Tüp bebek 2015

Amin inşallah ne güzel söyledin)
Ama yenide bekliyorum ! Tedavi surecinde! Bol şanslar! Allah yardım etsin!
Saol cnm sizede bol sanslar.. gonlumden gelerek soyledim.. biliyorum ben bu yollar kolay degil.. ister istemez bi desek ariyor insan kendine (( dua edelim birbirimize...

TabikiTE="deniz-58, post: 38887643, member: 651967"]Saol cnm sizede bol sanslar.. gonlumden gelerek soyledim.. biliyorum ben bu yollar kolay degil.. ister istemez bi desek ariyor insan kendine (( dua edelim birbirimize...[/QUOTE]
Tabiki! Anladıgım kadar sizin de ilk deneme degil ? ( benim hikyaem yazılı burda sanırım

TabikiTE="deniz-58, post: 38887643, member: 651967"]Saol cnm sizede bol sanslar.. gonlumden gelerek soyledim.. biliyorum ben bu yollar kolay degil.. ister istemez bi desek ariyor insan kendine (( dua edelim birbirimize...
Tabiki! Anladıgım kadar sizin de ilk deneme degil ? ( benim hikyaem yazılı burda sanırım[/QUOTE]
Okudum ewt 3kere tup bebek var bide pco hastasisin dimi bende pco hastasiyim... bende cok denedim klompfinle dededim bi kac kere ilkinde hamile kaldim ama öldü dogdu sonra asilama ile hamile kaldim hem ic hem dis gebe oldu o patladi zehirleniyordum sonra tup bebek tutmadi
bosandik sonra kisa bi ewlilik ondada esimdede sorun vardi icsi yaptik tutu 10 hafta hatta fazlasi bekledik kalbi atmadi aradan zaman gecti bosandik bunun uzerinede baya gecti simdi ben bi aylik ewliyim :) esimi cok sewiyorum.. piskolojim duzeldi yas olacak 33 hayirlisi cnm yaaa.. kolay yollardan gelmedim anlican.. zar zor hamile oluyorum onada bebeklerim gidiyor birazdan kadin dr termin im var bakalim ne diyecek.. ama ben herseye ramen umudumu yitirmedim.. vardir bundada bi hikmet :) Elhamdullilah

Tabiki! Anladıgım kadar sizin de ilk deneme degil ? ( benim hikyaem yazılı burda sanırım
Okudum ewt 3kere tup bebek var bide pco hastasisin dimi bende pco hastasiyim... bende cok denedim klompfinle dededim bi kac kere ilkinde hamile kaldim ama öldü dogdu sonra asilama ile hamile kaldim hem ic hem dis gebe oldu o patladi zehirleniyordum sonra tup bebek tutmadi
bosandik sonra kisa bi ewlilik ondada esimdede sorun vardi icsi yaptik tutu 10 hafta hatta fazlasi bekledik kalbi atmadi aradan zaman gecti bosandik bunun uzerinede baya gecti simdi ben bi aylik ewliyim :) esimi cok sewiyorum.. piskolojim duzeldi yas olacak 33 hayirlisi cnm yaaa.. kolay yollardan gelmedim anlican.. zar zor hamile oluyorum onada bebeklerim gidiyor birazdan kadin dr termin im var bakalim ne diyecek.. ama ben herseye ramen umudumu yitirmedim.. vardir bundada bi hikmet :) Elhamdullilah[/QUOTE]
canım başından neler geçmiş.üzüldüm..Allah yardımcın olsun.inşallah bundan sonraki evliliğnde mutlu olursun.bebeğinde gelir inş.

canım başından neler geçmiş.üzüldüm..Allah yardımcın olsun.inşallah bundan sonraki evliliğnde mutlu olursun.bebeğinde gelir inş.[/QUOTE]
Amin saol... sen de mi cok ugrasanlardansin cnm ??? Ben umudumu hala yitirmedim.. on yil oglumun mezarligina gidemesim gecen arkadas zorla goturdu.. ben bunlari ilk defa burda boyle paylasiyorumki icimde kalmasin derdimi dokuyum disa diye...
kizlar Allah razi olsun... ins gun gelirde mutlu guzel seylerden konusuruz burda.. dua edelim birbirimize olur mu :)

Canım çok zor şeyler yaşamışın (ama göryorum sen çok güçlü bir kadın sın!ya ben ezik gibi, her gün aglıyorum(eşim hep destekliyor beni, zaten baskı da yok, onun bi oglu var ilk evlilikte , benim için tüp bebek yapyoruz, benim çok istegim var yaş oldu 28 (siz nerden? Ve nerde tüp bebek yapıcaksınız? Biz istanbul, Memorial! Çok güzel şeyler duydum bu hast için, inş hayal kırıklıgını yaşamam

Cnm ben viyanadanim :) bak sukurler olsun esin destek.. yasinda ii.. ben 33 oluyorum.. bak 3. Ewliligim esim evin tek oglu ustelik tr de.. bide vize bekliyorum hele... ama ben alt yapi yapmaya basliyorum simdi den :))) bak hala inaniyorum... sende inan positiv dusun... moralini bozma.. birbirimize desetk olalim Allah icin yapalim.. bilgilerimizi paylasalim... her ne olursa olsun once INANMAK LAZIM :)

Tabiki inanmak çok önemli! Zaten inanmasak yapmazdık! 33 yaş fazla degil! Sende kaygılanma! Bende böyle hikaye var! Çok taze ! Bi akrabamız var yaşları baya var! Bayanın 42 ve üstü eşi daha olgun 55 üzeri, onların 2 evlilikleri bize gelmişlerdi, o zaman benim 2 tüp bebegim negativ sonuçlanmıştı,onların fazla durumları da yok, eşim işte bir büyük hast göturyor, ve doktor onlara 99% şansları yok diyordu,ama onlar yenide denemek istiyorlardı! onlar da o kadar inanyorlar ki yani transfer olmadan dogumu nerde yapıcaklarını planlıyorlar, biz eşimle açikçası hiç inanmadık ordan bir şey çikacagını, işte benim de bir yabancı sitem var ordan bazı şeyler ogrendim, işte beslein nasıl olmalı, işte her şey detaylı anlatılyor, bende uyguladım onları, ondan sonra ona da diyorum işte yaşin ortada, güzel şeyler ye, proteyin ve sayrı, onun cevabı işte onu yemem , onu sevmem, diyordu, ve üstelik sigara ve çok demli çay içerdı, ben şaşkın izliyordum onu, o gün geldi yümurta toplandı, 3 tane ben açikçası hemen dedim o iş bitti! Işte 2 günde arıyorlar onları, gelmesi için, onlarda bursaya gitmişlerdi, bize zahmet etmemek için, işte 3 güne donyorlar ve 1 embr transfer ediyorlar, gitmeyin! benim ısrarım ettigim ragmen , onlar hemen yola çiktılar, sonra onunla tel baya görüşyorduk, 3, 4günde başladı bana hissediklerini anlatmaya, yani baya hamile belirtileri, ben gülümseyerek onu dinliyordum, ve gerçekten o hamile kaldı ilk denemende! Bizim şoku boş ver, doktor kendi inanamadı, nerdeyse 10 gün hgç her gün bakıyordu) işte onun kızı oldu! Ama çok erken dogdu, onun dikatet etmedigini için (ama o bebek yeniden hayata tutuldu sımsıkı! 1kilo dogdu, 6.5 yalık düşünebilyormusun? Demekki olyorki her şey kafaya takmamaya lazım!

Son düzenleme:
bosandik sonra kisa bi ewlilik ondada esimdede sorun vardi icsi yaptik tutu 10 hafta hatta fazlasi bekledik kalbi atmadi aradan zaman gecti bosandik bunun uzerinede baya gecti simdi ben bi aylik ewliyim :) esimi cok sewiyorum.. piskolojim duzeldi yas olacak 33 hayirlisi cnm yaaa.. kolay yollardan gelmedim anlican.. zar zor hamile oluyorum onada bebeklerim gidiyor birazdan kadin dr termin im var bakalim ne diyecek.. ama ben herseye ramen umudumu yitirmedim.. vardir bundada bi hikmet :) Elhamdullilah[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun insallah herşeyden önce sağlık huzur mutluluk

Allah yardımcın olsun insallah herşeyden önce sağlık huzur mutluluk[/QUOTE]

Amin
Allah yardımcın olsun insallah herşeyden önce sağlık huzur mutluluk[/QUOTE]

Amin Mesa saol.. Rabbim ins ol der en kisa zamanda ve oluruz Anne hepimizde :)

Ma

MasAllah valla sasirdim demek ki Yaradan Ol deyince oluyormus :)) bunlari duymak guzel... ben inaniyorum 15 yildir ugrasiyorum kolay degil... bence cocuk isi Nasip isi :))) o yuzden kizlar biz inanmaya dewam edelim... sigara yok ama ben demli cay icerim sekersiz... cok sewerim onu.. o iyi degil aslinda...

merhaba eşimde 2.5 milyon sperm var siz hangi merkezlerde tedavi oldunuz

Canım bende çok şey severim, ama çocuk için hepsinden vazgeçebilirim, sanırım sen de öyle?

Canım bende çok şey severim, ama çocuk için hepsinden vazgeçebilirim, sanırım sen de öyle?
Ewt mecburen ne yapalim.. ben hastaneye geldim sira bekliyorum simdi.. laserle yolla ve rahime filan bakacaklar.. dun dr altan bakti bi kese gorundu.. bosuna umutlanma dedi.. rahimdeymis.. kis yada sivida olabilirmis.. bugun yinede kan a da yolladi beni.. eger o sivi yada kis se bide kurtaj da beraber yapiyim dedi.. mayis a randevu almayi dusunuyorum... ama ii oldu bu kan cunku kan pihirtilasmasina hormanlar a tsh ye vitaminlere hep bakacaklar... ins o zamana esimde gelir... ilk 6 ay dogal yollardan deneyelim dedi.. bi yil da beklenebiliyormus ama ben beklemem o kadar.. sonra direk tup bebek yapilacak... kismet bakalim...

merhaba herkese. bizde nasipse nisan ayında düşünüyoruz 5.deneme olacak .1 tane denememiz tuttu çok şükür.3 yaşında bir kızım var.kızımdan sonra 2. için bu 3. denememiz olacak.
ciddi anlamda yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Kesinlikle yaşamayan anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah bagislasin cnm :))) haklisin zor maddi manevi zor.. hayirlisi ins hepimiz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…