Tüp bebek 2. deneme bahçeci

aslanburcuu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
29
21
8
35
Merhaba kızlar. 2023 mart ayında başladığım tüp bebek sürecim olumlu sonuçlanıp 5 ay sürdü. Normal doğumla almak zorunda kaldılar. zor zamanlardı. fakat şimdi bahçecide Gürkan beye kontrole gidiyorum. Bu ay sonunda allah izin verirse başlayacağız. Genetik testlerim yapıldı. mthf de homozigot çıktı. bakalım sanırım birdahakine kan sulandırıcı verecek. Var mı aranızda bana benzer süreçte olanlar

Kaçıncı ay oldu gebelik kaybı ilk denemede geçmiş olsun, kan pıhtılaşma sorunuysa iğnelerle halledilir

Kaçıncı ay oldu gebelik kaybı ilk denemede geçmiş olsun, kan pıhtılaşma sorunuysa iğnelerle halledilir
Teşekkür ederimm. İlk denemem normal yolla 6 haftalıkken kalbi durdu. 2. denemem de tüp bebekti işte. Malum sebeplerle. İnşaallah iğne işe yarar. yarın başlıyoruz tedaviye bahçecide bakalım

Teşekkür ederimm. İlk denemem normal yolla 6 haftalıkken kalbi durdu. 2. denemem de tüp bebekti işte. Malum sebeplerle. İnşaallah iğne işe yarar. yarın başlıyoruz tedaviye bahçecide bakalım
İnşallah kolaylıkla hamile kalırsın, doktorun kim bahçecide

İnşallah kolaylıkla hamile kalırsın, doktorun kim bahçecide
Amin inşallah. Şuan doktorum gürkan bozdağ. daha önce de Koç Üniversitesiden o yapmıştı transferimi takibimi. bakalım bu sefer başarılı oluruz umarım. Aldim iğneleri başladık hayırlısıyla. sizin durumunuz nedir tam olarak. Umarım bir sıkıntı yoktur.

Amin inşallah. Şuan doktorum gürkan bozdağ. daha önce de Koç Üniversitesiden o yapmıştı transferimi takibimi. bakalım bu sefer başarılı oluruz umarım. Aldim iğneleri başladık hayırlısıyla. sizin durumunuz nedir tam olarak. Umarım bir sıkıntı yoktur.
Eşimde azospermi var. Bende Gürkan bey ile devam ediyorum. Eşimin ameliyat günü için taze transfere hazırlanıyoruz. Çok stresli bir dönemdeyiz ilk denememiz

Eşimde azospermi var. Bende Gürkan bey ile devam ediyorum. Eşimin ameliyat günü için taze transfere hazırlanıyoruz. Çok stresli bir dönemdeyiz ilk denememiz
Öyle mi. evet haklısın stresli bir dönemdeymişssiniz. Ama inanın bu tüp bebek meselesinin genel anlamında erkek sorunlu tedavilerde hep başarıya ulaşıyorlar. Bana gebelikte takip eden doktorum demişti ki ; önemli olan sizin yumurtalarınız en önemlisi o demişti. Erkek faktörlü hastalarda illaki bir çıkış yolu tek bir kaliteli sperm bile yeter bize demişti. Ben inanıyorum sizin durumunuz feraha kavuşacak. o güne kadar lütfen çok dikkatli beslenin. keçiboynuzu pekmezi mutlaka yesin eşiniz. kabak çekirdeği kuruyemiş. ne varsa o güne kadar tüketsin hatta sizde tüketin. sonucu güzel olacaktır inşaallah. Zaten gürkan bey çok işinin ehli biri. Önce allaha sonra ona emanetiz artık

Back
X