• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğin finaline yakın yani test gününe stres ve olumsuz düşünce yaşayan varmı...

seda27tt

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
83
25
288
Gaziantep
Merhaba

Arkadaşlar test gününe yakın olmadı bu defada tutmadı galiba hissi tek bendemi oluyor yoksa herkestemi kafayı yiyicem ilk 4 gün çok pozitifdim ama dün ve bugün çıldırdım dudaklarım kalmadı yemekten hep iyi şeyler düşüneyim diyorum ama beynim çok yorgun bu benim 2. tüp bebeğim 5. gün transferi yapoldı şansım yüksekmiş ama inşallah bana yazın lütfen sizlere ihtiyacım var...

:5:

arkadaşım acaba sonlara doğru iyi düşünen var mı ben burda okadar kez okudumki ssenin gibi düşünenleri buna bende dahilim ama pozitif olmaya çalış benimde 5 gün kondu inşallah pozitif sonucunu alırsın sen kasma kendini fırsatın varsa komedi filmleri al seyret kafanı dağıt..
ama günü günü tutmuyodu bekleme aşaması ....

evet ben varım
embryo bana konulurken bile ümitsizdim sinirleirm bozuldu buraya başlık bile açtım senin gibi
annemle kavga etmiştim çok üzüldüm çok ağladım
hep moralsizdim,ama kızım bana sıkı sıkı sarılmış
merak etme anne ben geliyorum demiş
ınş seninkide tutar canım,dua et bol bol.

Merhaba

Arkadaşlar test gününe yakın olmadı bu defada tutmadı galiba hissi tek bendemi oluyor yoksa herkestemi kafayı yiyicem ilk 4 gün çok pozitifdim ama dün ve bugün çıldırdım dudaklarım kalmadı yemekten hep iyi şeyler düşüneyim diyorum ama beynim çok yorgun bu benim 2. tüp bebeğim 5. gün transferi yapoldı şansım yüksekmiş ama inşallah bana yazın lütfen sizlere ihtiyacım var...

:5:

Canim ben varim bugün 7.günüm iki gün öncesine kadar okadar pozitiftimki anlatamam sana ama iki gündür icim icimi yiyor ya gene olmadiysa diye benim3.denemem ve bu sefer blast transfer edildi cözülen bes emriyomdan sadece biri 6.güne ulasabildi bazen diyorum 6.güne kadar yasayan bebis benim göbüsümdede yasar diye ama bir hayal kirikligi daha yasarsam nasil kalkarim altindan inan bilmiyorum hep dua ediyorum cünkü baska birsey gelmiyor elimden Allahim büyük elbet bizede birgün nasip edecektir...
Hakkimizda hayilisi canim...

yaşadığımız olumsuz duygular, yeni bir hayal kırıklığı yaşarmıyız korkusu... gayet insani duygular, kadınız sonuçta hassas duygusal...
aldığımız ilaçlarla hormonlarımız altüst oluyor zaten... .. buda duygu düşüncelerimizi mantığımızı kısaca hayatımızı etkiliyor.
bir taraftan çok isterken diğer taraftan olmayacak korkusu sarıyor.
ben bunca yıldır bu duygunun önüne geçemedim. aslında ne düşünürsek düşünelim hepimiz kader kısmetimizi yaşıyoruz onu değiştiremiyoruz.
yapılması gereken kendimize eziyet etmemek, gerilim içinde rahmi de embriyolarıda germemek...
ama bunu yapabilen çok azdır herhalde. 12 gün belirsiz bir bekleyiş, sanki 12 yıla bedel gibi....

Olmazmı, herkes baştan ne kadar olumlu olsa da sona doğru moral olarak çöküyor. Önemli olan moralin değil hiç onu dert etme, stres yaptım ya olmazsa gibi bir duyguya hele hiç kapılma. Olacağı varsa moralsizde olsak olur, morallide olsak olur yeterki yazılmış olsun.

:) ben ilk denememde o kadar emindim ki tutmaması için sebeb yok diye ama olmadı hüsrandan sonra şimdi gerim gerim geriliyorum ..eşimi üzüyorum sonra dahada üzülüyorum...içim içimi yiyor şimdide olmazsa diye... bu denemeyi kimseye söylemedik sorulara maruz kalmıyım diye bakalım ......allah hepimize hayırlısını versin..

Bende varım bu duyguları yaşayan.Bugün 8.günüm.Çok moralim bozuk.
Kızlar biraz önce idrar testine baktım ben.Negatif çıktı.Okadar kötüyüm ki şuan.Biliyorum erken diyeceksiniz.Ama bazı kızların 8.günde silik çıkıyor.Onu görmeyi bekledim bende.Ne yapcam bilmiyorum.İçime kocaman bir acı oturdu.Olmayacak korkusu daha büyüdü.Yardım edin kızlar:43:

Bende varım bu duyguları yaşayan.Bugün 8.günüm.Çok moralim bozuk.
Kızlar biraz önce idrar testine baktım ben.Negatif çıktı.Okadar kötüyüm ki şuan.Biliyorum erken diyeceksiniz.Ama bazı kızların 8.günde silik çıkıyor.Onu görmeyi bekledim bende.Ne yapcam bilmiyorum.İçime kocaman bir acı oturdu.Olmayacak korkusu daha büyüdü.Yardım edin kızlar:43:

canım idarar testi için erken daha çıkanların buna bend e dahilim ikiz oldukları için beta yüksek ve idrara hemen geçiyo ..yoksa tekse çok erken hiç bozma morelini.

:emir_bebek:Beni yanlız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim sadece ben değilmişim kendi kendime hüsnü kuruntu yapan::))

Rabbim bu mübarek cuma gününde bizimde yüzümüzü güldürsün.:emir_bebek:.. ama test yapan arkadaşlara çok kızıyorum lütfen erkenden yapıp üzülmeyin forumda test yapan ve idrarda negatifi görüp daha sonra hamiş olan çok arkadaşımız var biraz sabırlı olun lütfen ALLAH KERİM..

Bu işin sonunda inşallah sevineceğiz hepinizi öpüyorum...:emir_bebek:

Back
X