla sağlıklı gebelik de olur ama bu stresi korkuyu göze alamıyorsanız ertelemeyin. Hangisi daha ağır basıyor onu düşünün.
Ben Bahçelievler Medikal Park'ta Serdar Koç'ta tedavi oldum. Doktor değiştirmek istemiyorum ama eşim biraz kızgın. Çok toz pembe bir tablo çizdiler bize. 1 tane bile takviye edici bir şey kullanmadım, doktorum bunlar para tuzağı dedi, senin ihtiyacın yok gayet güzel her şey dedi. Sonuç böyle 1 embriyo ve negatif olunca eşimin güveni sarsıldıDeneyeceğim korkuyorum ama çocuğumun olması için elimden geleni yapmam gerekiyor belli ki. Siz tekrar başlayacak mısınız? Nerede yaptırdınız
Benzer durumdayız ben de öğretmenim yaşım oldu 31 ben bir arkadaş vasıtasıyla bulat aytek şık diye bir doktoru buldum bakalım ne olacakBen Bahçelievler Medikal Park'ta Serdar Koç'ta tedavi oldum. Doktor değiştirmek istemiyorum ama eşim biraz kızgın. Çok toz pembe bir tablo çizdiler bize. 1 tane bile takviye edici bir şey kullanmadım, doktorum bunlar para tuzağı dedi, senin ihtiyacın yok gayet güzel her şey dedi. Sonuç böyle 1 embriyo ve negatif olunca eşimin güveni sarsıldı
Tekrar deneyeceğim ama zamana ihtiyacım var. Öğretmenim ben, yüz yüze eğitim tam gaz devam ettiği için izin almam zor olur belki sömestr ya da yaz tatilinde![]()
İnşallah hiç gerek kalmaz ama kararını verdiğinde acaba mı demeden başla tedaviye içindeyken zor oluyor ama sayılı günler geçiyor . Dilerim sonu güzel olurBenzer durumdayız ben de öğretmenim yaşım oldu 31 ben bir arkadaş vasıtasıyla bulat aytek şık diye bir doktoru buldum bakalım ne olacak