Tüp bebek 18 agustos transfer gunu. Yardimci olur musunuz

Hayatguzeldir

Bir Dilek tut benim için...
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
417
2.927
113
Merhabalar herkese,
Belki bilenler vardir ben bebek için ugrasanlardanim. Tup bebekle ilgili tüm konuları itina ile okurum hep.
O kadar çok bilgi edindim ki bu konularla ilgili hepinize tesekkur ederim.
Şimdi transfer adimina geldik.Çok heyacanliyim ve korkuyorum.
Hizlica özet geçeyim amh rezerv azlığı sorunum var eşimin de sperm sayi ve hızı kötü. Kesinlikle tup bebek dediler.
2 kez opu oldum 3 embriyom var 3. Gun olan.
18 ağustos transfer günüm. Dr dediki 3 embriyo da 17 agustos günü çözülecek ilerleyen 2si transfer edilecek ilerleme olmaz ise tansfer iptal edilir dedi. 3 u de ilerler ise kalan 1 tekrar dondurulur dedi.
Aslinda iyi mi kötü mu bilmiyorum. Isin madi tarafina donersek su ana kadar 10 bin harcadim. Simdi transfer icin anlatayim, her embryo basina dondurma çözme de 1500 tl alınıyor simdi 3 u çözülecek 4500 tl ediyor. tranfser ücreti 4000 tl etti 8500 kalan embriyo tekrar dondurma etti 10 bin tl ilaclar haric tabi. Ben ayni anda dondurulan iki embriyom cozulecek diye dusunmustum onlar transfer edilir diye. Sizce 1 gun beklemesi iyi mi cozulup hemen transfer edilse daha iyi olmaz mi. Bazen bosver ne giderse borc harc olur kafana takma diyorum bazende malum özel ticarethane gibi isliyor acaba fazla para almak için mi yapıyorlar diyorum.
kontrolden bugün geldim hastane cok kalabalikti. Dr umu 3 dakka gordum hemsireler ilgileniyor genelde. Soramadim bunlari.
Birde transfer gununden 3 gun sonra adet gunum normalde hic boyle transfer olan var mi?
Verilen ilaclar:
Estroferm
Crinone vajinal jel
Progeston 50 mg ampul
Cevaplar için sağolun şimdiden, bana dua edin emi

Tatlım bu biraz saçma sanki çözdürmek ve tekrar dondurmak için niçin ücret alınıyor ki benimki şöyle olmuştu yumurtalarım toplandı döllendi rahim dinlendirme oldu iki ay ücret ödemedim sonra transfer günü gittim kalan embriyoların bir sene dondurulması için 1200 civarı ödedim iki tanesini çözüp biri transfer edildi diğeri 6. Güne bekletildi ve tekrar donduruldu ve ben bunun için de ücret ödemedim benim de bu ay transfer olacak sadece transfer ücreti ödeyeceğim

Pazartesi günü arayıp detayli bilgi alayim ben en iyisi değil mi bu konu hakkinda. Benim de gecen ay e2 yuksekti gelmeyin dediler ilac yazdilar whatsuptan.
bugun gitti 225 tl muayene ucreti aldılar ilk gidince almışlardı bir daha almazlar diyordum ama yok. İnan belimiz büküldu. Daha ilk denememiz Allah korusun olmaz ise devam edemicez çok zorluyor ucretler

Canım 6 ay geçince alınıyor tekrar muayene ücreti sen ne zaman ödeme yaptın ? Bu merkez nerede? Yakında sana ilaç yazmak için para isteyecekler yuhh yani sen arayıp iyi ve öğren

Dondurup çözdükleri için para mı istiyorlar
Ben tam anlamadım
transfer işlemi gerçekleşene kadar yumurta dondurmak için ücret almıyorlar ayrıca her yumurtaya ayrı ayrı para istemediler yani 2 embriyo 3 embriyo farketmez sadece dondurmak için bir fiyat veriyorlar okadar..

Canım 6 ay geçince alınıyor tekrar muayene ücreti sen ne zaman ödeme yaptın ? Bu merkez nerede? Yakında sana ilaç yazmak için para isteyecekler yuhh yani sen arayıp iyi ve öğren
30 mayısta başladım tedaviye yani 6 ay falan geçmedi canim ya. Her gittigimde 50 60 fark alıyorlardi muayeneden şimdi gidince 225 tl aldilar yani bende sasirdim. Aslında soracaktım ama o kadar kalabalıktı ki sekreterlik içerde sorarim dedim o da kaynadi pazartesi arayıp veya mesaj atip soracagim.

Bana verilen formda her embriyo başına dondurma cozdurme islemi 1500 tl diyor yan.i transferde 4000 tl toplam 5500 iki tane embriyo olunca islem ucreti artiyor.
Benden her embriyo için ayri para istediler valla.

Bana verilen formda her embriyo başına dondurma cozdurme islemi 1500 tl diyor yan.i transferde 4000 tl toplam 5500 iki tane embriyo olunca islem ucreti artiyor.
Hangi merkez burası çok para istiyorlar
Biz 1 yıllık 2 embriyo dondurmak için 2200 verdik sonraki yıllar 600 verilecek..

Hangi merkez burası çok para istiyorlar
Biz 1 yıllık 2 embriyo dondurmak için 2200 verdik sonraki yıllar 600 verilecek..
Denizli özel sağlık. Yani ben mi yanlış anladim diyeceğim ama elimizde form da var. Pazartesi arayip sorcem ama kesin net bilgiyi alcem. Ama uzerine basa basa ilk gittigimde embriyo başına dendi eminim. Pahali bir hastane bence de. Ben forumlarda facebooklarda gruplar da okuyorum benim ucretler ucuk kalıyor. Opu islemim 3 bin liraydı mesela (embriyo olusti ise olusmaz ise 2 bin) transfer dediğim gibi 4000 bin
Dondurup cozme 1500 vs vs. Tavuk gibi soyulduk bari sonucu güzel olsa

İnşallah sonuç pozitif olur tüp bebek maddi manevi yıpratıyor insanı hayırlısı olur inşallah

Canım nerde yaptırıyorsun ve ne kadar ödeyeceksin acaba

Ayyy bu nasıl bir paradır benim 6 embriyom var dondurulmuş 2 li şekilde ben toplam 1200 TL ödedim İstanbul’da yok öyle fiyatlar .canım ben martta başladım tedaviye 450 TL muayene ücreti ödedim başka da bir şey ödemedim muayene için zaten yumurta takibinde kaç kere gidiyorsun çok fazlaymış canım

Canım nerde yaptırıyorsun ve ne kadar ödeyeceksin acaba
İstanbul tüpbebek merkezi Aret Kamar ben muayene için 450 TL verdim Mart ayında OPu ,yumurta takibi ve transfer için 8500 TL ödedim toplam sonra transfer günü sadece geri kalan embriyonun dondurulması için senelik 1200 civarı ödedim bir de her seferinde e2ve progestan tahlili için 80 TL ödedim şimdilik bu kadar artı ilaç paraları verdim ilki kimyasal olunca genetik istedi eşimden ve benden 900 TL sonra histeraskopi yapıldı 4 bin tl bu da kürtajım olduğu için yapıldı herkese yapılmıyor

Galiba hastaneyi tüp bebek bölümü ayakta tutuyor bilmiyorum. Oldukça zorlanıyoruz zaten ödemelerde. 1.5 saatlik uzaklıkta diye orayı tercih etmistik doktor için olumlu seyler okumuştum gerçi basladiktan sonra olumsuz şeylerde okudum baya. Su ana kadar 9 bin tl harcadım tarnsfer ile birlikte 20 bine doğru gidiyoruz galiba. Bari sonu guzel olsa.
Zaten olmaz ise 5. Yilim martta dolacak sigortadan. uni hastanesinde rapor çıkartıp devlette yaptirim artik. Tabi inşallah gerek kalmaz.

Anladim canim pazartesi ben arayip hemsirelere sorucam bu ucret işini yeniden. Insallah ben yanlis anlamisimdir embriyo basina degildir 1500 tl. Ama formda oyle yaziyor bakicaz artik. Ama genel anlamda da pahali bir hastane diger ozel hastanelere gore.
Beni su an korkutan hashimoto tirodi var bende ilac kullanmiyorum henuz. Dr istersen levotron 25mg basla demisti zarari olmaz faydasi olur diye tsh 2,5 altinda olmaliymis cunku. ama benim su an degerlerim normal sadece anti tpo yuksek surekli bunu diyen dahile doktoruydu bir ay once gitmistim.
Birde insilin direncim var onceki prof oyle demisti. Simdi transfer olucam ve bu sorunlar birlesip gebeligimi engelleyecek diye korkuyorum hemde cok
Birde kan pihtilasma sorunu okudum forumda inşallah o da beni bulmaz

Gerek kalmayacak Allah’ın izniyle bu çabalarımız sonuçsuz kalmasın canım

Rapor çıkarma imkanın varsa rapor çıkar bence daha uyguna gelir. Bide bana da fiyatlar çok pahalı geldi bende opuda embriyo oluştu biz çözme dondurma parası vermedik sadece Aralık'ta opu oldum Haziran'da transfer o aranın parasını ödedim iki embriyo transfer edildi ikisi hala dönük inada yıllık para odeniyo onu ödedik işte sonra her yıl iki yüz üç yüz mu bı bakimi oluyomus onu oducez iste

Nasıl bi kurummuş bu gerçekten ilgi az ama ücret fazla hastanede nefes alsan ekstra ücret alıyorlar öyle şey olur mu zaten maddi manevi yıpranıyoruz bazı kurumlarda böyle aç gözlülük yapıyor ne de olsa mecburlar diye inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın da bu sıkıntıları çekmezsin canım benim

Rapor çıkarmak için 5 yillik sigorta sarti aranıyor benim 4 yil dolmuştu henüz o yüzden özel tercih ettik. Pazartesi arayip sorucam belki ben yanlış anlamisimdir. (insallah ben yanlis anlamisimdir ya) dr goremiyorsun zaten hemşire gelip anlatıyor ona da ilaçları anlatıyor bu kisimi sormayi unutuyor insan nasildi kac paraydi diye.
Herşey güzel olsun da artik gidende de gözüm yok.
Sizin ilk deneme mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…