Tüp bebek 18 agustos transfer gunu. Yardimci olur musunuz

Yok ilkinde taze transfer oldum iki embriyo tutmadı.zaten dört yumusta cıkmıştı iki embriyo olustu onlarda bozulmasın diye üçüncü gün transfer oldum hiç tutmadı. İkincide opudan sonra rahim çizme oldu iki üç ay rahim dinlendirme oldu şimdi çok şükür 10 haftalık ikizlere hamileyim. Ama sıkıntılar hamile kaldıkdan nsonrada bitmiyor düşük tehlikem var rahimdr kanama varmış inşallah bişey olmaz

Canım çok pahalı ya. Bizim gittiğimiz yer tüp başına dondurma 500 tl dedi bizim bir embriyo donduruldu ilk dondurma işlemi yaptığımız için 350 verdik hatta. Eğer onu yapacak olursak ileride çözme için para almicaklar sadece transfer 2000 tl. Muayene de on gün içinde tekrar gidersen para almıyor10 günü geçerse para alıyor. Hatta bazı kan testlerinden filan da hiç para almadılar.. İnşallah tutunur da bebişin hepsi unutulur gider.

Tüp bebek de sürekli diken üzerinde yiz zaten.
Yumurta dolu cikacak mi dollenecek mi dollendi 3. Gune gelecek mi geldi tutacak mi tuttu kimyasal mi olacak yoksa düşecek mi ah ah stres içindeyim bende Allah yar ve yardimciniz olsun

Bizde 5 yıllık sigorta istemediler. Bi de amh değerin düşükse hemen çıkarıyorlar özelde. Benim amh değerim düşüktü özelde çıkardılar.

Canim ozel fiyatlari biraz farkli olabiliyo..mesela benim gittigim doktorum ozel..yumurta toplama ve transferden 8750 aliyo..ama islemleri yapacagi hastanede bu islemler icin fiyat 8000 tl..oda ozel bi hastane..yumurta dondurmadim hic..ama olusan farklar..buna benzer durumlar icin oluyo olabilir..yani tamamiyle ticari..

Bizde 5 yıllık sigorta istemediler. Bi de amh değerin düşükse hemen çıkarıyorlar özelde. Benim amh değerim düşüktü özelde çıkardılar.
Ben denizli pamukkale üniversitesine gittim orada şartlar kisminda bu vardi. Bende de amh az fakat doktor sigortanız dolmamis ise asilama yaparız dedi bende vakit kaybetmek istemedim. Benim bildiğim rapor çıkarmak için bazı şartlar olduğu. 3 sene evli olmak sigorta 5 yili doldurmak prim sayisi vardi oyle. Neyse yaptırdık zaten insallah tutar da bir dahakine gerek kalmaz.

İnşallah tutar. Biz rapor çıkardık galiba bizim sigortamız baya olduğu için bizde sıkıntı çıkmadı doktor amh düşükse aşılamaya gerek yok demişti 3 yıl evlilik şartı filan gerekmiyor demişti. Ama sigorta olabilir. Eşimin 5 yıldan fazla olduğu için sigorta o sorun olmamış olabilir. Biz yaptık çok şükür tuttu doktora gitmeyi bekliyoruz bizde darısı size

Evet amh düşük ise direkt tüp bebek dedi doktor sigorta durumundan dolayı asilama yapalım isterseniz dedi. Neyse ışte bizde özel de aldik soluğu darisi bana inşallah tutar dua edin

Evet amh düşük ise direkt tüp bebek dedi doktor sigorta durumundan dolayı asilama yapalım isterseniz dedi. Neyse ışte bizde özel de aldik soluğu darisi bana inşallah tutar dua edin
İnşallah bebişiniz tutunur size bol bol Meryem suresini okuyun Türkçe mealini de okuyabilirsiniz. Ben hep Meryem suresini okumuştum. Çok şükür ilk denememizde tutundu Darısı isteyen herkese inşallah

Kafami kurcalayan şu da var. 3 embriyom da çözülüp 1 Gun daha bekletilip transfer edilecekmis, 2 tanesi yani ilerlerse tabi digeri de ilerlerse tekrar dondurulacakmis. Hic ilerleme olmazsa islem iptal.
2 kez opu oldum.
1. Opu da Bir
2. Opu da Iki yumurtam oldu.
Bende şöyle düşündüm en son daki iki embriyo cozdurulse ve ikisi ilerlerse o ikisi yada biri kalirsa biri transfer edilse diğerine dokunulmasa birsey olacak diye korkuyorum. Tekrar en basa dönmek beni korkutuyor.
Sizce ilk seferde tek embriyo mu cift embriyo mu koydurmak doğru olur.
Yukarda dediğim mantikli degil mi ??

Tek embriyo ya da çift embriyo yaşa göre koyuyorlarmış yasaya göre 35 yaş altındakilere bir embriyo konuluyor.

Tek embriyo ya da çift embriyo yaşa göre koyuyorlarmış yasaya göre 35 yaş altındakilere bir embriyo konuluyor.
Hayır benim merkezim amh azligi dolayisiyla iki tane koyacağız dedi. Gelismelerinde bir aksilik olmaz ise elbette.
Prosedürü biliyorum 35 yaş veya 2 mi 3 mu düşük yaşanması lazim ama benim doktorum bana 2 tane transfer edicem dedi

Hastane ile görüştüm genel olarak embriyo cozdurme 1500 tl imis yani kac tane çözüldüğü fark etmiyor 3 tane çözüldü 2 si yasadi mesala ikisi transfer edilecek 5500 ödeyecegim veya 1 tane vardi cozduler transfer edecekler yintle 5500 odeyecegim iyice sordum bakalim. Zamanla öğreniyorum bende :)
Taransfere son 2 gün. Heyecan dorukta

merhabalar ben salı günü trasfer oldum antalya memorilde sunada hiç bir belirti yok 7.gün ve test yapsammı bilmiyorumm

Bende de amh düşüklüğü var ama bizde mecburi tek embriyo koyacaz dedi. Hatta sınırdasınız filan demişti o yüzden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…